Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Jel otisao Bibliotekar,ili ceka zimski prelazni rok da opet pokaze kako se obavlja pravi posao ?nadam se da ce ostat bar do decembra kad se ova masinerija koju volim zahukta,tu bi mu mogao bit i kraj.sto ne bi volio.Jer ko bi onda preplacivao tzv panjeve.
- kumkalesic
- Kontakt:
@Paradajz;
Ja sam spomenuo da bih volio klasičnu 4-4-2 formaciju, a ne tzv. dijamant. Očigledno da me nisi razumio, jer shvatam i ja da u dijamant formaciji moraš imati više pokretljive napadače, ali mi to sada nemamo i valjda bi se trebalo prilagođavati onome što imaš na raspolaganju...
Razlog zbog kojeg bih volio vidjeti klasičnu onu englesku 4-4-2 formaciju sa dva "teškaša" u napadu jeste što u svakom meču bezveze potrošimo dosta lopti nabacujući ih u kazneni prostor, gdje Mario ne može ništa kraj dvojice ili nekada i trojice protivničkih štopera.
Sigurno bi to s Lambertom bilo mnogo opasnije i vjerovatno bi postigli više pogodaka u prethodnom periodu. Ionako ništa ne dobivamo u igri što imamo na terenu tu trojicu ofanzivnih veznjaka. Niti smo bolji u defanzivi, a o napadu da i ne pišem bezveze.
Tu bi do izražaja došli i ovi ofanzivni španski bekovi, odnosno njihova ubacivanja, jer valjda bi netko od dvojice „teških“ napadača u kaznenom prostoru nešto i pokupio i pospremio u protivničku mrežu.
O Boriniu ne bih ništa pisao, jer od njega i ne očekujem nešto...zašto ga je Rogers stavio u igru u tom meču protiv West Hama ne znam, možda da pokuša nekome dokazati da nije totalno fulao sa dovođenjem ovog Italijana ili je imao neku „viziju“, pošto vidim da često koristi ovu riječ na presicama
Marković ovakav kakav jeste jednostavno nije za prve momčadi i ovo njegovo forsiranje od strane Rodgersa za sada nema nekog rezultata. Mnogo ga „seljaka“ s jedne na drugu poziciju u toj ofanzivnoj liniji pokušavajući nešto što je Jesusu polazilo za rukom u Benfici. Ali ovo niti je Benfica, niti portugalska liga, a niti mi imamo trenutno na terenu igrače kao što su Perez, Gaitan ili pak Rodrigo Moreno...
Što se tiče kretnje veznih igrača, pa zar stvarno očekuješ od Skippera da trči i da se kreće kao npr. prije 5-6 sezona. To jednostavno ne ide i to je valjda svakome jasno.
Ehhh, zašto se nije doveo veznjak kao npr. spomenuti Perez, koji će špartati s Jordanom po terenu, to jedino Brendan i uprava kluba znaju. Doveden je Emre Can, ali tko god je pratio ovog igrača u Bundesligi zna da to nije taj tip igrača...
Nego da te pitam: Jesi li ti zadovoljan ovim igračima koje Rodgers dovodi u klub otkako je menadžer Liverpoola?
Ja sam spomenuo da bih volio klasičnu 4-4-2 formaciju, a ne tzv. dijamant. Očigledno da me nisi razumio, jer shvatam i ja da u dijamant formaciji moraš imati više pokretljive napadače, ali mi to sada nemamo i valjda bi se trebalo prilagođavati onome što imaš na raspolaganju...
Razlog zbog kojeg bih volio vidjeti klasičnu onu englesku 4-4-2 formaciju sa dva "teškaša" u napadu jeste što u svakom meču bezveze potrošimo dosta lopti nabacujući ih u kazneni prostor, gdje Mario ne može ništa kraj dvojice ili nekada i trojice protivničkih štopera.
Sigurno bi to s Lambertom bilo mnogo opasnije i vjerovatno bi postigli više pogodaka u prethodnom periodu. Ionako ništa ne dobivamo u igri što imamo na terenu tu trojicu ofanzivnih veznjaka. Niti smo bolji u defanzivi, a o napadu da i ne pišem bezveze.
