care, odosmo mi daleko. Nije nazor traziti 2-3 kvalitetna pojacanja, a ne dovoditi neke anonimuse i ''zaloge za buducnost''. Sve stoji sto si rekao, al busati se u prsa i hrabriti da su ovo pojacanja, nema smisla.Agamemnon je napisao/la:Sam sebe si demantovao.boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Daj trofej nazor pa opet nazad u kaljugu.
Kako ne razmisljate da se pravi klub da bude konstanta.....da ima cvrste temelje i uporiste za trofeje.
Cekam i ja trofeje jarane kako znam za sebe i za Tusanj,ali za to treba jak klub po svim osnovama a ne zaduzen do guse.
Mi smo od zacelja tabele federalne,stigli do viceprvaka drzave i evropskih takmicenja,finala kupa BiH,potpisanog reprograma,i ukupno otpisanog,vracenog,oprostenog (valja i to isposlovati) duga od skoro 4 miliona stigli za 2,5 godine![]()
Mozes li zamisliti gdje cemo biti za naredne 2,5![]()
Polako ljudi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi smo naj ludji navijaci definitivno samo kukamo haha izgleda ostalo Nam od prije hee jel ko vidio strumfovi nisu los posao jradili na grbavici Malo ulozili i dobili licencu
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Tomic ako tebi nije pojacanje onda se ti razumijes u fudbal ko i moja tetka Dzehva..pogotovo,bosanski fudbal...koga bi ti doveo na Iveticevu lijevu stranu...al ako moze nekoga iz liga peticeboomerang5 je napisao/la:care, odosmo mi daleko. Nije nazor traziti 2-3 kvalitetna pojacanja, a ne dovoditi neke anonimuse i ''zaloge za buducnost''. Sve stoji sto si rekao, al busati se u prsa i hrabriti da su ovo pojacanja, nema smisla.Agamemnon je napisao/la:Sam sebe si demantovao.boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Kako ne razmisljate da se pravi klub da bude konstanta.....da ima cvrste temelje i uporiste za trofeje.
Cekam i ja trofeje jarane kako znam za sebe i za Tusanj,ali za to treba jak klub po svim osnovama a ne zaduzen do guse.
Mi smo od zacelja tabele federalne,stigli do viceprvaka drzave i evropskih takmicenja,finala kupa BiH,potpisanog reprograma,i ukupno otpisanog,vracenog,oprostenog (valja i to isposlovati) duga od skoro 4 miliona stigli za 2,5 godine![]()
Polako ljudi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
boomerang5 je napisao/la:care, odosmo mi daleko. Nije nazor traziti 2-3 kvalitetna pojacanja, a ne dovoditi neke anonimuse i ''zaloge za buducnost''. Sve stoji sto si rekao, al busati se u prsa i hrabriti da su ovo pojacanja, nema smisla.Agamemnon je napisao/la:Sam sebe si demantovao.boomerang5 je napisao/la:Cuj instant uspjeh. Pa carko moj, za 97 godina nijedne titule nemamo. Pa mi koliko smo zagorili za trofejima, ne da nam treba ove sezone , trofej nam treba sutra po mogucnosti. Daj bolan vise sta da osvojimo, a te price gradimo ekipu za buducnost su za malu djecu. Pa ovi koji su ostali ili ostanu sad , svejedno ce ako pokazu iole kvaliteta od prosle sezone, ici sljedece ljeto . Ne dao Bog Azmir digne sidro, sta si napravio. Nit trofeja, nit imas to sto ti govoris mlada ekipa, zalog za buducnost . Na nasim prostorima je to neozbiljno(osim ako nemas nekog jakog i utjecajnog u evropskom fudbalu, pa da uvaljuje i da zaradimo od tih mladih kao sto radi maminjo u dinamu, a mi nemamo ).
Polako ljudi.

Tesko je naci strane sponzore koji hoce uloziti milionski kapital, jer nemaju interes ulagati u BiH trziste koje im nemoze garantovati ni da ce vratiti ulozeno. Da neidemo dalje kasno je,valjda razumijes poentu.Coraco je napisao/la:Od svega to i jest najbitnije
A domaci koji bi i mogli ne zele.
Primjer Bingo.... (bez obzira na neke stvari zadnjih mjeseci).
Ne zeli (barem do sada) biti glavni sponzor kluba (bilo kojeg)a nas je domaci,tu mu je biznis u BiH,ima milione.A drzava nema zakon o sportu,nema zakonski osnov da ga "natjera"da dio novca ulaze negdje (recimo sport).
Tesko je brate....ali uspjecemo,polako,ja vjerujem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel malo 4? 

