Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ceka Finska ZOI 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Celo je glupan na kvadrat. I kao glupan je dobio priliku da obnasa tako odgovornu funkciju. Da ti se smuci u kakvoj vukojebini zivimo.
Celi mi dajemo prostor i pravimo od njega relevantnu osobu.
Nebitan.
Mnogo tanji nego sto misli.

tz tz tz tz tz tz
- Shategabri
- Kontakt:
Upravo, bombardovanje člancima raznih Ćela, Dodika, Bakira daje im se na značaju, onda se raja kolje, komentariše, raspravlja, a ovi zadovoljno trljaju ruke.
Ćelo je pudlica koja mora slušati šefa stranke.
Nezavisno sudstvo

Koševo Zapad
Da ponovim post
Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih
. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.

Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Požalite se vlasniku na instruktora, pokupite papire iz te autoškole i uplatite par časova u drugoj da mu pokažu što taj kreten nije. Čuj nije mu parkiranje pokazivao i traži još 20 časova.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:05Da ponovim post![]()
Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.

Koje greške je pravio pri vožnji, po tom instruktoru?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije pogledao lijevo, vozi presporo, prešao preko lezeceg prebrzo, "pregrubo" mijenja brzine takve greške.Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:10Požalite se vlasniku na instruktora, pokupite papire iz te autoškole i uplatite par časova u drugoj da mu pokažu što taj kreten nije. Čuj nije mu parkiranje pokazivao i traži još 20 časova.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:05Da ponovim post![]()
Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.
Koje greške je pravio pri vožnji, po tom instruktoru?
- Shategabri
- Kontakt:
To je uglavnom izmišljanje razloga da uzme pare za dodatne časove.
Zna se šta su prekršaji u vožnji. Nije uzeo nikom prvenstvo, dao je žmigavac, nije se pogrešno prestrojio i tako to.
Zna se šta su prekršaji u vožnji. Nije uzeo nikom prvenstvo, dao je žmigavac, nije se pogrešno prestrojio i tako to.
Koševo Zapad
Ma gluposti, bolje neka promijeni instruktora. Oni rade taj posao godinama i znaju pojedinacno za svakog ispitivaca sta ce ti trazit i gdje ce te odvest. Nikada nisam cuo da instruktor preporucuje dodatne casove, osim ako je kandidat stvarno uzasan. Ako te ne uspije naucit u normalnom roku, po meni je to mrlja na njegov rad.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sve su to stvari na koje mu je on, kao instruktor, morao ukazati ranije i naučiti ga. Sigurno nije prvi put sve te greške uradio, ali ga je on svaki prethodni put trebao upozoravati, a ne sad kad je kraj.
Kretanje pod ručnom, vaga, rikverc vožnja, je li sve to radio? Ako je samo parking u pitanju, dovoljno će biti 3-5h vožnje da to pohvata.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nije mu pokazao parkiranje a polukružno su radili samo čas. Četiri kružna toka je odradio bez greške, svaki put se prestrojio, pustio pješake. Jednom se uči voziti i mi smo planirali mu platiti par dodatnih časova ali ovo što rade je sramota. Kad je instruktoru rekao pa isto ovako sam vozio zadnji čas pa ste mi rekli da nisam napravio niti jednu grešku on je samo šutio na to. Od prvog dana priča o dodatnim časovima, kaže da kod njega svaki kandidat uzme minimalno 15,20. On je nas savjetovao da mu platimo još 20 ali da će nakon tog najvjerovatnije trebati jošShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:21To je uglavnom izmišljanje razloga da uzme pare za dodatne časove.
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 10 avg 2021, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nije mu pokazao ni rikverc, vožnju pod ručnom i vagu je savladao iako mu ni to nije puno pokazivao. Nije mu čak ni objasnio u kojim situacijama se to radi. Najgore je što ga vrijeđa tokom vožnje i vecinu vremena mu pametuje o psihologiji i daje savjete o životu koji nemaju veze sa vožnjom.Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:34Sve su to stvari na koje mu je on, kao instruktor, morao ukazati ranije i naučiti ga. Sigurno nije prvi put sve te greške uradio, ali ga je on svaki prethodni put trebao upozoravati, a ne sad kad je kraj.
Kretanje pod ručnom, vaga, rikverc vožnja, je li sve to radio? Ako je samo parking u pitanju, dovoljno će biti 3-5h vožnje da to pohvata.
- Shategabri
- Kontakt:
Sve to namjerno radi da bi ga ucjenio i da mu izvuče još love.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:39Nije mu pokazao ni rikverc, vožnju pod ručnom i vagu je savladao iako mu ni to nije puno pokazivao. Nije mu čak ni objasnio u kojim situacijama se to radi. Najgore je što ga vrijeđa tokom vožnje i vecinu vremena mu pametuje o psihologiji i daje savjete o životu koji nemaju veze sa vožnjom.Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:34Sve su to stvari na koje mu je on, kao instruktor, morao ukazati ranije i naučiti ga. Sigurno nije prvi put sve te greške uradio, ali ga je on svaki prethodni put trebao upozoravati, a ne sad kad je kraj.
To treba zamijeniti, neki kreten.
Koševo Zapad
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Tražit cemo novog instruktora, uzeti još par dodatnih časova da ga nauči što taj nije. Davno smo to trebali uraditi. Za parkiranje mu je rekao danas je dovoljan samo jedan čas da te naučim da parkiraš ko zmajShategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:48Sve to namjerno radi da bi ga ucjenio i da mu izvuče još love.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:39Nije mu pokazao ni rikverc, vožnju pod ručnom i vagu je savladao iako mu ni to nije puno pokazivao. Nije mu čak ni objasnio u kojim situacijama se to radi. Najgore je što ga vrijeđa tokom vožnje i vecinu vremena mu pametuje o psihologiji i daje savjete o životu koji nemaju veze sa vožnjom.Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:34
Sve su to stvari na koje mu je on, kao instruktor, morao ukazati ranije i naučiti ga. Sigurno nije prvi put sve te greške uradio, ali ga je on svaki prethodni put trebao upozoravati, a ne sad kad je kraj.
To treba zamijeniti, neki kreten.

