KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Al zašto baš Hapoel ?? Kome je taj idiotluk pao napamet ?
Neka nam dovedu Barcu , Real ,Efes . Stvarno moraš biti bez mozga da čife dovedeš u Sarajevo I kao d gledano euroligu.
Znalo se da ce ovo izazvati tenzije i ovu utakmicu nije trebalo ni planirati igrati u Sarajevu , moraš biti glup ili zlonamjeran da dovedeš hapoel u Sarajevo.
Neka nam dovedu Barcu , Real ,Efes . Stvarno moraš biti bez mozga da čife dovedeš u Sarajevo I kao d gledano euroligu.
Znalo se da ce ovo izazvati tenzije i ovu utakmicu nije trebalo ni planirati igrati u Sarajevu , moraš biti glup ili zlonamjeran da dovedeš hapoel u Sarajevo.
Ma kakvi 3000 ljudi, ako bude 2000 to će biti uspjeh. Ljudi su toliko negativni i letargični da ne mogu nikako da razumijem. Igra ti gradski klub ABA ligu i europsko takmičenje a zainteresovanost je u rangu fudbalskog bajramskog turnira. Bolja atmosfera bila zadnje dvije/tri godine u maloj dvorani kad smo igrali kup utakmice protiv Igokea-e i Širokog, zatim prvenstvene utakmice protiv ova dva kluba + Borac. Dodju ljudi koji vole košarku plus bude bolja atmosfera.DirkNowitzki je napisao/la: ↑05 nov 2025, 15:04Iskreno bi se iznenadio kad bi veceras bilo vise od 3.000 ljudi u Skenderiji. Bosna je pala u sjenu utakmice Hapoela i Dubaija.
- svrakino1921
- Kontakt:
Stigao Dubai a stigao i Hapoel
A Jel zna neko Jel stigao Start Lublin
Njih niko ne spominje

Sve ste u pravu
Al tri košarkaške ekipe po 30 ljudi + sudije i delegati po Sarajevskim hotelima
GOLEMO
A Jel zna neko Jel stigao Start Lublin
Njih niko ne spominje
Sve ste u pravu
Al tri košarkaške ekipe po 30 ljudi + sudije i delegati po Sarajevskim hotelima
GOLEMO
Bas bi oni te najatraktivnije utakmice igrali u Sarajevubordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:33Al zašto baš Hapoel ?? Kome je taj idiotluk pao napamet ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne mogu nigdje igrati u Evropi, pa kod nas. Da je istinska zelja KK Dubai bi odigrao u Sarajevu protiv Reala, Panatenaikosa ili Fenera, a ne najneatraktiviniji protivnik i ekipa koju ni oni nece da ugoste.Mokes je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:13Bas bi oni te najatraktivnije utakmice igrali u Sarajevubordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:33Al zašto baš Hapoel ?? Kome je taj idiotluk pao napamet ?
Znalo se da ce ovo izazvati tenzije i ovu utakmicu nije trebalo ni planirati igrati u Sarajevu , moraš biti glup ili zlonamjeran da dovedeš hapoel u Sarajevo.![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pa logično da će igrati u drugom gradu protiv ekipa koje ne mogu ugostiti u svojoj dvorani.Argentina je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:16Ne mogu nigdje igrati u Evropi, pa kod nas. Da je istinska zelja KK Dubai bi odigrao u Sarajevu protiv Reala, Panatenaikosa ili Fenera, a ne najneatraktiviniji protivnik i ekipa koju ni oni nece da ugoste.Mokes je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:13Bas bi oni te najatraktivnije utakmice igrali u Sarajevubordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2025, 16:33Al zašto baš Hapoel ?? Kome je taj idiotluk pao napamet ?
Znalo se da ce ovo izazvati tenzije i ovu utakmicu nije trebalo ni planirati igrati u Sarajevu , moraš biti glup ili zlonamjeran da dovedeš hapoel u Sarajevo.![]()
Samo logično gledatu stvari i sve će jasno biti. Pa Efes je ugostio Hapoel u Podgorici.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa logično je onda trebalo gledati i da će im ovdje narod majku ****.
Pa tebi ako ne pase nemoj ni ic ni gledat ni podrzatizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:29Pa logično je onda trebalo gledati i da će im ovdje narod majku ****.
Sad na kraju dana ni mi koji bi htjeli pogledat euroligasku utakmicu ne mozemo
Toliko su digli tenzije da su Bosninu bitnu utakmigu gurnuli u stranu.Biti će mnogo manje gledalaca, nego što je trebalo
I...? Svugdje u Evropi su tenzije s njima, počevši od Aston Ville gdje gostuju ove sedmice, preko Ajaxa gdje je nastala totalna havarija, pa sve do Norveške. Da je ovima što slobodno vrijeme provode kenjajući u usta raznih starleta zaista stalo da neko ovdje gleda Euroligu doveli bi normalnu ekipu i to je to.MElloo je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:31Pa tebi ako ne pase nemoj ni ic ni gledat ni podrzatizdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 nov 2025, 18:29Pa logično je onda trebalo gledati i da će im ovdje narod majku ****.
Sad na kraju dana ni mi koji bi htjeli pogledat euroligasku utakmicu ne mozemo
Predlažem da organizujete proteste da vam se dozvoli ulaz na euroligašku utakmicu sutra, samo treba izaći napolje i ostaviti mobitel i tastaturu na sat vremena.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nema Personsa, Manojlovic je tu u rosteru.
Besplatan ulaz je bio samo za zapadnu tribinu. Ne vise od 1.500 ljudi u dvorani.
Besplatan ulaz je bio samo za zapadnu tribinu. Ne vise od 1.500 ljudi u dvorani.
Greška je razlaz sa Personsom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Necu nikad rauzmjet sto su u Bosni zaljubljeni u ove dvabaligase od prosle godine
Zato sam ja navijao za novog trenera koji nije bio dio ove ekipe koja je osvojila prosle godine i moze racionalno donosit odluke
Zato sam ja navijao za novog trenera koji nije bio dio ove ekipe koja je osvojila prosle godine i moze racionalno donosit odluke
Kako udjose Zubac i Kovacevic, strmoglav pad. Nevjerovatno šta rade i napadu ljudi. Los šut za 3 los.
Dolazi neki Amerikanac u petak. Iskreno ili nisam dobro čuo ime ali učinilo mi se da nikada za istog nisam čuo..
Dolazi neki Amerikanac u petak. Iskreno ili nisam dobro čuo ime ali učinilo mi se da nikada za istog nisam čuo..
Mislim da bi Persons uz adekvatnog trenera igrao odlično.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Zubac izgubljen
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.