grijesis. jeste umro Milan Jelic, ali je sad u upravi njegov brat koji je bas kako ga opisa lopta je okrula.edo_malesak je napisao/la:men se cini da je jelic davno umroAl pashino je napisao/la:koji ba jelic?lopta je okrugla je napisao/la: Shvati jedno,iljo da je uspio da kupi tekmu u Gradaccu,lako bi se on dogovorio sa Modricom,u upravi Modrice je jelic,zesci lopov i lokalni serif,taj lik je i u Izvrsnom odboru drzavnog saveza,boli briga upravu Modrice za Velezom......
Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 30 kolo Premijer Lige BIH
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Marjan Jelić.Pasha je napisao/la: grijesis. jeste umro Milan Jelic, ali je sad u upravi njegov brat koji je bas kako ga opisa lopta je okrula.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- edo_malesak
grijesis. jeste umro Milan Jelic, ali je sad u upravi njegov brat koji je bas kako ga opisa lopta je okrula.[/quote]men se cini da je jelic davno umro
nisam znao...ma nema..tako ti ovdje..jedan dodje na vrh odma ide.brat sestra..amidza strina,bliza rodbina,dalja rodbina..ne mozes ih iskorijenit nikako vise..a korijene puste duboko...
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Knele je napisao/la:Samo bih da kažem kako bi bilo idealno da je na mjesta Slavije i Slobode došli Čelik i Borac, tada bismo imali nešto i za očekivati, ovako...![]()
![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
možda je i zaboravio Široki. 
uporedi molim te ekipe, i svaku poziciju. Pogledaj kako su oni igrali kod kuće a kako su ostali. Pogledaj sve to, i onda pogledaj malo tabelu ko je gore a ko je sredina...

uporedi molim te ekipe, i svaku poziciju. Pogledaj kako su oni igrali kod kuće a kako su ostali. Pogledaj sve to, i onda pogledaj malo tabelu ko je gore a ko je sredina...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
vala bas...Knele,mi smo svoje mjesto zasluzili,ne vidim zasto bi ti timovi trebali da budu ispred nas,da li su tu Slobodi svirana 352 penala kao Slaviji,dali je to neko toliko ostecen u Tuzli da su mu igraci iskljucivani npr ili nesto slicno,dali je bilo nekih nenormalnih sudijskih nadoknada itd itd..Sloboda je svoje mjesto posteno zaradila,ali nazalost nisi jedini koji tako misli,ukljucujuci i neke iz Saveza koji Slobodi ne daju licencu iako je predala iste papire,sa istim garancijama kao i ostali klubovi..nisi jedini koji hoce 3 kluba iz tri glavna grada plus gratis Slavija u evropskim natjecanjima.nebi me cudilo da se to i desi,onaj zenicanin u savezu se lijepo izgleda tali sa Borcem,vidim danas su se i za bodove fino dogovorili,pa i za rekonstrukciju BP-a ..a ja kad reko Borac dobiva u Zenici postenjacine ovdje me napadose...medjutim,evo sve se pokazaKevin je napisao/la:Knele je napisao/la:Samo bih da kažem kako bi bilo idealno da je na mjesta Slavije i Slobode došli Čelik i Borac, tada bismo imali nešto i za očekivati, ovako...![]()
![]()
![]()
![]()
sto me nasmija...
aa neko gore iz Sarajeva nije htio da spominje ime sudije..sad ja poveza da je Skakic sudio,sjecam se parole i u TZ koja je bila upucena cini mi se njemu...pa ko ce drugi kad treba namjestit jbg,on ili Arnautovic

Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 24 maj 2009, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
kakav Široki..nisu ni zasluzili..Rz88 je napisao/la:možda je i zaboravio Široki.
nego sta ce Čelik i Borac..koji je najveći uspjeh Čelika u PL..u Europi=?ispadanje od Grblja,kako li vec!?

ovi su osvojili mjesta za europu,zasluzili su i neka igraju..a vi zasluzite pa igrajte..netreba se tu nista uspoređivat..zna s konačna tabela..

