Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 13:00

Ne moramo se vrijeđat sad, al od pocetka svi znamo da mu BR nije sjeo kao trener i sumnjam da ce mu ikad i sjesti (ovo je dvosmisleno :mrgreen: ).
Stoji ono da je Hendo više radio na sebi, ali je najviše za njegov uspon zasluzan Rodgers i tu nema priče.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 okt 2014, 13:02

Pa znamo da nije ali zar je toliko tesko priznati rijeci omiljenog igraca ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 13:04

Otelo je napisao/la:Pa znamo da nije ali zar je toliko tesko priznati rijeci omiljenog igraca ?
Jbg brate, meni je bilo tesko reci najboljoj drugarici da sam puko na nju, al ja sam samo p.ička. :lol:
Sta je njegov problem, ne znam :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 okt 2014, 13:36

Pa lakse je priznati ubojstvo nego da reci najboljoj prijateljici da ti se svidja :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 okt 2014, 13:49

Belmin6 je napisao/la: Fakat i ja trollam, ali kakav možeš biti mentalni sklop da troolaš svoj tim i svog managera
Ako nesto nije uredu, ako svi vidimo da trener nije za "nase" ekipe onda ga i treba kritikovati, niko nije iznad kluba. Pa skoro svi navijaci Uniteda su pljuvali po Moyesu i slavili otkaz kao da se sam SAF vratio. To je normalna pojava u fudbalu, navijaci nikog nece voljeti vise od samog kluba!

Da ne bude zabune, ne govorim sa BRa, nego inace. On je u prvoj sezoni majstorski koristio nimalo ubjedljive Chelsea i City, (ne)doreceni Arsenal i komicno los Manchester United. Znanje je pokazao, druga sezona je uvijek jako teska posebno sto je on izgubio ponajboljeg napadaca svijeta a i sama ocekivanja od LFCa su ogromna ove godine, logicno da ce se malo pogubiti. Kakav ce Liverpool biti u nastavku sezone ostaje da vidimo ali moze biti samo bolji, cekajte seriju pobjeda pa kada ekipa udje u ritam onda se moze pricati, ovo na startu je do sada sve kilavo osim Chelsea. Realno, niko mimo njih nije pokazao neku konstantu vrijednu hvale tako ni Liverpool. U nastavku ocekujem bolju formu svih jacih ekipa i onda cemo vidjeti sve.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 14:08

Otelo je napisao/la:Pa lakse je priznati ubojstvo nego da reci najboljoj prijateljici da ti se svidja :salut:
Off topic je, al to je ona đavolica sa kojom sam evo 3 godine :kafa:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 okt 2014, 14:12

Dobar si :mrgreen:

Ja ne mogu ni jednu naci a ti đavolicu

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 okt 2014, 14:23

Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
Kocka je bačena

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 okt 2014, 14:57

@Rooney88

Ovo je BR-u treca sezona u Liverpoolu, ja mislim. Prve sezone je bio sedmi :?:

A naravno da treba krtikovati trenera, ali frajer pljuje po manageru koji je s Liverpoolom umalo postao šampion Engleske. Znaci mogao ostvariti najbolji rezultat u zadnjih 25 godina(hvala Boga pa nije, Gerrard je to znalacki odradio :mrgreen: ).

BR je duduk za transfere, zato sada imaš ovakav Liverpool.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 okt 2014, 15:11

Vise sam mislio na onaj famozni sindrom "druge sezone" nego na ukupan staz. ;)

Trolovi trolaju i to je to, sve sto imam da kazem o tom trolu. Pa pogledaj postove ostalih navijaca Liverpoola. Jel` moguce da su svi glupi a jedino on eto pametan? :D

Sto se transfera tice tu i finansijske mogucnosti igraju veliku ulogu. On je pokusao sirinom nadomjestiti odlazak Suareza. Tesko je ekipi kada ode igrac koji pojavom na terenu pravi razliku.

Ali tek je pocetak sezone. Usponi i padovi su sastavni dio fudbala. Ponavljam, niko u ligi izuzev Chelsea nije pokazao potrebnu konstantu da se moze smatrati odlicnim startom, City je tome najblizi ali i oni su itekako ostali duzni. Liverpool, Arsenal, United, Tottenham, Everton... svi imaju los start sezone.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 okt 2014, 15:45

Rooney88 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la: Fakat i ja trollam, ali kakav možeš biti mentalni sklop da troolaš svoj tim i svog managera
Ako nesto nije uredu, ako svi vidimo da trener nije za "nase" ekipe onda ga i treba kritikovati, niko nije iznad kluba. Pa skoro svi navijaci Uniteda su pljuvali po Moyesu i slavili otkaz kao da se sam SAF vratio. To je normalna pojava u fudbalu, navijaci nikog nece voljeti vise od samog kluba!

