Hvala što nas mrzite.Brnjoo je napisao/la:Nanana naanananananana dajte Dinamo da se igramoooo, igramoooooo, igraaamooooooo
Kako ce vas napuniti veceras
MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NIKO NEĆE, PLAVI ŠAMPION, PLAVI ŠAMPION
Hvala što nas mrzite.Brnjoo je napisao/la:Nanana naanananananana dajte Dinamo da se igramoooo, igramoooooo, igraaamooooooo
Bgm Mamic vas sprijeciTed Mosby je napisao/la:Hvala što nas mrzite.Brnjoo je napisao/la:Nanana naanananananana dajte Dinamo da se igramoooo, igramoooooo, igraaamooooooo
MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NIKO NEĆE, PLAVI ŠAMPION, PLAVI ŠAMPION
Nemogu u 2 dvoboja imati onoliko sreće budi siguran.Devil je napisao/la:Zar vam nije dosta jednom Sheriff nego bi ga sada opet.
Devil je napisao/la:Zar vam nije dosta jednom Sheriff nego bi ga sada opet.
Takva ispadanja nisu dinamova slučajnost. To se događa iz godine u godinu, protivnik je nadigran, 15 udaraca u okvir, 70% lopta u posjedu ali na kraju obično ispadamo.badblueboylivno je napisao/la:Devil je napisao/la:Zar vam nije dosta jednom Sheriff nego bi ga sada opet.![]()
Pa... nije. Ako ga sad ne bi mogli pobijedit, nek se svi nose u neku stvar, i klub i igrači i trener.![]()
Samo to, dvi pobjede, a ostalo možem potonuti po 4 5 - 0... svejedno mi je, u bojkotu sam... ali samo da se pokaže da je ispadanje bilo teška slučajnost.
FACEPALMBrnjoo je napisao/la:Villarreal, Club Brugge i Dinamo
hahahahhahahahhabadblueboylivno je napisao/la:FACEPALMBrnjoo je napisao/la:Villarreal, Club Brugge i Dinamo![]()
Sad još PAOK i nek ide sve u kur*c
Ti rađe prati Bratislavu.Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja.![]()
Al' ste ga ispusili sa grupom,strasno.![]()
Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.
Pa mozda bi i pratio da znam o cemu se radi,i na sta mislis.Mislim odprilike znam,ali hajde molim te pojasni mi.Ja ti lepo kao covek kazem da Dinamo nema sta da trazi ovde,hajde me uveri u suprotno,da necete mozda uzeti Villarreal na El Madrigalu,ili Paoka na Tumbi.jacky09 je napisao/la:Ti rađe prati Bratislavu.Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja.![]()
Villarreal koji je u strasnoj formi ove sezone ono sto sam gledao na pripremama i u EL,Paok koji je takodje u odlicnoj formi u EL videcemo kakav ce biti u ligi koja danas krece,te Club Brugge koji je standardno neugodan svakoj ekipi.
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.![]()
![]()
Villareal je po svim segmentima igre najjača momčad skupine, a PAOK nije ništa bolji od Dinama. Prije bi rekao da je Brugge najbliži za tu 2. poziciju.Devil je napisao/la:Pa mozda bi i pratio da znam o cemu se radi,i na sta mislis.Mislim odprilike znam,ali hajde molim te pojasni mi.Ja ti lepo kao covek kazem da Dinamo nema sta da trazi ovde,hajde me uveri u suprotno,da necete mozda uzeti Villarreal na El Madrigalu,ili Paoka na Tumbi.jacky09 je napisao/la:Ti rađe prati Bratislavu.Devil je napisao/la:Dobar dan i dovidjenja.![]()
Mislim da ovde u ovoj grupi Dinamo nema sta da trazi ali ljudski i navijacki se nadati.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.