Psihijatrija i dalje vodi protiv PajseraKawhi je napisao/la:De tabelu.Sarmelino je napisao/la:Ja mislio u nas neizvjesna sezona,sad pogleda u 2. ligi i dalje 8. moze biti 1.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Psihijatrija i dalje vodi protiv PajseraKawhi je napisao/la:De tabelu.Sarmelino je napisao/la:Ja mislio u nas neizvjesna sezona,sad pogleda u 2. ligi i dalje 8. moze biti 1.
Jer smo 2 na 4 "all star igrača"...moji još 3 utakmice,tvoji 7.To je ogromna prednost.Njima se ne moze dogodit utakmica kao npr.sinoc Leueru kod mene...praktički kao da mi je još jedan igrač manje igrao.Plus imaš kroz cijeli tjedan 10ak utakmica vise,nesto sam smanjio dodatnim igračima,ali dođe na isto jer su mi otpadali zbog ozljeda.Ne moze se tako dobit.Ako Psihijatrija skine Bobadilline onda ako dobijes zadnje kolo uzimas ligu ako sam dobro racunao.Kroz playoff je sve moguce...ako tamo udjem mislim da neću u drugu ligu.Sarmelino je napisao/la:Jeboga ti,vodis cijelo vrijeme,ato bi izgubio.Mrtvi Chandler ti igra sedmicu zivotaSiamoNoi je napisao/la:Izgubit ću ovo.Tko će se kroz playoff patit...
A ti i dalje u prednostiSiamoNoi je napisao/la:I jos jedan otpao sinocSmijesno.
Sta si ti odradio sa zamjenama ne znas ni samBobadilla je napisao/la:...
Na osnovu cega ti ovo bolan mozes izgubitSiamoNoi je napisao/la:Koja pobjeda,popušit ću jer mi se pojavio neki error kad sam trebao zamjenu obavit jbt život
Sta si ti odradio sa zamjenama ne znas ni samBobadilla je napisao/la:...
I dalje prosipas pricu da gubis?SiamoNoi je napisao/la:Otpao DragićVodim vecinu sezone i onda kolo prije kraja popušim promociju
Kroz playoff si ne dajem velike šanse.Šteta.Ubile me ozljede.
Prosli matchup nerijeseno zbog nemara. Ovaj sam takodje izgubio zbog toga iako sam imao 11 izostanaka al sta je tu jeSarmelino je napisao/la:Psihijatrijaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.