Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja bih volio najviše ako prodajemo Alexisa, da ga PSG-u damo, dali bi mu platu, nama novac, nije rival i to je to.
Naravno, pod uslovom da želi da ide, dovedemo Lemara i uparimo ga sa Ozilom, a ispred Lacazette, ja bih čak nudio i za Kovačića lovu, sjedi na klupi u Realu, a nama CM treba kao budali šamar.
Naravno, pod uslovom da želi da ide, dovedemo Lemara i uparimo ga sa Ozilom, a ispred Lacazette, ja bih čak nudio i za Kovačića lovu, sjedi na klupi u Realu, a nama CM treba kao budali šamar.
A gdje bi to mogao Alexis uopste otici?
Bayern nema love, ili nece zbog politike kluba, pa i ne moze dati toliku platu Sanchezu. Wenger je vise puta ponovio da ga nece pustiti u City za bilo koji iznos a ne znam i koji ce im vrag? Ponajbolji igrac lige sigurno, tu nema spora, ali City je toliko pretrpao ovu ofanzivu da bi dolazak Alexisa unio dosta nemira. Jedino da prodaju Aguera ali o tome se nista i ne pise. Chelsea ganja Moratu. Niko iz Italije trenutno nema toliko love. PSG se i ne spominje.
Tako da ne znam uopste i zasto se o tome prica toliko. Covjek sve i da hoce otici nema gdje.
Ali fkt ako zavrsite i Lemara jos onda odajte priznanje Wengeru kada ga zasluzuje. Ofanzivac potencijal Arsenala u tom trenutku bi bio u rangu Citya, cak u nekim komparacijama i bolji.
Bayern nema love, ili nece zbog politike kluba, pa i ne moze dati toliku platu Sanchezu. Wenger je vise puta ponovio da ga nece pustiti u City za bilo koji iznos a ne znam i koji ce im vrag? Ponajbolji igrac lige sigurno, tu nema spora, ali City je toliko pretrpao ovu ofanzivu da bi dolazak Alexisa unio dosta nemira. Jedino da prodaju Aguera ali o tome se nista i ne pise. Chelsea ganja Moratu. Niko iz Italije trenutno nema toliko love. PSG se i ne spominje.
Tako da ne znam uopste i zasto se o tome prica toliko. Covjek sve i da hoce otici nema gdje.

Ali fkt ako zavrsite i Lemara jos onda odajte priznanje Wengeru kada ga zasluzuje. Ofanzivac potencijal Arsenala u tom trenutku bi bio u rangu Citya, cak u nekim komparacijama i bolji.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
De budite imalo normalni. Ostanak Alexisa uz Lakazeta, i eventualno Lemara nam je najbolja šansa da pokušamo napasti neki veći trofej.
Odlazak Sančeza je povratak na 0. Zadržati ga pa nek ide džaba sljedeće sezone.
Odlazak Sančeza je povratak na 0. Zadržati ga pa nek ide džaba sljedeće sezone.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro.Kontraa je napisao/la:Nema teoretske šanse da obojica odu ovaj prelazni rokanell je napisao/la:Aleksis i Ziru idu....
Citiraj me kad se završi prelazni rok

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nasa ekipa je vjerovatno i sklopljena, najveci problem je Alexis i njegovo produzenje ugovora, a ako se sta dovede to je odlicno spominju se VVD i Lemar.Rooney88 je napisao/la:A gdje bi to mogao Alexis uopste otici?
Najvaznije je da svaka ekipa ima balans, a mislim da Arsenal sada to ima.
Arsenal bi sa ostankom Alexisa te VVD-om i Lemarom bio prvi favorit za naslov. Napad bi bio sirok i raznovrstan, sredina terena kreativna, bokovi odlicni, a odbrana zategnuta do kraja.
Ko bi onda igrao uz Xhaku? Ozil ili Lemar?
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ramiz.Gunner4 je napisao/la:Ko bi onda igrao uz Xhaku? Ozil ili Lemar?
? са GT-I9300 уз - &

