San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
49-49
Druga cetvrtina je ono sto sam ocekivao od pocetka, s malo poena na obje strane...
Nismo uspjeli da odrzimo kakvu-takvu prednost, ali bitno je da ne gubimo...
Onaj potez kad Manu salje Garneta po cevape i zabija kos... :ugeek:
Druga cetvrtina je ono sto sam ocekivao od pocetka, s malo poena na obje strane...
Nismo uspjeli da odrzimo kakvu-takvu prednost, ali bitno je da ne gubimo...
Onaj potez kad Manu salje Garneta po cevape i zabija kos... :ugeek:
McDyess 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
70-77
Boston je bolji od nas veceras, bez obzira kako ovo zavrsilo na kraju...
Mi mozemo uzeti tako da napravimo neku seriju i da Boston u isto vrijeme prestane raditi ono sto radi do sada, ali skeptican sam da ce se to desiti...
Rondu svaka cast, igrac utakmice, ubija nas veceras...
Generalno, uzivanje je gledati ovu kosarku veceras...
Boston je bolji od nas veceras, bez obzira kako ovo zavrsilo na kraju...
Mi mozemo uzeti tako da napravimo neku seriju i da Boston u isto vrijeme prestane raditi ono sto radi do sada, ali skeptican sam da ce se to desiti...
Rondu svaka cast, igrac utakmice, ubija nas veceras...
Generalno, uzivanje je gledati ovu kosarku veceras...
Kakav zid BBD-a i KG-a
i Rondo večeras ne fula jbt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne pamtim Boston ovako dobar kao veceras, citavo drugo poluvrijeme, a posebno zadnju cetvrtinu, odigrali su savrseno. Cisto savrsenstvo...
Rondo zvijer...
Nama peti uzastopni poraz, prosuli smo veliku prednost u konferenciji. Nece izaci na dobro...
57-18
Rondo zvijer...
Nama peti uzastopni poraz, prosuli smo veliku prednost u konferenciji. Nece izaci na dobro...
57-18
Nisam očekivao da će nas Rondo šutem razvalit igračina 0 turnover
Prvi put nakon 97 5 poraza zaredom Lakersi sve bliže ne valja ovo
Prvi put nakon 97 5 poraza zaredom Lakersi sve bliže ne valja ovo
Opet smo ispustili dobijenu utakmicu i to je poraz broj 6. Imamo 3 razlike i loptu, 50 sekundi do kraja i ono sto mi radimo je...nemam rijeci...
Ako izgubimo prvo mjesto, to ce biti najveca ispustena prednost pred play-off, koju ja pamtim. Jednostavno prepustanje, davanje nekom drugom, odricanje, ne znam kako bih to nazvao...
57-19
Ako izgubimo prvo mjesto, to ce biti najveca ispustena prednost pred play-off, koju ja pamtim. Jednostavno prepustanje, davanje nekom drugom, odricanje, ne znam kako bih to nazvao...
57-19
WTF ne mogu da vjerujem 
Ebo ti to kad jos 3 ekipe iz tvoje divizije izbore playoff a najlosija ekipa iz iste je 9...znaci bolja nego necija druga ekipa u diviziji...
al opet sami smo si krivi
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kakve to ima veze matereti ?Raul_64 je napisao/la:Ebo ti to kad jos 3 ekipe iz tvoje divizije izbore playoff a najlosija ekipa iz iste je 9...znaci bolja nego necija druga ekipa u diviziji...
koja je razlika u utakmicama san antonia i lakersa ?
ekipe iz iste konferencije igraju medjusobno 4x a iz razlicitih 2x godisnje , jedino sto koriste zrijeb od 82 utakmice , pa voljom zrijeba odigraju se 4 utakmice manje sa timovima iz iste konferencije .