Tuzlak ostadosmo izgleda bez pravog Chime. Ahmet, Krpa, Adilović, Karić, lažni Chima, te sad ovaj Komazec...nema mjesta za njega samo izgleda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoćemo....kupuj Azmire,boli te k u r a ckatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?

Samo se treba kurcitstaragarda je napisao/la:Hoćemo....kupuj Azmire,boli te k u r a ckatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?

Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorviralikatarakta je napisao/la:Samo se treba kurcitstaragarda je napisao/la:Hoćemo....kupuj Azmire,boli te k u r a ckatarakta je napisao/la:Treba prvo produzit ugovore s trenutnim kadrom. Sedmica do priprema, nije produzeno s Kosticem, Efendicem, Saricem, Ahmetom. Hocemo li 15 novih dovest?

Samo se treba kurcit
[/quote]
Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorvirali
[/quote]
Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.

Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorvirali

Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Normala došlo je naših 5 minuta poslije godina i godina ostrenja k u r c a sa svakim selom sa kojim smo igrali....j e b a t ćemo im majku svima a posebno skretnicarima i lutvi... Kad tad... Vrapcicane smo apsorviralikatarakta je napisao/la:Samo se treba kurcit

Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.[/quote]
OZBILJAN KLUB SE POSTAJE TAKO STO SE ISPUNE 3 OSNOVNA PRICIPA 21.VIJEKA I MODERNOG FUDBALA A TO SU:
1. PARE
2. PARE
3. PARE
Pitaj Mansura, Romana,Glejzere itd,itd
Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.[/quote]
OZBILJAN KLUB SE POSTAJE TAKO STO SE ISPUNE 3 OSNOVNA PRICIPA 21.VIJEKA I MODERNOG FUDBALA A TO SU:
1. PARE
2. PARE
3. PARE
Pitaj Mansura, Romana,Glejzere itd,itd[/quote]
A mi ih imamo na pretek. Ozbiljni klubovi sedam dana prije znaju s kojim ce igrackim kadrom na pripreme
1. PARE
2. PARE
3. PARE
A mi ih imamo na pretek. Ozbiljni klubovi sedam dana prije znaju s kojim ce igrackim kadrom na pripreme
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
OZBILJAN KLUB SE POSTAJE TAKO STO SE ISPUNE 3 OSNOVNA PRICIPA 21.VIJEKA I MODERNOG FUDBALA A TO SU:katarakta je napisao/la:Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.
1. PARE
2. PARE
3. PARE
A mi ih imamo na pretek. Ozbiljni klubovi sedam dana prije znaju s kojim ce igrackim kadrom na pripreme[/quote]
Ne kontam...Sto se mora to znat 7 dana ranije

-
- Kontakt:
Hajde dobro je da smo beka apsolvirali... Inace 10. i 11. mjesto po bitnosti u ekipi ti je bek ... Ok ti si zapeo da je Tomic pojacanje, vidjet cemo, njega nisam ni spomenuo da nije. Vidjet cemo sta dalje, ja samo kazem da se nadam da ce biti jos pojacanja, ali kvalitetnijih od ovih do sad ( et izuzev eventualno tog Tomica).
Boomerang stvarno si neozbiljan, nadam se da samo trollaš.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
OZBILJAN KLUB SE POSTAJE TAKO STO SE ISPUNE 3 OSNOVNA PRICIPA 21.VIJEKA I MODERNOG FUDBALA A TO SU:katarakta je napisao/la:Trebamo prvo postat ozbiljan klub pa onda.
1. PARE
2. PARE
3. PARE
A mi ih imamo na pretek. Ozbiljni klubovi sedam dana prije znaju s kojim ce igrackim kadrom na pripreme[/quote]
Pa sta vi mislite ba pregovara se sa icracima kad se dogovore doce svi oni zele Malo da izvuku vise para tako to svugdje u svijetu sastav ce se znati do priprema tako da
kazu sarajlije da je benko vas, 50k mjesecno ce uzimati navodno
Pricam o igracima koji vec jesu u klubu ii na koje se racuna. A niko ih ne zove iz kluba
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.