tik-tak je napisao/la:zar ovo selo ima temu
brisi
Bolje je i da selo ima temu,nego da ima seljaka na temi,pri tom ne mislim na čovjeka sa sela ....
brisi
pa ja vidim koliko se skupuilo pa reko da rastjeramdrinin vuk je napisao/la:tik-tak je napisao/la:zar ovo selo ima temu
brisi![]()
![]()
![]()
Bolje je i da selo ima temu,nego da ima seljaka na temi,pri tom ne mislim na čovjeka sa sela ....
brisi
i to kad kazes kad nekakve mionice mogu imati nek ima i drinakamiondzija je napisao/la:tik-tak je napisao/la:zar ovo selo ima temu
brisiJbg kad mogu mjesne zajednice imati temu što ne bi moglo imati i to "selo".
Definitivno će biti zanimljivo u subotu na tribinama,čak mislim da će i Vukovi imati jednu od boljih predstava u zadnjih nekoliko godina,a iskreno volim ići na utakmice gdje ima i gostujućih navijača,pa makar bilo i nereda ali fino je vidjeti to navijačko rivalstvo na tribinama,nadpjevavanje,biće i lijepo vrijeme te očekujem da bude više od 2000 na stadionu ljudi,prvi ću ići i navijati iako to do sada nisam radio,a evo i najave utakmice...drinin vuk je napisao/la:Vrlo zanimljivo!
Najvejrniji navijači Slavije koji su okupljeni u navijačku grupu Sokolovi 2001,organizovano će putovati u Zvornik i tamo bodriti svoju ekipu u okviru 13. kola PL Bosne i Hercegovine. Najavljen je odlazak oko stotinu najvjernijih navijača. Polazak je najavljen u 9:30 časova ispred stadiona SRC Slavija...
sa slavija info
Evo bogami ćemo imati goste u subotu,čak i ne malo već 100 komada
,što je još zanimljivije ovaj polazak mi je sumnjiv,čuj u pola deset
,pa do Zvornika ne treba više od tri sata vožnje a utakmica počinje u pola dva,to mi je nešto sumnjivo,jedino ako ne misle da se druže sa nama u parku?!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0497_n.jpgkamiondzija je napisao/la:KO KOGA VARA ,KO KOGA ZAVARAVA? HVALA BOGU PA UMJESTO RIJEČI NEKAD SLIKA PUNO VALJA!
GODINA 2010!
"
?
Toliko o poredjenju bar kada je ova godina u pitanju!
Prvo tu sliku sto sam ti ja poslao bilo je oko 200 ljudi i svi su pjevali , a to da nas nema preko 100 i nema ne stidim se 50 navijaca koji vole Slaviju a ne zvezdu i partizan , a to da su vasa izdanja bolja ne vjerujem jer vidim da nemate ni slika a samo sam jednu vidio i to protiv borca jer ste tek usli u PM a sledece godine vas nece ni biti , citaj ovo i zapamti mekamiondzija je napisao/la:Vjeruj da sam sve vaše slike gledao od ove godine i ni na jednoj vas nema više od 100,toliko o tome,tj o brojkama,nemoj računati cijelu tribinu,jer koliko vidim vas max 100 navija,pjeva,ovi ostali su tu samo kao posmatrači ,košpičari tzv,koji su na toj tribini prije svega pretpostavljam da bi kartu dzaba dobili.
Eto nisam mislio vrijedjati,ali je realno da ove godine Vukovi bar po svom broju ,procentualno su daleko bolje izgledali.
Brate moj, ja imam milion slika Vukova od prošle pa sve do ove sezone, kad bih ti počeo postavljati to bi potrajalo isto tako i video materijal ali jednostavno to je naša stvar, ko želi da nas upozna neka dođe u Zvornik i vidjeće, mislim da nema potrebe za nekom reklamom jer vidim da smo dovoljno poznati i ovako...ultra_slavija je napisao/la:Prvo tu sliku sto sam ti ja poslao bilo je oko 200 ljudi i svi su pjevali , a to da nas nema preko 100 i nema ne stidim se 50 navijaca koji vole Slaviju a ne zvezdu i partizan , a to da su vasa izdanja bolja ne vjerujem jer vidim da nemate ni slika a samo sam jednu vidio i to protiv borca jer ste tek usli u PM a sledece godine vas nece ni biti , citaj ovo i zapamti mekamiondzija je napisao/la:Vjeruj da sam sve vaše slike gledao od ove godine i ni na jednoj vas nema više od 100,toliko o tome,tj o brojkama,nemoj računati cijelu tribinu,jer koliko vidim vas max 100 navija,pjeva,ovi ostali su tu samo kao posmatrači ,košpičari tzv,koji su na toj tribini prije svega pretpostavljam da bi kartu dzaba dobili.
