NK Troglav 1918 Livno

Azrail
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la Azrail » 28 okt 2012, 09:28

Hans je napisao/la:Ajde jos malo xDD jesu ova dvojica osim Pantica prvotimci ili...
Murselovic, jest, ovaj drugi nekad jest nekad nije :) P.S: ima i Hordasa u gracanici, nisu svi manijaci :)
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 28 okt 2012, 09:30

Azrail je napisao/la:
Hans je napisao/la:Ajde jos malo xDD jesu ova dvojica osim Pantica prvotimci ili...
Murselovic, jest, ovaj drugi nekad jest nekad nije :) P.S: ima i Hordasa u gracanici, nisu svi manijaci :)
ti ociti neznas, bas je suprotno!

Efendic (91.) je prvotimac, bio je i prvotimac u Slobodi zadnje 2 godine

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 okt 2012, 16:08

Livanjski nogometni bogovi, hvala vam za prekrasno nedjeljno popodne i sjajnu predstavu na Zgonima. Naklon do poda, sve do jednom! slika slika slika
Hayley <3

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 28 okt 2012, 16:10

badblueboylivno je napisao/la:Livanjski nogometni bogovi, hvala vam za prekrasno nedjeljno popodne i sjajnu predstavu na Zgonima. Naklon do poda, sve do jednom! slika slika slika
Potpis (X) :D
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 28 okt 2012, 16:48

badblueboylivno je napisao/la:Livanjski nogometni bogovi, hvala vam za prekrasno nedjeljno popodne i sjajnu predstavu na Zgonima. Naklon do poda, sve do jednom! slika slika slika
Također, potpis :D

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 okt 2012, 20:00

Čestitam na pobjedi! :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 okt 2012, 20:07

Rekao sam ti da ste od danas prvi. :D
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 29 okt 2012, 09:35

Sad je prijeko potrebno da sredimo Infrastrukturu! Kada vidim slike mokrog doca,....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 29 okt 2012, 11:04

badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam ti da ste od danas prvi. :D
Al opet od sljedeceg kola drugi :D :lol:

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 29 okt 2012, 11:20

stadion: Zgona
gledatelja: 500

ja vidim jedva 200 na snimci

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2012, 11:53

Bilo je dosta više nego protiv Budućnosti, gdje je dobar dio ljudi rekao da je bilo više od 300.
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 29 okt 2012, 12:09

ispravljam, 300

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 okt 2012, 12:12

A eto, ja sam mislio da ih ima petsto, analiziraj samo urlik kod gola i uzmi u obzir činjenicu da je na parkingu bilo preko 100 auta i da je bila poprilična gužva na izlasku. Šteta samo kišurine, i visoke cijene karata.

Šteta što Uprava ne želi prihvatiti sugestije različitih ljudi i smanjiti cijene ulaznica - idu sa smiješnom pričom da će onaj tko voli Troglav platiti kartu koliko god da košta... pa kako ću platit ako nemam, ne samo ja nego i velika većina Livnjaka?!
Hayley <3

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 okt 2012, 13:28

NkBratstvoGracanica je napisao/la:

vicemo :D al svejedno nama dobro i 2.mjesto kad ne idemo na premijer ligu,tako da konacno prestanes provocirat,polako me pocinjes zivcirat :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 29 okt 2012, 20:27

nkvitez je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:

vicemo :D al svejedno nama dobro i 2.mjesto kad ne idemo na premijer ligu,tako da konacno prestanes provocirat,polako me pocinjes zivcirat :)
Ma hajde vidjet cemo,ba ;)
Da bi se plasirali u PL bitno je igrati fer i korektno, to se odnosi na kupovinu utakmica. Primjer toga jeste Gradina koja je prosle sezone kupila nekoliko utakmica, znaci ti ako prodjes 1. ligu a da si svaku utakmicu igro posteno, ti ces u PL biti u ''zlatnoj'' sredini.
Ja se sjecam jedne sezone kada je Olimpic dosao u 1. ligu iz 2. lige centar, znaci ljudi su prozujali kroz 1. ligu, evo i dan danas se nalaze u PL, na visokom 7. mjestu.. Pozz

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 okt 2012, 20:37

Nema sanse 1 liga i premijer je velika razlika,da bi se ostalo u ligi treba ti 6 do 7 pravih igraca posebno mislim na manje ekipe na kojima sudija ostri onu stvar.Ova 1 liga je smijesna pa vidio si ljudi po 100 kila imaju dok miki maus je u odnosu na prvu primera.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 29 okt 2012, 21:30

