Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Dobio sam informaciju da će Petev davati prednost Prevljaku u odnosu na Demirovića, koliko je ta informacija pouzdana vidjet ćemo za nekoliko sedmica.
-
- Kontakt:
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
Gledaj ekipe, gledaj igre. Malouda je tu uništio Mujdži karijeru.Celtic je napisao/la: ↑03 mar 2021, 03:22
Mujdža i Lula, samo pogledati ovo i onda meni dođu ovdje bolesnici da su Cipetići, Todorevići bolji... Hebote šta smo jednoj Francuskoj radili i to na njihovom terenu, najbolja utakmica naše reprezentcije ali **** ga imamo Aru i ostale, hehhe! Kriv je trener![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, logično, Petev je uvijek forsirao target igrače. Problem Prevljaka što je najjači u šesnaestercu a mi kad igramo to se rijetko kad desi.
Također, bez Džeke će nam skok igra biti totalna 0. Jer i Prevljak i Demirović u tim segmentima ne postoje.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 mar 2021, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ko je bio trener?Nirton je napisao/la: ↑03 mar 2021, 17:08Gledaj ekipe, gledaj igre. Malouda je tu uništio Mujdži karijeru.Celtic je napisao/la: ↑03 mar 2021, 03:22
Mujdža i Lula, samo pogledati ovo i onda meni dođu ovdje bolesnici da su Cipetići, Todorevići bolji... Hebote šta smo jednoj Francuskoj radili i to na njihovom terenu, najbolja utakmica naše reprezentcije ali **** ga imamo Aru i ostale, hehhe! Kriv je trener![]()
![]()

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Upariti Đurića i Demirovića, Đurić u svakom kolu ima po 20 osvojenih zračnih duela.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 mar 2021, 17:36Da, logično, Petev je uvijek forsirao target igrače. Problem Prevljaka što je najjači u šesnaestercu a mi kad igramo to se rijetko kad desi.
Također, bez Džeke će nam skok igra biti totalna 0. Jer i Prevljak i Demirović u tim segmentima ne postoje.

Najbolji selektor u njenoj historiji.forgempp je napisao/la: ↑03 mar 2021, 17:38Ko je bio trener?Nirton je napisao/la: ↑03 mar 2021, 17:08Gledaj ekipe, gledaj igre. Malouda je tu uništio Mujdži karijeru.Celtic je napisao/la: ↑03 mar 2021, 03:22
![]()
![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Svaki igrac koji se odazove ovoj neznalici je za mene teza budaletina, sto prije izgubimo 3 prve tekme prije ce mo se otarasit ovog gurbeta. Barba ceka i nadam se vec na ljeto dobija sansu

"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Samo, Francuze smo fakat razvalili. Svi krive Spahica zbog onog prekrsaja, koji to haman nije ni bio, al do poluvremena smo mogli i morali 2:0 imati. Mozda i trica ...
Show Must Go On
Nego, sta nam je sa Adminom i njegovom vojskom moderatora? Dva mjeseca su nas davili kako je Petev najbolji izbor

Nego, sta nam je sa Adminom i njegovom vojskom moderatora? Dva mjeseca su nas davili kako je Petev najbolji izbor

Tuta molim ovako protiv Finske
Piric
Cipetic
Kovacevic
Dupovac
Pidrinho
T.S Susic
Rahmanovic
Tartar
Ziljkic
Mesanovic
I. Hadzic
PLBiH 
Piric
Cipetic
Kovacevic
Dupovac
Pidrinho
T.S Susic
Rahmanovic
Tartar
Ziljkic
Mesanovic
I. Hadzic

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Admin priprema spisak s Tutom i Misketom.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Đe će se javljat
Spinovo je ovdje 3 mjeseca za Tutu i velike stručnjake, a oni nisu u stanju strčni štab sastavit.
Ko prati igrače, ko analizira protivnika, ko priprema taktiku, ko priprema plan okupljanja i treninge...? Društvo jednog lica " Tuta"!

