Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la velez_mostar » 01 nov 2009, 00:57

U par navrata upadnem na forum ,pocetna stranica sa temama :
Vedad Ibisevic-----------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Miralem Pjanic-----------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Portugal-BiH---------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Edin Dzeko-----------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Sejad Salihovic-------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp

itd..hahahahahahahahahha.....kako je samo lik naporan ,to je za pricu ,na svaku mora nesto odgovoriti ,a nema pojma ni on sta napise....momak ,samo tako nastavi,jos malo na ukupan broj postova bi se mogao i pronaci jedan da nije pravo glup..mozda samo glup!A,jes' smijesan lik ,drama!

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 01 nov 2009, 01:08

kako je bio jedan od najboljii, 40 zadnjih minuta nije se primijetnio , mislim na miralema nemoj velicat nesto sto nije ok!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 nov 2009, 01:15

velez_mostar je napisao/la:U par navrata upadnem na forum ,pocetna stranica sa temama :
Vedad Ibisevic-----------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Miralem Pjanic-----------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Portugal-BiH---------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Edin Dzeko-----------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp
Sejad Salihovic-------------------------------------------------------------------------------------------last post Harishp

itd..hahahahahahahahahha.....kako je samo lik naporan ,to je za pricu ,na svaku mora nesto odgovoriti ,a nema pojma ni on sta napise....momak ,samo tako nastavi,jos malo na ukupan broj postova bi se mogao i pronaci jedan da nije pravo glup..mozda samo glup!A,jes' smijesan lik ,drama!
:mrgreen: zaboravio si temu o Medunjaninu , tu momak zakača za užu familiju ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 01:20

Jeste se i nasli .Hepokovca za jarana :mrgreen: ,,koja to muka covjeka natjera,,
Zakaca velis :mrgreen:
Haj ti eto mene,sad cu ja doci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 nov 2009, 01:27

harishp je napisao/la:Jeste se i nasli .Hepokovca za jarana :mrgreen: ,,koja to muka covjeka natjera,,
Zakaca velis :mrgreen:
Haj ti eto mene,sad cu ja doci.
Dijete drago neću ti ja odgovoriti ni na ovu provokaciju , samo se nadam da ćemo se upoznati u Zenici sada kada nam bude Portugal dolazio ;) ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 01:28

Djete :lol:
A drugo jel ti ko biva prijetis. :roll:
Kod tebe je haman i ,,smajli,, provokacija. :roll:
Haj ti sa Hepokovcem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 nov 2009, 05:59

Nemoj te zamjeriti harisu on mora biti svakom loncu poklopac,ja kad god udzem na forum njegova mora biti zadnja,nesmeta meni to ja znam da je on ikona ovog sajta ili ti ga foruma,volio bi da dobije neku nagradu ili priznanje ,kao ikona sportsport.ba covjek je u potpunosti tu za raju od 00-24 kao drasktor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 nov 2009, 14:50

Ponos Torina je napisao/la:Nemoj te zamjeriti harisu on mora biti svakom loncu poklopac,ja kad god udzem na forum njegova mora biti zadnja,nesmeta meni to ja znam da je on ikona ovog sajta ili ti ga foruma,volio bi da dobije neku nagradu ili priznanje ,kao ikona sportsport.ba covjek je u potpunosti tu za raju od 00-24 kao drasktor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Njemu je mrsko ici ustat srat kad je na forumu. :lol: :lol: :lol:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 nov 2009, 15:31

Ponos Torina je napisao/la:Nemoj te zamjeriti harisu on mora biti svakom loncu poklopac,ja kad god udzem na forum njegova mora biti zadnja,nesmeta meni to ja znam da je on ikona ovog sajta ili ti ga foruma,volio bi da dobije neku nagradu ili priznanje ,kao ikona sportsport.ba covjek je u potpunosti tu za raju od 00-24 kao drasktor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: ...Prejako!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 15:44

