Zvanicna stranica[/quote]eliminator je napisao/la:Otkud vam to?maknadi je napisao/la:Da, u 19:45
21.04 19,00 znaci subota 19 00(izvor-Zvanicna stranica)[/quote]
pogledaj malo bolje

nekome je uciteljica umrla u prvom razredu
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zvanicna stranica[/quote]eliminator je napisao/la:Otkud vam to?maknadi je napisao/la:Da, u 19:45
vaze li godisnje?partibrejker1921 je napisao/la:Pratite zvanični sajt na domeni .com, jer na ovoj nacionalnoj kasni... Utakmica jeste u nedjelju od 19.45 a termin će biti isti u finalu Kupa.
ovi što vole Želju će biti uvijek, i po kiši, snijegu, suncu, uvijek ! Ali, mi želimo da na stadionu bude i ljudi koji će doći da pogledaju tekmu, tzv derbi navijača, porodičnih ljudi sa djecom, parova.Svako ko će dobrinijeti boljoj atmosferi je dobrodošao.wwwkenanba je napisao/la:Nema razloga da se brinemo kad se igra tekma..ko voli Zelju uvijek ce doci..hebes spanjolce i njihov klasiko
Kako sada stvari stoje, nedjelja 19.45. Naravno, uvijek može doći do promjene ali je sigurno da će utakmica biti u nedjelju i najvjerovatnije u ovom terminu jer odgovara televiziji.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos uvijek se ne zna kad je tekma, Zeljo zeli u nedjelju, no sutra je sastanak sa Takmicarskom nakon cega ce se definitivno znati.
partibrejker1921 je napisao/la:Kako sada stvari stoje, nedjelja 19.45. Naravno, uvijek može doći do promjene ali je sigurno da će utakmica biti u nedjelju i najvjerovatnije u ovom terminu jer odgovara televiziji.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos uvijek se ne zna kad je tekma, Zeljo zeli u nedjelju, no sutra je sastanak sa Takmicarskom nakon cega ce se definitivno znati.
evo podataka za ligu i kup zajednoja sam je napisao/la:ma znam za to, al nije potpuno. ovdje su sve ukupno, a nije ih toliko počeoavlami97 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.ba/statistika/igraci" onclick="window.open(this.href);return false;ja sam je napisao/la:pozdrav,
Jel ima neko statistiku igrača? Posebno me zanima Selimovićeva. Broj odigranih, započetih, kao i ukupno minuta na terenu.
hvala
Inače mi odgovaraju nejdelje za utakmicu, ali ovaj put subota extra! Mogu doći. Ma biće ti 7, pola 8 k'o da gledamnanek je napisao/la:99% ce tekma biti u subotu , jer je u srijedu kup.Na zvanicnoj pise da je nedjelja 19:45 al ce promjeniti za subotu samo se ne zna koji termnin.
Jako !gavran je napisao/la:
pošto OSIM sve sredjuje bice kad ON kaze
Guvo,Muratovic mislim da su njih dvojica bolji od njega..tm84 je napisao/la:prateci igru zelje posljedni godinu dana, mogu reci da je adilovic prvi napadac poslije vazde koji s pravom moze nositi epitet pravog centarfora, koji je vrijedan spomena
znaci, trebalo nam je samo 11 godina da nadjemo pravog napadaca...![]()
sad nisam siguran, ali meni uvijek ostaje misterija zasto je vazda prestao igrati najedanput nakon polusezone 1999/00? bio je na putu da po 4. put zaredom postane najbolji strijelac lige, i odjednom, penzija... zasto?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Kajkutenjoyer, Levin, Lokomotifa, N3R3D i 58 gostiju.