Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
shevchenko7
-
Kontakt:
Postao/la shevchenko7 » 24 mar 2010, 19:50
BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.

-
moustapha
-
Kontakt:
Ovakvo stanje u nasem fudbalu ce biti sve do onda dok svoj glas budu dizali pojedinci. Dok se samo jedan klub borio kad je pokraden, a onda kada ga se to ne tice, samo se presuti. Ovo sto se dogodilo Sarajevu sa utakmicom protiv Slobode je samo jedan u nizu tezih prekrsaja prema ovom klubu. Medjutim, slicno se desava i drugima, a nije tesko zakljuciti da ce se ovakve stvari nastaviti desavati. Volja da se nesto promjeni ne postoji, klubovi ne saradjuju jedni s drugima, a mnogima odgovara ovakvo stanje.
#divovi
-
The_Target
-
Kontakt:
Postao/la The_Target » 24 mar 2010, 22:10
Tema FK Sarajevo
Rođeni brato
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 22:29
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
ja-hordas
-
Kontakt:
danas smo igrali extra,sa deset igraca bili ravnopravni u onim okolnostima,imali svoje prilike,a sto se tice mene a vjerujem i vecine ova utakmica se nije trebala igrati...sta nam rade stanje u klubu je extra pored mute i baljka...kakvi nam vode klub i ovo je super...
-
ja-hordas
-
Kontakt:
BlueSharks je napisao/la:Ja samo mogu reći sram i stid bilo navijače ostalih klubova. Nisam gledao utakmicu, al sam ubijeđen je da Sloboda žestoko pokrala Sarajevo. Kako ljudi ne kontate, da se treba dići hajke protiv Slobode i protiv svakog kluba koji brutalno krade. Al jok najbolje je sad šutit i govoriti ko j... i Slobodu i Sarajevo, nama je bitan samo naš klub. Zato se dvolični ne javljajte kad neko pokrade vaš tim, jer ništa niste učinili da se to spriječi.
Što se mene i "mog" kluba tiče, ovaj današnji rezultat je povoljan, al ako hoćemo napredak u našem fudbalu nije bitna pozicija, nije bitna titula, nije bitan kup, nije bitna Europa sve dok je ovakva situacija. Halalit ako treba i titulu da se stanje popravi, a jok "nek komšiji crkne krava". Nije čudo ko nam sjedi u savezu, kad je narod tri gori u gluplji od samih njih.
...majstore,kad bi svi ovako razmisljali bilo bi i kod nas ko u engleskoj,svaka cast...
-
zlatandr
-
Kontakt:
Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet

Volim te Zeljo!!!
-
ja-hordas
-
Kontakt:
zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet

...cuj padaju,kako nece kad levati polomise,dobro je pa su zivi i zdravi krenuli iz tz...
-
TheManiacs
-
Kontakt:
Postao/la TheManiacs » 24 mar 2010, 23:37
ja-hordas je napisao/la:zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet

...cuj padaju,kako nece kad levati polomise,dobro je pa su zivi i zdravi krenuli iz tz...
LOL,Momak ti kaze da su u slaboj kondiciji da im tempo opada kako utakmica tece,ti pricas o startovima igraca slobode

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
-
nick
-
Kontakt:
ja-hordas je napisao/la:zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet

ma iskreno budale su sto su i otisli,trebali ste odvest juniore ili pjetlice (nek igraju sa djecom) bezveze isli da ih polome...mjenjajte upravu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
ja-hordas
-
Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:ja-hordas je napisao/la:zlatandr je napisao/la:Kolko sam mogao primjetiti igraci su vam slabo pripremljeni brzo padaju u tempu, morate kondiciju popraviti...Pitajte cika Osima za savjet

LOL,Momak ti kaze da su u slaboj kondiciji da im tempo opada kako utakmica tece,ti pricas o startovima igraca slobode

...normalno da pricam,kako ces igrati sa deset igrac skoro citavu tekmu i uspjeti odigrati istim tempom,haj mi ti kad si pametan toliko reci kako vi veleza jedva dobiste i jos imate protiv njih svaku tekmu igraca vise,jos malo ljudi ce protiv vas pocinjati tekmu sa igracem manje...
-
slani grad
-
Kontakt:
Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 00:51
al kako je simptomaticno da je za sve i jedan poraz torpeda ili kriv sudija ili su protivnicki igraci lomili sve redom
da mi je samo nac snimak da vidite te vase vedete kako leprsavo igraju...onaj kloc sto je crveni dobio je prvo osamario igraca Slobode

...to po vama nije krkanski, naravno... a nakon 5 minuta je tako startovo sa ledza na istog igraca da je bio muk na stadionu jedno 2 minute jer su svi mislili da je momku polomio obje noge...postenjacine

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
chichak
-
Kontakt:
A da ponovite i ovu utakmicu...mozda treca sreca!! Ha ne valja ha ponovo

...nisu mogli da te ugase!!!
-
slani grad
-
Kontakt:
Postao/la slani grad » 25 mar 2010, 01:24
chichak je napisao/la:A da ponovite i ovu utakmicu...mozda treca sreca!! Ha ne valja ha ponovo

kakva treca sreca

...pa 2 puta smo ih otresli,plus uzeli bod na kosevu

..taj bod na kosevu im je bila treca sreca

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
Kevin
-
Kontakt:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Dirk
-
Kontakt:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
burek pita
-
Kontakt:
Postao/la burek pita » 25 mar 2010, 10:09
ma to je huskacka propaganda,gluposti pisu
javno.ba,bljesak,index i slicne portale treba zaobilazit,svi su oni pisali da smo sami ubili vedrana
-
sekac
-
Kontakt:
Kevin je napisao/la:

molim sve navijače
Fk Sarajevo da se ograde od ove propagande ili bolje rečeno
huškaćke propagande ko da je Gebels urednik.Ako je iko u mogućnosti treba obavijestiti upravu o ovom članku pa kad oni dadnu svoj stav onda komentarisati a čisto sumnjam da bi takvo što bilo koji smrad iz ušljive uprave i smjeo i htjeo kao čovjek to izjaviti ali ja im ne vjerujem pa sve dok se ne oglase molim da ne komentiramo ovu po meni
provokaciju hvala na razumjevanju!

Sarajevo ljubavi moja!
-
maroonboy
-
Kontakt:
bez brige nas strucnak je predvidio oakve situacije pa je u prelaznom roku trazio sto veci br igraca. a uprava ih je naravno dovela. pa imamo dostojene zamjene
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
-
Respektiva
Postao/la Respektiva » 25 mar 2010, 11:39
bez brige nas strucnak je predvidio oakve situacije pa je u prelaznom roku trazio sto veci br igraca. a uprava ih je naravno dovela. pa imamo dostojene zamjene[/quote]
http://www.****/sport/fudbal/a ... -kartonima
jeste i ova nasa liga pravi cirkus nezna se ko pije ko placa