pola hrvat pola srbinOffside je napisao/la:Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
pola hrvat pola srbinOffside je napisao/la:Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
19TM87 je napisao/la:evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ljubav je napisao/la:Cuj poluhrvat?
Sta je to?
Mozda je nalik Kerberu?
Covjek je cistokrvni Srbin!
hahahsarajlija89 je napisao/la:cak ni ljubav i njegove prognoze nece biti dovoljne da hravatska pobjedi danasa ako koji slucajem dobije treba ga banovat
![]()
....al pet razlike za francuze tako da ce i on konacno doci na svoje
![]()
Offside je napisao/la:Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
Offside je napisao/la:Nema prostora za manevre, jer Islanđani, Atomac i ostatak je poslan kući. Sad je sužen izbor na vjekovne neprijatelje predvođene poluHrvatom i na samu Hrvatsku. Zato predlažem da današnji dan bude proglašen danom žalosti u čast kolege cikcange.
Iskreno, pa makar i dzep odvalioTweeds_10 je napisao/la:ja stavio cenera na hrvate19TM87 je napisao/la:evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ako dobiju meni dobro, ako izgube opet dobro
wade je napisao/la:samo jako,samo hrabro...pa nek bude sta ce biti...samo jako...i da poraz,ako do njega dodje,se ne smije shvatit nimalo tragicno i mislim da ga nitko nece ni shvatiti tako...samo mi na **** idu ovi instant navijaci francuske,kao sto su nekad bili navijaci turske,portugala,brazila,danske,poljske itd., ali ko ih ****,nije ni njima lako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.