Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa...hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebeTakodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. "
![]()
Dajte nama Pardewa da nas ponovo vrati u Premierligu ko 2004 pa cemo vam ga vratitiPer Ciljan Skjelbred je napisao/la:Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa...hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebeTakodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. "
![]()
nosite ga i nevracajte!!!!hammers je napisao/la:Dajte nama Pardewa da nas ponovo vrati u Premierligu ko 2004 pa cemo vam ga vratitiPer Ciljan Skjelbred je napisao/la:Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa...hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebeTakodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. "
![]()
[youtube][/youtube]Sasha L.F.C. je napisao/la:Di Canio bi bio pun pogodak... evo jednog njegovog gola dok je nastupao za WH kojeg se dobro secam.
Definitivno ispao nakon proslog kola i poraza od Wigana. Takodje se nadam za Blackpool, sipmaticna ekipaalfarouqaminu je napisao/la:Jel to west ham vec ispao iz premijera ili ima nekakvih sansi?
Nadam se da ce blackpool opstati,ali msm da ce ih MU pustiti
hammers je napisao/la:Definitivno ispao nakon proslog kola i poraza od Wigana. Takodje se nadam za Blackpool, sipmaticna ekipaalfarouqaminu je napisao/la:Jel to west ham vec ispao iz premijera ili ima nekakvih sansi?
Nadam se da ce blackpool opstati,ali msm da ce ih MU pustiti
Hughton je slobodan a jos ima iskustva sa Newcastleom kada se nakon ispadanja ovog kluba odmah u stilu vratio u EPL . Mada se kao najveci favorit za klupu West Hama pominje Steve McLaren .Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa...hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebeTakodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. "
![]()
Mclaren je valjda odbio da vodi, nego vidjet cu ja sa predsjednikom Sullivanom da nam dodje zalizanidr.van nostrand je napisao/la:Hughton je slobodan a jos ima iskustva sa Newcastleom kada se nakon ispadanja ovog kluba odmah u stilu vratio u EPL . Mada se kao najveci favorit za klupu West Hama pominje Steve McLaren .Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Tako su i u Newcastleu govorili, pa mi dobili Pardewa...hammers je napisao/la:Predsjednik kluba david sullivan saopstio da novi trener kluba nece biti neki novajlija vec provjeren trener koji ima rezultate i godine iza sebeTakodje je saopstio da se radi najvjerovatnije o englezu tako da je velika vjerovatnoca da se radi o chris hughton-u kojeg bi itekako volio vidjeti na klupi West Hama. Pitali su ga i za Di Cania posto je bilo nagadanja kako bi on mogao preuzeti trenersku poziciju medjutim on je sve to demantovao " Moje srce kaze Di Canio, takodje i srce navijaca, ali prosto ne zelimo da se upustamo u avanturu sa neiskusnim managerom. "
![]()
Kod: Označi sve
Ancelloti u West Ham: "Što da ne"
Trenutni menadžer Chelsea nije iskjlučio mogućnost sjedanja na klupu West Hama. Čekićari su od iduće sezone član engleskog Championshipa a Ancelloti u tome ne vidi nikakav problem.
Italijanski strateg je, po otočkim medijima već bivši menadžer Chelsea no još uvijek ništa nije zvanično.
Bivši menadžer AC Milana je povezivan sa povratkom u Italiju a na pitanje da li bi sjeo na klupu West Hama odgovorio je:
"Zašto da ne. Atmosfera je super i u Championshipu. Stadioni su puni. Ako pogledate utakmicu druge italijanske lige, na stadionima će biti oko 2,000 ljudi. Skroz je drugačije.
"Nije bitno vodite li veliki ili mali klub. Za mene, važno je raditi. Počeo sam trenirati tim druge italijanske lige i bilo mi je super" kaže Ancelloti.
Jbs Bareru, ilungu, i Upsona mogu slobodno reci, u poznim je godinama i kako koja sezona u sve losijoj je formi. jedino mi je zao Parkera, Greena i Noble-a koji ce vjerovatno napustiti klub. Spekulise se da bi mogao Hitz ostati, kako je duzan klubu posto je svega zbog povrede odigrao nekih tek zadnjih 10-ak utakmica. Mislim da ce opet biti to dosta jaka ekipa i da ce konkurisati za sami vrh u Championshipu. Sto se tice igraca za koje bi volio da ostanu vec sam spominjao da bi najvise volio da to budu West Hamova "djeca" koja ce srcem igrati za klub, Stanislas, Hines, Noble, Collison, Spence, Sears, Tomkins. Mislim da bi od nabrojanih samo Noble-a mogao otici, a mislim da ce ostati i Dyer, Gabidon, Boa Morte posto cisto sumnjam da je ko zainteresovan za njihove uslugeDevil je napisao/la:Steta zaista steta sto se "Cekicari" nisu uspeli spasiti a odlicna ekipa je to bila.Bas me zanima koliko ce ovih igraca ostati da "deli sobe" i u Championshipu,vec vidim odlaske Parkera,Colea,Barrere,Hitzlespergera,Tomkinsa,Noblea,Upsona,Ilunge...ali bar ce klub da zaradi na njima i da dovede adekvatna pojacanja za Championship i verovatno odmah borbu za EPL.
Ali ipak kao i pre veselim se mecevima sa Millwallom i Leedsom.
Ma ostat ce Tomkins ubjedjen sam, sigurno Upson odlazi tako da ce on biti vodja odbraneWHUFC je napisao/la:Kao što si i naveo, večina tih igrača će i napustiti klub. Kako mi je krivo što je ostao Wigan koji je za klasu lošiji od nas...
Možda od ovih igrača što si naveo ostane Tomkins, jer bilo bi mu dosta bolje. Uzeo bi sebi epitet omiljenog među Hammersima zasigurno. Novcem od prodaje mogli bi se spasiti od mogućeg bankrota i za nekih 5/6 miliona da dovedemo par igrača koji su nam potrebni.
I ja se veselim mečevima sa Scumwallem, jer će biti dosta napeti i zanimljivi situacija!
Nadam se i ja da će Tomkins ostati, i nadao sam se da Upson odlazi jer ipak je reprezentativac. Ma' šta da ti kažem, nadam se da ćemo ugodno poslovati i kao što kažeš da ćemo imati ekspresan povratak u viši rang.hammers je napisao/la:Ma ostat ce Tomkins ubjedjen sam, sigurno Upson odlazi tako da ce on biti vodja odbraneMa kakav bankrot, bit ce ovo dobra sezona, ekspresan povratak i odlazak na olimpijski stadion, necemo znati gdje sa parama
Baš kao što i ja kažem, osim dva pogotka koja je postigao u dresu Hammersa nije više ništa značajno uradio...mexy_whites je napisao/la:Keane je lose odigrao polusezonu i sumnjam da bi igrao u Championshipu, iako je to je postala njegova realnost.
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 10 gostiju.