Tu bi do izražaja došli i ovi ofanzivni španski bekovi, odnosno njihova ubacivanja, jer valjda bi netko od dvojice „teških“ napadača u kaznenom prostoru nešto i pokupio i pospremio u protivničku mrežu.
O Boriniu ne bih ništa pisao, jer od njega i ne očekujem nešto...zašto ga je Rogers stavio u igru u tom meču protiv West Hama ne znam, možda da pokuša nekome dokazati da nije totalno fulao sa dovođenjem ovog Italijana ili je imao neku „viziju“, pošto vidim da često koristi ovu riječ na presicama

Marković ovakav kakav jeste jednostavno nije za prve momčadi i ovo njegovo forsiranje od strane Rodgersa za sada nema nekog rezultata. Mnogo ga „seljaka“ s jedne na drugu poziciju u toj ofanzivnoj liniji pokušavajući nešto što je Jesusu polazilo za rukom u Benfici. Ali ovo niti je Benfica, niti portugalska liga, a niti mi imamo trenutno na terenu igrače kao što su Perez, Gaitan ili pak Rodrigo Moreno...
Što se tiče kretnje veznih igrača, pa zar stvarno očekuješ od Skippera da trči i da se kreće kao npr. prije 5-6 sezona. To jednostavno ne ide i to je valjda svakome jasno.
Ehhh, zašto se nije doveo veznjak kao npr. spomenuti Perez, koji će špartati s Jordanom po terenu, to jedino Brendan i uprava kluba znaju. Doveden je Emre Can, ali tko god je pratio ovog igrača u Bundesligi zna da to nije taj tip igrača...
Nego da te pitam: Jesi li ti zadovoljan ovim igračima koje Rodgers dovodi u klub otkako je menadžer Liverpoola?
Joint_fc

Novi dugogodišnji ugovor

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Klasicna 4-4-2 vise ne postoji u modernom fudbalu od kako se Fergie penzionisao, bar ja to nisam video, osim ako hoces od Sterlinga i Lallane da pravis takozvane "pravolinijske" igrace. Razumeo sam ja dobro, nego sam naveo da mi vise imamo fokus na dijamantu, jer takve svestrane igrace imamo. Mi smo npr prosle sezone igrali varijacije 4-4-2, kada smo razneli Arsenal, gde si imao jednog "defanzivnog" krilnog igraca u Hendersonu i koji je pokrivao Gerrarda, i Sterlinga koji je bio pak ovaj ofanzivniji, ali je i dalje morao da radi u odbrani. Dakle samo, mala rotacija na terenu kada su pozicije u pitanju i dobijas 4-3-3. Mi smo to i ove sezone praktikovali, protiv Spursa npr, ali to je samo pozicioniranje igraca, moras shvatiti da nije papir bitan, vec ono na terenu, niko vise "ne postuje" papir, transformacija i rotacija pozicija u toku tekme je danas common sense u fudbalu.kumkalesic je napisao/la:Ja sam spomenuo da bih volio klasičnu 4-4-2 formaciju, a ne tzv. dijamant. Očigledno da me nisi razumio, jer shvatam i ja da u dijamant formaciji moraš imati više pokretljive napadače, ali mi to sada nemamo i valjda bi se trebalo prilagođavati onome što imaš na raspolaganju...
I u klasicnoj 4-4-2 moras imati mobilne napadace, pa tu tek moras imati, bar jednog vrsnog i klasicnog poluspica. Odavno svet nije video tandem klasicnih napadaca, a uistinu, takvi igraci se vise i ne "proizvode" toliko.
Krila moraju da igraju odbranu danas bolje od bekova da bi to uspelo, a bekovi da ne budu ofanzivni. Da ne pominjem koliko vezni red i odbrana moraju da budu stabilni, oba veznjaka moraju biti mobilni, imas primer iz Citya, dakle ekstreman kvalitet. Odbrana mora bez pomoci veznog reda da igra savrseno, a mi i sa tom pomoci, smo suplji pozadi. Ma jednostavno jaka disciplina, i visok kvalitet veze, su potrebni za to sto si ti zamislio, nama i dalje dijamant i 4-3-3 najvise leze, da ne budem radikalan, rekavsi, da nam je to jedina opcija.
Btw, Lambert i Balo po mom misljenju ne idu zajedno, lenj i spor. Dva "sidrasa", nisam protiv toga toliko, ali ovo vidim bas kao zadnju opciju.
