Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Torres van terena šest tjedana, Benayoun četiri, Gerrard dva
Četvrtak, 14.01.2010.
Osim ispadanja iz FA kupa, jučerašnja utakmica protiv Readinga donijela je menadžeru Liverpoola Rafi Benitezu još glavobolja, a najteža posljedica vjerojatno je ozljeda Fernanda Torresa, koji će izvan terena biti oko mjesec i pol dana.
Liverpool će barem dva tjedna biti i bez kapetana Stevena Gerrarda, dok će izraelski playmaker Yossi Benayoun izvan terena biti oko mjesec dana.
Španjolski reprezentativac Torres, koji je ozlijedio desno koljeno, morat će se podvrgnuti operaciji, dok će se Gerrard nešto brže oporaviti od ozljede zadnje lože. Benayounu je puklo rebro.
"Steven Gerrard i Fernando Torres su se ranije danas podvrgnuli pretragama nakon što su se ozlijedili u utakmici protiv Readinga. Steven ima istegnuće mišića zadnje lože i bit će van terena oko dva tjedna, dok je Fernando pokidao hrskavicu u desnom koljenu. Njegova ozljeda zahtijeva operativni zahvat i očekujemo da izvan terena bude oko šest tjedana. Yossi Benayoun je pretrpio frakturu rebra i neće biti na raspolaganju između tri i četiri tjedna." objavljeno je iz Liverpoola.
Trojac će tako propustiti utakmicu protiv Stokea ovog vikenda, te sljedeće utakmice Premier lige protiv Tottenhama i Wolverhamptona, a u Liverpoolu se nadaju kako će se Gerrard oporaviti do utakmice protiv Boltona 30. siječnja.
Težina Torresove ozljede znači da će on propustiti i gradsk derbi protiv Evertona sljedećeg mjeseca, kao i važne utakmice protiv Liverpoola i Manchester Citya.
Četvrtak, 14.01.2010.
Osim ispadanja iz FA kupa, jučerašnja utakmica protiv Readinga donijela je menadžeru Liverpoola Rafi Benitezu još glavobolja, a najteža posljedica vjerojatno je ozljeda Fernanda Torresa, koji će izvan terena biti oko mjesec i pol dana.
Liverpool će barem dva tjedna biti i bez kapetana Stevena Gerrarda, dok će izraelski playmaker Yossi Benayoun izvan terena biti oko mjesec dana.
Španjolski reprezentativac Torres, koji je ozlijedio desno koljeno, morat će se podvrgnuti operaciji, dok će se Gerrard nešto brže oporaviti od ozljede zadnje lože. Benayounu je puklo rebro.
"Steven Gerrard i Fernando Torres su se ranije danas podvrgnuli pretragama nakon što su se ozlijedili u utakmici protiv Readinga. Steven ima istegnuće mišića zadnje lože i bit će van terena oko dva tjedna, dok je Fernando pokidao hrskavicu u desnom koljenu. Njegova ozljeda zahtijeva operativni zahvat i očekujemo da izvan terena bude oko šest tjedana. Yossi Benayoun je pretrpio frakturu rebra i neće biti na raspolaganju između tri i četiri tjedna." objavljeno je iz Liverpoola.
Trojac će tako propustiti utakmicu protiv Stokea ovog vikenda, te sljedeće utakmice Premier lige protiv Tottenhama i Wolverhamptona, a u Liverpoolu se nadaju kako će se Gerrard oporaviti do utakmice protiv Boltona 30. siječnja.
Težina Torresove ozljede znači da će on propustiti i gradsk derbi protiv Evertona sljedećeg mjeseca, kao i važne utakmice protiv Liverpoola i Manchester Citya.
FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
ne slutiYNWA je napisao/la:gora situacija ne moze biti, iskreno ocekivao sam da ce torres duze odmarati, te da ce se i gerrard malo odmoriti, jos u subotu ocekujem jos koju povredu, dugo agger nije bio povrijeđen