Da ne bude zabune, ne govorim sa BRa, nego inace. On je u prvoj sezoni majstorski koristio nimalo ubjedljive Chelsea i City, (ne)doreceni Arsenal i komicno los Manchester United. Znanje je pokazao, druga sezona je uvijek jako teska posebno sto je on izgubio ponajboljeg napadaca svijeta a i sama ocekivanja od LFCa su ogromna ove godine, logicno da ce se malo pogubiti. Kakav ce Liverpool biti u nastavku sezone ostaje da vidimo ali moze biti samo bolji, cekajte seriju pobjeda pa kada ekipa udje u ritam onda se moze pricati, ovo na startu je do sada sve kilavo osim Chelsea. Realno, niko mimo njih nije pokazao neku konstantu vrijednu hvale tako ni Liverpool. U nastavku ocekujem bolju formu svih jacih ekipa i onda cemo vidjeti sve.
Upravo tako, navijam za Liverpool, a ne za Brendana. I niko nije veci od kluba.
Ja sam za Liverpool navijao i kada je Kenny u prvom mandatu bio manager, tako da... Manageri se mijenjaju, kao i igraci, a klub ostaje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 21:30

Hendo je napisao/la:Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi. :cool:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 06 okt 2014, 21:56

Nevjerovatno je koliku istinu govori @Rooney88.
Dakle imali smo u Premiershipu 2-1-3 ,1-0-1 u Ligi Prvaka te prolaz u Capital One Cupu,a pojedini su već tražili ostavku Rodgersa i vješali ga.Pa šta vam je ljudi dragi,to je 9 zvaničnih utakmica pa to nije ni 1/5 od ukupnog broja utakmica koje Liverpool treba odigrati ove sezone.Čemu tolika panika,tolike psovke pa čak i želje da se uruči otkaz čovjeku koji je vratio Liverpool u Ligu Prvaka? Mnogo toga je uticalo na te loše rezultate na početku sezone,najveći razlog je naravno povreda Sturridgea.
Kao što momak reče,sve je kilavo osim Chelsea.City nam bježi pišljiva 4 boda,sa Arsenalom imamo jednak broj bodova,Tottenham isto nije puno bolji.
Istina da već sada možemo kriviti Brendana zbog recimo Lazara Markovića,ali bi bilo dobro da još malo sačekamo što se tiče Lovrena.Po meni se pozajmica Manquilla itekako isplatila jer je sasvim respektabilno mijenjao Johnsona,Moreno se itekako isplaćuje i pokazuje da je greška protiv Citya bila zbog treme,znamo evo šta se dešava sa Lallanom.Balonja bi trebao proigrati sa povratkom Sturridgea jer tako neće biti jedini u napadu,a znamo šta to znači za njega.Lovren baca malo na kiksera zasada,ali morate priznate da je imao i jako dobrih intervencija.
Jedino Lazar je baš očaj zasad,ali ako ništa,može bar služiti u kup utakmicama.Vidi se da momak ima želju i sve to,samo treba da se oslobodi tog nekog straha i "pusti nogu",da tako kažem.
Sada eto imamo 3-1-3 u Premiershipu,a to bi se moralo popraviti s obzirom na naredne dvije utakmice u Premiershipu i s obzirom na povratak Sturridgea kao jednog od ključnih igrača.
Ako i dalje nastavimo sa lošim igrama poslije ove pauze,e onda definitivno nešto nije u redu unutar kluba.U ovom trenutku je najbitnije da se niko ne povrijedi na ovim utakmicama kvalifikacija.
You'll never walk alone.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 okt 2014, 22:05

gaston je napisao/la:
Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi. :cool:
A sta ce ostat Brendanu ? :hmmmmm:
ZZ

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 okt 2014, 22:10

moj uzor-S.G je napisao/la:
gaston je napisao/la:
pa qrac :urnebes:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 okt 2014, 22:11

moj uzor-S.G je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Brendan je vec yebavao dosta :mrgreen:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 okt 2014, 11:52

Gastone nema potrebe za izmisljanjem necega sto je nemoguce dokazati. Ti ako vidis napredak ijednog igraca u nekom segmentu slobodno nam javi scima, pa da se onako svi zajedno nasmijemo tome. Hendu je krenulo kada se skrasio i dobio cerku, a upucivao je pasove naprijed i pruje, ali su ih Suarez, Downing i Carrol promasivali.
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 okt 2014, 15:33

Dobro Rizo, BR je **** od trenera.Ovo očigledno hoceš da čuješ. :)

Piše se da bi Valdes mogao potpisati najkasnije za 14 dana, valjda je i njegov agent bio na meču protiv WBA.Naravno, potpis ugovora dolazi u obzir samo ako mu na ljekarskom koljeno bude uredu.
Također se kao rezervna opcija spominje i golman Espanjola Kiko Casilla(s) :mrgreen:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 07 okt 2014, 15:37

gaston je napisao/la:Dobro Rizo, BR je **** od trenera.Ovo očigledno hoceš da čuješ. :)

Piše se da bi Valdes mogao potpisati najkasnije za 14 dana, valjda je i njegov agent bio na meču protiv WBA.Naravno, potpis ugovora dolazi u obzir samo ako mu na ljekarskom koljeno bude uredu.
Također se kao rezervna opcija spominje i golman Espanjola Kiko Casilla(s) :mrgreen:
blago vama mozete birati koga cete dovesti a to sve zbog CL :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 07 okt 2014, 15:39

Policeman je napisao/la:
gaston je napisao/la:Dobro Rizo, BR je **** od trenera.Ovo očigledno hoceš da čuješ. :)

blago vama mozete birati koga cete dovesti a to sve zbog CL :kafa:
Jesmo giganti, eee :)
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.