Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AA23
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 16:39

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ako ti se javlja samo pri slabijem osvjetljenju ja mislim da je to normalna pojava.

Sent from my E6653 using Tapatalk

I pod blicom mi se javlja isti đavo, samo manje malo ljubičasto ali opet se vidi, pa ne bi trebalo biti, bolju prednju kameru sa bojama ima stara koja koristi LG L Fino yebo te, za šta pare dadoh, koji sam ja qrac :puke:

Sad ću ti staviti sliku, i pod blicom dolje ljubičasta se igra..nemoguće da je samo meni i na dva telefona koja sam evo oprobao tako, sad samo što na ovom drugom SIM ne fercera, bukvalno može te zvati ko hoće nije dostupan

Ej Bože :facepalm:

slika

Šalje mi jaran sa Samsungove prednje, nema mu crno, jel moguće da su svi J5 ovakvi? On mi slao sa A5 al brate ne bi smjelo biti ovako

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 08 dec 2016, 17:06

Nisu. Kod mene je J5 i nemam sličnih problema.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 dec 2016, 17:49

onda te jednostavno zahvatio falerican model, na servis, nema druge, jedino jos da provjeris da ti nije ostala eventualno neka folija na kameri, ali sumnjam da si toliki njub da ne skines to :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 dec 2016, 17:58

Kolega @AA23 i Sudo iz Vize za budućnost, 2 malera nema ih većih [emoji38]

NHF drug, al sjetih se Sude i jbg :mrgreen:

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 08 dec 2016, 18:40

Bolje je kupit Samsung iz S serije/LG iz G serije polovan nego davati pare za te A5, A7, K8 telefone.

A i mozda nisi ti baksuz nego uzimas mobitele kod istih levata svaki put koji prodaju fus mobitele. :P
FK Željezničar
Chelsea FC

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 21:52

Evo me sa trecim telefonom, utvrdili smo da je prednja kamera sa onim ljubicastim samo pod jednom sijalicom u kucnom osvjetljenju, inace nije, isprobao sam sto puta dole u Tehno Magu

Sto se tice SIMa, dole probao odjednom radi, pa cak i na mojoj sim kartici a kuci sam em nedostupan em dostupan, ali vecinom niti sam mogao zvati niti me ko mogao nazvati

Dali su mi treci telefon, isprobao sim isprobao kameru, evo puni se pisem sa njega, cini se da je uredu hvala Bogu zasada :mrgreen:

Ne znam sta da vam kazem raja, znaci meni je Acer Z500 kojeg sam tipla 350 KM nije fercerao WiFi, niti Internet, otisao zamijeniti tj da vide sta ne valja, daju drugi isti problem, na YT si mogao biti 10 min plafon prije negoli ti nestane Interneta i ti budes morao iskljuciti fon

Al hajde navikao sam se na to vremenom, kasnije mi je upao fon u vodu i prednja mi je crkla, riža je spasila telefon i radio je..sve dok ga nisam frljno jednom iz huje da mu pukne displej, ima fakat jak gorilla glass

Acer je kupljen u Imtecu, Samsung J5 2016 evo u Techno Magu na Koreji,

Sto se tice ovog mijenjanja, osoblje je fakat fakat preprijatno i ljudi su sve zivo isprobali i sve moguce nudili da rijesimo, isprobali sve fino bez ikakvih problema, to je za desetke stvarno, tri su telefona izmijenili, pitali da li treba da druge vidim ako treba da se uvjerim, ali evo ovaj je zasada dobar hvala Bogu

Uglavnom, eto ovo je ocigledno da sam 2x peh sto se tice fonova i tehnike opcenito, nije mi prvi put raja ali da se zna da ima i ovakvih slucajeva :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 dec 2016, 22:07

Problem sa sms-om. Ne mogu da posaljem, vratio sam tel na fabricke, znam da ste nesto ovdje pisali o sms postavkama, o onom broju sms centra ili sl. al ne mogu da nadjem :)
Pa ako je neko upucen nek pomogne :)
FORZA MARŠAL !!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 dec 2016, 23:19

hodža je napisao/la:Problem sa sms-om. Ne mogu da posaljem, vratio sam tel na fabricke, znam da ste nesto ovdje pisali o sms postavkama, o onom broju sms centra ili sl. al ne mogu da nadjem :)
Mogo si mi sta salit..peh sam sa telefonima :lol:

Al ni tebe nece izgleda :lol:

