KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

neno#4
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la neno#4 » 30 sep 2012, 01:35

Lazic odmah u prvom kolu potvrdio izjavu Mute Nikolica, time-outi siromasni, bar ono sto smo imali priliku vidjeti govori "Treba nam agresivnost" , gori od Sabeta, Sabe bar galami i pokusava trgnuti igrace.
Nisam gledao, ali gdje mi je prijatelj braoolyo :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 sep 2012, 01:38

neno#4 je napisao/la:
Lazic odmah u prvom kolu potvrdio izjavu Mute Nikolica, time-outi siromasni, bar ono sto smo imali priliku vidjeti govori "Treba nam agresivnost" , gori od Sabeta, Sabe bar galami i pokusava trgnuti igrace.
Analizira igru Partizana, šovinizam Tegeltije, i taktičke, nesportske poteze Duleta V....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 10:17

dosta ,dosta ste jadni bili :oops: Nadam se da se broj 4 (necu da ga imenujem)nece dugo forsirati.Pa vi ste isli pola napada na low post a dole vam bas nije najjace oruzje..Rakocevic je daleko od forme,jedan Crni je dobar ostalu dvojicu posaljite na posudbu KK Bosni na igraju bh ligu :)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 11:44

neno#4 je napisao/la:
Ja za Lazića ništa nisam rekao. :) Samo da ne vjerujem da ove sezone možemo i jedan trofej osvojiti, i to je to.
lumani je napisao/la:dosta ,dosta ste jadni bili :oops: Nadam se da se broj 4 (necu da ga imenujem)nece dugo forsirati.Pa vi ste isli pola napada na low post a dole vam bas nije najjace oruzje..Rakocevic je daleko od forme,jedan Crni je dobar ostalu dvojicu posaljite na posudbu KK Bosni na igraju bh ligu :)
Na low postu su Savović i Brown. Šta ćeš više?
Rakočević nije daleko od forme već nema definisanu ulogu u timu (kao i većina ostalih igrača) i ne koristi se na pravi način. Mada svakako ga treba biti sramota što mu Mimica daje 20 poena u lice.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 11:54

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Ja za Lazića ništa nisam rekao. :) Samo da ne vjerujem da ove sezone možemo i jedan trofej osvojiti, i to je to.
lumani je napisao/la:dosta ,dosta ste jadni bili :oops: Nadam se da se broj 4 (necu da ga imenujem)nece dugo forsirati.Pa vi ste isli pola napada na low post a dole vam bas nije najjace oruzje..Rakocevic je daleko od forme,jedan Crni je dobar ostalu dvojicu posaljite na posudbu KK Bosni na igraju bh ligu :)
Na low postu su Savović i Brown. Šta ćeš više?
Rakočević nije daleko od forme već nema definisanu ulogu u timu (kao i većina ostalih igrača) i ne koristi se na pravi način. Mada svakako ga treba biti sramota što mu Mimica daje 20 poena u lice.

oK:postavi mi ucinak Borisa,Browna ;ili su Sobin,Nikola tako jaki defanzivci .(Nikola igra iz dosade)..
P.S Katic je bio malo bolji ,ali u pojednim momentima se vidi,da ne dostaje kosarkasa inetligencija.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 12:05

lumani je napisao/la:

oK:postavi mi ucinak Borisa,Browna ;ili su Sobin,Nikola tako jaki defanzivci .(Nikola igra iz dosade)..
P.S Katic je bio malo bolji ,ali u pojednim momentima se vidi,da ne dostaje kosarkasa inetligencija.
A da ti ostavim učinak iz prošle sezone, jer jedna utakmica teško da može odrediti kvalitet nekog igrača?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 12:08

braoolyo je napisao/la:
lumani je napisao/la:

A da ti ostavim učinak iz prošle sezone, jer jedna utakmica teško da može odrediti kvalitet nekog igrača?