Eto nisam mislio vrijedjati,ali je realno da ove godine Vukovi bar po svom broju ,procentualno su daleko bolje izgledali.
Drugar ja nisam član Vukova,već sam rekao zbog čega,stoga nemam razlog da preuveličavam.ultra_slavija je napisao/la:Prvo tu sliku sto sam ti ja poslao bilo je oko 200 ljudi i svi su pjevali , a to da nas nema preko 100 i nema ne stidim se 50 navijaca koji vole Slaviju a ne zvezdu i partizan , a to da su vasa izdanja bolja ne vjerujem jer vidim da nemate ni slika a samo sam jednu vidio i to protiv borca jer ste tek usli u PM a sledece godine vas nece ni biti , citaj ovo i zapamti mekamiondzija je napisao/la:Vjeruj da sam sve vaše slike gledao od ove godine i ni na jednoj vas nema više od 100,toliko o tome,tj o brojkama,nemoj računati cijelu tribinu,jer koliko vidim vas max 100 navija,pjeva,ovi ostali su tu samo kao posmatrači ,košpičari tzv,koji su na toj tribini prije svega pretpostavljam da bi kartu dzaba dobili.
Evo šta bi sa onih ovaca od neki dan, reko sam ja neće to na dobro izačizvornicki klan je napisao/la:

Hvala na komplimentu, nego šta sam nekad u ovim Grasovim busevima živaca ostavio, kad se samo sjetim, kako samo promaja udara kroz bus kosti mi se lede, al vidim da ih još nisu promjenili.drinin vuk je napisao/la:BoX alal vera gdje je nadje?!![]()
Ajde više da ne komentarišemo navijačke grupe,sve će se vidjeti u subotu,koliko je koga ko sa čime raspolaže te ko će se čuti na tribini?!
Nadam se samo da ovi što planiraju poći u pola 10 će odmarati u Han Pijesku (lok Ružina voda),te da će u Zvornik doći pred sam početak,a ne prije jer mi je nelogično da će 4 sata prije početka krenuti,doduše kakav je Gras prevoznikto me i ne čudi toliko jer možda bi i bolje bilo da krenu u 8 tako bi sigurno stigli prije početka
![]()
.
B o X je napisao/la:Hvala na komplimentu, nego šta sam nekad u ovim Grasovim busevima živaca ostavio, kad se samo sjetim, kako samo promaja udara kroz bus kosti mi se lede, al vidim da ih još nisu promjenili.drinin vuk je napisao/la:BoX alal vera gdje je nadje?!![]()
Ajde više da ne komentarišemo navijačke grupe,sve će se vidjeti u subotu,koliko je koga ko sa čime raspolaže te ko će se čuti na tribini?!
Nadam se samo da ovi što planiraju poći u pola 10 će odmarati u Han Pijesku (lok Ružina voda),te da će u Zvornik doći pred sam početak,a ne prije jer mi je nelogično da će 4 sata prije početka krenuti,doduše kakav je Gras prevoznikto me i ne čudi toliko jer možda bi i bolje bilo da krenu u 8 tako bi sigurno stigli prije početka
![]()
.
Vjeruješ da mi je više dosadilo ići na Fejs, tamo samo vrvi od onih poruka i poziva za ovu utakmicu a što je najgore od toga i ja sam jedan od onih koji to rade, sam sebi sam se zgadiodrinin vuk je napisao/la:B o X je napisao/la:Hvala na komplimentu, nego šta sam nekad u ovim Grasovim busevima živaca ostavio, kad se samo sjetim, kako samo promaja udara kroz bus kosti mi se lede, al vidim da ih još nisu promjenili.drinin vuk je napisao/la:BoX alal vera gdje je nadje?!![]()
![]()
.
' ajd što ih nisu promjenili već ni prozora nisu prali od 92.![]()
![]()
![]()
Šalu na stranu msm da će bit dobra utakmica,te nadam se da će i tribine biti dobro popunjene,te da će Drina nakon utakmice sa Slavijom i dalje biti u igri za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.