FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LJUBAV1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LJUBAV1921 » 17 apr 2012, 14:03

ljiljan89 je napisao/la:
fredi je napisao/la:nije bas sve tako crno na bijelo bilbija jeste onako prgav mlad je ebiga jos tinejdzer ali koliko sam ja cuo da je neko da li taj pekic ili neko drugi provocirao bilbijinu majku psovao joj svasta onda se tu zakuvalo i bilbija i njegov otac su se umjesali.nesportsko ponasanje od svih ucesnika sigurno.ko zna sta je tacno bilo ali cisto sumnjam da bi bezveze se posvadjali
i sudija i rusmir i dino mu **** majku
i tata i sin ce dobiti po p.i.c.k.i...
Dino ce objasniti! :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 apr 2012, 14:18

Sta bi sa terminom ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 apr 2012, 14:21

boccaccio citam redovno tvoje postove i svidja mi se nacin kako gledas i komentarises stvari ali u slucaju svrake se nasa misljenja potpuno razilaze , svraka je najvazniji igrac defanzivnog i centralnog dijela terena sa sve cescim i opasnijim dolascima pred gol protivnika , on je taj koji drzi taj dio terena a crnjo je tu da klize jer cesto sam kasni sa pozicioniranjem i zatvaranjem prostora pa je prinudjen na to , zbog njega bih volio da ode u evropu i zaradi neki novac a tad ce i zeljo osjetiti sta je znacio svraka a i javnost ce poceti da cijeni svraku kad pocne dobijati pozitivne kritike i ocjene za svoju igru , svraki treba jos samo malo rutine i mirnoce da bude kvalitet za repku

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 apr 2012, 14:33

pintol_TM87 je napisao/la:Sta bi sa terminom ?
ma ja sam siguran da je u nedjelju... Ali sacekajmo oficijelnu potvrdu iako mi je termin na stranici (.com) dovoljan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2012, 14:34

uspješni privrednik kupio sebi par stvarčica :D
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 apr 2012, 14:41

ja ne limvo uspješnog privrednika.

slika

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 apr 2012, 14:48

ChWilla je napisao/la:ja ne limvo uspješnog privrednika.

slika
:lol: :mrgreen: dobar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2012, 14:49

Sve je to BLAGODET, kao što bi uspješni privrednik volio da kaže.
DRUG NEBI TI PUNCA

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 apr 2012, 14:49

[urlhttp://www.bhdani.com/arhiva/83/citanka83.htm][/url] Jako lijepo štivo. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2012, 14:57

Hamo je napisao/la:[urlhttp://www.bhdani.com/arhiva/83/citanka83.htm][/url] Jako lijepo štivo. :)
gdje je sahranjen Milan Ribar :?:
DRUG NEBI TI PUNCA

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 17 apr 2012, 15:03

fczeljo je napisao/la:Sad sam čitao intervju sa Svrakom na službenoj stranici. Morao sam da prokomentarišem.

Muamer je primjer momka koji se radom, zalaganjem i profesionalnim odnosom izgradio u jedan od oslonaca našeg tima.

Dok nije došao Osim, Svraka je grijao klupu kojekakvim "zvijezdicama", koje su više bile među Heinekenovim zvijezdama, nego mislima na terenu. Dino Muharemović i slični su bili nezamjenjivi kad smo se borili za opstanak, a sad Svraka ruši Široki i donosi nam titulu.

Imam osjećaj da bi Osim radije izostavio mnoge viđenije igrače iz naše prve postave (možda čak i Zebu) nego Svraku. Nije to bez razloga i nije bez razloga Svraka kapiten poslije Mirse.

Njegov napredak se vidi iz utakmice u utakmicu i drago mi je vidjeti takav primjer u našoj sredini. Obično se naša djeca uozbilje tek nakon odlaska u inostranstvo. Šeha, Svraka i Jamak su primjeri da može i drugačije. Svaka čast i njima i Gospodaru Familije!
Nije ni on daleko od toga, niti mu je to strano..

Poslije Mirse i Zebe..

