Onog momenta kad je dodirnuo loptu na treningu bilo je jasno da je doktor fudbala za sabanadzovica... Sto je ocigledno svakom ko ista zna o fudbalu ali eto izgleda da su bajevicevi pomocnici slijepi pored ociju...ili ih je refik sobro potplatio... Ljudi budimo realni da amir nije imao onu povredu koja ga je **** haman cijelu sezonu danas bi bio u nekom osrednjem klubu liga petice sa zacimentiranim mjestom u prvoj postavi...kvalitetom nivo prcica trenutno ali ima potencijal za puno vise... Ako odigra dobro protiv poljske mozda se nesto i otvori ako nista bar u top belgijskim i holandskim klubovima...Pozitivanstav je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:43Moze se desit da ih je Amir dodatno odusevio na treninzima i time natjerao na ovakvu odluku.
Gledao sam ga dok je igrao za U21,miran,precizan,dobar igrac.
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Bajevića liga nacija za svjetsko prvenstvo apsolutno ne zanima. On je došao odraditi dvije utakmice baraža i u slučaju uspjeha europsko prvenstvo. Da je znao da će se ovoliko otegnuti, ne bi se ni upuštao u selektorski posao.
Malo se informisite prije nego sto pocnete da pisete.. Pogledajte malo ostale reprezentacije. Malte ne svi su morali promjeniti vise od pola postave. Slusao sam pressicu Janne Anderssona prije meca Svedske - Portugal, i rekao je da mnogi igraci su dobili naredbe iz klubova da ne mogu igrati vise od jednu utakmicu (odnosno, time limit). Ovo su totalno druga vremena, nije ko prosli ciklus. Malo sabura nebi skodilo. Ali ne iznenadjuje me.
@igrajlopte 🐦
Znam da je bajevic los, nikakav strucnjak, ali svaka mu cast sto je izbacio kloca dzeku i njegove havere viscu i sehica iz prvog tima.

Ovaj bajevic je mozda cak gori i od bazdarevica
- MocMahale444
Koji tockonja. Mars konju komunalni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ovaj definitivno sa namjerom ide da nas unisti... Ne gledam vise repku dok je on na klupi
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Nije želio euforiju pred baraž pa je svjesno oborio atmosferu ovakvom nemoćnom Bosnom i Hercegovinom.
- MocMahale444
- Chapman1886
- Kontakt:
A fakat sta je koji qurac radio ovo sa sastavom ?
Cemu Asmir na gol ?
Cemu Asmir na gol ?
Mjau !
zekan sa neretve
Brine sto vrlo tesko stvaramo prilike. Bice bolje sa Pjanicem ali mislim da cemo i tada imat dosta problema.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- MocMahale444
Lik nema blage. Sa lopovima iz saveza unistava.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Preko qurca vodi reprezentaciju.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Chapman1886
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije Sehic umoran. Stavio ovog na gol da zvace zvaku ko tele. Ovo je greska trenera ovakav poraz. Kako bi mi igrsli europsko gdje je svsko par dana utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.