BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PitarBordo
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la PitarBordo » 26 jun 2016, 00:04

FliX je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja liku prestao odgovarati na moj kvot kad je priču odmakao od sporta, a onda se ostali nakačili, nahranili ga bukvalno. :facepalm:

Da se vratimo temi i podvučemo, BHT kao jedina državna televizija bi trebala da prenosi ove utakmice. Između njih i Face TV koji što se tiče živog prenosa, pogotovo onog kada oni treba da rade produkciju, su totalni amateri - naravno da biram BHT.
Vraga, odabro si ti FACE.. ako mi ne vjerujes pogledaj svoj avatar malo bolje :D
Koliko su dobri vidi se na GIF-u, pola sata sam ganjao Saju da bude centriran... Kamerman distrofija titam. :lol:
Samo Saraj'vo.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 jun 2016, 00:08

PitarBordo je napisao/la:
FliX je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Ja liku prestao odgovarati na moj kvot kad je priču odmakao od sporta, a onda se ostali nakačili, nahranili ga bukvalno. :facepalm:

Da se vratimo temi i podvučemo, BHT kao jedina državna televizija bi trebala da prenosi ove utakmice. Između njih i Face TV koji što se tiče živog prenosa, pogotovo onog kada oni treba da rade produkciju, su totalni amateri - naravno da biram BHT.
Vraga, odabro si ti FACE.. ako mi ne vjerujes pogledaj svoj avatar malo bolje :D
Koliko su dobri vidi se na GIF-u, pola sata sam ganjao Saju da bude centriran... Kamerman distrofija titam. :lol:
Ma dobro ja onako kazem, svak ima svoje, a ja ne gotivim BHT radi ruski slova na koja cesto naletim..

Inace, danas Sloboda puno izgubio od Domzala :facepalm: Da su ne znam ti kako opusteno igrali.. puno je puno 6:1
Nadam se da ih Zidovi nece ispucat toliko :problem:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 jun 2016, 00:35

pinoglavi je napisao/la:
virtuoz je napisao/la: Ostavite se gluposti i pricajte o normalnim stvarima.
Dodju navijaci klubova sto nisu Europu izborili pa trolaju temu
Hmm zanimljivo, a sta li ste vi godinama trazili na ovakvim temama, pa cak i iz druge lige pametovali :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2016, 00:48

Osttribine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
virtuoz je napisao/la: Ostavite se gluposti i pricajte o normalnim stvarima.
Dodju navijaci klubova sto nisu Europu izborili pa trolaju temu
Hmm zanimljivo, a sta li ste vi godinama trazili na ovakvim temama, pa cak i iz druge lige pametovali :D
Ja nisam nista sigurno, ako sam sta napisao to je bilo sretno svima ili nesto tako. Mada kad smo bili u drugoj ligi nisam ni pratio PL
Nad tobom sunce najljepše sja

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 jun 2016, 00:53

Dodju navijaci klubova sto nisu Europu izborili pa trolaju temu[/quote]

Hmm zanimljivo, a sta li ste vi godinama trazili na ovakvim temama, pa cak i iz druge lige pametovali :D[/quote]
Ja nisam nista sigurno, ako sam sta napisao to je bilo sretno svima ili nesto tako. Mada kad smo bili u drugoj ligi nisam ni pratio PL[/quote]

Mozda nisi licno ti, ali bilo vas je dosta koji ste volili pametovati, a u istoriji vaseg kluba imate jedan zabiljezen nastup u kupu UEFA, kao recimo i pojedini navijaci Celika ciji klub nema ni jedan nastup u kupu UEFA.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 jun 2016, 11:05

Mozda nisi licno ti, ali bilo vas je dosta koji ste volili pametovati, a u istoriji vaseg kluba imate jedan zabiljezen nastup u kupu UEFA, kao recimo i pojedini navijaci Celika ciji klub nema ni jedan nastup u kupu UEFA.
Sve bi ja to na lijecenje poslao, i vi i oni.
Nad tobom sunce najljepše sja

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 26 jun 2016, 12:24

pinoglavi je napisao/la:
Pa podji prvo od svojih, iz druge lige BiH ismijavali nastupe Zelje u Evropi kud ces dalje :urnebes:

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 jun 2016, 12:48

To ti je Bosna.. litex se prepricava, dudelange, kukesi.. bilo ih je mnogo vise se i ne sjecam uglavnom ceka se da se etiketiraju sloboda i radnik... zrinjski i siroki vec imaju, ali ja to gledam drugacije.. stvarno bi volio da nam klubovi uspiju..
P.S Iako sam simpatizer Celika..

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 26 jun 2016, 20:11

Idemo na Beitar bez lijevog beka :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 jun 2016, 20:24

Suljo20002 je napisao/la:Idemo na Beitar bez lijevog beka :D
Ako budete isli kao neki dan na Domzale onda bolje da i ne idete.. nek se upise 3:0..
Salu na stranu, nakon tekme sa Slovencima opao mi je optimizam za Slobodu.. nadam se da grijesim..

