FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Ja predlazem ovim forumasima,koji su puni dobrih ideja,da dodju kad bude sastanak upravnog odbora. I tu imaju pravu traziti i zahtjevati da se Krajina preda njima u ruke,sto ce ova sadasnja uprava vrlo rado prihvatiti. Pa vi se onda trudite i mucite da izmislite pare.
Klub je otvoren za sve,slobodno dodjite.
Klub je otvoren za sve,slobodno dodjite.
-
- Kontakt:
Samo ti brani tu upravu ,možda imaš razloga,ili si njihov tamo neki potrčko kao dado ili Emir ili su te zaposlili u vodovod ili u komunalije.Dokle god bude takvih kao ti dotle ćemo imati krajinu kakvu sad imamo a to je :
lkrajina igrala 3 za 3 sa četiri kluba već nabrojo koji su
za službene utakmice imaju 3 polovne lopte
na putovanja se ide kombijem još se desi da nemogu svi igrači sjesti pa idu sa 11
uslovi teren u rangu kantonalne lige
plata 150 km a obećano znatno više što znači da su izvarani igrači
omladinski pogon pa skoro da ga i nema cirka30 djece s kojima radiprivatno Pobor
u upravu uvučeni bez skupštine podobni
stolice i renoviranje tribina plaćeno od opštine (poreski obveznici)
nema pomoćnog terena a obećana izgradnja još dok su ušli u klub
izgradnja novog stadiona obećana i od strane načelnika prije 4 godine međutim ni lopata nije zabijena jer su naknadno saznali da postojeći teren nemogu preimenovati u građevinsko zemljište
momak ako bude trebalo još činjenica nije problem a ja nisam bolesna uma da to podržim
lkrajina igrala 3 za 3 sa četiri kluba već nabrojo koji su
za službene utakmice imaju 3 polovne lopte
na putovanja se ide kombijem još se desi da nemogu svi igrači sjesti pa idu sa 11
uslovi teren u rangu kantonalne lige
plata 150 km a obećano znatno više što znači da su izvarani igrači
omladinski pogon pa skoro da ga i nema cirka30 djece s kojima radiprivatno Pobor
u upravu uvučeni bez skupštine podobni
stolice i renoviranje tribina plaćeno od opštine (poreski obveznici)
nema pomoćnog terena a obećana izgradnja još dok su ušli u klub
izgradnja novog stadiona obećana i od strane načelnika prije 4 godine međutim ni lopata nije zabijena jer su naknadno saznali da postojeći teren nemogu preimenovati u građevinsko zemljište
momak ako bude trebalo još činjenica nije problem a ja nisam bolesna uma da to podržim

Jeebo demokratska prava, kad se svi krijemo, niko ništa u svoje ime ne smije reći

Nisam zaposlen i niko od njih mi ne pomaze u zivotu,nit mi treba 
Ja sam samo realan,a ti si zatupljen i opterecen trazenjem minusa i lupanjem minusa. Kad si tako pun ideja,zasto ti ne ides tamo da preuzmes Krajinu? Odgovori mi na to pitanje. Ova uprava je uradila dovoljno za Krajinu,unaprijedila stadion s tim stolicama,renovirala zgradu kluba,stabilizirala klub (sad je klub nestabilan,zahvaljujuci tome sto nema para i sto su se pojedinci u upravi koji su do sad davali pare zasitili toga). Sjetimo se samo da je prve godine kad je bila ova uprava to bila najzdravija sredina za igrati,dok su ti ljudi davali svoje pare u klub. I ja razumijem da su oni prestali davati pare,jer su se potrosili i to je sasvim normalno. Sad je vrijeme za drugu upravu,druge ljude,ali takvih u Cazinu nema.
Postoje samo pi*ke poput tebe koje lupaju sve i svasta,a kad treba povuci neki ozbiljan potez i uloziti svoja jaja,onda se prepadnu i nestanu
Do sad se pisalo da je sve bajno,a sad na osnovu zadnjih 5 utakmica pise se sve najgore.
Takvi kao ti nisu potrebni,ne samo u Cazinu,nego na ovom svijetu. Ali dobro,bog nas stvorio svakakve,pa i otrovne.

