lumani je napisao/la:dosta ,dosta ste jadni bili

Nadam se da se broj 4 (necu da ga imenujem)nece dugo forsirati.Pa vi ste isli pola napada na low post a dole vam bas nije najjace oruzje..Rakocevic je daleko od forme,jedan Crni je dobar ostalu dvojicu posaljite na posudbu KK Bosni na igraju bh ligu

Koji je to crni nesto pokazao?Pa nijedan nije igrao preko 14 minuta, i ono sto su odigrali je po meni skromno, Nelson zabio 9 a imao 1 asistenciju i od njega se ocekuje da bude glavni razigravac?Na pocetku protutnjao pored odbrane njihove i posle jedan flouter od njega i to je nesto iz njegovog asortimana, Brown 8p, samo faulove lik pravio, popasao dvije banane od veterana Vujcica, a Almond pogodio jednu trojku i posle sa istog mjesta promasio otvorenu.Pokazali su na trenutke zasto su dovedeni, ali samo na trenutke i premalo.
Covic je bio i najzainteresovaniji igrac na terenu, bar se trudio, imao tu agresivnost u napadu, sad sto njega prati epitet tatinog sina itd to necu komentarisat.
Ja sam komentarisao sinocnu utakmicu, sta ce biti u sledecim ne znam, ali mislim da ova ekipa moze i mora za 1000% bolje.