Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 16 jul 2017, 00:43

Matić je kvalitetan igrač i tu nema dileme,ostali pobrojani nisu još dokazani na najvišem nivou s tim da je Sanchez odigrao odlicno Evropsko i osvojio tu titulu s Portugalom,.Kovačić definitivno ima potencijal,kao i Sanchez ali takve treba istrpiti kao Roma Pjanića ili Arsenal Wilsherea :mrgreen:

Lista je ok,sigurno dostupni igrači sa realnim šansama za neki dil s tim da su za Matića u igri još neki jaki klubovi poput Uniteda i Juventusa,.

Nama je frka oko Alexisa trenutno jer realno Arsenal boljeg od njeg ili igrača njegovih kvaliteta ne može nadoknaditi na tržištu ali ako čovjek želi da ide neka ide,.Nek zovu Arape iz Pariza i dogovore cijenu,igrat će ligu šampiona,imace ogromnu platu a mi bar nismo pojacali rivala,.AKo insistira na City-u zakovo bi ga na tribine do kraja ugovora,.

Ono,idealno bi bilo da Sanchez ostane pa makar i do kraja ugovora ako će igrati s istim pristupom kao i do sada pa da se napadne više ta liga,.Ono,nije Sanchez garancija za titulu,nije cak ni za LP,to smo vidjeli prošle sezone ali jest igrač s kojim imamo veče šanse u borbi za tu titulu,.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 00:54

Ako smo imalo OZBILJAN klub, dovešćemo dobrog CMa radi širine i konkurentnosti.

Ako Alexis želi da ide, sačekati ovu sezonu i napasti ligu sa njim, neka ide gdje želi poslije.

Lemara i Matića dovesti, odličan prelazni rok i stvarno bi imali ekipu koja može osvojiti ligu.

Ali, CM je mnogo bitan jer smo tanki ko rizla tu, pozadi nas ima, naprijed nas ima i previše, u sredini nemamo kvalitet, pa čak bi nam jedan Cesc Fabregas upao u ekipu na tu poziciju.

Cesc - Xhaka
----- Ozil -------

Ja ga nikad ne bih vratio, ali njegov kvalitet je neosporan, Kaseta bi trpao nemilice sa Ozilom i Alexisom, te Cescom u sredini, ali šta je da je, vidjećemo, meni je CM sada veći prioritet od Lemara, ali ako se Lemar može dovesti, zašto da ne.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 jul 2017, 01:27

Slažem se da nam fali konkurentnosti u vezi ali širinu imamo,druga je stvar što Jack ne može uvezati mjesec dana zdrav u Arsenalovom dresu,od Cazorle ne znam šta više očekivati,nešto poput Rosickog u njegovih par zadnjih sezona,znaš da je kvalitetan igrač ali upitno je koliko fizicki može,.

El Neny je meni ok,nije sad vrhunski vezni,to smo znali i kad je dolazio ali nije ni ubleha,sasvim solidan igrač za klupe i rotacije,ako bi sudio po zadnjoj sezoni bio bi mi bolje rangiran nego Coq,.

Ma Fabregas je završena priča,ni kad se spominjao njegov povratak u Assenal mislim da nikom nisu bile problem njegove igracke kvalitete ali kad odeš na nacin na koji si otišao zatvorio si vrata za sva vremena,.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 01:40

Slažem se, izdajice ne treba ni pogledati ikada više, ali eto on je kvalitet stvarno.

Ne mogu da se sjetim tačno, da li Thiago Alcantara igra poziciju centralnog veznog u Bayernu? Ili je ipak CAM?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 jul 2017, 01:53

AA23 je napisao/la: Slažem se, izdajice ne treba ni pogledati ikada više, ali eto on je kvalitet stvarno.

Ne mogu da se sjetim tačno, da li Thiago Alcantara igra poziciju centralnog veznog u Bayernu? Ili je ipak CAM?
Nisam sam se sad baš satirao od gledanja Bayerna prošle sezone ali ako je tu dvojac Alonso-Vidal mislim da on igra tog ofanzivnog veznog,.Ne znam ni odakle se njega sjeti,sumnjam da je dostupan :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 10:54

chily-rz je napisao/la:
AA23 je napisao/la: Slažem se, izdajice ne treba ni pogledati ikada više, ali eto on je kvalitet stvarno.

