FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Igman Konjic
Šteta za Obada,ali Jusufbegović je pravo rješenje u ovom momentu.Opstanak ne bi trebao doći u pitanje,osim ako radnje iza kulisa ne budu imale zadnju riječ.Sretno Konjičani.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Danas smo bili bolji od Orašja. Ja ne znam kako su ovi 3. na tabeli.. Malo je falilo u završnici ali eto.
Support your local club !
Cestitke na pobjedi i opstanku.
Feja je odlican trener. Sad lagano se spremajte za naredne sezone.

Gledo? iliAlemC85 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i opstanku.![]()
Max Allegri
Pratio rezultat. Da je Aca ostao, bili bi ste blizu ponora. Ovako, nakon samo 2 kola, skoro ste osigurali opstanak.Mig_Mig je napisao/la:Gledo? iliAlemC85 je napisao/la:Cestitke na pobjedi i opstanku.![]()
Cestitke i od mene. Zasluzena pobjeda
Kakvo je stanje na terenu bilo?travnik je napisao/la:Cestitke i od mene. Zasluzena pobjeda
Max Allegri
- SamoTravnik
- Kontakt:
Dobru odbranu igrate, pritisak kad treba, sanse sve iskoristili, nadigrali ste nas kulturno i zasluzeno uzeli bodove.Mig_Mig je napisao/la:Kakvo je stanje na terenu bilo?travnik je napisao/la:Cestitke i od mene. Zasluzena pobjeda
Sudija?SamoTravnik je napisao/la:Dobru odbranu igrate, pritisak kad treba, sanse sve iskoristili, nadigrali ste nas kulturno i zasluzeno uzeli bodove.Mig_Mig je napisao/la:Kakvo je stanje na terenu bilo?travnik je napisao/la:Cestitke i od mene. Zasluzena pobjeda
Max Allegri
Sudija imao gresaka i na jednoj i na drugoj strani ali ništa posebno nije odloucio. Mozda nama nije prizno jedan gol gdje je po mom misljenjju lopta presla crtu a jedan vas igrac je ispuco loptu.Mig_Mig je napisao/la: Sudija?
- Bazinga12345
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sutra protiv Bosne falit će 5 igrača,između ostalih i Džafić te golman Abdulahović.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Au jesu loši danas bili... Nijedne prilike za 90 minuta osim gola nisu stvorili...
- ASD
- Kontakt:
Prvi gol vam je greska golmana.
Slab sut bio ali prosla lopta kroz ruke Voloderu.
Drugi gol greske odbrane ali djelimicno i Volodera, Murga se prosetao s loptom pored tri igraca, pre izno je sutao ali dobar dio gola bio prazan.
Gol Igmana nisam vidio.
Slab sut bio ali prosla lopta kroz ruke Voloderu.
Drugi gol greske odbrane ali djelimicno i Volodera, Murga se prosetao s loptom pored tri igraca, pre izno je sutao ali dobar dio gola bio prazan.
Gol Igmana nisam vidio.
E jeste peh..KonjicBOY je napisao/la:Au jesu loši danas bili... Nijedne prilike za 90 minuta osim gola nisu stvorili...

Da ste danas dobili, prica oko opstanka bi bila zavrsena. Bosna prvo povali Velez a evo sad i Igman a kobajagi dobri odnosi sa Velezom?

Samo gledati sebe. Puno srece da sto prije opstanete.

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma sad su nešto lakše utakmice kod kuće,Rudar,Čapljina i Metalleghe.. Vidjet sad protiv Iskre šta se može uradit,bar bod donijet pa onda lagano.AlemC85 je napisao/la:E jeste peh..KonjicBOY je napisao/la:Au jesu loši danas bili... Nijedne prilike za 90 minuta osim gola nisu stvorili...![]()
Da ste danas dobili, prica oko opstanka bi bila zavrsena. Bosna prvo povali Velez a evo sad i Igman a kobajagi dobri odnosi sa Velezom?![]()
-
- Kontakt:
Šta je trebala Bosna, naguzit se?Ja sam Veležovac ali treba pošteno igrati, zbog toga se i dolazi na utakmice.Ne ko ovi iz Čapljine, Orašja, Kaknja, Gračanice, nakupe bodova pa se prodaju kao kurve, svoje navijače prave ovcama na utakmici!AlemC85 je napisao/la:E jeste peh..KonjicBOY je napisao/la:Au jesu loši danas bili... Nijedne prilike za 90 minuta osim gola nisu stvorili...![]()
Da ste danas dobili, prica oko opstanka bi bila zavrsena. Bosna prvo povali Velez a evo sad i Igman a kobajagi dobri odnosi sa Velezom?![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
I ja sam za to da se igra pošteno ali mi je krivo da konkretno Bosna pusti Rudaru u Visokom i onda dođe da se vadi u Konjic. Mislim da ako ćeš biti pošten da trebaš biti pošten uvijek i do kraja.mujoisuljo je napisao/la:Šta je trebala Bosna, naguzit se?Ja sam Veležovac ali treba pošteno igrati, zbog toga se i dolazi na utakmice.Ne ko ovi iz Čapljine, Orašja, Kaknja, Gračanice, nakupe bodova pa se prodaju kao kurve, svoje navijače prave ovcama na utakmici!AlemC85 je napisao/la:E jeste peh..KonjicBOY je napisao/la:Au jesu loši danas bili... Nijedne prilike za 90 minuta osim gola nisu stvorili...![]()
- ASD
- Kontakt:
Feja je mislim napravio u ovoj tekmi gresku sto je ubacio Razica na stopera, par puta je pogrijesio, plus golmanova greska i to je poraz.
Onaj Kasic vam je igrac domace proizvodnje?
Cini se poprilicno smiren s loptom.
Onaj Kasic vam je igrac domace proizvodnje?
Cini se poprilicno smiren s loptom.