AVFC je napisao/la:Potukla su se dva hrvatska košarkaša te ih je morao razdvajati Vranković-tvrdi jedan Litvanski novinar
šta će to biti?

Evo napokon nađoj stream za letonija-srbija..završena 1/4...sex...23-7 za srbiju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
AVFC je napisao/la:Potukla su se dva hrvatska košarkaša te ih je morao razdvajati Vranković-tvrdi jedan Litvanski novinar
Ove prosra šut,stigošemnogo_smo_jaki je napisao/la:AVFC je napisao/la:Potukla su se dva hrvatska košarkaša te ih je morao razdvajati Vranković-tvrdi jedan Litvanski novinar
šta će to biti?..Idi vidi pa mi javi
![]()
Evo napokon nađoj stream za letonija-srbija..završena 1/4...sex...23-7 za srbiju
Pogodiše ovi nekoliko trica, valjda opet odmaknemo u drugom poluvremenu.AVFC je napisao/la:Srbija imala odličnu veliku prednost a sada se muče na 5 su razlike.
A prave basketaške ekipe,malo jača odbrana i nebi ti ga ni jedni ni drugi prešli 50Tribalian je napisao/la:Ovi Letonci kao da su debiliudju u bonus za 2 minuta u svakoj cetvrtini.A ovi nasi igraju iritirajuce,umesto da krenu i napune ih +35,oni se zajebavaju,igraju laganini ....
Bravo Spanci ,najjaci ste,al samo kad igrate sa Portugalom![]()
BIH vodi ponovo
Ma i jedni i drugi.Kod BiH je sve do Teletovića,ako on igra kako zna i umije onda liče na ekipu u suprotnom-tanko.Tribalian je napisao/la:Ma ne znam na koga si mislio?Na BiH i CG? Ja tu navijam za BiH jer za CG navijam samo protiv Albanije kad igraju.Spanci +14Srbija +15.
Tako je bilo 2009.Sta ce sad biti to ne znam.Ja bih voleo da ne uzmu medalju,ali videcemo...nikad se ne zna.AVFC je napisao/la:Španjolci uvijek igraju odlično kada krene play-off tada odi počinju pokazivati svoju najbolju igru
prekosutraTribalian je napisao/la:Jel sutra dan pauze ili prekosutra?
Uzet će medalju garant samo je pitanje kojuTribalian je napisao/la:Tako je bilo 2009.Sta ce sad biti to ne znam.Ja bih voleo da ne uzmu medalju,ali videcemo...nikad se ne zna.AVFC je napisao/la:Španjolci uvijek igraju odlično kada krene play-off tada odi počinju pokazivati svoju najbolju igru
Zadovoljan sam pobjedom,naravno...ali nisam zadovoljan igrom u 2 i 3 četvrtini,naročito u odbrani,gdje nismo stizali da odbranimo dosta šuteva i gdje su nam Letonci pravili dosta ofanzivnih skokova...mnogo_smo_jaki je napisao/la:2.kolo:
Mi smo favoriti ovdje,samo to moramo pokazati od 1.minuta na meču i kontrolisati igru do kraja.Zadnji put kad smo igrali na nekom velikom takmičenju,bilo je to na EP 2005 u Novom Sadu i pobjedili smo Letonce 82-67(+15)..otprilike isti scenario očekujem i danas,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.