Ove cinjenice koje si iznio savrseno ce potkrijepiti cuvene teze Sase Vugdalica : "Lopta je okrugla, a uz to je i zenskog roda! " i "Danas svi igraju fudbal ili ti ga nogomet ! "AnelZ je napisao/la:Shkendija (MAC) 3-0 Dacia koja je drugoplasirana bila u Moldavskom prvenstvu, Fola Esch (LUX) 1-0 Milsami koji su bili trece plasirani. I onda Zaria koje je bila cetvrtoplasirana 2-0 protiv Sarajeva... Iskreno se nadam da ce Sarajevo barem smanjiti rezultat pred revanš.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Liga Luksemburga je jaca od BiH lige.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji da, neko svjetlo i nesto sto si upravo izmislio ne ali svakako uzivaj i daljeSlevinKelevra je napisao/la:Zar vi niste svjetlo bh fudbala u Evropi i slicne floskule... Ajde, babodi123 je napisao/la:Podjebavaju te ljudi koji su od ove ekipe popušili titulu prije 2 mjeseca, e golemo
Ja sam rekao, i opet ću ponovit, mi smo još samo od San Marina i Andore jači, evo Moldavci su nas prešišali, Kazahstan davno, Azer isto..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Manekeni koji su se domogli para, opijaju se, kurvaju, a dvije riječi ne znaju sastavit. I onda informacija da neko u ovakvoj ligi ima 4-5k platu. Halo ba.
TŽV!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Naravno da uzivamMortemHz je napisao/la:.
Najbolji da, neko svjetlo i nesto sto si upravo izmislio ne ali svakako uzivaj i dalje

- 7aprildomemoj
Još samo na godinu da izvučemo koji klub sa Kosova da nas i oni oduče od nogometa i ogade nam isti 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Počinje ti Zeljo uskoro, zar nisi do sad trebao biti na Grbavici, umjesto što pjeniš i uživaš u ovoj tekmiSlevinKelevra je napisao/la:Zar vi niste svjetlo bh fudbala u Evropi i slicne floskule... Ajde, babodi123 je napisao/la:Podjebavaju te ljudi koji su od ove ekipe popušili titulu prije 2 mjeseca, e golemo
Ja sam rekao, i opet ću ponovit, mi smo još samo od San Marina i Andore jači, evo Moldavci su nas prešišali, Kazahstan davno, Azer isto..
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Je li to sve sto imas za reci na ovaj rezon na poluvremenu?MortemHz je napisao/la:Najbolji da, neko svjetlo i nesto sto si upravo izmislio ne ali svakako uzivaj i daljeSlevinKelevra je napisao/la:Zar vi niste svjetlo bh fudbala u Evropi i slicne floskule... Ajde, babodi123 je napisao/la:Podjebavaju te ljudi koji su od ove ekipe popušili titulu prije 2 mjeseca, e golemo

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zar je moguće da se ovakav rezultat pokušava opravdati?! Pa ljudi moji ovo je bruka nad brukama. Haloo, 4 tim Moldavije je u pitanju, ne Bayern, ne Barca, ne Juve...
Zbog ovakvih sranja i ne pratim našu kukuruz ligu
Zbog ovakvih sranja i ne pratim našu kukuruz ligu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije Flix, sto?
Eh Moldavci, Moldavci.... lako je sa nasim ekipama tako igrati - hajd u Moldavajskoj ligi tako.... da ste cemu ne bi cetvrti bili

P.S. nasu ligu valja prebaciti u amatersku..

P.S. nasu ligu valja prebaciti u amatersku..
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Tako je @bodi, reci mu!
Za dlaku si me preduhitrio.
Sad ce Crnkic do 60. vratiti rezultat.

Sad ce Crnkic do 60. vratiti rezultat.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ne mogu zbog obaveza. Jedini koji pjenite ste vi....bodi123 je napisao/la:
Počinje ti Zeljo uskoro, zar nisi do sad trebao biti na Grbavici, umjesto što pjeniš i uživaš u ovoj tekmi

Bizi ba gledaj u ljudi stadiona..
Pobjegli su nam i moldavci
Pobjegli su nam i moldavci
Ma ja nisam navijac Sarajeva inace, ali kad igra europa navijam za sve nase. Zao mi pravo ovog rezona. Nemoj mislit da su neka podbadanja, al iako si navijac Sarajeva, nemoj ih pravdat ba.MortemHz je napisao/la:Nije Flix, sto?
Valjda smanjite do kraja tekme, i izvucete povoljan rezon za revans.
- Evolve
- Kontakt:
Gosti nam NK Don Bosco Žepce, malisani.Signore je napisao/la:Pa jel moguce? Jos nisam nasao ni dobar stream koji nakon ovog necu ni trazit dalje![]()

NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ih pravda, jesi dobar ti? Najgora nasa ekipa poslije rata, debilcine amaterske
I onda kaze sto pratis Chelsea/Real/Barcu/Juve i sl.
Koga da pratim, ove nase talasike?
Koga da pratim, ove nase talasike?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko mu je to bratebodi123 je napisao/la:Počinje ti Zeljo uskoro, zar nisi do sad trebao biti na Grbavici, umjesto što pjeniš i uživaš u ovoj tekmiSlevinKelevra je napisao/la:Zar vi niste svjetlo bh fudbala u Evropi i slicne floskule... Ajde, babodi123 je napisao/la:Podjebavaju te ljudi koji su od ove ekipe popušili titulu prije 2 mjeseca, e golemo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.