Jamie Carragher has said sorry to Liverpool FC fans for the club’s FA Cup humiliation and insisted that off-field turmoil at Anfield is not an excuse for the team’s performances.
Liverpool FC were dumped out of the Cup in a third-round replay by Reading that went to extra-time before the Championship side chalked up a stunning 2-1 victory, claiming a home fourth round tie with Burnley.
For Liverpool FC it was just another blow in a shattering season that has seen disquiet on and off the pitch.
Only this week Tom Hicks jnr, son of the club’s co-owner, was forced to resign from the board after sending an obscene e-mail to a fan.
The club are still searching for a major cash injection that will get their new ground plans up and running again.
Meanwhile, on the pitch, there have been early exits from the Champions League, FA Cup and Carling Cup plus a desperately disappointing Premier League campaign.
Now Carragher has spoken for the rest of the squad, saying: "It was a very bad night for Liverpool and we can’t disguise that, we had to do more against a side from a lower league.
"We have to apologise for the way we performed. We have to give credit to Reading, hold our hands up. We all like to win but when you don’t, you have to be a good loser.
"We have to accept they deserved it. But, at the same time, we have got to look at ourselves and the way we performed was not acceptable.
"We’ve got a massive game coming up against Stoke now on Saturday. It will be very tough, as we played extra-time and we have got to show enormous character to come back.
"But that’s what we have got to do. We have got to move on but, at the same time, we have to say sorry to the fans who came to Anfield and all those watching on TV."
He added: "The stuff that goes on off the field has got nothing to do with it. I don’t think so anyway.
"If you say it has, you are only making excuses. Whatever goes on behind the scenes, we have got to do our own job."
Vice-captain Carragher now insists Liverpool FC must mount a final charge to save a shocking season.
He said: "We have got to do better and we have got to recover. There are still four months left of the season; it’s been tough and this result has made it a little bit tougher for us.
"But we are Liverpool. We can’t be where we are and we have got to improve. Liverpool Football Club demands certain standards. At the moment we are not reaching them and we know that but we have all got to come as one and stick together."
e moj carragheru,da je Bogdo ovo samo jedan hladan tus ove sezone,ja vise ne mogu ni da vjerujem u pricu o pocetku dobrog igranja ove sezone,jer to slusam zadnja 4 mjeseca i vise mi je muka od toga,i bolje je i benitezu i igracima vise da sute,da ne daju nikakve izjave,jer sve sto kazu propadne u vodu...Za pohvalu je to sto ima postovanja da se izvine navijacima,ali gledajuci njega,to je bilo i ocekivano
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ni Torres nije daleko od staklenog Robbena,tu su negdje sto se tice povreda 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dr Marijana treba Liverpulu kao hleb
14. januar 2010. 18:14 > 18:34
Liverpul izbačen iz FA Kupa od Redinga, ali ostao i bez Toresa, Džerarda, Benajuna...Da li će Benitez "preživeti"?
Beogradska isceliteljka Marijana Kovačević mogla bi u narednih mesec dana da ima pune ruka posla i to sa njenom "stalnom klijentelom" - fudbalerima Liverpula.
Sramotno ispadanje iz FA Kupa od Redinga nije jedina lošta stvar koja se dogodila Liverpulu u sredu uveče. Prema prvim prognozama klupskih lekara, bar trojica ključnih fudbalera u narednom periodu neće moći da igra!
Fernando Tores će biti van terena šest nedelja, Josi Benajun bar mesec dana, a ikoni Liverpula Stivenu Džerardu sledi dvonedeljna pauza.
Španac neće moći da igra do marta, a snimci su pokazali da je neophodna operacija njegovog desnog kolena.
Džerardova povreda je bezazlenija. Istegao je zadnju ložu pa će pauzirati dve nedelje, dok će Izraelac Benajun, koji je već posetio doktorku Marijanu, biti van terena tri do četiri nedelje zbog naprsnuća rebra.
Sva trojica su povređena u meču protiv Redinga i propustiće mečeve protiv Stouka, Totenhema i Vulverhemtpona u Premijer ligi.
U Liverpulu se nadaju da će Džerard biti spreman za meč protiv Boltona 30. januara, a Benajuna očekuju na terenu u liverpulskom derbiju, protiv Evertona 6. februara.
Tores će propustiti sve navedene mečeve, ali i derbi utakmice protiv Arsenala i Mančester sitija, kao i dva meča protiv rumunske Uniree u Ligi Evrope.
Sve to je dodatni udarac za Liverpul, kojem ove sezone ne cvetaju ruže, a Rafael Benitez biće pod dodatnim pritiskom.
FK Pjetlovi
ko je ovo pravio svaka mu dalaosgood je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Da necete zavrsit kao Leeds

- the scouser
- Kontakt:
Čuli.....jedno 1000 puta do sad.osgood je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
To bi se moglo reci i za Chelsea da LP ima sufiks ship,jbg nema,al' ako cemo otvoreno,mi nismo osvojili ligu 20 godina,vi LP od njegovog nastanka,znaci nekih 50 i kusur godina

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
pa kad je nastao premiership tj. 20 godina, an to se odnosi no pitanje bez zezancije jedno:
koliko love bi koštalo vaš klub da Rafa ode?
- the scouser
- Kontakt:
50M funti,ja mislim da placa strana koja raskida ugovor,znaci ako bi Rafa poludio i raskin'o ugovor bio bi duzan 50M,isto tako i ako ga Ameri otpuste.osgood je napisao/la:pa kad je nastao premiership tj. 20 godina, an to se odnosi no pitanje bez zezancije jedno:
Sumljam da je toliki novac u pitanju sto se tice raskida, ali vise bi volio da se raskine ugovor sa Benitezom nego da se dovede Chamak 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
mi smo mourinhu i scolariju, za raskide ugovora, ukupno isplatili ili još isplaćujemo, oko 50 mil. Pa koliko to Rafa, zarađuje godišnje?
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nije 50 miliona,manje je.Čini mi se da je u pitanju dvadesetak miliona.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakvih 50 miliona ahhahahahha sta vam je ako raskinemo ugovor sa njim to ce nas kostati 20 miliona funti a godisnje prima 4.5 miliona funt
cuj 50 M ahahahhahahah