3 titule sine moj, Pogledaj malo bolje šta pišeš. Ispali od Grbelja jer su prodali utakmicu radi dalekog puta u Tursko ali eto kako god ti kažeš.....
Nema veze, zanimljivo kolo, svi koji idu vas zaslužili su to kupovimom utakmica i još mnogim crnim poslovima.
hajde živjeli do poćetka naše velike liga ako Bog da jesenas.
Nema veze, zanimljivo kolo, svi koji idu vas zaslužili su to kupovimom utakmica i još mnogim crnim poslovima.
3 titule od 2003?Rz88 je napisao/la:3 titule sine moj, Pogledaj malo bolje šta pišeš. Ispali od Grbelja jer su prodali utakmicu radi dalekog puta u Tursko ali eto kako god ti kažeš.....

mašala

Ja stvarno ne znam sta u ovoj ligi mora da se napravi da bi se uslo u Evropu...Borac ima daleko najbolju gol razliku(+19,a recimo Zrinjski ima +13!),najvise bodova osvojenih na strani (14 bodova na 15 gostovanja!),cak cetiri gostujuce pobjede,medju kojima u Zenici i u Tuzli,ali sve je to izgleda malo za Evropu ako nemas predstavnika u Savezu,pa da ti pokriva domace utakmice i svira penale kao na traci.....Bez veze.
- Komunikacija
- Kontakt:
Taj isti Borac je popusio od Zrinjskog kuci stoga nemoj uspoređivat velike i male klubove
,a istina da su zasluzili evropu vise i od Slavije (penal ekipe) i Slobode(bunker ekipe)!

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Kamo srece da je Borac kuci izgubio samo od Zrinjskog.Trener Zrinjskog Jovic je poslije te utakmice izjavio da je Banjaluka jedan od rijetkih terena u BiH gdje se moze igrati...Izgubili smo mi u Bl i od Laktasa,plus nekoliko remija....to sam ja u mom postu i naveo kao razlog naseg neodlaska u Evropu,to sto nismo znali ili htjeli na silu pobjedjivati kod kuce iz izmisljenih penala.
-
- Kontakt:
To ti je razlika izmedju Borca i seoske ekipe koju ce u Evropi na domacoj utakmici gledati samo njihova rodbina.
kako bi bilo dobro danas vidjeti tv prenos iz gradačca i to vodjenim pod mikrofonskom palicom mike damjanovica
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Premier liga BiH 2008/09
ee ovako sad..dali kod nas samo drugoplasirana ekipa ide u 2.pretkolo,a pobjednik kupa i onaj 3.ili4. idu u 2. pretkolo??
pitam zato sto ako imamo dva predstavnika u 2.pretkolu,onda je i Sloboda vec tu,jer je finalista kupa i slijedeca najbolje plasirana u ligi,naravno ukoliko dobijemo licencu
pitam zato sto ako imamo dva predstavnika u 2.pretkolu,onda je i Sloboda vec tu,jer je finalista kupa i slijedeca najbolje plasirana u ligi,naravno ukoliko dobijemo licencu

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Komunikacija
- Kontakt:
Mocan je onaj na BHT-u kaze lik:Velez je smanjio na 2:1 kao po nekom scenariju....i na kraju:obje su momcadi popracene zvizducima ,a iz daljine se cuje :cigani

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
ponekad sam imao osjecaj da se pretjeruje u vezi opravdanosti dosudjenih penala za Slaviju.
brate ovaj u 83. minuti

brate ovaj u 83. minuti

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Samo treba reći x na utakmici Modriće- veleža bio 1.45. Ali neka su kupili bod, bolje da se osiguraju na vrijeme nego gubati se u 2 ligi. Pametni ljudi. Neka su ostali.
Zrinjski zasluženo prvak nakon sjajnog jesenjeg djela. Slavija će se brukati u Europi jer im neće svirati penale. Sarajevo ne znam. Sloboda haj da vas vidimo.
Ispali Orašje i Posušje......Posušje bez namještanje, Orašje također jer budimo realni svako je dobijao Posušje u nastavku sezone pa i Orašje ostalo su sve gubili na strani.
Zrinjski zasluženo prvak nakon sjajnog jesenjeg djela. Slavija će se brukati u Europi jer im neće svirati penale. Sarajevo ne znam. Sloboda haj da vas vidimo.
Ispali Orašje i Posušje......Posušje bez namještanje, Orašje također jer budimo realni svako je dobijao Posušje u nastavku sezone pa i Orašje ostalo su sve gubili na strani.
pa sta fali sto su igrali modrica velez 3:3... jebote i u jednoj njemackog karsruhe deklasira werdera 3:1 u gostima... to je normalno d anekad neko nekom pusti jbg...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zrinjski je pametno odigrao sezonu. umjesto da kupuju bodove na kraju oni su kupovali na pocetku sezone, napravili veliku prednost i onda je do kraja samo odrzavali. i sada im svi govore da su zasluzeno osvojili itd. ma daaaaj. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.