Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Za danasnji dan, bijednih 8 poena.. al doduse samo 4 igraca su mi igrala danas.. za sutra ostala sedmorica, od njih ocekujem dosta vise 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
27 poena. Jimmy castim te zbog Nolana, jer si nedavno rekao da ga ubacimo u timove. Donese mi čovjek 11 poena danas
Cekam sutra: Llorisa, Colea (C), Ivanovica - Zabaletu i Dzeku u ponedjeljak
Hvala i Lambertu na tom sto pogodi penal i donese 7 boba

Cekam sutra: Llorisa, Colea (C), Ivanovica - Zabaletu i Dzeku u ponedjeljak
Hvala i Lambertu na tom sto pogodi penal i donese 7 boba

Zadnja izmjena: gio10, dana/u 17 avg 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo iskusni su stavili Nolana u ekipu. 

42 za sada, jos imam 5 da igraju (ukljucujuci i Chelsea-Villa). Coleman mi igrac tima, a Benteke malo pokvario stavri sa promasenim penalom i zutim kartonom, veza za sada zakazala totalno, ostaje Hazard da spasi situaciju.
1942 1983 2001

Baines me zeznuo kao i Wilshire

Mignolet i Benteke

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Baines je ove sezone promasaj, bar ja tako mislim. Everton ni u ludilu nece biti ono sto je bio prosle sezone.
Meni Van Persie 20 bodova donio
Znao sam ja da ce on opet pokupiti najvise na ovom fantasyu . Covjek zabija golove kako hoces , i sa minimalnim brojem dodira lopte .
EDIT: Sad opet provjerio i odjednom imam 45 bodova :O Persie 24 , Johnson 8, Szczesny 7 :O i ostatak ostalo

EDIT: Sad opet provjerio i odjednom imam 45 bodova :O Persie 24 , Johnson 8, Szczesny 7 :O i ostatak ostalo

I meni su se bodovi mjenjali.Nakon svih tekmi Mignolet imao 12,sad 15,Benteke 7 sad 10.nerkolfc je napisao/la:Meni Van Persie 20 bodova donioZnao sam ja da ce on opet pokupiti najvise na ovom fantasyu . Covjek zabija golove kako hoces , i sa minimalnim brojem dodira lopte .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Solidni bodovi za prvo kolo koje igram

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
To su vam bonus poeni za neke igrače, max. broj bonus poena je 3. Uglavnom ih dobivaju igrači po zasluzi...nerkolfc je napisao/la:Meni Van Persie 20 bodova donioZnao sam ja da ce on opet pokupiti najvise na ovom fantasyu . Covjek zabija golove kako hoces , i sa minimalnim brojem dodira lopte .
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Da, a od ove sezone je malo promijenjen sistem bonusa, tako da ce odbrambeni igraci biti daleko konkurentniji za razliku od proslih sezona, kao i golmani u slucaju Mignoleta danas, sto je pozitivno, jer su bodove mogli osvajati skoro samo na gol, asist, clean sheet i ako bi dali eventualno gol pobjednicki. Ovako mi se cini daleko postenijim.hanniz je napisao/la:To su vam bonus poeni za neke igrače, max. broj bonus poena je 3. Uglavnom ih dobivaju igrači po zasluzi...nerkolfc je napisao/la:Meni Van Persie 20 bodova donioZnao sam ja da ce on opet pokupiti najvise na ovom fantasyu . Covjek zabija golove kako hoces , i sa minimalnim brojem dodira lopte .
1942 1983 2001
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne kontam sto Cazorla 0 bodova, zar nije trebao dobiti bar 1 zato sto je usao. 

Mora igrati 60 minuta za bodOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne kontam sto Cazorla 0 bodova, zar nije trebao dobiti bar 1 zato sto je usao.

Zuti karton dobio, to je minus jedan bod. Samo stavite mis na broj bodova igraca i pojavit ce vam se postavkama za sta je dobio ili izgubio bodove.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne kontam sto Cazorla 0 bodova, zar nije trebao dobiti bar 1 zato sto je usao.
1942 1983 2001
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne mora igrati, dovoljno je samo da udje i dobije 1 bod.
Dobro si, na zuti karton sam zaboravio..
Dobro si, na zuti karton sam zaboravio..
Ako provede u igri od 1-59 (ne bitno izasao prije ili usao nekad u toku meca) dobije bod, ako provede 60+ dobije 2 boda.nerkolfc je napisao/la:Mora igrati 60 minuta za bodOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne kontam sto Cazorla 0 bodova, zar nije trebao dobiti bar 1 zato sto je usao.
1942 1983 2001
Nisam znao za to, uglavnom odlična vijest. Čak, ja mislim da je se prošle sezone čekao kraj svih utakmica, pa su se tek onda bonus poeni dijelili igračima?Giancarlo je napisao/la:Da, a od ove sezone je malo promijenjen sistem bonusa, tako da ce odbrambeni igraci biti daleko konkurentniji za razliku od proslih sezona, kao i golmani u slucaju Mignoleta danas, sto je pozitivno, jer su bodove mogli osvajati skoro samo na gol, asist, clean sheet i ako bi dali eventualno gol pobjednicki. Ovako mi se cini daleko postenijim.hanniz je napisao/la:To su vam bonus poeni za neke igrače, max. broj bonus poena je 3. Uglavnom ih dobivaju igrači po zasluzi...nerkolfc je napisao/la:Meni Van Persie 20 bodova donioZnao sam ja da ce on opet pokupiti najvise na ovom fantasyu . Covjek zabija golove kako hoces , i sa minimalnim brojem dodira lopte .
Dobio žuti karton.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne kontam sto Cazorla 0 bodova, zar nije trebao dobiti bar 1 zato sto je usao.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Joj nepoznavanja pravila
cuj 60 minuta za bod
Cazorla je dobio zuti karton i zato ima nulu, ako stavis kursur na 0 bit ce ti napisano sto je dobio 0.
Bonus se daje igracima koji imaju najvise bodova na toj utakmici, ko ima najvise dobije 3, pa 2, pa 1. Ukoliko 2 igraca imaju isto bodova podijelit ce im se isti broj bonus bodova.

Bonus se daje igracima koji imaju najvise bodova na toj utakmici, ko ima najvise dobije 3, pa 2, pa 1. Ukoliko 2 igraca imaju isto bodova podijelit ce im se isti broj bonus bodova.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ceka se kraj za utakmice koje se igraju taj dan, a onda nekad poslije se objavi. Bila je neka stranica lani koja je objavljivala bonuse prije samog fantasija, i u 95% slucajeva su dobro predvidali. Vidim ove sezone to ne rai niko za sada, vjerovatno dok se "uhodaju" sa tim novim sistemom bonusa.
1942 1983 2001
Malo sam pogresno protumacio recenicu ''for playing up to 60 minutes'' jer sam brzo preletio pravila 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.