Evo me sa trecim telefonom, utvrdili smo da je prednja kamera sa onim ljubicastim samo pod jednom sijalicom u kucnom osvjetljenju, inace nije, isprobao sam sto puta dole u Tehno Magu
Sto se tice SIMa, dole probao odjednom radi, pa cak i na mojoj sim kartici a kuci sam em nedostupan em dostupan, ali vecinom niti sam mogao zvati niti me ko mogao nazvati
Dali su mi treci telefon, isprobao sim isprobao kameru, evo puni se pisem sa njega, cini se da je uredu hvala Bogu zasada
Ne znam sta da vam kazem raja, znaci meni je Acer Z500 kojeg sam tipla 350 KM nije fercerao WiFi, niti Internet, otisao zamijeniti tj da vide sta ne valja, daju drugi isti problem, na YT si mogao biti 10 min plafon prije negoli ti nestane Interneta i ti budes morao iskljuciti fon
Al hajde navikao sam se na to vremenom, kasnije mi je upao fon u vodu i prednja mi je crkla, riža je spasila telefon i radio je..sve dok ga nisam frljno jednom iz huje da mu pukne displej, ima fakat jak gorilla glass
Acer je kupljen u Imtecu, Samsung J5 2016 evo u Techno Magu na Koreji,
Sto se tice ovog mijenjanja, osoblje je fakat fakat preprijatno i ljudi su sve zivo isprobali i sve moguce nudili da rijesimo, isprobali sve fino bez ikakvih problema, to je za desetke stvarno, tri su telefona izmijenili, pitali da li treba da druge vidim ako treba da se uvjerim, ali evo ovaj je zasada dobar hvala Bogu
Uglavnom, eto ovo je ocigledno da sam 2x peh sto se tice fonova i tehnike opcenito, nije mi prvi put raja ali da se zna da ima i ovakvih slucajeva