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 26 jun 2016, 20:29

Oće iko išta prenositi?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 jun 2016, 20:47

Ja dolazim gledat Slobodu u Zenici.Halo pa eto te u Nicaze za 50 minuta igra Sloboda predstavlja drzavu i treba im podrska.Drugo je premijer liga a drugo Evropa.Puna podrska Slobodi dodjite u sto vecem broju Zenicani Sarajlije Focaci Travnicani to je malo voznje karta i neka 3 sata slobodnog vremena.Napravimo atmosferu jer Slobodi treba pomoc a pune tribine su imperativ i igracima.Jel to problem nije zato dignite guzove i svi na bilino polje.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jun 2016, 23:56

Alipasino je napisao/la:Ja dolazim gledat Slobodu u Zenici.Halo pa eto te u Nicaze za 50 minuta igra Sloboda predstavlja drzavu i treba im podrska.Drugo je premijer liga a drugo Evropa.Puna podrska Slobodi dodjite u sto vecem broju Zenicani Sarajlije Focaci Travnicani to je malo voznje karta i neka 3 sata slobodnog vremena.Napravimo atmosferu jer Slobodi treba pomoc a pune tribine su imperativ i igracima.Jel to problem nije zato dignite guzove i svi na bilino polje.
Mozda nekome smijesno ili glupo zvuci tvoj post, ali vjeruj da nas je veliki broj npr. gledao Newcastle ili Besiktas na Kosevu. Vjerovatno i Ferencvaros i druge ekipe. Neko ce pomisliti dosli da bi gledali velike timove iz Evrope, ali jok, uvijek cu voliti da pobijede Zeljo ili Sarajevo u tim utakmicama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 27 jun 2016, 00:05

Je li skupo vozom od Mostara do Zenice?
lezVe do bagro

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2016, 00:09

Sve sam sigurniji da ce Legia poniziti Zrinjski (nazalost). Siroki prolazi 90%. Radnik (nazalost) lagano ispada dok Sloboda ima sanse 40-60. Da igraju u Tuzli bilo bi 50-50. Nisu Izraelci toliko jaki, druga je stvar sto ih mi gledamo kroz Zeljine poraze. Beitar nije ni priblizno jak kao onaj Hapoel ili Maccabi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 27 jun 2016, 01:15

Legija je nemoguća misija za Zrinjski.
Široki bi trebao proći ali ne tako lako kao što neki misle.
Radnik ima šanse jer Bugarski fudbal je u stalnom opadanju.
Sloboda se može nadati prolazu, al ako budu na nivou one pripremne bolje da ne igraju.

Radnik i Široki prolaze Zrinjski i Sloboda ne.

Rikimaru
Kontakt:

Post Postao/la Rikimaru » 27 jun 2016, 02:45

Lopta je okrugla sto znaci da je sve moguce.
Svi bi mi voljeli da prodju nasu klubovi a uz Boziju pomoc i hoce.
Zrinjski ima sanse da prodje Legiju. Sta ce ti poljaci kad dodju u Mostar na nas teren
gdje se bas moras paziti gdje stajes osim ako nisi sa ovih prostora.
Izmedju ostalog treba isprovocirati poljake da naprave prekid i eto ga 3:0 za Zrinjski.
Siroki prolazi glat to je sigurica.
Radnik je vec prosao.
Sloboda ce svakako proci.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 27 jun 2016, 03:21

pinoglavi je napisao/la:
Pa podji prvo od svojih, iz druge lige BiH ismijavali nastupe Zelje u Evropi kud ces dalje :urnebes:
Ismijavali su oni puno sta. Pa sada igraju u Ze, puse od janeza(koliko ce tek popusiti od ovog naseg), pojacanja nisu registrovana i prijavljena za Euro utakmice. Samo neka ismijavaju :D

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 27 jun 2016, 07:41

Beduin je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ja dolazim gledat Slobodu u Zenici.Halo pa eto te u Nicaze za 50 minuta igra Sloboda predstavlja drzavu i treba im podrska.Drugo je premijer liga a drugo Evropa.Puna podrska Slobodi dodjite u sto vecem broju Zenicani Sarajlije Focaci Travnicani to je malo voznje karta i neka 3 sata slobodnog vremena.Napravimo atmosferu jer Slobodi treba pomoc a pune tribine su imperativ i igracima.Jel to problem nije zato dignite guzove i svi na bilino polje.
Mozda nekome smijesno ili glupo zvuci tvoj post, ali vjeruj da nas je veliki broj npr. gledao Newcastle ili Besiktas na Kosevu. Vjerovatno i Ferencvaros i druge ekipe. Neko ce pomisliti dosli da bi gledali velike timove iz Evrope, ali jok, uvijek cu voliti da pobijede Zeljo ili Sarajevo u tim utakmicama.
Ja sam gledao npr Alborg i Kosice na Kosevu...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jun 2016, 11:11

Glavni problem za slobodu u izraelu ce biti vrucina i to sto su izraelci fizicki puno spremniji od njih i snalaze se u takvim uslovima, ako uspiju izdrzat prvih 20 minuta pritiska onda imaju sanse za prolaz, a ako dodju da se nadigravaju od pocetka onda sve ispod 4 gola je uspjeh, ali ako odigraju pametno sigurno imaju sanse
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.