West Ham FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hoće li West Ham izboriti opstanak?

1. Da
73
86%
2. Ne
12
14%

Ukupno glasova: 85

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: West Ham FC

Post Postao/la hammers » 17 maj 2011, 22:54

Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebe :D Takodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. " slika slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 17 maj 2011, 23:36

hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebe :D Takodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. " slika slika
Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa... :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 17 maj 2011, 23:59

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebe :D Takodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. " slika slika
Dajte nama Pardewa da nas ponovo vrati u Premierligu ko 2004 pa cemo vam ga vratiti :D

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 maj 2011, 02:20

hammers je napisao/la:
Dajte nama Pardewa da nas ponovo vrati u Premierligu ko 2004 pa cemo vam ga vratiti :D
nosite ga i nevracajte!!!! :lol:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 18 maj 2011, 16:00

Di Canio bi bio pun pogodak... evo jednog njegovog gola dok je nastupao za WH kojeg se dobro secam.

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 16:04

Jel to west ham vec ispao iz premijera ili ima nekakvih sansi?

Nadam se da ce blackpool opstati,ali msm da ce ih MU pustiti

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 maj 2011, 17:14

Sasha L.F.C. je napisao/la:Di Canio bi bio pun pogodak... evo jednog njegovog gola dok je nastupao za WH kojeg se dobro secam.

[youtube][/youtube]

Mama mia :)
alfarouqaminu je napisao/la:Jel to west ham vec ispao iz premijera ili ima nekakvih sansi?

Definitivno ispao nakon proslog kola i poraza od Wigana. Takodje se nadam za Blackpool, sipmaticna ekipa :)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 18 maj 2011, 17:20

hammers je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Jel to west ham vec ispao iz premijera ili ima nekakvih sansi?

Definitivno ispao nakon proslog kola i poraza od Wigana. Takodje se nadam za Blackpool, sipmaticna ekipa :)

a da je gotivim blackpool mnogo...i nadam se da ce opstati nego ove nedelje MU :oops:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 maj 2011, 14:47

Hughton je slobodan a jos ima iskustva sa Newcastleom kada se nakon ispadanja ovog kluba odmah u stilu vratio u EPL . Mada se kao najveci favorit za klupu West Hama pominje Steve McLaren .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 20 maj 2011, 16:06

dr.van nostrand je napisao/la:
Hughton je slobodan a jos ima iskustva sa Newcastleom kada se nakon ispadanja ovog kluba odmah u stilu vratio u EPL . Mada se kao najveci favorit za klupu West Hama pominje Steve McLaren .
Mclaren je valjda odbio da vodi, nego vidjet cu ja sa predsjednikom Sullivanom da nam dodje zalizani :D

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 maj 2011, 01:42

Di Canio novi menadžer Swindona

Bivši kontroverzni nogometaš Lazija i West Hama Paolo di Canio (42) novi je menadžer Swindon Towna, koji će se sljedeće sezone natjecati u četvrtoj engleskoj ligi...

"Paolo će završiti svoje medijske obveze u Italiji ovog vikenda prije leta u Veliku Britaniju u ponedjeljak kada će sva papirologija biti i službeno rješena", stoji između ostalog na službenoj internetskoj stranicio Swindon Towna koji je ove sezone ispao u četvrti rang engleskog nogometa.

Di Caniju će posao u Swindon Townu biti prvi u menadžerskoj karijeri.

Bogatu i kontroverznu igračku karijeru u kojoj je osim Lazija i West Ham branio i boje Ternane, Juvetusa, Napolija, Milana, Celtica, Sheffield Wednesdaya i Charltona okončao je prije tri godine u Cisco Romi.

Jedan od najslavnijih incidenata u kojima je sudjelovao Di Canio datira iz rujna 1998. godine kada je u susretu protiv Arsenala odgurnuo suca Paula Alcocka na travnjak za što je kasnije kažnjen s 11 utakmica suspenzije. Također, ostao je upamćen i po fašističkom salutiranju iz 2005. godine nakon pobjede Lazija nad omraženim gradskim rivalom Romom.
Side before self

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 23 maj 2011, 20:17

slika

Kod: Označi sve

Ancelloti u West Ham: "Što da ne"
Trenutni menadžer Chelsea nije iskjlučio mogućnost sjedanja na klupu West Hama. Čekićari su od iduće sezone član engleskog Championshipa a Ancelloti u tome ne vidi nikakav problem.

Italijanski strateg je, po otočkim medijima već bivši menadžer Chelsea no još uvijek ništa nije zvanično.

Bivši menadžer AC Milana je povezivan sa povratkom u Italiju a na pitanje da li bi sjeo na klupu West Hama odgovorio je:

"Zašto da ne. Atmosfera je super i u Championshipu. Stadioni su puni. Ako pogledate utakmicu druge italijanske lige, na stadionima će biti oko 2,000 ljudi. Skroz je drugačije.

"Nije bitno vodite li veliki ili mali klub. Za mene, važno je raditi. Počeo sam trenirati tim druge italijanske lige i bilo mi je super" kaže Ancelloti.
Every day I'm shovelin.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2011, 20:28

Steta zaista steta sto se "Cekicari" nisu uspeli spasiti a odlicna ekipa je to bila.Bas me zanima koliko ce ovih igraca ostati da "deli sobe" i u Championshipu,vec vidim odlaske Parkera,Colea,Barrere,Hitzlespergera,Tomkinsa,Noblea,Upsona,Ilunge...ali bar ce klub da zaradi na njima i da dovede adekvatna pojacanja za Championship i verovatno odmah borbu za EPL.