Ja sam samo realan,a ti si zatupljen i opterecen trazenjem minusa i lupanjem minusa. Kad si tako pun ideja,zasto ti ne ides tamo da preuzmes Krajinu? Odgovori mi na to pitanje. Ova uprava je uradila dovoljno za Krajinu,unaprijedila stadion s tim stolicama,renovirala zgradu kluba,stabilizirala klub (sad je klub nestabilan,zahvaljujuci tome sto nema para i sto su se pojedinci u upravi koji su do sad davali pare zasitili toga). Sjetimo se samo da je prve godine kad je bila ova uprava to bila najzdravija sredina za igrati,dok su ti ljudi davali svoje pare u klub. I ja razumijem da su oni prestali davati pare,jer su se potrosili i to je sasvim normalno. Sad je vrijeme za drugu upravu,druge ljude,ali takvih u Cazinu nema.
Postoje samo pi*ke poput tebe koje lupaju sve i svasta,a kad treba povuci neki ozbiljan potez i uloziti svoja jaja,onda se prepadnu i nestanu

Takvi kao ti nisu potrebni,ne samo u Cazinu,nego na ovom svijetu. Ali dobro,bog nas stvorio svakakve,pa i otrovne.
To je danas sasvim normalno. Ali ja nemam potrebe otkriti svoj identitetFKKC1932 je napisao/la:![]()
Jeebo demokratska prava, kad se svi krijemo, niko ništa u svoje ime ne smije reći

Vase pametne ideje moraju biti glasnije,vas glas mora da se cuje. Ne dajte da to ostane samo na ovom forumu. Vi ste buducnost Krajine.
P.S. Ne mislim na tebe

Ko kaže da nema para?
Veli merdanovic da para ima, da smo grad pun potencijala i sa 70% nezaposlenih, al' nikad da nam otkrije gdje leži taj potencijal i gdje leže pare
U njega su najjače riječi:
PARA IMA!
Pa gdje su pare?
PA PARA IMA, MOGU SE NAĆI!
Pa gdje se mogu naći?
PARA IMA!

Veli merdanovic da para ima, da smo grad pun potencijala i sa 70% nezaposlenih, al' nikad da nam otkrije gdje leži taj potencijal i gdje leže pare

PARA IMA!
Pa gdje su pare?
Pa gdje se mogu naći?
PARA IMA!

-
- Kontakt:
Vidim ja da sa ovim FK Krajinom i FKKC 1932 može da manipulira ko kako želi..
Uprkos pisanju igrača Krajine kako je bio ucijenjivan od strane uprave Krajine-Ipak uprava nam je prava,nisu krivi.
Uprkos kašnjenju 4 plata igračima-Uprava nije kriva.
Uprkos netreniranju seniora Krajine 2mjeseca -uprava nije kriva.
Uprkos lošem omladinskom pogonu FK Krajine-uprava nije kriva.
Uprkos lošim trenerima u omladinskom pogonu-uprava nije kriva.
Uprkos posjeti od 100 gledaoca po utakmici-uprava nije kriva.
Uprkos lošem odabiru igrača sa strane-uprava nije kriva.
Uprkos uništavanju cazinske djece-uprava nije kriva.
Uprkos tome sto nemamo pomocni stadion-uprava nije kriva.
Uprkos 3 lopte u klubu-uprava nije kriva.
Uprkos putovanju 11 igrača u kombiju -uprava nije kriva.
Uprkos tome sto ljudi nece da dolaze na stadion-uprava nije kriva.
Uprkos svemu u inat svima uprava FK Krajina Cazin.
Uprkos pisanju igrača Krajine kako je bio ucijenjivan od strane uprave Krajine-Ipak uprava nam je prava,nisu krivi.
[youtube][/youtube]FKKC1932 je napisao/la:Ko kaže da nema para?
Veli merdanovic da para ima, da smo grad pun potencijala i sa 70% nezaposlenih, al' nikad da nam otkrije gdje leži taj potencijal i gdje leže pare![]()
PARA IMA!
Pa gdje su pare?
Pa gdje se mogu naći?
PARA IMA!