Platis mu hiljadu maraka i vise da bi te on vrijedjao, treba takvima yebati mater prvenstveno zbog toga a onda zbog toga sto zeli sto vise para izmusti, ne nalazi ih niko po putu mater ti yebem bezobraznu.
Prvi put kad mu je to uradio trebao je zaustaviti izaci iz auta i traziti promjenu instruktora. Mi smo misli stara škola pa je to normalno. Ali sad kad smo vidjeli da ga ništa nije naučio i još traži dodatno 400KM minimalno da mu se da sve nam je bilo jasno.
Pa sta su radili onda toliko casova, doslovno nista bitno mu nije pokazao...EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:39Nije mu pokazao ni rikverc, vožnju pod ručnom i vagu je savladao iako mu ni to nije puno pokazivao. Nije mu čak ni objasnio u kojim situacijama se to radi. Najgore je što ga vrijeđa tokom vožnje i vecinu vremena mu pametuje o psihologiji i daje savjete o životu koji nemaju veze sa vožnjom.Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2021, 09:34Sve su to stvari na koje mu je on, kao instruktor, morao ukazati ranije i naučiti ga. Sigurno nije prvi put sve te greške uradio, ali ga je on svaki prethodni put trebao upozoravati, a ne sad kad je kraj.
Odmah u drugu autoskolu.
Steta para al ocito da nemate druge opcije.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 10 avg 2021, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Kod nas se puno toga uzima za normalno.
Instruktor da te psuje.
Konobar da bude nekulturan i bezobrazan.
Zubar da te nalijepi.
Doktor ignoriše.
U opštini da te množe s nulom.
A sve to jer uglavnom šutimo.
Mislim razumijem to, momak je vjerovatno mlad i stid ga da se on usprotivi, ali čim je to rekao trebali ste zagalamiti na levata.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 54 gosta.