Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vidio sam i na fb sastav mora onda da je prije 12
Da prebacimo tvoj minus Kontri ?bega_afc je napisao/la:Sta cemo za minuse, sta je ovo?anell je napisao/la:Ima na Areni 1 prenos, ja mislim da igramo u 12 iako na Areni piše da je prenos utakmice u 11.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kad cu ja upasti u ovu petorku gay gunnersa mogao bi upasti umjesto Kontre

- Marsal
- Kontakt:
Ne mozes, Kontra je moj jaran.Ramsey16 je napisao/la:Kad cu ja upasti u ovu petorku gay gunnersa mogao bi upasti umjesto Kontre![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cek jel Kontra onaj Rambo16?Marsal je napisao/la:Ne mozes, Kontra je moj jaran.Ramsey16 je napisao/la:Kad cu ja upasti u ovu petorku gay gunnersa mogao bi upasti umjesto Kontre![]()
- Marsal
- Kontakt:
Ako pita admin nije.Ramsey16 je napisao/la:
Cek jel Kontra onaj Rambo16?
Ako pitas ti jest.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Admin mlogo dobar cojkanell je napisao/la:Ide adminu pp
Jel pocelo
Ovog drugog ne znam ni što spominješ 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Treba rasprodati ove tipa volkot, kupiti jos par adekvatnih igraca i napasti ligu, ostalo ako se sta pokupi. Po nekim mojim procjenama samo City ima vecu sansu od nas.
Liverpool osim Salaha nista nisu doveli a razapet ce ih igra na vise frontova sa onakvim igrackim kadrom nemaju sta traziti.
Chelsea isto ima front vise a niko od trenutnih na trzistu ne moze zamijeniti Costu, jos ako im Matic ode, ove bocne pozicije su skroz tanke ne vjerujem da mogu citavu sezonu iznijeti i da se desi ovakva sezona bez povreda.
Kokoske nikad se s njima ne zna ali oni definitivno nisu favoriti.
Utd ako se nesto znatno ne promjeni nemaju velike sanse iako imaju solidan rostera mislim da ce u lp uz city najvise dogurati
City najveci favorit, dobar roster, malo ima propuha ali ide im dobro ovaj rok
Mi imamo bolju ekipu, usli smo na kraju u neku formu, imamo slabije tekme i mislim da uz lemara + stoper ili cm imamo velike sanse
Liverpool osim Salaha nista nisu doveli a razapet ce ih igra na vise frontova sa onakvim igrackim kadrom nemaju sta traziti.
Chelsea isto ima front vise a niko od trenutnih na trzistu ne moze zamijeniti Costu, jos ako im Matic ode, ove bocne pozicije su skroz tanke ne vjerujem da mogu citavu sezonu iznijeti i da se desi ovakva sezona bez povreda.
Kokoske nikad se s njima ne zna ali oni definitivno nisu favoriti.
Utd ako se nesto znatno ne promjeni nemaju velike sanse iako imaju solidan rostera mislim da ce u lp uz city najvise dogurati
City najveci favorit, dobar roster, malo ima propuha ali ide im dobro ovaj rok
Mi imamo bolju ekipu, usli smo na kraju u neku formu, imamo slabije tekme i mislim da uz lemara + stoper ili cm imamo velike sanse
Glupo je i pomišljat da će doći neko u vezni red
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prijatelju, imas moju podrsku za moderatoraMarsal je napisao/la:Ne mozes, Kontra je moj jaran.Ramsey16 je napisao/la:Kad cu ja upasti u ovu petorku gay gunnersa mogao bi upasti umjesto Kontre![]()
anell je napisao/la:Sile i podrške.
Arsene Wenger believes Jack Wilshere, who spent last season on loan at Bournemouth, will remain an Arsenal player next season, despite interest from Sampdoria among others

Ako se oslanjamo u sljedećoj sezoni na Jacka i Cazorlu onda je to neozbiljno od strane kluba.
Igrači koji se muče sa povredama 90%, a da budu u planu za gusti raspored zimi i u bitnim mečevima, nema šanse stvarno.
Coquelin i Elneny su širina ali nisu čak ni dostoji backupi, Coquelin je bio dobar onu sezonu kad je igrao tek, ovo sada je loše.
Ostanemo na Xhaki i Ramseyu, dva igrača sklona lošim tekmama i greškama, ne uvijek, ali ova dvojica su naša dvojica najboljih centralnih veznih.
Rekao bih da je sredina jedna od najslabijih mjesta u našoj ekipi, pozicije CM/DMF škripe i tu vidim najveći problem u predstojećoj sezoni.
Rješenje?
Dovođenje Matića bi bilo idealno, provjereni CM/DMF, imali bi širok roster i ne bi strahovali od Ramseyevih povreda te njegovih loših partija.
Ako ne Matić, Kovačić iz Real Madrida, Renato Sančez iz Bayerna, mora se naći neka opcija za CM/DMF poziciju jer tu smo definitivno najtanji.
Igrači koji se muče sa povredama 90%, a da budu u planu za gusti raspored zimi i u bitnim mečevima, nema šanse stvarno.
Coquelin i Elneny su širina ali nisu čak ni dostoji backupi, Coquelin je bio dobar onu sezonu kad je igrao tek, ovo sada je loše.
Ostanemo na Xhaki i Ramseyu, dva igrača sklona lošim tekmama i greškama, ne uvijek, ali ova dvojica su naša dvojica najboljih centralnih veznih.
Rekao bih da je sredina jedna od najslabijih mjesta u našoj ekipi, pozicije CM/DMF škripe i tu vidim najveći problem u predstojećoj sezoni.
Rješenje?
Dovođenje Matića bi bilo idealno, provjereni CM/DMF, imali bi širok roster i ne bi strahovali od Ramseyevih povreda te njegovih loših partija.
Ako ne Matić, Kovačić iz Real Madrida, Renato Sančez iz Bayerna, mora se naći neka opcija za CM/DMF poziciju jer tu smo definitivno najtanji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.