@FKKrajina,
Nema potrebe za vrijeđanjem drugih forumaša. Treba biti realan i reći otvoreno kakva je situacija u klubu. Neko za to jest kriv, ja nisam, i jedino to mogu 100% tvrditi.

To što ti kažeš kao "prije bilo sve bajno, sad na osnovu 5 utakmica se piše sve najgore" nema smisla. Odavno se zna kakav se nogomet igra u ovoj ligi, a pogotovo u Cazinu. Navijači drugih klubova odmah su gotovo sigurni da se njihovi igrači kući vraćaju bez bodova, ovdje se uvijek piše o sudijama/domaćoj naklonjenosti u Cazinu.
Svi oni koji vole Krajinu otvoreno (sa sramom) o tome pričaju, jer im nije drago slušati i gledati igrače u crvenim dresovima da se sklanjaju od lopte jer je, tobože, za stolom dogovoreno nešto što se u normalnom svijetu rješava "pikanjem" lopte.
Ti se rekao da cilj opravdava sredstvo, da je važno ostati u ligi i šta sve ne. Pa zar ne shvataš da sa ovim djelima liga sve više ode u ambis?
Sad se sjetih da sam ti već ranije slična pitanja postavljala i da nema potrebe za istim.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ma to sve što ti pišeš nema apsolutno nikakve veze sa mnom niti neko sa mnom manipulira. Ja samo tražim odgovore na vaše tvrdnje, gdje se to mogu naći pare a ti kažeš da mogu (daj odgovori više), šta ste vi to dosad uradili za klub osim što samo pričate i pričate A NIŠTA NE radite i zašto misliš da ovdje ima neke manipulacije?merdanovic je napisao/la:Vidim ja da sa ovim FK Krajinom i FKKC 1932 može da manipulira ko kako želi..

