**** ga, dzabe me presjece kontam sta bi sad sa ovim hahahahastaragarda je napisao/la:Džaba ti to pišeš jaranetzmalisa je napisao/la:pa produzeni su ugovori, covjek izjavio da su automatski produzeni nakon izborene evropekatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Šećerovic u želji... Odlično jer su ga nesto i sa nama povezivali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pitaj Mehmedagica, Kostica, Ahmetovica, Efendica, imaju li ugovore i je li s njima neko sjeo od pauze, odnosno sedam dana prije priprematzmalisa je napisao/la:pa produzeni su ugovori, covjek izjavio da su automatski produzeni nakon izborene evropekatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?

Niko, niko, samo Sloboda
Taj isti lik se popišo po nama u BN-u. Cijele sezone igra odlicno u Radniku i mi smo imali srećestaragarda je napisao/la:Šećerovic u želji... Odlično jer su ga nesto i sa nama povezivali

Mozda ne bi bilo lose kaparisati i Marina Popovica iz Čelika 

- muhamed121
- Kontakt:
Kako je Radnik krenuo prodatce sve igrace
treba vidjet sta iz Radnika i Celika sto je dobro sto prije to odradit dok nisu otisli gdje drugo

To nije igrac koji pravi razliku na terenu.krmpotich je napisao/la:Taj isti lik se popišo po nama u BN-u. Cijele sezone igra odlicno u Radniku i mi smo imali srećestaragarda je napisao/la:Šećerovic u želji... Odlično jer su ga nesto i sa nama povezivali
Bio je u Slobodi,imao je finu platu,redovnu imao je sansu da se nametne kao lider i igrac,odigrao ko mudo.
Ako je imao SOLIDNU sezonu u Radniku ne znaci da je igracina.
Uostalom sretno mu bilo ali on nije igrac za Slobode nikada bio niti ce biti.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
U doba kad je on bio i saigraci su mi bili ko mudo. Uklopio se u sivilo. Uglavnom, solidan igrac, ali nista specijalnoAgamemnon je napisao/la:To nije igrac koji pravi razliku na terenu.krmpotich je napisao/la:Taj isti lik se popišo po nama u BN-u. Cijele sezone igra odlicno u Radniku i mi smo imali srećestaragarda je napisao/la:Šećerovic u želji... Odlično jer su ga nesto i sa nama povezivali
Bio je u Slobodi,imao je finu platu,redovnu imao je sansu da se nametne kao lider i igrac,odigrao ko mudo.
Ako je imao SOLIDNU sezonu u Radniku ne znaci da je igracina.
Uostalom sretno mu bilo ali on nije igrac za Slobode nikada bio niti ce biti.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
Cinalji je godio odlazak u Banovice... Nije to vise onaj stari Cinalja prije Banovica i ovaj sad' poslije...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma šalim se ja bolan...strašan igrač,prava transfer bomba....čestitam želji....šteta što ga mi ne pokupismo... Bas sam ljubomorankrmpotich je napisao/la:Taj isti lik se popišo po nama u BN-u. Cijele sezone igra odlicno u Radniku i mi smo imali srećestaragarda je napisao/la:Šećerovic u želji... Odlično jer su ga nesto i sa nama povezivali
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Sejfudin Ahmetović odigrati prvi dio sezone kao što je i u prošloj, ali da će nastavit' to u drugoj
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Šećerović prosjek, mog'o bi dodat širinu ekipi al to je to. Na meti je jedan bolji od njeg svakako.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I tako....prođe još jedan dan

- tuzlak1987
- Kontakt:
Doci ce igraci kako god, sutra ili za 7 dana ..
Mene vise brine ovo:
-nova tribina (opcina se busa da pravi, a nema para)
-sponzori (da se olaksa rad Azmiru)
-clanske i sezonske. (clanske neka razmisle, 10 jedna. trebalo bi ove godine)
-rate (valja izvaliti 190 hiljada ovih par mjeseci)
Mene vise brine ovo:
ma odvojili su oni pare, sto dobijaju za ekologiju (termoelektrana)tuzlak1987 je napisao/la:Doci ce igraci kako god, sutra ili za 7 dana ..
Mene vise brine ovo:

