RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Samo kod nas nakon nekolika postignuta gola u PRIJATELJSKIM utakmicams od lopate postsjes igrac.
Peco nije nista posebno ali je smijesno poreditu njega i Cvijanovica.
Peco nije nista posebno ali je smijesno poreditu njega i Cvijanovica.
Hajde djete,idi malo igraj se napolju plisa i "trule kobile", kakav bola Peco pored Cvije, pusti te priče. Trenutno Cvija je po sadasnjoj formi
odskocio 3 levela od Pece, a Peco je sam kriv sto nema izgrađen stav, jer kao rodjeni mostarac trebao se davno vratiti u Velež.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Zivi bili pa vidjeli tako ste i za Seida govorili.salmy je napisao/la: ↑11 jul 2020, 19:52Hajde djete,idi malo igraj se napolju plisa i "trule kobile", kakav bola Peco pored Cvije, pusti te priče. Trenutno Cvija je po sadasnjoj formi
odskocio 3 levela od Pece, a Peco je sam kriv sto nema izgrađen stav, jer kao rodjeni mostarac trebao se davno vratiti u Velež.
Domet Cvijanovica je federalna liga nista vise ne kazem da je Peco neki igrac ali je klasa za Cvijanovica.
I molom te bez toga sine dragi i tih zayebanicija iza laznih imena, ako si za normalnu diskusiju mozemo diskutovati ako ne molom te mene zaobiđi.
Kakav bola Peco propao ko zeton da imalo valja prodo negdje vani jer su igrali EL... po formi ne moze Cviji kopacke čistiti
MUSVDG
-
- Kontakt:
Halilovic izgleda potvrdjen, dolazi 100%. Sto se beka tice, do kraja sedmice ce se znati hoce li ostati u Njemackoj ili dolazi kod nas, trece opcije nema.
Forzza Velez
Mislim da ljevi bek ode u TC propalo mu je sve u Njemackoj.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 jul 2020, 14:50Halilovic izgleda potvrdjen, dolazi 100%. Sto se beka tice, do kraja sedmice ce se znati hoce li ostati u Njemackoj ili dolazi kod nas, trece opcije nema.
-
- Kontakt:
DembaBa21 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:29Mislim da ljevi bek ode u TC propalo mu je sve u Njemackoj.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 jul 2020, 14:50Halilovic izgleda potvrdjen, dolazi 100%. Sto se beka tice, do kraja sedmice ce se znati hoce li ostati u Njemackoj ili dolazi kod nas, trece opcije nema.
Je li to onaj Radovic?
Ti si naša ljubav jedina!
Da Radovic bilo je nekih razgovora sa njim prije mjesec dana ali je odlucio da ide na probu u Njemacku drugu ligu sada koliko znam to mu je propalo ima neke ponude iz HR i SRB od BH klubova najkonkretnija je TCfudbalfudbal je napisao/la: ↑13 jul 2020, 20:29DembaBa21 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 19:29Mislim da ljevi bek ode u TC propalo mu je sve u Njemackoj.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑13 jul 2020, 14:50Halilovic izgleda potvrdjen, dolazi 100%. Sto se beka tice, do kraja sedmice ce se znati hoce li ostati u Njemackoj ili dolazi kod nas, trece opcije nema.
Je li to onaj Radovic?
-
- Kontakt:
Ode slavit pobjede sa obojicom navijacaDembaBa21 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:10Da Radovic bilo je nekih razgovora sa njim prije mjesec dana ali je odlucio da ide na probu u Njemacku drugu ligu sada koliko znam to mu je propalo ima neke ponude iz HR i SRB od BH klubova najkonkretnija je TC
-
- Kontakt:
TC je otpala davno, sto je i sam Radovic rekao, kada su doveli Rugasevica. I Zrinjski je htio Radovica, ali nisu htjeli cekati i doveli su Bekica. Tako da od te tri ponude, jedino jos nasa stoji na stolu, koliko sam shvatio njegovu izjavu za ss.baDembaBa21 je napisao/la: ↑13 jul 2020, 22:10Da Radovic bilo je nekih razgovora sa njim prije mjesec dana ali je odlucio da ide na probu u Njemacku drugu ligu sada koliko znam to mu je propalo ima neke ponude iz HR i SRB od BH klubova najkonkretnija je TC
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ma za 2 dana ce znati za Njemacku. 2 su opcije, ili gore ili kod nas, sjedio davno sa Sosom i dogovorio sve ali o tom po tom.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:44TC je otpala davno, sto je i sam Radovic rekao, kada su doveli Rugasevica. I Zrinjski je htio Radovica, ali nisu htjeli cekati i doveli su Bekica. Tako da od te tri ponude, jedino jos nasa stoji na stolu, koliko sam shvatio njegovu izjavu za ss.ba
Forzza Velez
-
- Kontakt:
I sam je reko u jednom intervju ako ne bude nista dolazi kod nas,a ja sam skonto da bi Halilovic igro beka i da ce kondiciski spreman dociManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:47Ma za 2 dana ce znati za Njemacku. 2 su opcije, ili gore ili kod nas, sjedio davno sa Sosom i dogovorio sve ali o tom po tom.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 jul 2020, 00:44TC je otpala davno, sto je i sam Radovic rekao, kada su doveli Rugasevica. I Zrinjski je htio Radovica, ali nisu htjeli cekati i doveli su Bekica. Tako da od te tri ponude, jedino jos nasa stoji na stolu, koliko sam shvatio njegovu izjavu za ss.ba
-
- Kontakt:

Čekajući Godota...
-
- Kontakt:
Ja sam jucer upratio na portalu jednom vijest kako pregovara i sa TC, ali opet ko zna koliko je to tacno.
-
- Kontakt:
Ne nasjedajte na svaku vijest od ovih divljih portala.fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:50Ja sam jucer upratio na portalu jednom vijest kako pregovara i sa TC, ali opet ko zna koliko je to tacno.
Dan dva nakon sto su rekli da ce u Tuzlu pisu ovo
S druge strane, Faktor prenosi i da Emir Halilović neće pojačati redove Tuzla Cityja.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Ma znam, ali bas se oduzi sa Halilovicem mislim izgubljen je za pocetak, doci ce on spreman ali hoce li odmah igrati, sumnjam..ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:53Ne nasjedajte na svaku vijest od ovih divljih portala.fudbalfudbal je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:50Ja sam jucer upratio na portalu jednom vijest kako pregovara i sa TC, ali opet ko zna koliko je to tacno.
Dan dva nakon sto su rekli da ce u Tuzlu pisu ovo
S druge strane, Faktor prenosi i da Emir Halilović neće pojačati redove Tuzla Cityja.
Dolazi Halilovic,nista se ne brinite
Najavio ga i Fedja danas na Velez TV
Najavio ga i Fedja danas na Velez TV
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Halilovicu se vjeruje, valjda nece ispast kao Radovic. Frajer je ispao maximalno nekorektan, cak je trazio najvecu placu u klubu. Izradio svaki dogovor.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.