Ako dodje Lemar ovako nešto bi mogli sledeće sezone gledati

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dje ti je Kolasinac? Holding van - Seo in.
Ma nije Lemar za LWB, em premlad da ima defanzivne zadatke koje on može ispuniti, em nije jednostavno fizički za te pozicije.
------------------------------Cech------------------------------------
-----------Mustafi - Koscielny - Monreal (novi štoper/Holding)
Chamberlain - Ramsey (novi CM) - Xhaka - Kolašinac
-------------------------Ozil-------------Alexis-------------------
------------------------------Lacazette---------------------------
Uostalom, već sam bio uradio u Photoshopu primjer kako će najvjerovatnije naš line-up da izgleda, nisam samo dodao možda Bellerina umjesto Oxladea, ali nema veze.

------------------------------Cech------------------------------------
-----------Mustafi - Koscielny - Monreal (novi štoper/Holding)
Chamberlain - Ramsey (novi CM) - Xhaka - Kolašinac
-------------------------Ozil-------------Alexis-------------------
------------------------------Lacazette---------------------------
Uostalom, već sam bio uradio u Photoshopu primjer kako će najvjerovatnije naš line-up da izgleda, nisam samo dodao možda Bellerina umjesto Oxladea, ali nema veze.

Mišljenja sam da će Holding igrati umjesto Monreala.
Ako dođe Lemar, evo glave ako ne bude igrao umjesto Ramiza.
Ako dođe Lemar, evo glave ako ne bude igrao umjesto Ramiza.
Slažem se, Ramsey makar igrao ko qrac ima cement u prvoj, nažalost opet ću ovo reći po 100x put, mi imamo tako dobar potencijal u ekipi, ali Wenger ga uguši svojim glupostima, ili odradi fino transfer rok, ali ima neki prosjek i rupa u formaciji tipa Ramsey, Giroud, forsiranje Walcotta i takve stvari, jednostavno ne možemo nikada da uklopimo kako treba ekipu da bi bili stvarno konkurentni i rekli eh ovo je dobra ekipa.
@Arnel - to da nam utakmice zavrsavaju 8:8?
Lemara vidim u prvih 11 ili kao CM-a uz Xhaku/Ramseya ili kao krilo u 4-2-3-1. Treca opcija je da idemo na 4-3-3 i da Lemar bude treci veznjak uz Xhaku (DM) i Ramiza (B2B).
Lemara vidim u prvih 11 ili kao CM-a uz Xhaku/Ramseya ili kao krilo u 4-2-3-1. Treca opcija je da idemo na 4-3-3 i da Lemar bude treci veznjak uz Xhaku (DM) i Ramiza (B2B).
Meni je Lemar čisto krilo, pretvaranje njega u CM-a bi bilo meni bezveze, nekako da uništimo onakav potencijal koji ima prema naprijed 
Vidjećemo, da hoće doći, bili bi na slatkim mukama dok se neko ne povrijedi nedo Bog..

Vidjećemo, da hoće doći, bili bi na slatkim mukama dok se neko ne povrijedi nedo Bog..
Ja mislim da ce wenger Lemara drzati kao opciju samo dok ne vidi sta ce biti sa Alexisom u slucaju da nam Aleksis ode doci ce Lemar ,u slucaju da ostane nista od Lemara ,dovest ce se jos neko za 20-ak miliona i to je to ekipa nam je krcata ,treba prodati bruku igraca,Jenkinson,Debushy,Gibbs,Gabriel,imas Wolcota,Pereza,Iwobia,Girouda,Welbecka,Alexisa,Chembrlena,Elnenya,Welshira,Ramiza,Xakhu,Kokelana,Cazorlu,kako se rijesiti viska ,jos ce neko iz akademije uletititi(Adelaide,M.Nils),pun qurac igraca
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja kad gledam Lemara vidim Evru, po meni bi on mogao postati odličan lijevi bek zato i mislim da bi mogao odgovoriti toj poziciji.
Steta je ono na beka gurati,grihota bigamiArnelv52 je napisao/la:Ja kad gledam Lemara vidim Evru, po meni bi on mogao postati odličan lijevi bek zato i mislim da bi mogao odgovoriti toj poziciji.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Arnel i njegove ideje 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.