Npr. lakersi : po dvije sa ekipama sa istoka 15 x 2 = 30 utakmica
sa ekipama sa zapada po cetiri 14 x 4 = 56
sve skupa 86 i onda se voljom zijeba izaberu 4 ekipe sa zapada s kojima se igraju po 3 utakmice
Ok...bio sam uvjeren da odigras vise utakmica sa timovima iz vlastite konferencije(tj.4)...Kobe Bryant je napisao/la:Kakve to ima veze matereti ?Raul_64 je napisao/la:Ebo ti to kad jos 3 ekipe iz tvoje divizije izbore playoff a najlosija ekipa iz iste je 9...znaci bolja nego necija druga ekipa u diviziji...
koja je razlika u utakmicama san antonia i lakersa ?![]()
ekipe iz iste konferencije igraju medjusobno 4x a iz razlicitih 2x godisnje , jedino sto koriste zrijeb od 82 utakmice , pa voljom zrijeba odigraju se 4 utakmice manje sa timovima iz iste konferencije .
Npr. lakersi : po dvije sa ekipama sa istoka 15 x 2 = 30 utakmica
sa ekipama sa zapada po cetiri 14 x 4 = 56
sve skupa 86 i onda se voljom zijeba izaberu 4 ekipe sa zapada s kojima se igraju po 3 utakmice
dok tim zrijebom dobijes ekipe sa kojima igras 4 utakmice iz drugih divizija
- Der_Bomber
- Kontakt:
Veceras u 19.00 protiv Sunse!
MUST-WIN!
MUST-WIN!
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Ako ovo izgubimo neću ih pratit do PO-aDer_Bomber je napisao/la:Veceras u 19.00 protiv Sunse!
MUST-WIN!
Offtopic:Kada se igra finale NCAA?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ako ovo izgubimo neću ih pratit do PO-aDer_Bomber je napisao/la:Veceras u 19.00 protiv Sunse!
MUST-WIN!![]()
koliko ja znam,utorak ujutro po našem vremenu,3 sata čini mi se
Hvala na info valjda stignem pogledatkakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ako ovo izgubimo neću ih pratit do PO-aDer_Bomber je napisao/la:Veceras u 19.00 protiv Sunse!
MUST-WIN!![]()
koliko ja znam,utorak ujutro po našem vremenu,3 sata čini mi se
Večeras očekujem jaču odbranu čitao sam koliko nam je od marta se pogoršala odbrana igramo lošije od GSW i Sunsa
Vecerasnja pobjeda, koju realno ocekujem, nece ih oprati od svega sto su usrali u zadnje vrijeme...
- Der_Bomber
- Kontakt:
George Hill odlican!
Suns = Katastrofa
Suns = Katastrofa
Man City, Dortmund, Roma
Odlicna prva cetvrtina, Hill-a ide sut pravo...
Dobro pa su Sunsi...jos Nash nije u protokolu ovo i nije moglo drugacije zavrsiti...
Fino odmoriti startere i pustiti Hilla da ubaci 50
24 poena uz jedan promasaj,brutalno...
Spliter,Anderson i Neal ocekujem da odrade drugo poluvrijeme...
Denver
ma sta bude jos je u nasim rukama...
nego ima snimak na SK nakon Nadal-Djokovic pa eto ko ima..
Fino odmoriti startere i pustiti Hilla da ubaci 50
24 poena uz jedan promasaj,brutalno...
Spliter,Anderson i Neal ocekujem da odrade drugo poluvrijeme...
Denver
nego ima snimak na SK nakon Nadal-Djokovic pa eto ko ima..
U drugoj zabismo opet 35, sut nas ide, nema sta...
Hill ubica...
A ovo je horror statistika: od ovih 70 poena, samo 13 su postigli Timmy, Tony i Manu...
Iskalicemo se na Suns-ima izgleda, za svih 6 poraza u nizu...
Hill ubica...
A ovo je horror statistika: od ovih 70 poena, samo 13 su postigli Timmy, Tony i Manu...
Iskalicemo se na Suns-ima izgleda, za svih 6 poraza u nizu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.