Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Bernabéu
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Bernabéu » 26 avg 2011, 18:13

Valencia je napisao/la:Dobar je ovaj mali i PSV. Gled'o ga dva - tri puta i uvijek se potrefilo da je bio dobar. Dobar im i onaj Madzar sa zapetljanim imenom,.. Cudi me da njega neko ne dovede.

A Barneta vise ordinira po krilu, ne moze on igrati poziciju Bartona,..

Neka uzmu Pavlijucenka :mrgreen: .
Balasz Dsudzak je otišao iz PSV-a u Anzhi. ;)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 18:14

Šuška se da će dobijati oko 80k sedmično. :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 avg 2011, 19:27

Sljedeće kolo Newcastle dočekuju Fulham na St. James Parku. Očekivanja? Koje su prognoze vas, Svraka? :mrgreen: Ja iskreno očekujem laganu pobjedu Newcastle-a, bez dodatnih kalkulacija, iako i gosti znaju odigrati na nulu...

Btw. Fantastične intervencije Krula. :?

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 avg 2011, 00:00

Ali Sisoko hoće u Njukasl

Francuski mediji tvrde da defanzivac Liona Ali Sisoko želi da do kraja prelaznog roka potpiše za Njukasl.

Uprava Liona se nećka, a crno-beli sa Sent Džejms parka su već poslali u Francusku dve ozbiljne ponude.
:lol: :lol:

Šta kažete na ovo? :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 27 avg 2011, 00:11

boli me k da i messi dode...newcastle bez bartona nije ono nesto zbog cega navijam....cak ni smith ne igra...non stop prodaju igrace a milijuni idu na privatni racun :cry: :cry: :cry: :? :? :? :?

ne znam ko je kriv, ko je ovo ko je ono...jedino je bitno da joey vise nije u klubu :(

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 avg 2011, 00:27

aa ode Barton :( sta cemo sad jbt :((( uzas

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2011, 01:22

gloryhunter je napisao/la:boli me k da i messi dode...newcastle bez bartona nije ono nesto zbog cega navijam....cak ni smith ne igra...non stop prodaju igrace a milijuni idu na privatni racun :cry: :cry: :cry: :? :? :? :?

ne znam ko je kriv, ko je ovo ko je ono...jedino je bitno da joey vise nije u klubu :(
A ti bas gotivis poremecene i umobolne fudbalere :mrgreen: !? Ne bi ti bio tako drag da si mu se nas'o na putu kao mnogi drugi nesretnici :mrgreen: .

Dzudzak, bas na tog mislio :mrgreen: . Dagestanci se odlicno pojacavaju :mrgreen: . Nece valjda Dagestanci, Tatarstanci i Ceceni zavladati ruskim fudbalom :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 11:06

Pa kad su ljudi gotivili Roy Keane-a, onda... :lol: Ne zna se ko je (bio) veća bagra na terenu (van terena je to očigledno Barton). :mrgreen: Ja gotivim Bartona, al' mnoge njegove poteze ne opravdavam. No, ono što se mora priznati je da se smirio (sjetimo se kakav je bio u City-ju i po dolasku u Njuku). Da je na vrijeme smirio bubice, vjerujem da bismo ga gledali u nekom od klubova četvorke, u to sam ubijeđen. Kvalitet posjeduje, al' ne'a tog trenera koji bi se uhvatio u koštac s njim. :mrgreen:

Nego, @Valencia, zar se čudiš kada su Istočnjaci u pitanju?! Za par godina će Rusi imati više predstavnika u CL negoli Talijani. :lol: Kultni klubovi polako iščezavaju (kao i kultni igrači, to znaš i sam), tako da ćemo se nagledati ovih (i)legalnih praonica novca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 avg 2011, 11:42

Joey Burton potpisao za QPR. :roll:

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 avg 2011, 11:45

Claus je napisao/la:Joey Burton potpisao za QPR. :roll:
Hahahahaha, napisali Burton, a preziva se Barton. :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 27 avg 2011, 12:07

Visca el Barça ! Mes que un club !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2011, 14:54

Da, oprostismo se od Bartonje te se automatski postavlja pitanje da l' ćemo i koga dovesti kao moguću zamjenu za njega.

Evo s kim nas povezuju, pa da vidimo ima li ikakve šanse da nekog (il' sve) od nabrojanih vidimo u svetom dresu:

Modibo Maiga - napadač Sochauxa. Meša ga se ne želi riješiti, a Sochaux je pokren'o postupak kontra Newcastle-a zbog nezakonitog prilaska igraču (nije se prvo kontaktir'o klub). Ono što je zanimljivo da ovaj mlađahni napadač ima želju preći na Otok. Da l' je on taj koji će se ove i u narednih par sezona nadavati golova za Newcastle, ostaje nam da vidimo.

