imate i pravo, samo trebali ste odmah reci pa da se Finale na vrijeme prenese na GrbavicuConvicts1988 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 05:40Ovdje više nema s Čelikom labavo:)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
imate i pravo, samo trebali ste odmah reci pa da se Finale na vrijeme prenese na GrbavicuConvicts1988 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 05:40Ovdje više nema s Čelikom labavo:)
Opet vi od toga nećete imati ništa.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 08:52Nisam upucen u desavanja, ali ne moze ni savez s neba, pa u rebra. Ima ugovor izmedju saveza, grada i kluba u kojem stoji pod kojom uslovima savez koristi besplatno stadion. Vjerovatno ce ovo finale morati platiti, a i neka ce. Nema vise nigdje nista djaba, kako kod svih, tako i kod nas. Hvala Bogu pa se i to desilo.
Tako je mislio i Musija, pa eto znamo kako zavrsi. Kako god bilo, znam da ce momci koji sada vode klub raditi samo u interesu Čelika i pokusati izvuci svaku marku. Sto se mene licno tice volio bih da igrate na BP finale i da se osjecate ugodno, da se napravi dobra atmosfera. Ovo sad je sve relacija savez-klub.mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:38Opet vi od toga nećete imati ništa.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 08:52Nisam upucen u desavanja, ali ne moze ni savez s neba, pa u rebra. Ima ugovor izmedju saveza, grada i kluba u kojem stoji pod kojom uslovima savez koristi besplatno stadion. Vjerovatno ce ovo finale morati platiti, a i neka ce. Nema vise nigdje nista djaba, kako kod svih, tako i kod nas. Hvala Bogu pa se i to desilo.
Čitao sam taj ugovor i vidi se da se grad sve pita.
Grad ima pravo da organizuje sportske aktivnosti kada god želi, uz najavu privremenom korisniku.
U prevodu, grad je apsolutni vlasnik stadiona.
Što se tiče Mladosti i Muslije, sud nije ništa presudio, samo se izjasnio da nije nadležan za ovu vrstu spora.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:48Tako je mislio i Musija, pa eto znamo kako zavrsi. Kako god bilo, znam da ce momci koji sada vode klub raditi samo u interesu Čelika i pokusati izvuci svaku marku. Sto se mene licno tice volio bih da igrate na BP finale i da se osjecate ugodno, da se napravi dobra atmosfera. Ovo sad je sve relacija savez-klub.mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:38Opet vi od toga nećete imati ništa.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 08:52Nisam upucen u desavanja, ali ne moze ni savez s neba, pa u rebra. Ima ugovor izmedju saveza, grada i kluba u kojem stoji pod kojom uslovima savez koristi besplatno stadion. Vjerovatno ce ovo finale morati platiti, a i neka ce. Nema vise nigdje nista djaba, kako kod svih, tako i kod nas. Hvala Bogu pa se i to desilo.
Čitao sam taj ugovor i vidi se da se grad sve pita.
Grad ima pravo da organizuje sportske aktivnosti kada god želi, uz najavu privremenom korisniku.
U prevodu, grad je apsolutni vlasnik stadiona.
Mislim da nije to tako bas, jer je i sa sarajevom bilo navuci-potegni i oni su isto pokusali zaobici Čelik i sam grad im je dao odgovr da su na pogresnoj adresi. Na kraju su ipak morali pitati Čelik i platiti Čeliku. Da je drugacije, vjerujem ovaj dusman fudo bi nas istjerao sa stadiona da moze.mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:02Što se tiče Mladosti i Muslije, sud nije ništa presudio, samo se izjasnio da nije nadležan za ovu vrstu spora.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:48Tako je mislio i Musija, pa eto znamo kako zavrsi. Kako god bilo, znam da ce momci koji sada vode klub raditi samo u interesu Čelika i pokusati izvuci svaku marku. Sto se mene licno tice volio bih da igrate na BP finale i da se osjecate ugodno, da se napravi dobra atmosfera. Ovo sad je sve relacija savez-klub.
Čitajući taj ugovor, shvatio sam da je stadion u vlasništvu grada i da ima pravo da ga koristi kada god želi.
Jedini uslov je da Čelik obavjeste o tome i to je to.
Vi npr ne možete izdat stadion Savezu, to može jedino grad uradit.
Da me pogrešno ne shvatiš, ja Čeliku želim najbolje i želim vam da se vratite što prije vratite.
Nadam se da si u pravu, iskreno.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:07Mislim da nije to tako bas, jer je i sa sarajevom bilo navuci-potegni i oni su isto pokusali zaobici Čelik i sam grad im je dao odgovr da su na pogresnoj adresi. Na kraju su ipak morali pitati Čelik i platiti Čeliku. Da je drugacije, vjerujem ovaj dusman fudo bi nas istjerao sa stadiona da moze.mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:02Što se tiče Mladosti i Muslije, sud nije ništa presudio, samo se izjasnio da nije nadležan za ovu vrstu spora.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 14:48
Tako je mislio i Musija, pa eto znamo kako zavrsi. Kako god bilo, znam da ce momci koji sada vode klub raditi samo u interesu Čelika i pokusati izvuci svaku marku. Sto se mene licno tice volio bih da igrate na BP finale i da se osjecate ugodno, da se napravi dobra atmosfera. Ovo sad je sve relacija savez-klub.
Čitajući taj ugovor, shvatio sam da je stadion u vlasništvu grada i da ima pravo da ga koristi kada god želi.
Da me pogrešno ne shvatiš, ja Čeliku želim najbolje i želim vam da se vratite što prije vratite.
Kako god, Velez nek pobjedi, pa dodjite igrajte na pravom stadionu![]()
oni izgleda i prave problem oko "Juga" (ne oko citavog stadiona) kazu da ce kao blokirati "Jug" ako im se ne udovolji zahtjevima ,a to dalje znasi sta?mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:18Nadam se da si u pravu, iskreno.redbull93 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:07Mislim da nije to tako bas, jer je i sa sarajevom bilo navuci-potegni i oni su isto pokusali zaobici Čelik i sam grad im je dao odgovr da su na pogresnoj adresi. Na kraju su ipak morali pitati Čelik i platiti Čeliku. Da je drugacije, vjerujem ovaj dusman fudo bi nas istjerao sa stadiona da moze.mozak je napisao/la: ↑06 maj 2022, 15:02
Što se tiče Mladosti i Muslije, sud nije ništa presudio, samo se izjasnio da nije nadležan za ovu vrstu spora.
Kako god, Velez nek pobjedi, pa dodjite igrajte na pravom stadionu![]()
Čeliku bi svaka marka dobro došla.
Mi smo na južnoj tribini..nije bez razloga![]()
Nek ih na zapad stave, i dobro...
?
Pa ja, kontam kakve veze imaju HZ sa jugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.