Ko prati igrače, ko analizira protivnika, ko priprema taktiku, ko priprema plan okupljanja i treninge...? Društvo jednog lica " Tuta"!
"Tuta & Guza" doo, BL, RS
Osnivac Vico 'Dodik'.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Drago mi je da se ponovo Vranješ dovodi u kontekst reprezentacije. Potreban nam je bek njegovog kalibra i iskreno se nadam da će ga Petev uzeti u razmatranje, pogotovo jer on ne bi trebao biti pod uticajem i pritiskom one smijurije od Fanaticosa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Upravo. On je igrao za reprezentaciju, pa šta god da je nosio u srcu i sta je tetovirao. Mogao je kao Jozo Simunovic odj.ebati nas i onda sta, nista, jos jedan u nizu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 17:49Drago mi je da se ponovo Vranješ dovodi u kontekst reprezentacije. Potreban nam je bek njegovog kalibra i iskreno se nadam da će ga Petev uzeti u razmatranje, pogotovo jer on ne bi trebao biti pod uticajem i pritiskom one smijurije od Fanaticosa.
U vrhu drzave ima sto puta gorih, i njemu slicnih koji osporavaju ime države, a Ogi kako god igrao je pod njenim bojama i nikada nije izdao.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Spisak igrača je već spreman 99,9 posto, rekao je selektor Petev za „Dnevni avaz“ te dodao:
- Spisak igrača već imam i u glavi i na papiru.
Znate li već koji igrači će biti starteri, odnosno kako ćemo igrati u Helsinkiju?
- Znam kako ćemo igrati, na koji način.
Naši najbolji igrači nisu u top-formi. Edin Džeko je lakše povrijeđen, Miralem Pjanić nema željenu minutažu, kao ni Amer Gojak...
- I Edin Višća je isto van stroja.
Da, i Ibrahim Šehić.
- Tako je, situacija je takva kakva jeste. Moramo se snaći nekako, kako znamo i umijemo. Siguran sam da ćemo to uspjeti.
Imate li rezerve za pomenute igrače ili računate i na sve njih?
- Nemam nikakve rezerve. Ako budu zdravi i u punom trenažnom procesu, ne trebaju nam rezerve. E sad, bilo bi odlično da situacija s pomenutim igračima nije takva kakva jeste, ali u fudbalu se sve može i iskombinirati. Sadašnje stanje prihvatam kao činjenicu sa željom da izvučemo maksimum od svih igrača.
U fudbalskim kuloarima se već špekulira o novim igračima – od golmana Nikole Vasilja (Zorja), do stopera Aleksandra Jovićića (Gorica), krilnog napadača Kristijana Lovrića (Gorica)...
- Normalno je da se već priča o predstojećim utakmicama. Također, normalno je i da ima špekulacija oko novih imena. Za nekoliko dana će otići i pozivi igračima, nakon čega ću i javno izdiktirati spisak. No, zasad neću ništa komentirati.
Dobra atmosfera
Hoćete li u igri naše reprezentacije nešto mijenjati s obzirom na to da pred utakmicu u Helsinkiju imate samo dva treninga.
- Imat ćemo jedan i po trening, da budem iskren. Nemam puno vremena da generalno nešto mijenjam. Meni je najbitnije da se napravi jako dobra atmosfera te da odmah damo do znanja da smo svi kao jedan, da svi moramo igramo kao jedan. Kada se igra za reprezentaciju, moramo se boriti, moramo ići fajterski, na pobjedu. Ne treba sad tu izmišljati toplu vodu.
Sve utakmice su ključne
Prva utakmica protiv Finaca je jako bitna, a može biti i ključna na putu do cilja.
- Sve utakmice su ključne, sve su bitne. Normalno, sada nam je najbitnija ta u Helsinkiju jer je prva koja dolazi. Uradit ćemo sve šta treba da odigramo dobro i pobijedimo. Nemamo tu šta drugo očekivati, ili kalkulirati – rekao je Petev.
- Spisak igrača već imam i u glavi i na papiru.
Znate li već koji igrači će biti starteri, odnosno kako ćemo igrati u Helsinkiju?
- Znam kako ćemo igrati, na koji način.
Naši najbolji igrači nisu u top-formi. Edin Džeko je lakše povrijeđen, Miralem Pjanić nema željenu minutažu, kao ni Amer Gojak...
- I Edin Višća je isto van stroja.
Da, i Ibrahim Šehić.
- Tako je, situacija je takva kakva jeste. Moramo se snaći nekako, kako znamo i umijemo. Siguran sam da ćemo to uspjeti.
Imate li rezerve za pomenute igrače ili računate i na sve njih?
- Nemam nikakve rezerve. Ako budu zdravi i u punom trenažnom procesu, ne trebaju nam rezerve. E sad, bilo bi odlično da situacija s pomenutim igračima nije takva kakva jeste, ali u fudbalu se sve može i iskombinirati. Sadašnje stanje prihvatam kao činjenicu sa željom da izvučemo maksimum od svih igrača.
U fudbalskim kuloarima se već špekulira o novim igračima – od golmana Nikole Vasilja (Zorja), do stopera Aleksandra Jovićića (Gorica), krilnog napadača Kristijana Lovrića (Gorica)...
- Normalno je da se već priča o predstojećim utakmicama. Također, normalno je i da ima špekulacija oko novih imena. Za nekoliko dana će otići i pozivi igračima, nakon čega ću i javno izdiktirati spisak. No, zasad neću ništa komentirati.
Dobra atmosfera
Hoćete li u igri naše reprezentacije nešto mijenjati s obzirom na to da pred utakmicu u Helsinkiju imate samo dva treninga.
- Imat ćemo jedan i po trening, da budem iskren. Nemam puno vremena da generalno nešto mijenjam. Meni je najbitnije da se napravi jako dobra atmosfera te da odmah damo do znanja da smo svi kao jedan, da svi moramo igramo kao jedan. Kada se igra za reprezentaciju, moramo se boriti, moramo ići fajterski, na pobjedu. Ne treba sad tu izmišljati toplu vodu.
Sve utakmice su ključne
Prva utakmica protiv Finaca je jako bitna, a može biti i ključna na putu do cilja.
- Sve utakmice su ključne, sve su bitne. Normalno, sada nam je najbitnija ta u Helsinkiju jer je prva koja dolazi. Uradit ćemo sve šta treba da odigramo dobro i pobijedimo. Nemamo tu šta drugo očekivati, ili kalkulirati – rekao je Petev.
Korektno odgovara, zna da ne stavi prevelika očekivanja ali da se nadaš da može pobijediti.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Ključno je ovo
Dobra atmosfera