Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Mali Maestro
- Kontakt:
Re: Armenija-BiH
I ja mislim da je na Hayatu jer se priča po forumu da Marijan neće komentarisati tuga.
Please
- rob do bagro
- Kontakt:
ewo sad citam u avazu vraceno 720 ulaznica...iz saveza rekli da niko nije imao zelje kupiti ulaznice,sto znaci nasi momci nece imati podrsku u Armeniji

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ako razumijes Turski de nam konkretno izbaci neki link gdje se to pominje.Jack_Daniels je napisao/la:Isto se prica i na forumu od ULTRA ARSLAN a to su najvatreniji Galatasarajevi navijaci i na forumu od Carsi a to su najvatreniji navijaci Besiktasa. Inace su to ujedno i dvije najvatrenije grupe kada je u pitanju turska reprezentacija..Na oba foruma se nesto muti o tome
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Dosta smo mi glumili bracu sa Turcima.
Glupi Bosnjo misli da ima brata ali nas iznova i iznova ovako podjebavaju.
Sta su radili nasim navijacima u Turskoj, bacali nase zastave i transparente u kontjener a na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
Mi njih docekamo kao kraljeve, oni nas ko olos.
Ako smo zmajevi, onda cemo stopama Zmaja od Bosne i jednom za svagda raskrstiti sa njima.
Sta su radili nasim navijacima u Turskoj, bacali nase zastave i transparente u kontjener a na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
Ako smo zmajevi, onda cemo stopama Zmaja od Bosne i jednom za svagda raskrstiti sa njima.
- Glavu_Gore
- Kontakt:
Edo_77 je napisao/la:Ako razumijes Turski de nam konkretno izbaci neki link gdje se to pominje.Jack_Daniels je napisao/la:Isto se prica i na forumu od ULTRA ARSLAN a to su najvatreniji Galatasarajevi navijaci i na forumu od Carsi a to su najvatreniji navijaci Besiktasa. Inace su to ujedno i dvije najvatrenije grupe kada je u pitanju turska reprezentacija..Na oba foruma se nesto muti o tome
Upravu je covjek... daj nam samo link... nije frka za prijevod
Glavu gore...Srce repki...
- Mali Maestro
- Kontakt:
Dobro mislim da je stvar malo napuhana pošto na stranici dnevnog avaza spominje da naši navijači neće moći direktno kupiti karte a naš nogometni savez je vratio oko 700-tinjak ulaznica.
Please
- Glavu_Gore
- Kontakt:
Mali Maestro je napisao/la:Dobro mislim da je stvar malo napuhana pošto na stranici dnevnog avaza spominje da naši navijači neće moći direktno kupiti karte a naš nogometni savez je vratio oko 700-tinjak ulaznica.
Ma pusti Avaz...i sam znas da nije moguce da ne bude nasih navijaca...
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ne znam ba ja turski, sa njima sam se dopisivao porukama na engleskom jeziku, ali sam vidio temu o BH holiganima koja je zatvorena nakon prije nekih mjesec dana...
Stranice sada ne znam napamet, poslat cu poslije tacne linkove....Pisem sa faxa pa nema snimljeno u kompjuteru....
Stranice sada ne znam napamet, poslat cu poslije tacne linkove....Pisem sa faxa pa nema snimljeno u kompjuteru....
-
- Kontakt:
Direktan prijenos je na Hayatu od 17:00 sati uz vjerovatan komentar onog što je prenosio Primera ligu prije Marijana.Sve zahvaljujući Seidu Teftedariji koji je otjerao Marijana.
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
-
- Kontakt:
A sto se ti navalja gluposti. Gdje si bio 1992-95grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dosta smo mi glumili bracu sa Turcima.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Bio sam u ratnom Prijedoru dok nisam protjeran krajem 1993 godine.Salko Dinamitas je napisao/la:A sto se ti navalja gluposti. Gdje si bio 1992-95grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dosta smo mi glumili bracu sa Turcima.
I kakve to veze ima sa Turcima?
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Salko odmah u glavu, "gdje si bio ti kad je bilo najteze".....
Grad bez svjetla,
zora bez pjetla.................................

Grad bez svjetla,
zora bez pjetla.................................

