EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Rosicky ne bi bio na prosirenom spisku Hrvatske, a ne igrao glavnog igraca. Tu vam je razlika- cisti kvalitet hrvatskih igraca. Ovo bi se cak moglo i bolje posloziti. 

Preokret u drugom.
Mandzukicu sansu treba servirat na zlatnoj plati inace nema nista od toga. Ovo bi Hr mogla biti velika sansa za neku medalju s obzirom da je vecina favorita tanka.
Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-G360F koristeći Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Pantarei79
- Kontakt:
Ti nam upravo pokazuješ šta je mržnjaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bravo Hrvati, kakvi ba Cesi... Daj Kramarica umjesto Mandze, kakva je on truba... Modric klasa nad klasama![]()
Vjeruj da me to ne bi ni cudilo kakvi se debili zive tamkHigh je napisao/la:Erupcija oduševljenja u Ljubuškom i Širokom nakon gola Jovana Perišića; pale se zastave domovine Bosne i Hercegovine.govana ko u Hercegovini nema nigdje, mrze Bosnu i Hercegovinu vise nego ista...

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
To je "najtuznije". Nadam se napokon golijadi i jos 2-3 gola u mrezi Ceha.SlevinKelevra je napisao/la:Rosicky ne bi bio na prosirenom spisku Hrvatske, a ne igrao glavnog igraca. Tu vam je razlika- cisti kvalitet hrvatskih igraca. Ovo bi se cak moglo i bolje posloziti.

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 17 jun 2016, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
to naše govedo pera odbit ne može luki modrićukrmpotich je napisao/la:Jači je Pjanić, imaju i statistikeEpidaurus je napisao/la:Kakva nadrealna klasa je Luka Modric
nema potpisa
Dobar gol Periše, veoma spreman i snažan igrač.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- donCorleone1892
- Kontakt:
Uspjeh Hrvata na Euru zavisi od njih imaju veliku sansu da ostvare nesto i bila bi sramota sa ovakvim timom nista ne ostvariti na ovom euru pa makar opet bronza, mada ne vjerujem da ce dogurati daleko cim je to sa Balkana to ne valja ima nesto u tome.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Perisic novi Olic, bolje odigra za reprezentaciju par utakmica nego utakmica za klub u sezoni 

I prestanite vise o glupostima je.bo li vas hercegoci i paljenje zastave u usta vise svaki dan uspijete usrati temu s glupostima. Ista ste **** samo s druge strane. Naravno moderatori ne reaguju 

-
- Kontakt:
DAJ KRAMARICAA

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jedan lik uvijek započne, a znamo svi kopinoglavi je napisao/la:I prestanite vise o glupostima je.bo li vas hercegoci i paljenje zastave u usta vise svaki dan uspijete usrati temu s glupostima. Ista ste **** samo s druge strane. Naravno moderatori ne reaguju

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Najkonstantniji nas igraccipiripi je napisao/la:Dobar gol Periše, veoma spreman i snažan igrač.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Volis zivotinje, mazo!High je napisao/la:Nisam antropocentričan jer volim životinje, tako da ne znam o kakvim ti uvredama mlatiš. Itekako glup pokušaj šukanja, što je odlika hrvatskog nazovihumora. Uostalom, konji su zahvalni i nisam ih vidio da pale zastave i psuju državu.maxmore je napisao/la:Koji si ti konj, ipak konjo jer je konj ipak titula.High je napisao/la:Erupcija oduševljenja u Ljubuškom i Širokom nakon gola Jovana Perišića; pale se zastave domovine Bosne i Hercegovine.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Važi konjoHigh je napisao/la:Nisam antropocentričan jer volim životinje, tako da ne znam o kakvim ti uvredama mlatiš. Itekako glup pokušaj šukanja, što je odlika hrvatskog nazovihumora. Uostalom, konji su zahvalni i nisam ih vidio da pale zastave i psuju državu.maxmore je napisao/la:Koji si ti konj, ipak konjo jer je konj ipak titula.High je napisao/la:Erupcija oduševljenja u Ljubuškom i Širokom nakon gola Jovana Perišića; pale se zastave domovine Bosne i Hercegovine.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Razumijemo se, taj je na forumu samo radi tih stvariLillard je napisao/la:Jedan lik uvijek započne, a znamo svi kopinoglavi je napisao/la:I prestanite vise o glupostima je.bo li vas hercegoci i paljenje zastave u usta vise svaki dan uspijete usrati temu s glupostima. Ista ste **** samo s druge strane. Naravno moderatori ne reaguju

Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Ti ljudino imas pivu dok si zivpinoglavi je napisao/la:I prestanite vise o glupostima je.bo li vas hercegoci i paljenje zastave u usta vise svaki dan uspijete usrati temu s glupostima. Ista ste **** samo s druge strane. Naravno moderatori ne reaguju
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da znaš da jeste, kad god sam vas gledao bio je ako ne najbolji onda među najboljima. Perišić je prototip pravog modernog krilajopaa7 je napisao/la:Najkonstantniji nas igraccipiripi je napisao/la:Dobar gol Periše, veoma spreman i snažan igrač.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čarli i Vida zasmetali jedan drugom ali je čudesni omiški ptić donio radost.
Moja žena uvijek navija za Hrvate ali gledanje na HRT učini da krene navijat protiv
Moja žena uvijek navija za Hrvate ali gledanje na HRT učini da krene navijat protiv

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda ništa od onog da se ovo dobro zakomplikuje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.