Para ima

mislim da je jedan od njih "vrli" novinar , neslužbeni portparol i javni branilac uprave kluba. Ja sam bivši igrač Krajine koji je za 6 godina u Krajini dobio toliko para da bih mogao dobro ručati u Šedrvanu. Ali, tadašnji ljudi koji su vodili klub (Harbaš, Balić i Cigo) su nam uvijek rekli da para nema, jedva krpimo za takmičenje, ako bude nešto preko toga podijelićemo vam i tao je bilo. Ko je mogao to trpiti igrao je, ko nije pokupio se je i otisao. ja sam bio dio generacije koja je 2001 ostala u ligi bez da smo dobili 1 KM (Pipi, Muki, Dino Račić, Mirza Nurkin, Mirza Kazlagin, Dzele, itd...), a svi igraci su bili iz Cazina. Bilaje generacija mislim 2006 isto sve igraci iz Cazina koja je izborila Prvi ligu i desilo se isto. Čim ima malo para dovedu se igrači od ne znam ti kud koji nisu nista bolji, ali posto su skupo placeni moraju igrati i nasa djeca izgube volju i zavrse u Polju, Pjanićima, Stijeni, itd... Ove jeseni gledao sam Krajinu protiv Krajišnika i napustio stadion nakon dosuđenog penala zajedno sa 90% ljudi na tribinama. Kad smo ja i još par bivših igrača prozvali upravu gospodin novinar nas je skinuo sa liste prijatelja... Nema veze... Ja volim Krajinu i bez faceboka... zalosno je samo sto sutra ista sudbina ceka Murata, Redzica, Babića i ostale...merdanovic je napisao/la:Vidim ja da sa ovim FK Krajinom i FKKC 1932 može da manipulira ko kako želi..
-
- Kontakt:
Šta sam ja sa svojih 20 godina mogao da uradim za Krajinu osim sto sam treniro i sto platim ulaznicu kad mogu?Ne radim ja projekte po gradu nego drugi,neplaca mene narod da smišljam ideje nego druge..Nemam ja fakultet nego drugi..Prema tome šta više prosječan navijač i građanin ovoga grada može da uradi?FKKC1932 je napisao/la:Ma to sve što ti pišeš nema apsolutno nikakve veze sa mnom niti neko sa mnom manipulira. Ja samo tražim odgovore na vaše tvrdnje, gdje se to mogu naći pare a ti kažeš da mogu (daj odgovori više), šta ste vi to dosad uradili za klub osim što samo pričate i pričate A NIŠTA NE radite i zašto misliš da ovdje ima neke manipulacije?merdanovic je napisao/la:Vidim ja da sa ovim FK Krajinom i FKKC 1932 može da manipulira ko kako želi..![]()
Para ima
Gdje se mogu naci pare,je li pa o tome oni trebaju da razmisle.Kako ljudi u Š.Brijegu mogu naci novac?Kako ljudi u Vitezu mogu naci novac?Medjutim prema nekom mom razmisljanju Krajina i sa manje novca može postici bolje rezultate iz razloga sto može imati i do 500 djece u omladinskom pogonu,ali prije toga treba mnogo vise novca uložiti da bi se on počeo vraćati.Tu mora postojati jasan plan(kojeg nema),a taj plan treba da smisle ljudi koji vode klub.
Prva i osnovna stavka za pronalazak novca je povratak ljudi na stadion,međutim ponavljam pitaj Boga koji put 20 ljudi mi je reklo dok je trenutna uprava na čelu više nikad neće ići na utakmice Krajine.Da li je ova moja tvrdnja da je slaba posjeta i da su ljudi otjerani sa stadiona tačna ili nije?
Opet se možemo vrtiti samo u krug sa pitanjima i odgovorima ali stvari su vise nego očigledne.
-
- Kontakt:
Sve si upravu a momci su perspektivni ali eto vidis nikad necemo da naučimo na greškama.bihac343 je napisao/la:mislim da je jedan od njih "vrli" novinar , neslužbeni portparol i javni branilac uprave kluba. Ja sam bivši igrač Krajine koji je za 6 godina u Krajini dobio toliko para da bih mogao dobro ručati u Šedrvanu. Ali, tadašnji ljudi koji su vodili klub (Harbaš, Balić i Cigo) su nam uvijek rekli da para nema, jedva krpimo za takmičenje, ako bude nešto preko toga podijelićemo vam i tao je bilo. Ko je mogao to trpiti igrao je, ko nije pokupio se je i otisao. ja sam bio dio generacije koja je 2001 ostala u ligi bez da smo dobili 1 KM (Pipi, Muki, Dino Račić, Mirza Nurkin, Mirza Kazlagin, Dzele, itd...), a svi igraci su bili iz Cazina. Bilaje generacija mislim 2006 isto sve igraci iz Cazina koja je izborila Prvi ligu i desilo se isto. Čim ima malo para dovedu se igrači od ne znam ti kud koji nisu nista bolji, ali posto su skupo placeni moraju igrati i nasa djeca izgube volju i zavrse u Polju, Pjanićima, Stijeni, itd... Ove jeseni gledao sam Krajinu protiv Krajišnika i napustio stadion nakon dosuđenog penala zajedno sa 90% ljudi na tribinama. Kad smo ja i još par bivših igrača prozvali upravu gospodin novinar nas je skinuo sa liste prijatelja... Nema veze... Ja volim Krajinu i bez faceboka... zalosno je samo sto sutra ista sudbina ceka Murata, Redzica, Babića i ostale...merdanovic je napisao/la:Vidim ja da sa ovim FK Krajinom i FKKC 1932 može da manipulira ko kako želi..
Dakle, ti nisi školovan i nisi kompetentan, ali i dalje znaš da para ima? Samo ne znaš gdje ih ima?merdanovic je napisao/la: Šta sam ja sa svojih 20 godina mogao da uradim za Krajinu osim sto sam treniro i sto platim ulaznicu kad mogu?Ne radim ja projekte po gradu nego drugi,neplaca mene narod da smišljam ideje nego druge..Nemam ja fakultet nego drugi..Prema tome šta više prosječan navijač i građanin ovoga grada može da uradi?
Gdje se mogu naci pare,je li pa o tome oni trebaju da razmisle.Kako ljudi u Š.Brijegu mogu naci novac?Kako ljudi u Vitezu mogu naci novac?Medjutim prema nekom mom razmisljanju Krajina i sa manje novca može postici bolje rezultate iz razloga sto može imati i do 500 djece u omladinskom pogonu,ali prije toga treba mnogo vise novca uložiti da bi se on počeo vraćati.Tu mora postojati jasan plan(kojeg nema),a taj plan treba da smisle ljudi koji vode klub.
Lijepo.

