NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Ima li neko arena 1 stream sa Koletom i Edinom?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Slab si na Currija skroz
Pa nije ti brat
Bolje ti je da pratis Oakland Nego sto ovdje...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Prosle godine je bilo za PO na westu potrebih 48 pobjeda, neznam imam neki osjecaj da ce ove godine to ici na 50+.
Ma pratim buraz eo TD OaklandaBernardBarnjak je napisao/la:alemsa je napisao/la:Slab si na Currija skroz
Pa nije ti brat
Bolje ti je da pratis Oakland Nego sto ovdje...
Aleme, ne ide ti nikako u prilog sad sto su vas izbacili iz PO u vjerovatno najvaznijoj tekmi karijere tvog omiljenog igraca oni Warriorsi... I onda se ti nadjes da pričaš kako se Curry nekom treba dokazivati... Jel Lebron prosle godine propustio PO s jacom ekipom od ove Warriorsa ako izuzmes njega i Currya? Jel i on treba da ti se dokazuje?
Ne komentarišu oni Mem-Bro.bhpremierliga12 je napisao/la:Ima li neko arena 1 stream sa Koletom i Edinom?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bob Myers najprecijenjeniji GM ikad
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bron je imao 34 godine, ovaj je u prime. I koliko je kritika prtrpio Bron zbog prosle sezone? Ljudi od zapecacenog drugog mijesta na all time listi, poceli govorit da nije bolji od Kobija. Samo je Curry izgleda imunan na standarde i kritike. Ja sam su.pak sto mislim da top 5 igrac lige u prime bi trebao uvest ekiou u playoff. Svaka cast pucanstvoJHam je napisao/la:Aleme, ne ide ti nikako u prilog sad sto su vas izbacili iz PO u vjerovatno najvaznijoj tekmi karijere tvog omiljenog igraca oni Warriorsi... I onda se ti nadjes da pričaš kako se Curry nekom treba dokazivati... Jel Lebron prosle godine propustio PO s jacom ekipom od ove Warriorsa ako izuzmes njega i Currya? Jel i on treba da ti se dokazuje?
Gdje sam ja napisao da si supak? Samo kazem da vam to ne ide u prilog, a oni nek udju ko 7. Il 8. ekipa u PO, opet ce izbaciti HOU u istom.. Ljudi ce spasiti pik koji je kako neko rece Top20 zasticen, izbaciti HOU u PO i sta im trrba vise, dogodine trade DLoa i opet u vrhu ovako **** zapada 
A realno gledajuci, Juancho koji be moze da dobije minute u Denveru bi im bio Top5 igrac ekipe cak i kad su svi zdravi, tuga..

A realno gledajuci, Juancho koji be moze da dobije minute u Denveru bi im bio Top5 igrac ekipe cak i kad su svi zdravi, tuga..
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Brate jesi li ti gledao utakmicu? Uredu, slažem se da i on treba bolje da igra, ovo nije ništa što trenutno igra, ali ovi igrači koji igraju za Ratnike su fakat dno dna. Ostaje nada da će WCS, Burks i Looney malo popraviti utisak, ali ovi ostali su fakat G-league igrači, pa u ovoj ekipi bi Musa imao 30 minuta majke mi.alemsa je napisao/la:Bron je imao 34 godine, ovaj je u prime. I koliko je kritika prtrpio Bron zbog prosle sezone? Ljudi od zapecacenog drugog mijesta na all time listi, poceli govorit da nije bolji od Kobija. Samo je Curry izgleda imunan na standarde i kritike. Ja sam su.pak sto mislim da top 5 igrac lige u prime bi trebao uvest ekiou u playoff. Svaka cast pucanstvoJHam je napisao/la:Aleme, ne ide ti nikako u prilog sad sto su vas izbacili iz PO u vjerovatno najvaznijoj tekmi karijere tvog omiljenog igraca oni Warriorsi... I onda se ti nadjes da pričaš kako se Curry nekom treba dokazivati... Jel Lebron prosle godine propustio PO s jacom ekipom od ove Warriorsa ako izuzmes njega i Currya? Jel i on treba da ti se dokazuje?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kuda ovo sve vodi kad Valančiūnas pogodi dvije trojke... 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa normalno da im ostatak ekipe nece biti vrhunski kad imaju cetvoricu na max ugovoru. Sta trebaju desetoricu all star igraca da imaju? Ne vjerujem sta neki ovdje pisu.

Igracina.BernardBarnjak je napisao/la:Kuda ovo sve vodi kad Valančiūnas pogodi dvije trojke...

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pa vise nemozes dobiti kad spucas citav cap na 4 igrace od kojih jednog nema citavu godinu, jedan je nesposoban ubaciti 15 poena, jedan dobio max zbog jedne sezone u netsima i tako ti ostane jedan prime igrac, a prazan cap.
Ma daj ba reci nesto protiv Currija ravno antisemitiszmu u Austriji. WB uvodio ekipe u playoff, a eto za Currija je to free pass. Ali haj ostaje da se vidi, rano je za bilo stoJHam je napisao/la:Gdje sam ja napisao da si supak? Samo kazem da vam to ne ide u prilog, a oni nek udju ko 7. Il 8. ekipa u PO, opet ce izbaciti HOU u istom.. Ljudi ce spasiti pik koji je kako neko rece Top20 zasticen, izbaciti HOU u PO i sta im trrba vise, dogodine trade DLoa i opet u vrhu ovako **** zapada

- najrodjeniji
- Kontakt:
Sad bi neki rekli da ne vjerujju kakve glupsoti čitaju ovdjeJustin je napisao/la:Pa normalno da im ostatak ekipe nece biti vrhunski kad imaju cetvoricu na max ugovoru. Sta trebaju desetoricu all star igraca da imaju? Ne vjerujem sta neki ovdje pisu.![]()
Igracina.BernardBarnjak je napisao/la:Kuda ovo sve vodi kad Valančiūnas pogodi dvije trojke...

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
Tako je Temetriuse. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ljudi nemaju centra, sacekajte da se vrate ovi povrijedjeni mimo Klaya. Nisu to sad neke igracine ali sigurno 15x bolji od ovog sto trenutno imaju.
@alemsa najlosija ekipa koju je WB "uveo" u PO nije losija od ovog GSW a ti kako hoces. I to je jedne godine uveo, ostalo nek se zahvali Durantu i PGu
@alemsa najlosija ekipa koju je WB "uveo" u PO nije losija od ovog GSW a ti kako hoces. I to je jedne godine uveo, ostalo nek se zahvali Durantu i PGu

@jham
Istina nemaju kompletnu ekipu, ali njim centri nece rijesiti manjak durantovih 26 poena, veci problem je dze skupiti tu razliku a da jos mozes ocekivati neki doprinos sa klupe.
Istina nemaju kompletnu ekipu, ali njim centri nece rijesiti manjak durantovih 26 poena, veci problem je dze skupiti tu razliku a da jos mozes ocekivati neki doprinos sa klupe.
Ma nece rijesiti sigurno, ali da bi trebalo bolje izgledati s centrima to svakako, ja ih jos uvijek vidim u PO nazalost, slazem se i da Curry s Russelom i Greenom treba da uvede ekipu u PO, al alemu se poklopilo da odavno slabiji Warriorsi i nikad jaci zapad se dogode u istoj sezoni pa uhvatio fursata po forumu, ohani jbm ga opet ces se usutiti u PO...
- invincible1921
- Kontakt:
Da se nije Irving povrijedio u prvom finalu i da u trecem nije KD doso , GSW i Curry bi imali tacno NULA (0) titula
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.