High je napisao/la:0:5 protiv Moldavije u gostima. Ja zadovoljan.
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Prilike i golovi u utakmici protiv Moldavije.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Bod protiv Ukrajine kući na Wembleyu spašen pogotkom Lamparda iz penala u 87.min. Nastavlja se Hodgsonov niz, ovo je 9 utakmica bez poraza, dakle od kada je izbornik nije izgubio utakmicu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Lampard drugu tekmu igrac utakmice, dvije tekme, tri gola, bravo majstore!
Gledam ovu ofanzivu Engleske : Ox, Cleverley, Milner i Defoe.
Pa nije ni čudo što ne mogu pobijedit' Ukrajinu, jer nijedan nije standardan prvotimac u svom klubu...

Pa nije ni čudo što ne mogu pobijedit' Ukrajinu, jer nijedan nije standardan prvotimac u svom klubu...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Prosječna tekma, gledao sam Engleze, i nisu nešto Bog zna kako odigrali. Ukrajinci se naložili, htjeli vratiti za onu nepravdu sa Eura, mislim da su i uspjeli. Možda ni bod nije loš za Gerarrda i društvo... Sigurno da je ovo nešto lošija partija, poslije one odlične protiv Moldavije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Onaj welbeck sta fula hebo te corba. Pa on je mogao sam rijesit utakmicu.. Kasnije jos simulira.. Mrs kuci! Kud nisu ispusili kad su me vec oborili na tiketu
-
- Kontakt:
Dosta prilika su sinoć falili, ali onaj neopravdano poništen Defoeov gol kod 0:0 je utjecao na tok utakmice. Ubrzo nakon toga Ukrajinci su povli i bilo je jako teško. Dosta se promašili, sreća što Gerrard pauzira protiv San Marina.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- majestic24
- Kontakt:
Sta ste vi ocekivali od engleza a hudgson im na klupi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Od kad je na klupi još je bez poraza, 9 utakmica. Bit će i 10 jer je sljedeći San Marinomajestic24 je napisao/la:Sta ste vi ocekivali od engleza a hudgson im na klupi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
A kolko pobjeda ima ?
I njih su dobili na guzove ..
I njih su dobili na guzove ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pljujte, pljujte.
Hodgson zasad radi sasvim solidan posao.Italija ih je jedva izbacila na EP, a na kraju su Italijani stigli do finala, tako da to nije neki veliki neuspjeh.A ne vidim zašto su se svi uspalili za ovaj remi sa Ukrajinom, Englezi će na kraju biti prvi u grupi kako god.Nerealno je očekivati neki ogroman napredak u odnosu na prošle godine, jer je potrebno da se izvrši smjena generacija.Ne mogu više Gerrard i Lampard da nose Englesku, njihovo vrijeme je prošlo.Čekamo sada Cleverleya, Chamberlaina i ostale da uzmu Gordi Albion pod svoje. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Pa ako treba da se napravi smjena generacija, sta jos uvijek Gerrard i Lampard rade u timu? I zasto i dalje igraju zajedno u sredini kad to nisu mogli raditi prije 7-8 godina? Sta se promijenilo? Ako ce se vec praviti smjena generacija, onda to treba uraditi odmah kako bi ti novi igraci mogli zajedno izboriti zavrsni turnir i igrati na njemu. Stara garda ima mozda jos 2 godine igranja na nekom zadovoljavajucem nivou i ne postaju bolji. Samo se odlaze neizbjezno i pravi medvjeđa usluga timu. Nije problem da se oni i dalje pozivaju u tim, ali iskljucivo kao podrska, ne kao glavni igraci.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Kratko i jasno. Nabijem ja na neku stvar te nove igrače i plačipičke, ovakvih igrača kao Gerarrd je jako malo. Ne mogu vjerovati da ima raje koja ne voli gledati Gerarrda u dresu selekcije Engleske, čovjek je ikona i tako će uvijek biti.
-
- Kontakt:
Čelnici Engleskog nogometnog saveza zainteresirani su za ugošćavanje polufinalnog i finalnog susreta Europskog prvenstva na Wembleyu. Na londonskom stadionu reprezentacije bi se tako borile za trofej u ponešto izmijenjenoj verziji Eura.
Michel Platini od početka svoje vladavine u krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji teži raznim promjenama, pa se jedna takva možda sprema i po pitanju odigravanja Europskog prvenstva 2020. godine. Čelni ljudi UEFA-e razmatraju opciju odigravanja turnira u nekoliko država, sa završnicom u jednom gradu.
O ovoj opciji razgovarat će se tijekom prosinca, a već unaprijed su čelnici Engleskog nogometnog saveza "nanjušili priliku". "Wembley sasvim sigurno jako visoko kotira kod dužnosnika UEFA-e i to je nešto za što ćemo se vjerojatno kandidirati", riječi su predsjednika Engleskog nogometnog saveza David Bernsteina.
"UEFA želi organizirati polufinale i finale na istom stadionu, ili barem u istom gradu. Mislim da bi se Wembley našao na skraćenom popisu kandidata, iako bi imao veliku konkurenciju", nadalje će Bernstein na ovu temu.
S druge strane, ima i onih koji bi željeli organizirati natjecanje po starom formatu, a Turska je već istaknula svoju kandidaturu. "Jedan od važnijih faktora je i odluka o tome hoće li Turska dobiti Olimpijske igre ili neće. Ukoliko ne dobije OI, onda su u dobroj poziciji da ugoste Euro", poručio je Bernstein.
Michel Platini od početka svoje vladavine u krovnoj europskoj nogometnoj organizaciji teži raznim promjenama, pa se jedna takva možda sprema i po pitanju odigravanja Europskog prvenstva 2020. godine. Čelni ljudi UEFA-e razmatraju opciju odigravanja turnira u nekoliko država, sa završnicom u jednom gradu.
O ovoj opciji razgovarat će se tijekom prosinca, a već unaprijed su čelnici Engleskog nogometnog saveza "nanjušili priliku". "Wembley sasvim sigurno jako visoko kotira kod dužnosnika UEFA-e i to je nešto za što ćemo se vjerojatno kandidirati", riječi su predsjednika Engleskog nogometnog saveza David Bernsteina.
"UEFA želi organizirati polufinale i finale na istom stadionu, ili barem u istom gradu. Mislim da bi se Wembley našao na skraćenom popisu kandidata, iako bi imao veliku konkurenciju", nadalje će Bernstein na ovu temu.
S druge strane, ima i onih koji bi željeli organizirati natjecanje po starom formatu, a Turska je već istaknula svoju kandidaturu. "Jedan od važnijih faktora je i odluka o tome hoće li Turska dobiti Olimpijske igre ili neće. Ukoliko ne dobije OI, onda su u dobroj poziciji da ugoste Euro", poručio je Bernstein.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ovom time engleske fali lider-dva u ekipi,a to Gerard i Lampard nisu,mozda prvi jest u poolu,ali u repki nije,i to je jasna stvar.Smjena generacija se navodi kao logicko rjesenje,s tim da su i dalje temelji igre igraci kao Rooney,Jonhson,..Walcota nevidim u ovoj repki,to mjesto pripada Lenonu,kao i Ox-u.Odbrana ce izgledati dosta pokretno sa Cahilom i Lescotom.Ljevi bek,svaka cast Colu,Baines je trenutno bolji.Ostalo je na Hodsonu da odradi 

“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU
Lescott pokretan
ne bih rekao

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U odnosu na Ria i Terya odbrana ce biti puno pokretnija,a uz to nece puno izgubit u vazduhu.zizu1991 je napisao/la:Lescott pokretanne bih rekao
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.