To da je istina da sam ja vas obrisao radi Uprave sa Facebook profila (kojeg sam inače preuzeo na startu sezone, dakle nisam ga ranije ja ni vodio) danas na Facebooku profilu Krajine ne bi bilo nijednog jedinog čovjeka. Jer, odi na profil Krajine i vidi šta se sve piše i nigdje nema cenzure.bihac343 je napisao/la:mislim da je jedan od njih "vrli" novinar , neslužbeni portparol i javni branilac uprave kluba. Kad smo ja i još par bivših igrača prozvali upravu gospodin novinar nas je skinuo sa liste prijatelja... Nema veze...
A što su pojedinci obrisani, doduše samo dvojica, to je zato što su stalno lagali i klevetali, pa neće tako i nastaviti.
Cenzure nema, ali ima cenzura za lažove.
I opet cu reci,dignite se na noge i vratite klub u prave ruke. Sadasnja uprava ce vam ga prepustiti vrlo rado. Dajte klub u ruke sposobnijih ljudi. Samo je jedan problem,klub niko ne zeli 
P.S. Nemoj molim vas da bilo ko spomene Siroki Brijeg,Vitez i Cazin,kao gradove, u istoj recenici.
Ekonomski smo ku*ac za te gradove.
Zadnju polusezonu koju su klub vodili Cigo,Harbas i ekipa,su napravili toliku dubiozu,sto finansijski,sto bodovno, da je klub ispao iz lige. Iako je drugu polusezonu bila 2.ekipa po broju osvojenih bodova,ipak su ispali iz lige. Cisto da se zna.