- storm_raider
- Kontakt:
Svaka cast ! Da ti nisi ovo napisao, ja bih.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dosta smo mi glumili bracu sa Turcima.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Glavu_Gore
- Kontakt:
Salko Dinamitas je napisao/la:A sto se ti navalja gluposti. Gdje si bio 1992-95grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Dosta smo mi glumili bracu sa Turcima.
kakve ovo veze ima sa 1992/ 95...ajmo se vaditi iz rata covjece, gdje god se okrenem pricate o ratu... Bosna brate ide u Juznu Afrikuuuuu

Ajde daj da i mi to vidimo, mogu sve zamsliti ali da su to uradili nevjerujem, pa ljudi, nemoramo mi biti braca sa Turcima u fudbalu ali ima mnogo drugih stvari koje su van sporta gdje imamo prijateljstvo sa njima.grad-na-rijeci-sani je napisao/la: na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
.
Tracy McGrady!!!
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Edo_Majka je napisao/la:Ajde daj da i mi to vidimo, mogu sve zamsliti ali da su to uradili nevjerujem, pa ljudi, nemoramo mi biti braca sa Turcima u fudbalu ali ima mnogo drugih stvari koje su van sporta gdje imamo prijateljstvo sa njima.grad-na-rijeci-sani je napisao/la: na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
.
- Glavu_Gore
- Kontakt:
Edo_Majka je napisao/la:Ajde daj da i mi to vidimo, mogu sve zamsliti ali da su to uradili nevjerujem, pa ljudi, nemoramo mi biti braca sa Turcima u fudbalu ali ima mnogo drugih stvari koje su van sporta gdje imamo prijateljstvo sa njima.grad-na-rijeci-sani je napisao/la: na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
.

- Jack_Daniels
- Kontakt:
jest 100% tacno....Sve su nam oduzimali odmah na ulazu, bili su ogradili oko stadiona i bio je samo jedan ulaz gdje su stajali policajci i pored njih kontejner, sve su uzimali i bacali u kontejner..Kad te "razduze" sa svim, prolazilo se do stepenica i ulaza....Edo_Majka je napisao/la:Ajde daj da i mi to vidimo, mogu sve zamsliti ali da su to uradili nevjerujem, pa ljudi, nemoramo mi biti braca sa Turcima u fudbalu ali ima mnogo drugih stvari koje su van sporta gdje imamo prijateljstvo sa njima.grad-na-rijeci-sani je napisao/la: na jednom transparentu je pisalo Srebrenica.
.
ne budite smijesni s tim pricama o turskim navijacima koji ce ici u Armeniju da bi bacali baklje kako bi nam naskodili ... haha ,
presmijesno ...ko da je UEFAi FIFA tako naivna pa da takvo nesto moze prolaziti , ..., kako će ući na stadion a da ih se ne primjeti ...pa Armenci bi ih prepoznali odmah jer se mrze ....hoće li šutiti citavu utakmicu i samo pjevati BOSNA , BOSNA i onda poceti bacati baklje ? sa kojim pasosima ce uci u Armeniju ? pa to se sve registruje ljudi moji ..
ma price za malu djecu su to ..
presmijesno ...ko da je UEFAi FIFA tako naivna pa da takvo nesto moze prolaziti , ..., kako će ući na stadion a da ih se ne primjeti ...pa Armenci bi ih prepoznali odmah jer se mrze ....hoće li šutiti citavu utakmicu i samo pjevati BOSNA , BOSNA i onda poceti bacati baklje ? sa kojim pasosima ce uci u Armeniju ? pa to se sve registruje ljudi moji ..
ma price za malu djecu su to ..
Jack_Daniels je napisao/la:Al evoo kaze Miralem da ce biti na "satalickom hayatu."..Covjek reko 2x, nema sanse da je stamparska greska.....hahahahahahah
![]()
A Hayat je sranje, ja ih ne bih gledao da mi placaju a musliman sam eto.....Kad vidim onog degenerika Hadzifejzovica pokvari mi cijelu sedmicu...Glumi nekog patriotu a cijeli rat je proveko drkajuci k.... na TV dok su ljudi ginuli...Bolje da se malo puske uzeo nego li islamske filozofije...
Na kraju otjerase i onog covjeka Marjana koji im je lekcije davao kako se prenosi utakmica....
Bojkotujmo Savez i Hayat !!! Isto je to sranje
Nek si ti drzao pusku i sirio bratstvo i jedinstvo u ratu. Usha tamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.