Murselovic, jest, ovaj drugi nekad jest nekad nijeHans je napisao/la:Ajde jos malo xDD jesu ova dvojica osim Pantica prvotimci ili...

Murselovic, jest, ovaj drugi nekad jest nekad nijeHans je napisao/la:Ajde jos malo xDD jesu ova dvojica osim Pantica prvotimci ili...
ti ociti neznas, bas je suprotno!Azrail je napisao/la:Murselovic, jest, ovaj drugi nekad jest nekad nijeHans je napisao/la:Ajde jos malo xDD jesu ova dvojica osim Pantica prvotimci ili...P.S: ima i Hordasa u gracanici, nisu svi manijaci
Potpis (X)badblueboylivno je napisao/la:Livanjski nogometni bogovi, hvala vam za prekrasno nedjeljno popodne i sjajnu predstavu na Zgonima. Naklon do poda, sve do jednom!![]()
![]()
Također, potpisbadblueboylivno je napisao/la:Livanjski nogometni bogovi, hvala vam za prekrasno nedjeljno popodne i sjajnu predstavu na Zgonima. Naklon do poda, sve do jednom!![]()
![]()
Al opet od sljedeceg kola drugibadblueboylivno je napisao/la:Rekao sam ti da ste od danas prvi.
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Al opet od sljedeceg kola drugibadblueboylivno je napisao/la:Rekao sam ti da ste od danas prvi.![]()
Ma hajde vidjet cemo,bankvitez je napisao/la:NkBratstvoGracanica je napisao/la:Al opet od sljedeceg kola drugibadblueboylivno je napisao/la:Rekao sam ti da ste od danas prvi.![]()
vicemoal svejedno nama dobro i 2.mjesto kad ne idemo na premijer ligu,tako da konacno prestanes provocirat,polako me pocinjes zivcirat
plavobijeli je napisao/la:Koja je torazlika pokazala je jedna Čapljina u kupu,tako da to nepije vode.Skidam kapu Želji i Sarajevu i možda Širokom,a ovo ostalo je ravno nama.Pa šta je Čelik bolji od Viteza il Gošk od Bratstva,a da nespominjemo Radnik,Rudar,Travnik,Leotar i sl.Mislim da ovih prvih 5-6 ekipa iz naše lige bi se ravnopravno nosilu u premijer ligi,a kad to govorim ne govorim napamet.Kad sam na početku spominjao Troglava kao kandidata za premijer ligu sviste se smijali,a danas kad mi šibamo sve odreda pomalo nas uvažavate,a da smo napravili pripreme kako bog zapovida i da nije bilo male lopte i turnira i upravu jednog Bratsva sa sigurnošću sa ovom našom domaćom ekipom bili bi bez problema prvi,pa mi imamo još 5-6 igrača u hajduku,splitu,zagrebu i dinamu,slaviji i možda nama najpotrebnijeg štopera Šandrka u konavljaninu.Da je malo pameti pa dovesti ove momke i iz Duvna i Kamešnice par igrača a posebno dva tri mlada od kojih je Velić iz kamešnice 2 sezone najbolji strelac lige sa 19 godina sastavili bi dvije podjednake ekipe.-ode ja daleko.
Nisam mogao drugačije da odreagujem, svaka ti je na mjestu, ali kad već kreneš s pravopisom - završi kako treba.Reakcija je napisao/la:Koja je to razlika pokazala je jedna Čapljina u kupu,tako da to nepije vode. Skidam kapu Želji i Sarajevu i možda Širokom, a ovo ostalo je ravno nama. Pa šta je Čelik bolji od Viteza il' Gošk od Bratstva, a da ne spominjemo Radnik, Rudar, Travnik, Leotar i sl. Mislim da ovih prvih 5-6 ekipa iz naše lige bi se ravnopravno nosilu u Premijer ligi, a kad to govorim ne govorim napamet. Kad sam na početku spominjao Troglava kao kandidata za Premijer ligu svi ste se smijali, a danas kad mi šibamo sve odreda pomalo nas uvažavate. Da smo napravili pripreme kako Bog zapovida i da nije bilo male lopte i turnira i upravu jednog Bratsva(????) sa sigurnošću sa ovom našom domaćom ekipom bili bi bez problema prvi, pa mi imamo još 5-6 igrača u Hajduku, Splitu, Zagrebu i Dinamu, Slaviji te možda nama najpotrebnijeg štopera Šandrka u Konavljaninu. Da je malo pameti pa dovesti ove momke i iz Duvna i Kamešnice, par igrača, a posebno dva tri mlada od kojih je Velić iz Kamešnice 2 sezone najbolji strijelac lige sa samo 19 godina, sastavili bi dvije podjednake ekipe. Ode ja daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.