P.S. Nemoj molim vas da bilo ko spomene Siroki Brijeg,Vitez i Cazin,kao gradove, u istoj recenici.
Ekonomski smo ku*ac za te gradove.
Zadnju polusezonu koju su klub vodili Cigo,Harbas i ekipa,su napravili toliku dubiozu,sto finansijski,sto bodovno, da je klub ispao iz lige. Iako je drugu polusezonu bila 2.ekipa po broju osvojenih bodova,ipak su ispali iz lige. Cisto da se zna.
FB profil Krajine me ne zanima dok si ti administrator. Nikad nisam volio režimske stranice i portale. Ne znam o kojoj dvojici govoriš, ali ako je kleveta da je utakmica 3 za 3, da igraci pišu po facebooku da je plaća rjeđa od Nove godine... Onda si u pravu. Hajde molim te pokazi nam print screen jedne klevete na račun uprave ja ti prvi skidam kapu.FKKC1932 je napisao/la:Dakle, ti nisi školovan i nisi kompetentan, ali i dalje znaš da para ima? Samo ne znaš gdje ih ima?merdanovic je napisao/la: Šta sam ja sa svojih 20 godina mogao da uradim za Krajinu osim sto sam treniro i sto platim ulaznicu kad mogu?Ne radim ja projekte po gradu nego drugi,neplaca mene narod da smišljam ideje nego druge..Nemam ja fakultet nego drugi..Prema tome šta više prosječan navijač i građanin ovoga grada može da uradi?
Lijepo.![]()
To da je istina da sam ja vas obrisao radi Uprave sa Facebook profila (kojeg sam inače preuzeo na startu sezone, dakle nisam ga ranije ja ni vodio) danas na Facebooku profilu Krajine ne bi bilo nijednog jedinog čovjeka. Jer, odi na profil Krajine i vidi šta se sve piše i nigdje nema cenzure.bihac343 je napisao/la:mislim da je jedan od njih "vrli" novinar , neslužbeni portparol i javni branilac uprave kluba. Kad smo ja i još par bivših igrača prozvali upravu gospodin novinar nas je skinuo sa liste prijatelja... Nema veze...
A što su pojedinci obrisani, doduše samo dvojica, to je zato što su stalno lagali i klevetali, pa neće tako i nastaviti.
Cenzure nema, ali ima cenzura za lažove.
-
- Kontakt:
Nemoj se džaba nervirati,očigledno je šta se radi i vidiš da nas svakim komentarom provociraju i uzdižu pojedince i da vole nego ista sto je ovakvo stanje.FB profil Krajine me ne zanima dok si ti administrator. Nikad nisam volio režimske stranice i portale. Ne znam o kojoj dvojici govoriš, ali ako je kleveta da je utakmica 3 za 3, da igraci pišu po facebooku da je plaća rjeđa od Nove godine... Onda si u pravu. Hajde molim te pokazi nam print screen jedne klevete na račun uprave ja ti prvi skidam kapu.
Niko nikad iz Uprave nije mene nazvao i rekao de obriši taj komentar. Niti mi je kad neko rekao kako se vodi stranica i kako ja moram pisati, tako da tu uopće nema režima. A to dokazuju i silni komentari na profilu. Jer ko ima taj profil u prijateljima može vidjeti šta se sve piše. E to je ta kleveta o kojoj ja pričam. Vaši komentari "Što ne napišete", "Što ne napišete" su pretjerani i navode druge da zatupljeno misle kao i ti.
Problem je u vama što ne shvatate moju poziciju i očekujete od mene da ću ja na službenoj stranici kluba objaviti vijest kako igrači štrajkaju ili ne primaju plate. K'o da su na stranici Levantea pisali da igrači štrajkaju i da nema para. Mislim, to je krajnje glupo i besmisleno za očekivati.
Kao da je onaj ko je napravio OpcinaCazin.ba to uradio da bi kasnije mogao napisati vijest u Cazinu 70% nezaposlenih.
Bože me sačuvaj dežurnih seratora i ljudi bez mozga.
Najgore je kad se potrudiš da objaviš informacije i da ljudi mogu čitati o utakmicama, rezultatima i sl. na jednom mjestu, i onda se pojavi vas par pametnih. Nama, izuzev Facebooka, najviše posjete dolazi iz inostranstva, što znači da ja tim portalom činim veliku uslugu ljudima koji vole Krajinu a ne mogu je gledati i vrlo mi je drago što nema tipova kao što si ti. Jer ti da imaš muda ti bi otišao i ljudima rekao stvari u oči a ne bi sjedio za tastaturom i pametovao.
Problem je u vama što ne shvatate moju poziciju i očekujete od mene da ću ja na službenoj stranici kluba objaviti vijest kako igrači štrajkaju ili ne primaju plate. K'o da su na stranici Levantea pisali da igrači štrajkaju i da nema para. Mislim, to je krajnje glupo i besmisleno za očekivati.
Kao da je onaj ko je napravio OpcinaCazin.ba to uradio da bi kasnije mogao napisati vijest u Cazinu 70% nezaposlenih.