FK Pjetlovi
- jalehordas
- Kontakt:
ma nije sve vama ni do trenera poenta je u tome da nemate dobre igrace izuzev toresa i gerardathe scouser je napisao/la:50M funti,ja mislim da placa strana koja raskida ugovor,znaci ako bi Rafa poludio i raskin'o ugovor bio bi duzan 50M,isto tako i ako ga Ameri otpuste.osgood je napisao/la:pa kad je nastao premiership tj. 20 godina, an to se odnosi no pitanje bez zezancije jedno:
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Ne bih se slozio ima tu dosta kvalitetnih igraca samo sto Rafa ne umije da izvuce to iz njih daj sad Liverpool u ruke Sir Alex Fergusona napravice Dream Team Torres bi vrijedio kao Ronaldojalehordas je napisao/la: ma nije sve vama ni do trenera poenta je u tome da nemate dobre igrace izuzev toresa i gerarda

Reina-Sjajan golman koji cesto pravi smijesne greske i prima smijesne golove
Agger-Nije nesto posebno al mogao bi biti mnogo bolji da ima boljeg trenera
Insua-Za koju godinu jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu
Johnson-Sigurno odmah iza Maicona,i tu negdje u rangu sa Alvesom,Ramosom,Bosingwom
Mascherano-Poslije Essiena najbolji DM na svijetu
Gerrard-/
Torres-/
Babel-Ima potencijal,al 1000 puta vec recena ta prica da ne ponavljam opet
Nemeth-Vidio bi sta bi od njega SAF uradio
N'Gog-Dokazao je da je solidan
itd.... ali igraci poput Lucasa kod SAF-a bi donosili lopte na trening

Zadnja izmjena: reds, dana/u 14 jan 2010, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kod vas rasulo. Kad krenu kola naopako, onda ih niko ne zaustavi.
Najveci problem su sad povrede, sto ce se vjerovatno odraziti na igru, a ko zna mozda i na rezultat.
Doce i bolji dani....

Najveci problem su sad povrede, sto ce se vjerovatno odraziti na igru, a ko zna mozda i na rezultat.
Doce i bolji dani....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam,meni je dosadilo nakon svakog razocarenja u Liverpool pljuvat' Rafu,trazit' greske kod igraca,krivit' Amere,ali sad moram malo Rafu kritikovati.Rafa treba naci nacin da motivise igrace,a ne da samo zvoca kako para nema,mislim Reading bi trebali izbacit' da nije nista dobio.Jednostavno je potrebna neka promjena jer ovako dalje vise ne moze.Igracima se uopste ne igra,navijaci(oni pravi,koji dolaze na utakmice itd.,ne mi simpatizeri)najvise ispastaju zbog ovoga.Ljudi su kupili bruku godisnjih karata,prosle sezone su vjerovatno cekali svaki vikend da se opuste i odgledaju Redse u fantasticnom izdanju,rezultat nije uvijek bio tu,to nas je kostalo titule,ali je igra bila puno bolja od ove,bilo je dosta golova,bili smo najefikasniji tim prosle sezone u Engleskoj.Sada samo mogu da cekaju nova razocarenja,da gledaju igrace kako se peljaju po terenu k'o stare babe.Sad do koga je,ja mislim da je do Rafe,nema vise ideja.Mislim da je i za njega,a pogotovo za nas dobro da ode.
P.S. Ovaj post je dug i dosadan samo zato jer je moj hiljaditi
P.S. Ovaj post je dug i dosadan samo zato jer je moj hiljaditi

Gledja ti ovog apsurda. Prije 2-3 godine proda se klub mocnijem investitoru, i sad kao nema para i sve pare sto dodju lafo vlasnici koriste u skroz neke svoje privatne svrhe

nema potpisa
Nadam se barem da su ostali klubovi naucili od Liverpoola i Uniteda. Nikad ne daj klub amerikancu! Njih samo lova interesuje. Ovi arapi i rusi imaju toliko para da ih ne zanima vise, samo hoce titule.Admir_Sa je napisao/la:Gledja ti ovog apsurda. Prije 2-3 godine proda se klub mocnijem investitoru, i sad kao nema para i sve pare sto dodju lafo vlasnici koriste u skroz neke svoje privatne svrhe![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma najbolje je ko Arsenal, niko nema većinski i niko se ne pita samo
Pare dobijaš ako posluješ dobro i et ti ga

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.