Mene prosla Sezona ne zanima.Ja sam ovdje procitao da se radi o naj-jacoj Zvezdi u zadnjih 10 godina,a Split jedva prijavi igrace,tako da ;)(ko ce biti krivac na kraju,trener?)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 12:29

lumani je napisao/la:
Mene prosla Sezona ne zanima.Ja sam ovdje procitao da se radi o naj-jacoj Zvezdi u zadnjih 10 godina,a Split jedva prijavi igrace,tako da ;)(ko ce biti krivac na kraju,trener?)
Ne skreći s teme. Rekao si da low post sa Savovićem i Braunom nije najjače oružje. Blago nama ako nam dva igrača koja su prošle godine svaku utakmicu bilježila dabl-dabl nisu najjače oružje. I kad pričaš o njima, upravo prošlu sezonu i trebaš gledati.
Isti je slučaj sa Tomasom. Bio je MVP italijanske lige, došao u Zvezdu i nije se mogao sastaviti sa loptom prvih mjesec dana. Kasnije je bio ubjedljivo najbolji igrač. Da li je i njemu prva utakmica poništavala čitavu prethodnu sezonu?

"naj-jačoj"? :?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 12:40

braoolyo je napisao/la:
lumani je napisao/la:
Ne skreći s teme. Rekao si da low post sa Savovićem i Braunom nije najjače oružje. Blago nama ako nam dva igrača koja su prošle godine svaku utakmicu bilježila dabl-dabl nisu najjače oružje. I kad pričaš o njima, upravo prošlu sezonu i trebaš gledati.
Isti je slučaj sa Tomasom. Bio je MVP italijanske lige, došao u Zvezdu i nije se mogao sastaviti sa loptom prvih mjesec dana. Kasnije je bio ubjedljivo najbolji igrač. Da li je i njemu prva utakmica poništavala čitavu prethodnu sezonu?

"naj-jačoj"? :?

Ok.pored onih bekova ,ti smatras da su Savovic,Brown vase oruzje(PS:Brown da nije nekad igrao za Bamberg?)PS:Znas ti jako dobro kako se pise najaca,ali neces da odgovris ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 12:50

lumani je napisao/la: Ok.pored onih bekova ,ti smatras da su Savovic,Brown vase oruzje(PS:Brown da nije nekad igrao za Bamberg?)PS:Znas ti jako dobro kako se pise najaca,ali neces da odgovris ;)
Da.

Znam kako se ispravno piše, a to nije ni jedan od ova dva načina na koji si ti napisao. I da, neki su pisali da se radi o najjačoj Zvezdi u poslednjih 10 godina, šta ti tu imam odgovarati? Ja to nisam pisao.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 12:59

braoolyo je napisao/la:
lumani je napisao/la: Ok.pored onih bekova ,ti smatras da su Savovic,Brown vase oruzje(PS:Brown da nije nekad igrao za Bamberg?)PS:Znas ti jako dobro kako se pise najaca,ali neces da odgovris ;)
Da.

Znam kako se ispravno piše, a to nije ni jedan od ova dva načina na koji si ti napisao. I da, neki su pisali da se radi o najjačoj Zvezdi u poslednjih 10 godina, šta ti tu imam odgovarati? Ja to nisam pisao.

Znaci ti mene ucis kako se pise :) :) Puno srece vam zelim,bice(Bit ce) vam potrebna :!:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 30 sep 2012, 13:15

Koji je to crni nesto pokazao?Pa nijedan nije igrao preko 14 minuta, i ono sto su odigrali je po meni skromno, Nelson zabio 9 a imao 1 asistenciju i od njega se ocekuje da bude glavni razigravac?Na pocetku protutnjao pored odbrane njihove i posle jedan flouter od njega i to je nesto iz njegovog asortimana, Brown 8p, samo faulove lik pravio, popasao dvije banane od veterana Vujcica, a Almond pogodio jednu trojku i posle sa istog mjesta promasio otvorenu.Pokazali su na trenutke zasto su dovedeni, ali samo na trenutke i premalo.
Covic je bio i najzainteresovaniji igrac na terenu, bar se trudio, imao tu agresivnost u napadu, sad sto njega prati epitet tatinog sina itd to necu komentarisat.

