FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

EXIT
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EXIT » 13 jul 2014, 00:59

Nije lose, ali neznam ni koliko se moze i procjeniti iz ove generalke iako je tu bilo 5-6 igraca iz kardifa koji su igrali prosle sezone u premier ligi i fa kupu, ali danas nisu bas ostavili neki dojam.
Pozirivno je da imamo tim koji ce se boriti za trofeje, jako smo dobro fizicki pripremljeni, ali lose po nas je sto se mnogi "furaju" kako cemo se prosetati ove sezone sa 10-15-20 bodova razlike. Treba biti odmjeren. Jos ovdje fali uigranosti i tu smo mi negdje trenutno sa sirokim. Ima tu jos par ekipa koje su u par deka iza ova dva tima i opet ponavljam treba biti umjeren da ne bilo glavom kroz zid.
Najlosije od svega......posjeta.. :thumbdown:
Htjeli mi to ili ne priznati, trebalo je danas biti minimum 10,000, ali kako kad sam znam bruku ljudi koji su fol navijaci fksarajeva kojima je bitnije danas nepropustiti prvo poluvrijeme za trece mjesto nego doci i pozdraviti jedno novo sarajevo. Po meni ova ekipa ima potencijal da bude najbolja u zadnjih triest godina, a ceterest pratim sarajevo. Dabogda ti isti nikad karte za tekmu sarajeva vise ne nabavili! Fuj.

P.S. Milosu odmah ponuditi jaci ugovor, sta god smo ustanju i vezati ga makar jos 3 godine.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 01:06

Gledaj Milosa. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 13 jul 2014, 01:08

Head je napisao/la:Gledaj Milosa. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
U stilu Saida :D
Ti si opet šampion !

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 13 jul 2014, 01:09

Stojcev :tokralju: igracina
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jul 2014, 01:11

Svaka cast nasim momcima gledam sad snimak,jer nazalost nisam bio u mogucnosti gledat prenos zbog poslovnih obaveza.
Msm da cemo nasu ligu osvojiti bez ikakvih problema i napora,dok ako nas zrijeb pomazi u trecem pretkolu msm da nam je onda samo nebo granica :-D :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 jul 2014, 01:13

Ne znam koliko je ovaj cardif mjerilo,ali prebacih sad na tekmu I pogledah minutu bukvalno,I mogu reci da igrate pravo lijepo.
Volio bih da nisam upravu ali mislim da ste ubijedljivo najbolja ekipa.
Tecna igra,kreativna ekipa,nema carinjenja,vidi se to odmah bez obzira protiv koga igras.
Nadam se dw to u prvenstvu necete pokazat a u europi puno srece.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 jul 2014, 01:14

Milos oploditelj!!!!

Svaka mu cast covjek sve zna o lopti :bow:

Ko nije bio zajebo se pravoooooo. Ja jedva cekam cetvrtak. :angel:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 jul 2014, 01:15

Ajmoooo, još samo 3 moramo dati. HAHAH :D

Pancer
Kontakt:

Post Postao/la Pancer » 13 jul 2014, 01:20

jeli bila kakva posjeta na utakmici ? vidim po komentarima dobro ste igrali biće zanimljivo u četvrtak svakako :D
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 13 jul 2014, 01:21

Meni nije jasno zašto mu bilbija igra bolji dulja na krilu od krste krsto mora bit špic

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jul 2014, 01:26

valter22 je napisao/la:Meni nije jasno zašto mu bilbija igra bolji dulja na krilu od krste krsto mora bit špic
Ja msm da se Bica dosta trudi trci i odvlaci barem dva a nekad i tri igraca i tako ostavlja dosta prostora ostalim,a ja sam npr bio na utakmici u Bn protiv Velike obarske,gdje su ga bukvalno masakrirali od udaraca i posle toga mi je nepojmljivo bilo kako covjek uopste stoji na nogama

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 jul 2014, 01:26

Evo gledam snimku, fino igrate, svaka čast, ali ove velške panjine nisu nikakvo mjerilo, nemojte se previše zanosit :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jul 2014, 01:27

valter22 je napisao/la:Meni nije jasno zašto mu bilbija igra bolji dulja na krilu od krste krsto mora bit špic
To ce da postane glavno pitanje svih pitanja i najveci problem svih mogucih problema :mrgreen: ...Niko to ne konta(bar ne moji sagovornici),al dok mu bodove donosi niko mu nista nece ni reci,a realno ja kad se gleda da bi tako dvije muhe ubio jednim udarcem,od Krste bi dobio ono sto on u stvarnosti jeste i sto realno nemoze da pokaze na krilu jel je dalji od gola,a drugo je sto bi po meni sigurno bili brzi prema naprijed,i kroz kontre i kroz samu igru kako god

No za daljne zakljucke glede centarfora i konacne formacije sacekao bi i zvanicno da kazu da vise nece biti pojacanja,ta tkz 9-tka nije jos sasvim rijesena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jul 2014, 01:28

Galion je napisao/la:Evo gledam snimku, fino igrate, svaka čast, ali ove velške panjine nisu nikakvo mjerilo, nemojte se previše zanosit :)
Zanijece vas Milos na pecari da ce vam se glava okrenuti :-D :-D :-D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 jul 2014, 01:33

Ne znam koliko je ovaj cardif mjerilo,ali prebacih sad na tekmu I pogledah minutu bukvalno,I mogu reci da igrate pravo lijepo.
Volio bih da nisam upravu ali mislim da ste ubijedljivo najbolja ekipa.
Tecna igra,kreativna ekipa,nema carinjenja,vidi se to odmah bez obzira protiv koga igras.
Nadam se dw to u prvenstvu necete pokazat a u europi puno srece.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jul 2014, 01:33

Sevkije Okica :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 13 jul 2014, 01:42

esprit24 je napisao/la:
Galion je napisao/la:Evo gledam snimku, fino igrate, svaka čast, ali ove velške panjine nisu nikakvo mjerilo, nemojte se previše zanosit :)

Jedva čekam tu utakmicu, napokon mogu reć da dolazi velika ekipa na Pecaru, a da je utakmica premijer lige u pitanju :D
Jaki ste, ali ja mislim da vas možemo pobijediti, ali širina vašeg rostera će vam vjerojatno donijeti titulu ove sezone. U svakom slučaju drago mi je što ste se pojačali, što više jačih klubova u ligi, jača i liga, a volim da smo u vrhu jače lie nego slabije ;)

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 13 jul 2014, 01:46

Galion je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:

Jedva čekam tu utakmicu, napokon mogu reć da dolazi velika ekipa na Pecaru, a da je utakmica premijer lige u pitanju :D
Jaki ste, ali ja mislim da vas možemo pobijediti, ali širina vašeg rostera će vam vjerojatno donijeti titulu ove sezone. U svakom slučaju drago mi je što ste se pojačali, što više jačih klubova u ligi, jača i liga, a volim da smo u vrhu jače lie nego slabije ;)

:thumbup: :D

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 13 jul 2014, 01:49

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jul 2014, 01:51

Galion je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:

Ja ocekujem da vas konacno ''mlatnemo'' posle dugo godina na pecari :-D
U svakom slucaju vi ste uz nas glavni favoriti,mozda Velez i Zrinjski da se ukljuce u borbu za titulu.. Po mom misljenju male utakmice ce donijeti titulu,a vi zadnjih godina konstantno kiksate protiv Zvijezde, Travnika, Sjavije,dok Zelju dobijete u po Grbavice i to ne da ih dobijete nego ih zgazite

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ebi46, mosarajvosa83, napoleon72, PapakIzSa i 40 gostiju.