Nazalost gledao sam samo prvo poluvrijeme,tek sad ovo vidim,ovako se prenosi utakmica
Ovaj Haris je totalno nesposoban za sportski dio. Izmisljenaz pozicija u kojoj se uzasno snalazi,hajde sto se lose snalazi, uzasno se priprema za studio emisije, live javljanja itd.. Sjecam se da je intervju sa Brunom Akrapovicem bio jedna od najgorih u ovoj godini,Bruno ga ucio koga trenira koga je trenirao itd..
Katastrofa živa, onaj njegov segment u sklopu jutarnjeg je za uzeti revolver i sebi mozak probušiti.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:14
Ovaj Haris je totalno nesposoban za sportski dio. Izmisljenaz pozicija u kojoj se uzasno snalazi,hajde sto se lose snalazi, uzasno se priprema za studio emisije, live javljanja itd.. Sjecam se da je intervju sa Brunom Akrapovicem bio jedna od najgorih u ovoj godini,Bruno ga ucio koga trenira koga je trenirao itd..
Svaki put bude nekakav zbunjen i smeten, bolji je bio kad je na Faceu s Vedom i Marjanom radio one multiprijenose kvala za SP u Brazilu. Mislim da je i on 2013. radio RG.Arvid je napisao/la: ↑08 sep 2021, 18:40Katastrofa živa, onaj njegov segment u sklopu jutarnjeg je za uzeti revolver i sebi mozak probušiti.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:14
Nije mi jasan lik, isto ko da ga je neko natjerao da radi prenos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.