Međutim, Svraka je jedan vrlo zahvalan igrač, trči skoro k'o čitava ekipa zajedno.. Naravno, limitiran je kao fudbalski znalac, ali on svoj dio posla obavlja više nego dobro i ja sam zadovoljan sa dosadašnjim igrama Svrake, čak štaviše i prezadovoljan, i da, moram napomenuti da je u odnosu na prošle dvije sezone ove Svraka možda i najbolji, puno je napredovao.. Al' što boccaccio kaže, to je sigurno do pomjeranja Nyema, jer samim tim Svrakine greške su dovedene do minimuma.
Nama je Željo svetinja jedina.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 17 apr 2012, 15:53

materazzi je napisao/la:boccaccio citam redovno tvoje postove i svidja mi se nacin kako gledas i komentarises stvari ali u slucaju svrake se nasa misljenja potpuno razilaze , svraka je najvazniji igrac defanzivnog i centralnog dijela terena sa sve cescim i opasnijim dolascima pred gol protivnika , on je taj koji drzi taj dio terena a crnjo je tu da klize jer cesto sam kasni sa pozicioniranjem i zatvaranjem prostora pa je prinudjen na to , zbog njega bih volio da ode u evropu i zaradi neki novac a tad ce i zeljo osjetiti sta je znacio svraka a i javnost ce poceti da cijeni svraku kad pocne dobijati pozitivne kritike i ocjene za svoju igru , svraki treba jos samo malo rutine i mirnoce da bude kvalitet za repku
Naravno drugar,ja uvijek napisem iskljucivo moje misljenje kad pisem o bilo cemu,i normalno je da se misljenja razilaze na razne nacine,uopste ne kazem da sam u pravu bilo kada...a evo nas dvojica se slazemo u tome da Svraka treba igrati u prvoj postavi :) ...oko ovog ostalog se ne slazemo za Nijemu i da kljuc igre drzi Svraka...Zato sam gore u postu i napisao da je jedan Denis Karic bio bolji igrac od njih obojice zajedno jer je taj posao koji njih dvojica obavljao on radio sam i to perfektno,a to znaci da i Nijema nije bas igracina...nego javnost cijeni vec Svraku,nije to problem uopste,ja ga isto cijenim naravno i volio bi kada bi on nasao neki svoj put u nekoj jakoj evropskoj ligi,no trenutno se ne slazemo ocito oko ovih nekih gledanja na njegovu igru,no podrska je neupitna za njega...Boze moj,zato i postoje forumi,je li tako :mrgreen: ,da iskazujemo razlicita misljenja i da diskutujemo...veliki pozdrav za tebe
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 apr 2012, 16:32

Za karica se apsolutno slazem,mozda pretjerujem ali mislim na toj poziciji nas najbolji poslijeratni igrac.Jos jedan igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju je agic njega raja ne spominje mnogo ali po meni je i on igracina bio,Za mene i u ovoj ekipi bi bio starter!
AMAR OSIM!!!

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 17 apr 2012, 16:34

Sretno komsije aBd do pobjede, a mi cemo pokusati za vas uzeti citav plijen mozemo mi to uz boziju pomoc! :P
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 17 apr 2012, 16:37

csh je napisao/la:Za karica se apsolutno slazem,mozda pretjerujem ali mislim na toj poziciji nas najbolji poslijeratni igrac.Jos jedan igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju je agic njega raja ne spominje mnogo ali po meni je i on igracina bio,Za mene i u ovoj ekipi bi bio starter!
Karić je bio igrač zadatka,jak u duelu,beskompromisan.razlika između njega i Nijeme je ta da je Denis malo više razmišljao.al i on je pored sebe imao il Bukija,il Joldića il Fatića.A realno,Agić Amir je za njih sviju izmislio loptu ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 17 apr 2012, 16:38

