Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
moguca je cifra, provjereno sam saznao a i bilo je u novinama da benko ima 15-20k u sarajevu. morao je azmir gurnuti makar duplo...katarakta je napisao/la:Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
Može uzimati 50k ali Konvertibilnih feningashaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
Pa Husic nije normalan ako je za bilo kojeg igrača naše lige misli dat 50 milja... Zovite čovjeka i objasnite mu da je ovo PLshaman7 je napisao/la:moguca je cifra, provjereno sam saznao a i bilo je u novinama da benko ima 15-20k u sarajevu. morao je azmir gurnuti makar duplo...katarakta je napisao/la:Ma trolaju. I cuj 50 kshaman7 je napisao/la:kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
Opusteno brate...kakav benkoAgamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
Opusten sam ja.staragarda je napisao/la:Opusteno brate...kakav benkoAgamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
E, jbg. Ja se tek nalozio.Agamemnon je napisao/la:Sto vas yebu ljudi,i to strucno,pa tamam i da sutra potpise.
Nasjedate ko balavci.
cini ne trazi belajaChinaglia je napisao/la:hajde ne seri, ti si ovdje bio najglasniji kako prelazni rok ne valja, a jos nije ni poceo![]()
do jucer si kritkovao, a sada hvalis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.