:lol: :lol:Ja bolida jednog drugog stakama podrzavaju.Fali vam ona Ciro majstore :lol: :mrgreen:
Ovaj satro @ponos Torina a dalje od Semizovca nije mrdnuo.
Ovaj kobajagi @BIH fan a ljudina uzivi se i rekao bi covjek prati repku.Rece trebalo bi Merzica isprobati :lol:
Ko imalo prati repku trebao bi znati da je Merzic pune dvije godine bio u repci.A raja koja ga podrzava strogo bolidi ko i on. 8-)
O hepekovcu je sega citava i pisati.
No staces svakakvih ih ima.Mozda bi i oni volili da to nisu :mrgreen:
Inace kraj ovakvih ne moze biti dosadno.Gluposti na izvoz.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 nov 2009, 18:12

harishp je napisao/la::lol: :lol:Ja bolida jednog drugog stakama podrzavaju.Fali vam ona Ciro majstore :lol: :mrgreen:
Ovaj satro @ponos Torina a dalje od Semizovca nije mrdnuo.
Ovaj kobajagi @BIH fan a ljudina uzivi se i rekao bi covjek prati repku.Rece trebalo bi Merzica isprobati :lol:
Ko imalo prati repku trebao bi znati da je Merzic pune dvije godine bio u repci.A raja koja ga podrzava strogo bolidi ko i on
. 8-)
O hepekovcu je sega citava i pisati.
No staces svakakvih ih ima.Mozda bi i oni volili da to nisu :mrgreen:
Inace kraj ovakvih ne moze biti dosadno.Gluposti na izvoz.
Pa ako ti imalo znas nase stanje lijevog beka mi osim Merzica,Hrgovica i Papca koji ne igra nemamo pravog lijevog beka,al et silovat cemo Salihovica,a posto ti nebi htjeo i Medunjanina kojeg bi se moglo isprobat na toj poziciji,neznam onda idi navijaj za neku tam drugu drzavu pusti nas normalne ljude da diskutujemo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2009, 18:20

Ne radi se o tome da li imamo ili nemamo.
Nego o tvojoj ,,upucenosti,,.kako mozes nekog ,,isprobavati,,ako je ovaj vec imao sijaset tekmi u repci i pozivan u tu repku dosta puta :roll: :lol:
Toliko o navijanju ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 nov 2009, 18:34

harishp je napisao/la:Ne radi se o tome da li imamo ili nemamo.
Nego o tvojoj ,,upucenosti,,.kako mozes nekog ,,isprobavati,,ako je ovaj vec imao sijaset tekmi u repci i pozivan u tu repku dosta puta :roll: :lol:
Toliko o navijanju ;)
Igrao kod Muzurovica i to prije dvije godine,svi igraci napreduju,treba ga opet probat ako nevalja dovidjenja,a kako bi ti da i dalje igra Salihovic il....

Sorry za offtopic
FK DELFIN NEUM

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 01 nov 2009, 20:46

Ljudi, glasajte za Pjanu, mora prestići ovog Rusa! :mrgreen: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... 09?ok=true

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 nov 2009, 20:47

Jackie_Chan je napisao/la:Ljudi, glasajte za Pjanu, mora prestići ovog Rusa! :mrgreen: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... 09?ok=true
pa zar jos nije...glasao sam 93948049 puta :mrgreen: jel dovoljno
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 01 nov 2009, 20:59

rob do bagro je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la:Ljudi, glasajte za Pjanu, mora prestići ovog Rusa! :mrgreen: http://www.tuttosport.com/sondaggi/calc ... 09?ok=true
Slabo je to..

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 nov 2009, 22:33

ev pjanic ima za sad vise glasova nego pato :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 01 nov 2009, 22:36

rob do bagro je napisao/la:
koliko god da si glasao, jedan glas ti je upisan...:D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 nov 2009, 22:40

Ne moze se Dzagoev stici ni pod razno. :mrgreen: :mrgreen: Jedino kad bi za Pjanu Kina pocela glasati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 01 nov 2009, 22:53

Ma Pjanic i sa drugim mjestom kao da je pobijedio. Skontajte kolko ima rusa,a kolko nas...
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], UtdBiH21 i 11 gostiju.