NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

Kvota
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la Kvota » 12 jan 2013, 19:26

mak_033 je napisao/la:Gabeljani, sta mislite za novog trenera? Da li se Mus vraca u Gabelu ili pak ide u Gradacac?

Sta mislite kakve su sanse za opstanak? Ja se iskreno nadam da ce Gabela imati Premijerligasa i sljedece sezone.
Mus je juce potpisao za Zvijezdu!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 jan 2013, 19:31

mak_033 je napisao/la:Gabeljani, sta mislite za novog trenera? Da li se Mus vraca u Gabelu ili pak ide u Gradacac?

Sta mislite kakve su sanse za opstanak? Ja se iskreno nadam da ce Gabela imati Premijerligasa i sljedece sezone.
Nadam se i ja da cemo ostati :D
Trenera cemo vidit sad na Memorijalnog turniru Andrije Ankovića, 3. i 4. veljače, kao i ostala pojačanja...
Eto imas priliku doci u Gabelu na utakmicu, sudjelovat ce Hajduk, Zrinjski, Buducnost (iz Podgorice) i GOSK :mrgreen:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 12 jan 2013, 19:38

ASD je napisao/la:Otprilike, za sad ovako tim izgleda.

--------------------------------------------------Jusufbasic----------------------------------------
------------------------------Bekic------------------Bosnjak--------------Bibic(Peric)-------------
----------------------------------------Maksumic-------------Munoz(Dodig)-----------------------
-----------Sabanovic(Jelavic)-------Kojic(Bonacin)----------Helvida---------Zderic-------------
--------------------------------------------------------Soldo-------------------------------------------
E ta postava je po meni najbolja (samo Bonacin umjesto Kojica i Dodig umjesto Munoza)... Bit ce to fina ekipa uz par dodatnih pojačanja :D Rekao bi dobra ekipa ovako, ne trebaju pojačanja, ali mi imamo puno kartonisanih igrača kroz sezonu pa su problemi onda, + ako se neko ozljedi

A sto se tice Munoza, bzvz igrač po meni, ušao protiv Čelika zadnjih 20 minuta, ja mislim ne zna on u kojem klubu igra, a kamoli koju poziciju, stavio ga Katalinic na lijevog veznog, njega najmanje tamo, cas je na zadnji vezni, cas desni bocni... Igrao protiv Travnika 10 minuta - odmah OZLJEDA, igrao protiv Borca 15 minuta - odmah OZLJEDA

Dodig je fin igrač, mlad je (19 godina) i dobiva često priliku jer je domaći igrač... Napreduje brzo ;)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 jan 2013, 23:01

Mene zanima kako vam igra Bibić?

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 jan 2013, 23:09

Dobrog ste trenera dobili, vrhunski mladi trener, koji se bori sam, nema neku pretjeranu zaleđinu, a za rad sa mladim igračima je daleko najjači u Hrvatskoj, vole ga igrači, čovjek živi nogomet 24 sata.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 jan 2013, 23:23

To kodvas legija stranaca,na prste jedne ruke igrači iz doline Neretve i Hercegovine.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 jan 2013, 09:19

braco je napisao/la:Mene zanima kako vam igra Bibić?
Solidan, u prvoj je momčadi... Samo voli pucat iz daljine i predriblat 2-3 igrača, al za to nema kila :mrgreen: Meni se iskreno kao igrac sviđa, samo da malo nabije misicne mase
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 18 jan 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 jan 2013, 16:48

brzi je napisao/la:To kodvas legija stranaca,na prste jedne ruke igrači iz doline Neretve i Hercegovine.
Ti dođi pa odvedi sve igrače iz doline Neretve, Milinkovića prvog... Kažem ti usrećićeš se pravo... :lol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 jan 2013, 17:30

LG97DM je napisao/la:
braco je napisao/la:Mene zanima kako vam igra Bibić?
Solidan, u prvoj je momčadi... Samo voli pucat iz daljine i predriblat 2-3 igrača, al za to nema kila :mrgreen:
Uh drago mi je da je Mrva uspio. A po driblanju u našoj mahali je uvijek bio poznat,vazda završim na guzici kad igram protiv njega. :mrgreen: A trebao je u Želju preći prije Zrinjskog,ali prema njegovim riječima kasno su sjetili jer je im je sve vrijeme bio pred nosom i nije htio da ide tamo.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 13 jan 2013, 18:02

LG97DM je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:otprilike ko i zadnji put :D :D
Pa dobro, mi i vi cemo se zbiti nekako, a sta cemo sa Torcidom onda, gdje ce se oni smjestiti? :mrgreen:
dat cemo im malo tribine :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 jan 2013, 18:40

braco je napisao/la:Uh drago mi je da je Mrva uspio. A po driblanju u našoj mahali je uvijek bio poznat,vazda završim na guzici kad igram protiv njega. :mrgreen: A trebao je u Želju preći prije Zrinjskog,ali prema njegovim riječima kasno su sjetili jer je im je sve vrijeme bio pred nosom i nije htio da ide tamo.
Ima i pravo sto nije otisao...
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 18 jan 2013, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 13 jan 2013, 18:43