Nolan Roux - Dvadesettrogodišnji napadač Bresta. Da, ponovo se radi o Francuzu (š'a ima Wenger?), a govori se da su ga Francuzi spremni pustiti za 7 miliona funti. Cijena možda i nije visoka, al' s obzirom da se radi o neprovjerenom igraču, te da je Llambias škrtac, teško da će od ovoga biti nešto. Možda ukoliko ga odluče prodati za marku-dvije. :lol:

Erik Pieters - Lijevi bek PSV-a. Sudeći po novinskim stupcima, izgleda da je ovo realnost. Sad, da l' ćemo ga vidjeti u dresu ove sezone, to je pitanje. Cijena nešto ispod 7 miliona. Činjenica je da je prijeko potreban lijevi bek, tako da...

Danny Shitu - Mlađahni francuski defanzivac iz Lensa. Vjerovatnoća dolaska je visoka, jer cijena nije bauk. No...

Eh, da ne zaboravim, Nile Ranger je uhapšen jer je slomio vilicu nekom tipu u Newcastle-u. Čudi me od ovog tako mirnog i staloženog dečka. :lol:

Za kraj, izvučeni su parovi trećeg kola Carling Cupa. Newcastle će igrati kontra Nottinghama u gostima. Moglo bi tu biti svega i svačega. :mrgreen:

@Bertrand,
Davno sam pročit'o to u vezi Ally-ja. No, teško da će to biti izvodivo. Zbilja teško. :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 avg 2011, 15:38

Newcastle - Fulham 2:0, trenutno je 77. minut..

Dva gola Besta za sami vrh Premiershipa. A sve ne valja Pardew.. :mrgreen:

Nego, Krul izrasta u jednog od najboljih golmana lige. Još samo da se ošiša, tačnije, uredi malo kosu i onda će biti pravi. :mrgreen:

Ally ima ljekarski pregled sutra, informacije radi. :mrgreen:
Greatness dies

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 avg 2011, 16:00

Na kraju 2:1 pobjeda Newcastla. Zabio je Dempsey u 88 minuti. Nemate vise najbolju obranu u Premiershipu :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2011, 16:01

ali LEON BEST !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 avg 2011, 16:02

Dobar ulaz u prvenstvo, 7 bodova je i više nego što su u Newcastleu priželjkivali
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 28 avg 2011, 17:33

@Bertrand otkud ti informacija za Cissokha??? Castim te ako budes upravu :D.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 avg 2011, 17:49

__EmIr__ je napisao/la:@Bertrand otkud ti informacija za Cissokha??? Castim te ako budes upravu :D.
http://www.foot01.com/foot-europeen/cis ... stle,76287" onclick="window.open(this.href);return false;

Foot 01, druže. ;)
Greatness dies

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 07:17

Cijeli dan na roštiljanju i hlađenju m*da, dođem kasno kući i imam šta vidjeti: pobjeda kontra Fulhama + četiri gola Džeka. Ne'a šta, moraću češće odsustvovati kako bi sve išlo kao po loju. :mrgreen:

Dakle, Fulham je završena priča. Pobjeda od 2:1 (Best dvostruki strijelac) je sasvim dovoljna da se upišu nova tri boda. Nisam očekiv'o ovako dobar start (recimo da sam u najboljim kombinacijama upis'o 4 boda :mrgreen: ), al' Pardew i njegovi izabranici su odlično odradili ove mečeve. Da l' će ovako nastaviti, to je pitanje? Mislim da ova ekipa može na kraju završiti u top 10, al' samo u slučaju par novih igrača. U svakom drugom slučaju će to biti teško (sezona je duga, igra se na 3 fronta, a tu su i povrede kojih ima za izvoza, te pregršt neiskusnih igrača).

Što se tiče Cissokhoa, za vrijeme utakmice Lyon - Montpellier se spominj'o njegov transfer u Newcastle. Isti je vrijedan između 7 i 9 miliona Eura, al' kako sam ja razumio, nije bilo nikakvih naznaka da je to gotova priča. Jučerašnji dan sam preskočio, tako da ništa ne mogu govoriti. Dakako, volio bih da Aly dođe, još kada vidimo koliko Francuza je u klubu, on bi se udomaćio dok kažeš keks. :mrgreen:

Kako god da se okrene, opet su još 2 igrača potrebna. Veznjak/desno krilo + napadač. Sad, da l' će biti nešto od tog...?

Što se tiče Krula, momak je i prošle godine im'o nekoliko bravuroznih intervencija. Postao je reprezentativni golman (svi znamo kakve golmane Holandija ima), nije primao pacerske golove, ulijeva samopouzdanje cijeloj odbrani...Dakle, sve same odlike dobrih golmana. Vjerujem da će Krul biti veliki golman. Na dobrom je putu. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2011, 10:15

monolog ti bas kao i ja sretan... propustis par utakmica kad džeko dao 4 gola, united razmontirao arsenal itd... a dan prije dok sam ja gledao pola utakmica 0-0 zavrseno.
You are someone else I am still right here

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.