Slozio bih se inace i ja sa svim dosad napisanim, i vecinom tog posta, ali eto valjda ne smeta navijacima i simpatizerima Borca sto cu ''sitnicariti'' na temi o Borcu u vezi ovoga, medjutim nije istina da svi ostali osim Sarajeva i Zeljeznicara ispadaju odmah na euro sceni i da su jedini nesto napravili. To ne stoji. Npr., uzeti cu u obzir nas koji smo, uz uvjet da nisam ubrojio bodove iz ove sezone, NAJVISE skupili bodova u euro natjecanjima od svih BH klubova za taj koeficijent, i to nije misljenje nego cinjenica, ali fali taj jedan ''bljesak'' i sreca, jer budimo realni treba puno srece za takvo sto, da se recimo dogura do nekih zadnjih prepreka i slicno, mada je i Široki igrao prvo kolo kupa UEFA kao i gore navedeni (kad su recimo poispadali davno svi ostali predstavnici iz regije osim Zvezde ili Partizana, ne sjecam se tocno), sto ti zaboravljas ocito, al mislio sam vise na to spomenuto trece pretkolo LP. U svakom slucaju, trzisna i nogometna ekonomija u BiH je takva, i to cak nije jedini razlog jer su primjer i jaci klubovi iz regije, tocnije financijski stabilniji, medjutim taoci su lose lige gdje ne mogu na pravi nacin se ''izraziti'', imati dovoljno jakih utakmica kroz godinu i zato su, uz uvjet da ih se ne podcijeni i ne imaju srece, uglavnom laganiji zalogaj za ozbiljnije europske klubove iz bogatijih, ne nuzno i nogometno profiliranih zemalja.
A inace, Borac kao Borac odlicno gura, iznenadio me je i svaka im cast, iako su i nas dobili zasluzeno, ali tu smo mi sami sebi najvise krivi pristupom, danas bi vec vjerujem uz ovu formu u usponu i pozitivan sok bila drugacija prica, no sta se moze, sami smo si krivi u tom slucaju kao sto rekoh, ali opet, dugo je do kraja, a moraju doci i nama, nije to ni blizu gotovo.[/quote]sarajevo mozda jest igralo u evropi al sta pricate o zelji kad je zeljo zadnji put igrao u evropi pa pola na ovom forumu sto ima registrovanih se nije ni rodilo kad je zeljo zadnji put igro u evropi[/quote]
daj ne lupaj majke ti.čuj nije se pola reganih članova rodilo.može biti ako imaju 5 godina.a sumnjam da bi neko od 5 godina ulazio na ovaj forum.Željo je zadnji put igrao u sezoni 2003/04.zadnja tekma je bila protiv Hartsa iz Škotske
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!