Ali ipak kao i pre veselim se mecevima sa Millwallom i Leedsom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 23 maj 2011, 20:34

Kao što si i naveo, večina tih igrača će i napustiti klub. Kako mi je krivo što je ostao Wigan koji je za klasu lošiji od nas...

Možda od ovih igrača što si naveo ostane Tomkins, jer bilo bi mu dosta bolje. Uzeo bi sebi epitet omiljenog među Hammersima zasigurno. Novcem od prodaje mogli bi se spasiti od mogućeg bankrota i za nekih 5/6 miliona da dovedemo par igrača koji su nam potrebni.

I ja se veselim mečevima sa Scumwallem, jer će biti dosta napeti i zanimljivi situacija!
Every day I'm shovelin.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 23 maj 2011, 23:42

Devil je napisao/la:Steta zaista steta sto se "Cekicari" nisu uspeli spasiti a odlicna ekipa je to bila.Bas me zanima koliko ce ovih igraca ostati da "deli sobe" i u Championshipu,vec vidim odlaske Parkera,Colea,Barrere,Hitzlespergera,Tomkinsa,Noblea,Upsona,Ilunge...ali bar ce klub da zaradi na njima i da dovede adekvatna pojacanja za Championship i verovatno odmah borbu za EPL.

Ali ipak kao i pre veselim se mecevima sa Millwallom i Leedsom.
Jbs Bareru, ilungu, i Upsona mogu slobodno reci, u poznim je godinama i kako koja sezona u sve losijoj je formi. jedino mi je zao Parkera, Greena i Noble-a koji ce vjerovatno napustiti klub. Spekulise se da bi mogao Hitz ostati, kako je duzan klubu posto je svega zbog povrede odigrao nekih tek zadnjih 10-ak utakmica. Mislim da ce opet biti to dosta jaka ekipa i da ce konkurisati za sami vrh u Championshipu. Sto se tice igraca za koje bi volio da ostanu vec sam spominjao da bi najvise volio da to budu West Hamova "djeca" koja ce srcem igrati za klub, Stanislas, Hines, Noble, Collison, Spence, Sears, Tomkins. Mislim da bi od nabrojanih samo Noble-a mogao otici, a mislim da ce ostati i Dyer, Gabidon, Boa Morte posto cisto sumnjam da je ko zainteresovan za njihove usluge :D
WHUFC je napisao/la:Kao što si i naveo, večina tih igrača će i napustiti klub. Kako mi je krivo što je ostao Wigan koji je za klasu lošiji od nas...

Možda od ovih igrača što si naveo ostane Tomkins, jer bilo bi mu dosta bolje. Uzeo bi sebi epitet omiljenog među Hammersima zasigurno. Novcem od prodaje mogli bi se spasiti od mogućeg bankrota i za nekih 5/6 miliona da dovedemo par igrača koji su nam potrebni.

I ja se veselim mečevima sa Scumwallem, jer će biti dosta napeti i zanimljivi situacija!
Ma ostat ce Tomkins ubjedjen sam, sigurno Upson odlazi tako da ce on biti vodja odbrane ;) Ma kakav bankrot, bit ce ovo dobra sezona, ekspresan povratak i odlazak na olimpijski stadion, necemo znati gdje sa parama :D

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 13:13

hammers je napisao/la:Ma ostat ce Tomkins ubjedjen sam, sigurno Upson odlazi tako da ce on biti vodja odbrane ;) Ma kakav bankrot, bit ce ovo dobra sezona, ekspresan povratak i odlazak na olimpijski stadion, necemo znati gdje sa parama :D
Nadam se i ja da će Tomkins ostati, i nadao sam se da Upson odlazi jer ipak je reprezentativac. Ma' šta da ti kažem, nadam se da ćemo ugodno poslovati i kao što kažeš da ćemo imati ekspresan povratak u viši rang.

Od igrača koje bih volio da ostanu, to su: Ben Haim, Faubert, Hitz, Reid, Noble i Piquionne. I naravno igrači iz omladinskog pogona, tu mislim na: Collisona, Searsa, Noublea, Stanislasa, Hinesa, Spencea i dr.

btw. Šta misliš hoće li Keane i Bridge ostati? Meni se to čini nerealnim, iako ni nisu u nekoj top formi.

Ovome igraču, dižem spomenik jer je zasigurno bio najbolji ove sezone!
slika
Every day I'm shovelin.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 24 maj 2011, 13:27

Keane je lose odigrao polusezonu i sumnjam da bi igrao u Championshipu, iako je to je postala njegova realnost.
Side before self

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 14:08

mexy_whites je napisao/la:Keane je lose odigrao polusezonu i sumnjam da bi igrao u Championshipu, iako je to je postala njegova realnost.
Baš kao što i ja kažem, osim dva pogotka koja je postigao u dresu Hammersa nije više ništa značajno uradio...
Every day I'm shovelin.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 24 maj 2011, 14:55

Bridge je odigrao odlicnu polusezonu i mislim da ce se vratiti u City, a i Keane ce takodje najvjerovatnije napustiti klub. Spominje se da bi Ba mogao ostati u klubu, kazu kako mu je ponudjen duplo veci ugovor nego kad je dosao i da bi sada trebao od prijasnjih 30 k sedmicno zaradjivati 60 k ukolko bi ostao.

WHUFC
Kontakt:

Post Postao/la WHUFC » 24 maj 2011, 15:00

Ne znam baš da li bi Bridge želio da grije klupu Kolarovu, ja bih i volio da Keane napusti klub. Odlično bi bilo kada bi Ba ostao, odmah bi mogli lakše disati u napadu. Još uz to da je zadržati Piquionnea i sasvim pristojan napad za narednu sezonu!
Every day I'm shovelin.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 10 gostiju.