Sloboda Tuzla
- muhamed121
- Kontakt:
Kaze mi danas jaran "Dobro bi bilo kad bi svako na domacoj utakmici dao 2 KM dodatne pored karte ako pogledamo prosjek nek je 3000 ljudi na domacoj tekmi po 2 KM to je 6000 KM uz to ako dodamo 15 utakmica dobijemo 90.000 KM taman imamo za nesto novo na stadionu" ah jbg mozda mu je to i dobra ideja al nemamo mi mozda uslove da svi izdvoje po 2 km neko jedva skupi i za kartu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da to ne bi proslo, ako vec treba donirati neka klub pokrene akciju u stilu nekih drugih pa da vidimo koliko bi prikupili. Tu je najvaznije da akcija bude dobro medijski i marketinski popracena jer moze se zavrsiti sa skupljenih 1000 KM, a moze se skupiti i 10-20 hiljada...muhamed121 je napisao/la:Kaze mi danas jaran "Dobro bi bilo kad bi svako na domacoj utakmici dao 2 KM dodatne pored karte ako pogledamo prosjek nek je 3000 ljudi na domacoj tekmi po 2 KM to je 6000 KM uz to ako dodamo 15 utakmica dobijemo 90.000 KM taman imamo za nesto novo na stadionu" ah jbg mozda mu je to i dobra ideja al nemamo mi mozda uslove da svi izdvoje po 2 km neko jedva skupi i za kartu
dobar dio ljudi i danas ulazi dzaba na stadionmuhamed121 je napisao/la:Kaze mi danas jaran "Dobro bi bilo kad bi svako na domacoj utakmici dao 2 KM dodatne pored karte ako pogledamo prosjek nek je 3000 ljudi na domacoj tekmi po 2 KM to je 6000 KM uz to ako dodamo 15 utakmica dobijemo 90.000 KM taman imamo za nesto novo na stadionu" ah jbg mozda mu je to i dobra ideja al nemamo mi mozda uslove da svi izdvoje po 2 km neko jedva skupi i za kartu

Sloboda Tuzla
- muhamed121
- Kontakt:
Pa da se pokrene neka akcija siguran sam da mozemo skupit vece pare ne zelim nikog uvrijedit al ako Zeljo moze onakvom akcijom moze skupit onakve pare sto nebi mogli i mi ako se ukljucimo svi citava Tuzla,Tuzlanski kanton i svi oni koji vole Slobodutuzlak1987 je napisao/la:Mislim da to ne bi proslo, ako vec treba donirati neka klub pokrene akciju u stilu nekih drugih pa da vidimo koliko bi prikupili. Tu je najvaznije da akcija bude dobro medijski i marketinski popracena jer moze se zavrsiti sa skupljenih 1000 KM, a moze se skupiti i 10-20 hiljada...muhamed121 je napisao/la:Kaze mi danas jaran "Dobro bi bilo kad bi svako na domacoj utakmici dao 2 KM dodatne pored karte ako pogledamo prosjek nek je 3000 ljudi na domacoj tekmi po 2 KM to je 6000 KM uz to ako dodamo 15 utakmica dobijemo 90.000 KM taman imamo za nesto novo na stadionu" ah jbg mozda mu je to i dobra ideja al nemamo mi mozda uslove da svi izdvoje po 2 km neko jedva skupi i za kartu
mogu i ja dzaba uci, ali imam sezonskufukaratz je napisao/la:dobar dio ljudi i danas ulazi dzaba na stadion :facepalm: od nase mrake ne mozes nista ocekivati, ima 500-1000 pravih navijaca ostale boli qita :kafa: