Penaltiky je napisao/la:Idemo za vikend navijati za Bojac????dvokorak je napisao/la:ćelik do Evrope

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Penaltiky je napisao/la:Idemo za vikend navijati za Bojac????dvokorak je napisao/la:ćelik do Evrope
Koje su vase prilike?redbull93 je napisao/la:Koliko su pojedinci pjenili na ovu utakmicu jbt haha
Utakmicu odigrana u savrsenoj atmosferi, prilika je bilo na obe strane, sarajevo je za klasu bolje ti se mora priznati.
Klasicna navijacka prepucavanja na obe strane. Ne znam, po meni pred 11-12.000 navijaca derbi je opravda to ime.
Sto je najvaznije u Zenici svi navijaci su odgledali 90 min, ta praksa da se primjeni na svim terenima.
Hajd da ti napisem nesto da ti bude interesantnijedvokorak je napisao/la:ćelik do Evrope
Zaobidji me bgt sa debilnim komentarima, neki dan ste pokazali pravo lice sa saopstenjem.Sabinho je napisao/la:Koje su vase prilike?redbull93 je napisao/la:Koliko su pojedinci pjenili na ovu utakmicu jbt haha
Utakmicu odigrana u savrsenoj atmosferi, prilika je bilo na obe strane, sarajevo je za klasu bolje ti se mora priznati.
Klasicna navijacka prepucavanja na obe strane. Ne znam, po meni pred 11-12.000 navijaca derbi je opravda to ime.
Sto je najvaznije u Zenici svi navijaci su odgledali 90 min, ta praksa da se primjeni na svim terenima.
izvukose pite nakako bod, bice bolje vratiti ce nam se u vrapcicimadvokorak je napisao/la:ćelik sufare mi zasluzio vise od jednog poena </3
Inšala <3avenija je napisao/la:izvukose pite nakako bod, bice bolje vratiti ce nam se u vrapcicimadvokorak je napisao/la:ćelik sufare mi zasluzio vise od jednog poena </3
Hantraga je napisao/la:Mislim da je ovo iz Zenice primjer kako bi trebala izgledati sportska manifestacija. navijanje prekorektno, bez ispada, ekscesa, bez nekog zahuktavanja prije ili poslije tekme. Rutinski sve odrađeno, kako i treba biti, da se niko ne osjeća ružno ili neugodno ili da se neprirodno i na silu pravi atmosfera linča na bilo koji način. Kao što neko spomenu, praksa sa gostujućim navijačima jedina ispravna - ostavili ljude 20 minuta dok se nisu domaći razišli i hajmo onda lagano.
Ambijent, teren, reflektori, pa i fin fudbal, gdje su samo falili golovi. Realno, Sarajevo puno bolja ekipa, ali šta je, tu je, što bi rekao Musemić
???BordoSarajevo je napisao/la:Odličan ambijent, posjeta, tereni.. u ova dva kola večeras, ko bi reko da je ova liga jedna od najlošijih (a nije) po rankingu?
Jel ovo kolo opet posjećenije u odnosu na HNL i srpsku pingpong ligu?
Zamjerim samo zeničanima ono skandiranje Husrefu, bezveze, nije vam čovjek ništa skrivio ja kako znam, al hajde.
Ma dosta je tu elemenata svakako, uključujući i te. Stadion i ambijent na jednu stranu, normalno da ovako ne može biti na nekim stadionima. Opet, i raja maksimalno korektna, obostrano, kao što i treba biti. Prepucavanja u duhu navijačkog nadmetanja, bez ružnih stvari, bez nekakvih sranja prie ili poslije utakmice (barem koliko znam). Generalno, djeluje mi da kada igraju Sarajevo-Čelik, niti jednima, niti drugima više nije problem doći na gostujuću utakmicu i ispratiti to, kao svugdje u Evropi.avenija je napisao/la:Hantraga je napisao/la:Mislim da je ovo iz Zenice primjer kako bi trebala izgledati sportska manifestacija. navijanje prekorektno, bez ispada, ekscesa, bez nekog zahuktavanja prije ili poslije tekme. Rutinski sve odrađeno, kako i treba biti, da se niko ne osjeća ružno ili neugodno ili da se neprirodno i na silu pravi atmosfera linča na bilo koji način. Kao što neko spomenu, praksa sa gostujućim navijačima jedina ispravna - ostavili ljude 20 minuta dok se nisu domaći razišli i hajmo onda lagano.
Ambijent, teren, reflektori, pa i fin fudbal, gdje su samo falili golovi. Realno, Sarajevo puno bolja ekipa, ali šta je, tu je, što bi rekao Musemić
Za ovako nesto moras imati prvo infrastrukturu i vrhunsku organizaciju meca, mislim da ni tereni po njemackoj, engleskoj ne bi izdrzali 10 tak sati jake kise prije i tokom meca a da se ne primjeti na travnjaku da je kap pala.Onda imas najorganizovaniju policiju koja ne prasta nikome incidente pa rijetko kome pada sta na pamet lose. Na sve to dodas nevjerovatno dobro sudjenje i imas utakmicu u rangu holandije belgije austrije..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.