Rosas7 je napisao/la:dat cemo im malo tribine :D :D
Ima na drugoj strani gdje mogu stajati... Tu su uvijek (do zadnjih godinu dana) bili gostujući navijači, samo ne daju više otkad igramo PL jer se može lako ući u teren :mrgreen:
Ali to će ipak biti prijateljska utakmica, trebali bi pustiti tamo :)

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 18 jan 2013, 16:44

LG97DM je napisao/la:

Nadam se i ja da cemo ostati :D
Trenera cemo vidit sad na Memorijalnog turniru Andrije Ankovića, 3. i 4. veljače, kao i ostala pojačanja...
Eto imas priliku doci u Gabelu na utakmicu, sudjelovat ce Hajduk, Zrinjski, Buducnost (iz Podgorice) i GOSK :mrgreen:
A volio bi doci ali nazalost cu biti van drzave.. Bit ce jos prilika ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 18 jan 2013, 17:08

http://www.caportal.info/port/4-port/52 ... vi-trening

Prozivka, jos novo pojačanje Jasmin Kolasinac

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jan 2013, 15:01

LG97DM je napisao/la:http://www.caportal.info/port/4-port/52 ... vi-trening

Prozivka, jos novo pojačanje Jasmin Kolasinac

po tebi prvih 11 trenutno koji su
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 19 jan 2013, 18:09

Rosas7 je napisao/la:po tebi prvih 11 trenutno koji su
Ne znam stvarno nista, ima dosta kombinacija...
http://nkgoskgabela.freshcreator.com/ad ... hrv/igraci
Evo ti cijeli kadar, zasad 21 siguran igrač:

--------------------------------Jusufbašić(Konopek)---------------------------------
---------------Bekic(Kolašinac)----------Bošnjak(Ramović)------------Bibić(Perić)--------
---------------------Maksumić(Rajič)-------Dodig(Jurić)-----------------------------------
--------Šabanović(Jelavić)--------Kojić(Bonacin)---------Helvida----------Žderić(Paponja)----------
----------------------------------Soldo(Jurković)-------------------------

Ne znam što će biti sa: Mario Vasilj, Hrvoje Bubnjić, Eldin Omerkić, Mijo Džajić, Danijel Marić, Renato Perić, Almir Čukle, Ante Dominiković, Nedim Bećirović, Josip Ereiz.
Frano Buhovac, Davorin Mustapić, Vlatko Raguž, Toni Bošković i Davor Šutalo će nastupati za juniore GOŠK-a jedino će se priključivati ako bude ozljeda ili kartoniranih igrača...

Od prije su otišli: Andrija Milinković, Marko Grgić, Boris Baćak, Ante Hrkać, Ivan Kukavica, Marin Božić, Ivan Kvesić, Matej Karačić, Stjepan Badrov i Ricardo Munoz.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 19 jan 2013, 18:33

LG97DM je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:po tebi prvih 11 trenutno koji su
Ne znam stvarno nista, ima dosta kombinacija...
http://nkgoskgabela.freshcreator.com/ad ... hrv/igraci
Evo ti cijeli kadar, zasad 21 siguran igrač:

--------------------------------Jusufbašić(Konopek)---------------------------------
---------------Bekic(Kolašinac)----------Bošnjak(Ramović)------------Bibić(Perić)--------
---------------------Maksumić(Rajič)-------Dodig(Jurić)-----------------------------------
--------Šabanović(Jelavić)--------Kojić(Bonacin)---------Helvida----------Žderić(Paponja)----------
----------------------------------Soldo(Jurković)-------------------------

Ne znam što će biti sa: Mario Vasilj, Hrvoje Bubnjić, Eldin Omerkić, Mijo Džajić, Danijel Marić, Renato Perić, Almir Čukle, Ante Dominiković, Nedim Bećirović, Josip Ereiz.
Frano Buhovac, Davorin Mustapić, Vlatko Raguž, Toni Bošković i Davor Šutalo će nastupati za juniore GOŠK-a jedino će se priključivati ako bude ozljeda ili kartoniranih igrača...

Od prije su otišli: Andrija Milinković, Marko Grgić, Boris Baćak, Ante Hrkać, Ivan Kukavica, Marin Božić, Ivan Kvesić, Matej Karačić, Stjepan Badrov i Ricardo Munoz.

pa ovih 11 izgleda vise nego solidno ,jer tu su igraci špoput jusufbasica,bekica,maksumina,bosnjaka,sabanovica
po meni dobro izgleda,jos da mladina to uigra malo

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2013, 19:21

Sto ste Munoza pustili?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 jan 2013, 19:23

Ramović najjači :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 19 jan 2013, 19:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Sto ste Munoza pustili?
Ma sta ce budala...
[youtube][/youtube]

Tu ces sve vidit :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 17 gostiju.