Koja je torazlika pokazala je jedna Čapljina u kupu,tako da to nepije vode.Skidam kapu Želji i Sarajevu i možda Širokom,a ovo ostalo je ravno nama.Pa šta je Čelik bolji od Viteza il Gošk od Bratstva,a da nespominjemo Radnik,Rudar,Travnik,Leotar i sl.Mislim da ovih prvih 5-6 ekipa iz naše lige bi se ravnopravno nosilu u premijer ligi,a kad to govorim ne govorim napamet.Kad sam na početku spominjao Troglava kao kandidata za premijer ligu sviste se smijali,a danas kad mi šibamo sve odreda pomalo nas uvažavate,a da smo napravili pripreme kako bog zapovida i da nije bilo male lopte i turnira i upravu jednog Bratsva sa sigurnošću sa ovom našom domaćom ekipom bili bi bez problema prvi,pa mi imamo još 5-6 igrača u hajduku,splitu,zagrebu i dinamu,slaviji i možda nama najpotrebnijeg štopera Šandrka u konavljaninu.Da je malo pameti pa dovesti ove momke i iz Duvna i Kamešnice par igrača a posebno dva tri mlada od kojih je Velić iz kamešnice 2 sezone najbolji strelac lige sa 19 godina sastavili bi dvije podjednake ekipe.-ode ja daleko.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 okt 2012, 22:13

plavobijeli je napisao/la:Koja je torazlika pokazala je jedna Čapljina u kupu,tako da to nepije vode.Skidam kapu Želji i Sarajevu i možda Širokom,a ovo ostalo je ravno nama.Pa šta je Čelik bolji od Viteza il Gošk od Bratstva,a da nespominjemo Radnik,Rudar,Travnik,Leotar i sl.Mislim da ovih prvih 5-6 ekipa iz naše lige bi se ravnopravno nosilu u premijer ligi,a kad to govorim ne govorim napamet.Kad sam na početku spominjao Troglava kao kandidata za premijer ligu sviste se smijali,a danas kad mi šibamo sve odreda pomalo nas uvažavate,a da smo napravili pripreme kako bog zapovida i da nije bilo male lopte i turnira i upravu jednog Bratsva sa sigurnošću sa ovom našom domaćom ekipom bili bi bez problema prvi,pa mi imamo još 5-6 igrača u hajduku,splitu,zagrebu i dinamu,slaviji i možda nama najpotrebnijeg štopera Šandrka u konavljaninu.Da je malo pameti pa dovesti ove momke i iz Duvna i Kamešnice par igrača a posebno dva tri mlada od kojih je Velić iz kamešnice 2 sezone najbolji strelac lige sa 19 godina sastavili bi dvije podjednake ekipe.-ode ja daleko.
Reakcija je napisao/la:Koja je to razlika pokazala je jedna Čapljina u kupu,tako da to nepije vode. Skidam kapu Želji i Sarajevu i možda Širokom, a ovo ostalo je ravno nama. Pa šta je Čelik bolji od Viteza il' Gošk od Bratstva, a da ne spominjemo Radnik, Rudar, Travnik, Leotar i sl. Mislim da ovih prvih 5-6 ekipa iz naše lige bi se ravnopravno nosilu u Premijer ligi, a kad to govorim ne govorim napamet. Kad sam na početku spominjao Troglava kao kandidata za Premijer ligu svi ste se smijali, a danas kad mi šibamo sve odreda pomalo nas uvažavate. Da smo napravili pripreme kako Bog zapovida i da nije bilo male lopte i turnira i upravu jednog Bratsva(????) sa sigurnošću sa ovom našom domaćom ekipom bili bi bez problema prvi, pa mi imamo još 5-6 igrača u Hajduku, Splitu, Zagrebu i Dinamu, Slaviji te možda nama najpotrebnijeg štopera Šandrka u Konavljaninu. Da je malo pameti pa dovesti ove momke i iz Duvna i Kamešnice, par igrača, a posebno dva tri mlada od kojih je Velić iz Kamešnice 2 sezone najbolji strijelac lige sa samo 19 godina, sastavili bi dvije podjednake ekipe. Ode ja daleko.
Nisam mogao drugačije da odreagujem, svaka ti je na mjestu, ali kad već kreneš s pravopisom - završi kako treba.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 30 okt 2012, 21:07

Danas čitam jedan dnevni tisak, i tamo piše nešto kao "Bratstvo se nije izvuklo iz livanjskog blata", i još u tekstu jednom-dvaput spominju da je bio blatnjav teren, što je totalna pogreška!!! Teren je jako dobar bio, s obzirom na količinu padalina, vidi se da se igračima klizalo, kad netko padne zapljusne voda, ali to nikako nije blato! Pretpostavljam da će se i ostali livnjaci ovdje složiti samnom, žao mi je da se tako "osramoti" naš teren, a stvarno je dobro izdržao...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 okt 2012, 22:07

Da, teren je bio sklizak i tamo oko centra je bilo malo vode, ali blato :?: :lol:
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.