Najgore je kad se potrudiš da objaviš informacije i da ljudi mogu čitati o utakmicama, rezultatima i sl. na jednom mjestu, i onda se pojavi vas par pametnih. Nama, izuzev Facebooka, najviše posjete dolazi iz inostranstva, što znači da ja tim portalom činim veliku uslugu ljudima koji vole Krajinu a ne mogu je gledati i vrlo mi je drago što nema tipova kao što si ti. Jer ti da imaš muda ti bi otišao i ljudima rekao stvari u oči a ne bi sjedio za tastaturom i pametovao.
http://www.fknovipazar.net/vijest.php?x22=226" onclick="window.open(this.href);return false;FKKC1932 je napisao/la:Niko nikad iz Uprave nije mene nazvao i rekao de obriši taj komentar. Niti mi je kad neko rekao kako se vodi stranica i kako ja moram pisati, tako da tu uopće nema režima. A to dokazuju i silni komentari na profilu. Jer ko ima taj profil u prijateljima može vidjeti šta se sve piše. E to je ta kleveta o kojoj ja pričam. Vaši komentari "Što ne napišete", "Što ne napišete" su pretjerani i navode druge da zatupljeno misle kao i ti.
Kao da je onaj ko je napravio OpcinaCazin.ba to uradio da bi kasnije mogao napisati vijest u Cazinu 70% nezaposlenih.![]()
pročitaj članak sa jedne službene stranice i poklopi se ušima. Jedini ko ovdje sere i pametuje, a nema mozga si ti.... davno sam rekao da si kvazi novinar, ulizica i potrčko koji se boji napisati istinu jer bi ti vjerovatno dali po ušima... kažeš činiš uslugu ljudima vani..kakvu uslugu činiš klubu kad lažeš ljude koji nisu tu šest mjeseci da je sve bajno i krasno... Jednom sam rekao da sa tobom neću polemisati jer ti je lakše ugurati metar u guzicu nego centimetar u glavu... Ti činiš uslugu...ma da ... koji profesionalac....
-
- Kontakt:
Ma daj ga pusti više bihać 343 dosta si ga ....nemožemo od njega porazgovarati ovdje normalno uo klubovima,problemima jednostavno je čovjek bolestan.
Dosta me je šta? Evo mu odgovor
Ti se korektor moraš predstaviti da bi mogao upasti u ovu diskusiju. Inače, takvih anonimusa odnosno dežurnih seratora imamo koliko hoćeš 
2. Zašto bih se ja bojao napisati istinu? Mene niko ne plaća iz te Uprave, niko me ne hrani, ne ovisim o njima?
3. Činim uslugu tako što prenosim informacije vezane za utakmice. Najave, izvještaje, fotografije sa utakmica i treninga, videoizvještaje utakmica. prenosim ifnromacije vezane za učinke igrača. To je ja mislim to što se klupske stranice tiče. Otvori Realovu, Bayernovu, Barcinu isto ćeš to vidjeti.
4. Gdje sam ja to slagao nekoga? Jesam li ja ikad na stranici Krajine napisao neku laž? Ili na profilu Krajine?

1. To nije službena web stranica. I da jeste, bila bi jedna u milion. Otvori portal i odi na dno pročitaj šta piše u desnom uglubihac343 je napisao/la:
http://www.fknovipazar.net/vijest.php?x22=226" onclick="window.open(this.href);return false;
pročitaj članak sa jedne službene stranice i poklopi se ušima. Jedini ko ovdje sere i pametuje, a nema mozga si ti.... davno sam rekao da si kvazi novinar, ulizica i potrčko koji se boji napisati istinu jer bi ti vjerovatno dali po ušima... kažeš činiš uslugu ljudima vani..kakvu uslugu činiš klubu kad lažeš ljude koji nisu tu šest mjeseci da je sve bajno i krasno... Jednom sam rekao da sa tobom neću polemisati jer ti je lakše ugurati metar u guzicu nego centimetar u glavu... Ti činiš uslugu...ma da ... koji profesionalac....
2. Zašto bih se ja bojao napisati istinu? Mene niko ne plaća iz te Uprave, niko me ne hrani, ne ovisim o njima?
3. Činim uslugu tako što prenosim informacije vezane za utakmice. Najave, izvještaje, fotografije sa utakmica i treninga, videoizvještaje utakmica. prenosim ifnromacije vezane za učinke igrača. To je ja mislim to što se klupske stranice tiče. Otvori Realovu, Bayernovu, Barcinu isto ćeš to vidjeti.
4. Gdje sam ja to slagao nekoga? Jesam li ja ikad na stranici Krajine napisao neku laž? Ili na profilu Krajine?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.