Stoji ono da je Hendo više radio na sebi, ali je najviše za njegov uspon zasluzan Rodgers i tu nema priče.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Jbg brate, meni je bilo tesko reci najboljoj drugarici da sam puko na nju, al ja sam samo p.ička.Otelo je napisao/la:Pa znamo da nije ali zar je toliko tesko priznati rijeci omiljenog igraca ?
Ako nesto nije uredu, ako svi vidimo da trener nije za "nase" ekipe onda ga i treba kritikovati, niko nije iznad kluba. Pa skoro svi navijaci Uniteda su pljuvali po Moyesu i slavili otkaz kao da se sam SAF vratio. To je normalna pojava u fudbalu, navijaci nikog nece voljeti vise od samog kluba!Belmin6 je napisao/la: Fakat i ja trollam, ali kakav možeš biti mentalni sklop da troolaš svoj tim i svog managera
Off topic je, al to je ona đavolica sa kojom sam evo 3 godineOtelo je napisao/la:Pa lakse je priznati ubojstvo nego da reci najboljoj prijateljici da ti se svidja
Upravo tako, navijam za Liverpool, a ne za Brendana. I niko nije veci od kluba.Rooney88 je napisao/la:Ako nesto nije uredu, ako svi vidimo da trener nije za "nase" ekipe onda ga i treba kritikovati, niko nije iznad kluba. Pa skoro svi navijaci Uniteda su pljuvali po Moyesu i slavili otkaz kao da se sam SAF vratio. To je normalna pojava u fudbalu, navijaci nikog nece voljeti vise od samog kluba!Belmin6 je napisao/la: Fakat i ja trollam, ali kakav možeš biti mentalni sklop da troolaš svoj tim i svog managera
Da ne bude zabune, ne govorim sa BRa, nego inace. On je u prvoj sezoni majstorski koristio nimalo ubjedljive Chelsea i City, (ne)doreceni Arsenal i komicno los Manchester United. Znanje je pokazao, druga sezona je uvijek jako teska posebno sto je on izgubio ponajboljeg napadaca svijeta a i sama ocekivanja od LFCa su ogromna ove godine, logicno da ce se malo pogubiti. Kakav ce Liverpool biti u nastavku sezone ostaje da vidimo ali moze biti samo bolji, cekajte seriju pobjeda pa kada ekipa udje u ritam onda se moze pricati, ovo na startu je do sada sve kilavo osim Chelsea. Realno, niko mimo njih nije pokazao neku konstantu vrijednu hvale tako ni Liverpool. U nastavku ocekujem bolju formu svih jacih ekipa i onda cemo vidjeti sve.
Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi.Hendo je napisao/la:Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
A sta ce ostat Brendanu ?gaston je napisao/la:Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi.Hendo je napisao/la:Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
pa qracmoj uzor-S.G je napisao/la:A sta ce ostat Brendanu ?gaston je napisao/la:Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi.Hendo je napisao/la:Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
Brendan je vec yebavao dostamoj uzor-S.G je napisao/la:A sta ce ostat Brendanu ?gaston je napisao/la:Dao mu muda..momak nije imao hrabrosti uputiti pas unaprijed dok ona asistencija Lallani najbolje pokazuje u kakvom se sad psihičkom stanju nalazi.Hendo je napisao/la:Koji segment igre je bibliotekar popravio kod Hendersona?
blago vama mozete birati koga cete dovesti a to sve zbog CLgaston je napisao/la:Dobro Rizo, BR je **** od trenera.Ovo očigledno hoceš da čuješ.![]()
Piše se da bi Valdes mogao potpisati najkasnije za 14 dana, valjda je i njegov agent bio na meču protiv WBA.Naravno, potpis ugovora dolazi u obzir samo ako mu na ljekarskom koljeno bude uredu.
Također se kao rezervna opcija spominje i golman Espanjola Kiko Casilla(s)
Jesmo giganti, eeePoliceman je napisao/la:blago vama mozete birati koga cete dovesti a to sve zbog CLgaston je napisao/la:Dobro Rizo, BR je **** od trenera.Ovo očigledno hoceš da čuješ.![]()
Piše se da bi Valdes mogao potpisati najkasnije za 14 dana, valjda je i njegov agent bio na meču protiv WBA.Naravno, potpis ugovora dolazi u obzir samo ako mu na ljekarskom koljeno bude uredu.
Također se kao rezervna opcija spominje i golman Espanjola Kiko Casilla(s)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.