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Quinlan » 09 dec 2016, 01:13

hodža je napisao/la:Problem sa sms-om. Ne mogu da posaljem, vratio sam tel na fabricke, znam da ste nesto ovdje pisali o sms postavkama, o onom broju sms centra ili sl. al ne mogu da nadjem :)
Nadji u postavkama poruka i ukucaj ovaj broj
slika

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 dec 2016, 10:47

Znaci dobio sam dzaba nekog kineza koji inace kosta 230 km.Bluboo Maya inace i kontam ga prodat posto sam vec naso musteriju,sad mene zanima kamera mu je odlicna,ali kada se koristi u nekoj aplikaciji npr. Messanger uopste nema brigthnessa,samo ok radi na suncevoj svjetlosti.Sve sam u postavkama cackao i opet nista.Nije da se razumijem sta puno oko androida jer koristim IPhone oduvijek.I mobitel je bio nov.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 dec 2016, 10:50

Sarmelino je napisao/la:Znaci dobio sam dzaba nekog kineza koji inace kosta 230 km.Bluboo Maya inace i kontam ga prodat posto sam vec naso musteriju,sad mene zanima kamera mu je odlicna,ali kada se koristi u nekoj aplikaciji npr. Messanger uopste nema brigthnessa,samo ok radi na suncevoj svjetlosti.Sve sam u postavkama cackao i opet nista.Nije da se razumijem sta puno oko androida jer koristim IPhone oduvijek.I mobitel je bio nov.
Nemam ništa opcija nikakvih u messengeru kad se slika evo sad provjerio, nije do mobitela do messengera je ;)

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 09 dec 2016, 10:54

I ja sam to mislio,pa sam onda i viber skinuo,ali isti slucaj.Da ne radi nikako shvatio bi,ali van aplikacija i u aplikacijama na suncu radi sve normalno.Vjerovatno je do toga sto je jeftini kinez?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 09 dec 2016, 10:57

Sarmelino je napisao/la:I ja sam to mislio,pa sam onda i viber skinuo,ali isti slucaj.Da ne radi nikako shvatio bi,ali van aplikacija i u aplikacijama na suncu radi sve normalno.Vjerovatno je do toga sto je jeftini kinez?
Eh meni Viber povuče interface kamere pa imam sve opcije, dok eto messenger ništa :D
Ma hajde neka slika normalno pa šalje slike taj ko kupuje ne mora direktno :D

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 09 dec 2016, 18:02

Znate li koja radnja u Sarajevu prihvata zamjene (note5 je u pitanju).

Htio bi dati Note5 i jos kesa za 6s plus ali na piku nema nista pametno. :D
FK Željezničar
Chelsea FC

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 10 dec 2016, 09:08

Hvala bratu iznad za ovaj sms ;)
FORZA MARŠAL !!!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 dec 2016, 11:20

Quin kako te sluša Torino?

@AA23 Drago mi je da si uzeo telefon kod ovlaštenih prodavača. Znaš kad bi ti ga u digitalcityu ili univerzalno zamijenili tri puta..
4.10.2009.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 10 dec 2016, 11:42

koalem je napisao/la:Quin kako te sluša Torino?

@AA23 Drago mi je da si uzeo telefon kod ovlaštenih prodavača. Znaš kad bi ti ga u digitalcityu ili univerzalno zamijenili tri puta..
Sve ok, samo kako sam mjenjo temu otisak sad ko probudi ekran, ali moram povuc da bi ga otkljuco :rol: :rol:

Kod tebe?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 dec 2016, 12:00

Ma u pola frke mi počeo drainati bateriju kao lud. Napunim 100% navečer, ujutro ustanem 50%. Uradim fabrički reset, sve okej. Skontam da je bilo do onih smart controls. Kad upališ tap to wake, ili slide to change song, proximity senzor je konstantno upaljen i to ga je ****. Kako sam to ugasio, sve je okej. Valjda će popraviti.

Ostalo sve je odlično, nisam još našao zamjerku. Zanima me samo ima li kakve zaštite na ekranu ili je obična plastika.
4.10.2009.

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 10 dec 2016, 12:06

Baterija jeste bar meni slabija nego p9 lite, ali napuni se brzo pa eto nije mi belaj, a nisam uzimo ništa za zaštitu ekrana, nego uzeo ovu futrolu :D

slika

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 10 dec 2016, 13:10

Ja i ne koristim fast charge. Nije mi potreban, izgura baterija cijeli dan.

I ja sam narucio istu futrolu. Je li ti stigla?
Ne mogu da vjerujem da jos nisam ogrebao. Mozda je corning xD
4.10.2009.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: LegendKiller, sarajevskiMarlboro, VensanKasel i 5 gostiju.