FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

shevchenko7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la shevchenko7 » 24 mar 2010, 19:50

BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.
;) ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 mar 2010, 19:54

Ovakvo stanje u nasem fudbalu ce biti sve do onda dok svoj glas budu dizali pojedinci. Dok se samo jedan klub borio kad je pokraden, a onda kada ga se to ne tice, samo se presuti. Ovo sto se dogodilo Sarajevu sa utakmicom protiv Slobode je samo jedan u nizu tezih prekrsaja prema ovom klubu. Medjutim, slicno se desava i drugima, a nije tesko zakljuciti da ce se ovakve stvari nastaviti desavati. Volja da se nesto promjeni ne postoji, klubovi ne saradjuju jedni s drugima, a mnogima odgovara ovakvo stanje.
#divovi

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 24 mar 2010, 22:10

Tema FK Sarajevo :!:
Rođeni brato

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 22:29

hvala puno što si pobrisao nepotrebne komentare uključujući i moj......

što se tiče loše igre naše ekipe ja stvarno ne znam šta se dešava igračima :? za sve je kriva uprava, ona je glavni krivac za ovakvo stanje kluba :evil: :evil: kakav će nam sada biti sastav za travnik :roll: :( :? :?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 24 mar 2010, 23:23

Mirza_Hordas je napisao/la:hvala puno što si pobrisao nepotrebne komentare uključujući i moj......

što se tiče loše igre naše ekipe ja stvarno ne znam šta se dešava igračima :? za sve je kriva uprava, ona je glavni krivac za ovakvo stanje kluba :evil: :evil: kakav će nam sada biti sastav za travnik :roll: :( :? :?
danas smo igrali extra,sa deset igraca bili ravnopravni u onim okolnostima,imali svoje prilike,a sto se tice mene a vjerujem i vecine ova utakmica se nije trebala igrati...sta nam rade stanje u klubu je extra pored mute i baljka...kakvi nam vode klub i ovo je super...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 24 mar 2010, 23:26

BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.
...majstore,kad bi svi ovako razmisljali bilo bi i kod nas ko u engleskoj,svaka cast...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 mar 2010, 23:31

Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet ;)
Volim te Zeljo!!!

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 24 mar 2010, 23:35

zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet ;)
...cuj padaju,kako nece kad levati polomise,dobro je pa su zivi i zdravi krenuli iz tz...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 24 mar 2010, 23:37

ja-hordas je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet ;)
...cuj padaju,kako nece kad levati polomise,dobro je pa su zivi i zdravi krenuli iz tz...

LOL,Momak ti kaze da su u slaboj kondiciji da im tempo opada kako utakmica tece,ti pricas o startovima igraca slobode :)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 mar 2010, 23:38

ja-hordas je napisao/la:

ma iskreno budale su sto su i otisli,trebali ste odvest juniore ili pjetlice (nek igraju sa djecom) bezveze isli da ih polome...mjenjajte upravu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 24 mar 2010, 23:42

TheManiacs je napisao/la:
ja-hordas je napisao/la:

LOL,Momak ti kaze da su u slaboj kondiciji da im tempo opada kako utakmica tece,ti pricas o startovima igraca slobode :)
...normalno da pricam,kako ces igrati sa deset igrac skoro citavu tekmu i uspjeti odigrati istim tempom,haj mi ti kad si pametan toliko reci kako vi veleza jedva dobiste i jos imate protiv njih svaku tekmu igraca vise,jos malo ljudi ce protiv vas pocinjati tekmu sa igracem manje...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 00:51

al kako je simptomaticno da je za sve i jedan poraz torpeda ili kriv sudija ili su protivnicki igraci lomili sve redom :D :D
da mi je samo nac snimak da vidite te vase vedete kako leprsavo igraju...onaj kloc sto je crveni dobio je prvo osamario igraca Slobode :o ...to po vama nije krkanski, naravno... a nakon 5 minuta je tako startovo sa ledza na istog igraca da je bio muk na stadionu jedno 2 minute jer su svi mislili da je momku polomio obje noge...postenjacine :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 25 mar 2010, 01:11

A da ponovite i ovu utakmicu...mozda treca sreca!! Ha ne valja ha ponovo :mrgreen:
...nisu mogli da te ugase!!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 01:24

chichak je napisao/la:A da ponovite i ovu utakmicu...mozda treca sreca!! Ha ne valja ha ponovo :mrgreen:
kakva treca sreca :D ...pa 2 puta smo ih otresli,plus uzeli bod na kosevu :D :D ..taj bod na kosevu im je bila treca sreca :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 mar 2010, 08:53

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 mar 2010, 09:20

Koja glupost , oni su protiv nas iz jednog razloga a to je sto trazimo njihove ostavke , a takodjer kako se zna da su nasi usli na stadion tacnije na ono sto domacin zove nekakvom tribinom tako da je ovaj tekst suvisa ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 mar 2010, 10:09

Dirk je napisao/la:
Koja glupost , oni su protiv nas iz jednog razloga a to je sto trazimo njihove ostavke , a takodjer kako se zna da su nasi usli na stadion tacnije na ono sto domacin zove nekakvom tribinom tako da je ovaj tekst suvisa ... ;)
ma to je huskacka propaganda,gluposti pisu
javno.ba,bljesak,index i slicne portale treba zaobilazit,svi su oni pisali da smo sami ubili vedrana

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 mar 2010, 10:23

molim sve navijače Fk Sarajevo da se ograde od ove propagande ili bolje rečeno huškaćke propagande ko da je Gebels urednik.Ako je iko u mogućnosti treba obavijestiti upravu o ovom članku pa kad oni dadnu svoj stav onda komentarisati a čisto sumnjam da bi takvo što bilo koji smrad iz ušljive uprave i smjeo i htjeo kao čovjek to izjaviti ali ja im ne vjerujem pa sve dok se ne oglase molim da ne komentiramo ovu po meni provokaciju hvala na razumjevanju! :idea:
Sarajevo ljubavi moja!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 25 mar 2010, 11:21

Mirza_Hordas je napisao/la:hvala puno što si pobrisao nepotrebne komentare uključujući i moj......

bez brige nas strucnak je predvidio oakve situacije pa je u prelaznom roku trazio sto veci br igraca. a uprava ih je naravno dovela. pa imamo dostojene zamjene
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 25 mar 2010, 11:39

bez brige nas strucnak je predvidio oakve situacije pa je u prelaznom roku trazio sto veci br igraca. a uprava ih je naravno dovela. pa imamo dostojene zamjene[/quote]

http://www.****/sport/fudbal/a ... -kartonima :D :D

jeste i ova nasa liga pravi cirkus nezna se ko pije ko placa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Imamkarbarum, Morpheus, UltraNorth i 19 gostiju.