MirzaGunner je napisao/la:Sretno komsije aBd do pobjede, a mi cemo pokusati za vas uzeti citav plijen mozemo mi to uz boziju pomoc! :P
Ja se iskreno nadam vasoj pobjedi dole iz vise razloga ..... utakmicu cu da pratim s svojim drugom hordasem .....nadam se da ce te napravit streem :idea:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 17 apr 2012, 16:43

TM87doboj je napisao/la:
MirzaGunner je napisao/la:Sretno komsije aBd do pobjede, a mi cemo pokusati za vas uzeti citav plijen mozemo mi to uz boziju pomoc! :P
Ja se iskreno nadam vasoj pobjedi dole iz vise razloga ..... utakmicu cu da pratim s svojim drugom hordasem .....nadam se da ce te napravit streem :idea:
Hvala komso, a za streem nisam siguran ja bi volio. :P

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 apr 2012, 16:51

domorocki je napisao/la:
csh je napisao/la:Za karica se apsolutno slazem,mozda pretjerujem ali mislim na toj poziciji nas najbolji poslijeratni igrac.Jos jedan igrac koji mi je ostao u lijepom sjecanju je agic njega raja ne spominje mnogo ali po meni je i on igracina bio,Za mene i u ovoj ekipi bi bio starter!
Karić je bio igrač zadatka,jak u duelu,beskompromisan.razlika između njega i Nijeme je ta da je Denis malo više razmišljao.al i on je pored sebe imao il Bukija,il Joldića il Fatića.A realno,Agić Amir je za njih sviju izmislio loptu ;)
Apsolutno se slazem!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 17 apr 2012, 16:56

TM87doboj je napisao/la:
Ovdje neki pišu da bi nam najviše odgovaralo da Sarajevo pobjedi na Pecari. Matematika nam govori da bi Želji najviše odgovaralo da se u Širokom utakmica završi remijem.

Zašto?
U slučaju Željine pobjede nad Borcem, a remija na Pecari, onda bi Širokom bježali 9+ a Sarajevu 11 bodova.
U slučaju Željinog remija i remija na Pecari stvari bi ostale iste kao i sada.
Ukoliko Željo izgubi od Borca, a pratioci remiziraju, onda bi bježali Širokom 6+, a Sarajevu 8 bodova.

Pobjeda Sarajeva, a poraz Želje, nas dovodi na + 6 nad Sarajevom i 7+ nad Širokim.
Pobjeda Sarajeva i remi Želje = +7 nad Sarajevom i 8+ nad Širokim
Pobjeda Sarajeva i pobjeda Želje = +9 nad Sarajevom i 10+ nad Širokim.

Da ne komplikujem više. Želji bi bilo najidealnije da se susret na Pecari završi remijem.
Ovaj plus iza broja bodova kod Širokog nam je prednost međusobnog duela, dok sa Sarajevom još ne znamo međusobni skor.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 17 apr 2012, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 17 apr 2012, 16:58

avlami97 je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:
Ovdje neki pišu da ni nam najviše odgovaralo da Sarajevo pobjedi na Pecari. Matematika nam govori da bi Želji najviše odgovaralo da se u Širokom utakmica završi remijem.

Zašto?
U slučaju Željine pobjede nad Borcem, a remija na Pecari, onda bi Širokom bježali 9+ a Sarajevu 11 bodova.
U slučaju Željinog remija i remija na Pecari stvari bi ostale iste kao i sada.
Ukoliko Željo izgubi od Borca, a pratioci remiziraju, onda bi bježali Širokom 6+, a Sarajevu 8 bodova.

Pobjeda Sarajeva, a poraz Želje, nas dovodi na + 6 nad Sarajevom i 7+ na Širokim.
Pobjeda Sarajeva i remi Želje = +7 nad Sarajevom i +8 nad Širokim
Pobjeda Sarajeva i pobjeda Želje = +9 nad Sarajevom i 10+ nad Širokim.

Da ne komplikujem više. Želji bi bilo najidealnije da se susret na Pecari završi remijem.
@avlami komsija dragi ja sam samo rekao da bi ja volio da mi pobjedimo konacno jednom i da ukinemo taj niz poraza na Pecari nista vise!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”