Ja sam komentarisao sinocnu utakmicu, sta ce biti u sledecim ne znam, ali mislim da ova ekipa moze i mora za 1000% bolje. ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 sep 2012, 13:21

DejaNMG je napisao/la:
Koji je to crni nesto pokazao?Pa nijedan nije igrao preko 14 minuta, i ono sto su odigrali je po meni skromno, Nelson zabio 9 a imao 1 asistenciju i od njega se ocekuje da bude glavni razigravac?Na pocetku protutnjao pored odbrane njihove i posle jedan flouter od njega i to je nesto iz njegovog asortimana, Brown 8p, samo faulove lik pravio, popasao dvije banane od veterana Vujcica, a Almond pogodio jednu trojku i posle sa istog mjesta promasio otvorenu.Pokazali su na trenutke zasto su dovedeni, ali samo na trenutke i premalo.
Covic je bio i najzainteresovaniji igrac na terenu, bar se trudio, imao tu agresivnost u napadu, sad sto njega prati epitet tatinog sina itd to necu komentarisat.

Ja sam komentarisao sinocnu utakmicu, sta ce biti u sledecim ne znam, ali mislim da ova ekipa moze i mora za 1000% bolje. ;)

Nelson zna igrati,ali hoce li imati loptu u rukama je nesto drugo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 sep 2012, 23:09

Alo ljudi tek je prva tekma... Koliko može ovaj tim znaćemo za 2 mjeseca, kad se uigra.... Nego koliko dajete Lazi vremena prije šutanja?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 30 sep 2012, 23:18

DANTES je napisao/la:Alo ljudi tek je prva tekma... Koliko može ovaj tim znaćemo za 2 mjeseca, kad se uigra.... Nego koliko dajete Lazi vremena prije šutanja?
Svakako, ali sam misljenja da smo ovu utakmicu morali dobiti na suvi kvalitet. :?

Velibor Dunjic 1985-2014

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 30 sep 2012, 23:35

DANTES je napisao/la:Alo ljudi tek je prva tekma... Koliko može ovaj tim znaćemo za 2 mjeseca, kad se uigra.... Nego koliko dajete Lazi vremena prije šutanja?
Ako ne dobije sve do derbija, osim Cedevite, neće ga ni dočekati.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 okt 2012, 19:22

Sta Zvezda igra?
Sta Lazic pokusava?
Ko je projekat ove sezone?
Na osnovu cega misle doci do EL?
Dajem Lazicu jedno mjesec i pol da vodi ovu ekipu, dok se Gurovic smjeska na klupi, a Igor drzi time oute. On je najveci problem ovdje. Kakav Bryant, sta je Igor.
Jedini koji ovdje nesto moze da odigra trenutno je Savovic. Nazalost, ali je tako.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2012, 19:25

Jedna velika sramota od igre.Jedna velika sramota od trenera na klupi.Ako ima imalo obraza sam ce otici po samom zavrsetku utakmice,bez ulaska u svlacionicu,a opet ako te ne uradi velika sramota bi bila da Covic to ne uradi. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 okt 2012, 20:09

neno#4 je napisao/la:Sta Zvezda igra?
Sta Lazic pokusava?
Ko je projekat ove sezone?
Na osnovu cega misle doci do EL?
Dajem Lazicu jedno mjesec i pol da vodi ovu ekipu, dok se Gurovic smjeska na klupi, a Igor drzi time oute. On je najveci problem ovdje. Kakav Bryant, sta je Igor.
Jedini koji ovdje nesto moze da odigra trenutno je Savovic. Nazalost, ali je tako.
Rekoh ti ja neki dan ;) Savovica nisi gledao prvu tekmu :)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 02 okt 2012, 20:11

Imati citavih 7 asistencija za mec i 18 izgubljenih je malo je reci sramota, tu se sva prica oko igre zavrsava.
Savovic pravi 4 puta korake, izvukao mi je svaki moguci zivac.
Igor dobar kosgeterski ucinak, ali po meni jedina svjetla tacka je veceras Almond.
O Lazicu ne treba trositi rjeci, mislim da Browna u drugom poluvremenu nije uopste ubaio u igru nikako, i vidjelo se da Katic ne moze cuvati Krasica. :shock:

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.