Nisam sam se sad baš satirao od gledanja Bayerna prošle sezone ali ako je tu dvojac Alonso-Vidal mislim da on igra tog ofanzivnog veznog,.Ne znam ni odakle se njega sjeti,sumnjam da je dostupan :mrgreen:

Znam da Pepun svršava na Tiaga, kontam da bi bio agilan na toj poziciji CMa, iako fizički je više za CAM pozicije.

Sada Pepa nema, a uz finu ponudu možda se Tiago može dovesti, ako ne Tiago zašto ne pokušati sa Kovačićem, mlad dečko, imao bi prostora kod nas dosta.

Man.Utd. ima najmanje problema sa tim centralnim veznjacima, Herrera, Fellaini, Blind, Kerik, Pogba..

Chelsea doveo Bakayoka, ima Kantea, Cesca, Matića koji je čak na prodaju, oni će biti sa trojicom, ali Kante je kao trojica :mrgreen:

City ima Yayu, Fernanda i Fernandinha, oni su tu stvarno solidni i od top 4 mi imamo najslabiju sredinu.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 jul 2017, 10:56

Kad nam Wenger corbu zaprzi s Marcelom Brozovicem :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 jul 2017, 11:32

AA23 je napisao/la:

City ima Yayu, Fernanda i Fernandinha, oni su tu stvarno solidni i od top 4 mi imamo najslabiju sredinu.
U top 5* :plac: :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 11:51

OTNYS_YNWA je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

U top 5* :plac: :mrgreen:

Halali, i ćorava koka zrno ubode :mrgreen:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 16 jul 2017, 12:27

City ima i Gundogana. Od te njihove sredine:

-Yaya ima 34 godine,
-Fernando je qrac,
-Fernandinho solidan igrac, ali nije WC,
-Gundogan ima karton u bolnici koji je slican Wilshereovom.

Mi bar imamo Ramiza i Xhaku koji su u najboljim godinama. Fali tu jedan CM, ja bih napao Goretzku pa neka ide sve u p.icku materinu.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jul 2017, 13:08

Arsenal ima najkvalitetniji vezni red, ne znam jel vi gledate nogomet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 16 jul 2017, 13:16

Fali nam još Matić ili neko tipa Kantea. Traži se novi Patrick Viera...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 14:03

Brokula je napisao/la:Arsenal ima najkvalitetniji vezni red, ne znam jel vi gledate nogomet
Kako imamo? Ramsey, Xhaka, Coquelin i Elneny?

Nema šanse da imamo najkvalitetniji vezni red, jedino da se ne zajebavaš

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jul 2017, 14:08

AA23 je napisao/la:
Brokula je napisao/la:Arsenal ima najkvalitetniji vezni red, ne znam jel vi gledate nogomet

Ramsey i Xhaka su više nego dovoljni. Zaboravio si Oxa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 16 jul 2017, 14:11

Od svih klubova koji igraju na Emiratima svoje domaće utakmice, Arsenal ima najkvalitetniji vezni red :salut:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 16 jul 2017, 14:13

AA23 zašto si izostavio Wilshera ?
Pld W D L
38 26 12 0

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 16 jul 2017, 14:33

Kontraa je napisao/la:Od svih klubova koji igraju na Emiratima svoje domaće utakmice, Arsenal ima najkvalitetniji vezni red :salut:
Duhovito!

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 16 jul 2017, 14:45

zanatlija57 je napisao/la:
Kontraa je napisao/la:Od svih klubova koji igraju na Emiratima svoje domaće utakmice, Arsenal ima najkvalitetniji vezni red :salut:
Duhovito!
Vise produhovljeno nego duhovito :lol:

Postano iz vreće

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 jul 2017, 14:48

Brokula je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Ramsey i Xhaka su više nego dovoljni. Zaboravio si Oxa

Nisu više nego dovoljni, sva trojica znaju podbaciti u većim dijelovima sezone, Ramsey najviše, pa Ox i onda Xhaka. Kad smo kod veznog reda i Ozil podbaci mnogo tokom sezone.

Nemamo mi po mom mišljenju jak vezni red, u odnosu na konkurente, ja mislim da nemamo.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 jul 2017, 14:51

Onda bolje da se ispišemo, jer očigledno svi podbace

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.