Ne ocekujem od njega nista, ocekujem od Coutinha, Lallane, Allena, Hendersona i bilo koga ko je ispred Gerrarda da trci i krece. Prosle godine nije bio neki problem, zaista ne vidim zasto sad ne moze. Stvar je jasna, nema trcanja, i zato smo ovoliko losi, Gerrardu je otezan posao, a i on je vukao neku kanal formu.Što se tiče kretnje veznih igrača, pa zar stvarno očekuješ od Skippera da trči i da se kreće kao npr. prije 5-6 sezona. To jednostavno ne ide i to je valjda svakome jasno.
Ja sam zadovoljan progresom koji je klub nacinio u protekle dve godine, nisam zadovoljan sa svim pojacanjima, ali uvek sam srecan kada neko popljuvan, iskoci i napreduje.Nego da te pitam: Jesi li ti zadovoljan ovim igračima koje Rodgers dovodi u klub otkako je menadžer Liverpoola?
Ako je verovati novinama, ciljani igraci, oni glavni su bili dobre mete, i sa tim sam zadovoljan, ako su se jurili, Diego Costa, Mkhitaryan, Willian prosle, Alexis ove sezone, ovako iz glave sad. Sad sto su umesto njih dosle zamene koje ne bih nabrajao, su druge stvari, ocajnicki pristup koji mi se ne svidja.
Ja u principu ne gledam toliko indivdualno, vec kako se igraci timski ponasaju na terenu, sva pojacanja, ako mi se to ne svidja, igrac moze biti Messi, sto se mene tice. Zato Balotellija sam najmanje zeleo, ali kad je vec dosao, uvek se igracu treba sansa pruziti, mada meni njegove igre ne obecavaju mnogo, i vidi se da je van sistema skroz.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Baloteli ce tek da proradi povratkom Stuareza,jednostavno je nas najbolji igrac i njega je ne moguce zamjeniti.Nadam se da Stu starta protiv WBA inace necemo biti zadovoljni ni nakon te tekme.Zna li neko sta se desava sa Sakhoom i imal sanse da Suso potpise novi ugovor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Jel provalio neko da na ovoj slici Stu "piše" po praznom papiru 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Al' fakatgaston je napisao/la:Jel provalio neko da na ovoj slici Stu "piše" po praznom papiru

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Carragher23
- Kontakt:
Sjajna vijest da je Stu produzio ugovor vjerujem da ce njegovim povratkom krenuti bolje partije Liverpoola a mogli bi vidjeti golove Mario jer svi znamo kako se Daniel sjajno krece i odvlaci stopere za sobom samo da nam sto prije ozdraavi i vrati se na teren
LIVERPOOL FC
Gastone, ss.ba je ovjavio. Dakle, istina je. A izgleda i ovi za Benzemu.
Kocka je bačena
- kumkalesic
- Kontakt:
@Paradajz;
Sve ja to razumijem, ali šta imamo više izgubiti kada ovo trenutačno ne ide. Imam osjećaj kao da protivnik unaprijed zna kako ćemo igrati i prije samog početka meča. Da li je Rodgers pročitan trener, ne mogu sa sigurnošću reći, ali to će pokazati ostatak sezone...
Ono što mi se kod njega i ponajviše sviđalo u prve dvije sezone, u odnosu na neke prethodne menadžere ovog kluba, jeste što je bio dosta fleksibilan i dosta je mijenjao formaciju. Ali je u ovoj poprilično tvrdoglav i mijenja samo kad „zagusti“ na terenu. Uz sve to forsira i neke pojedince, iako svatko vidi da su isti totalno van forme...
Ako više niti jedan jači klub ne igra klasičnu 4-4-2 formaciju, to ne znači da to treba potpuno zaboraviti i konstantno ići na nešto što ne prolazi, a nama ne prolazi 4-3-3 formacija ove sezone. Ja sam se iskreno nadao da će nešto tako i Brendan uvidjeti i pokušati ovo, ali za sada ništa od toga. Još jedna od prednosti koju bi ova formacija mogla donijeti jeste i još jedan visoki igrač prilikom branjenja našeg gola kod prekida koji su i dalje velika boljka ove momčadi. Mislim da i Sterlingu i Lallani ne bi bio problem da igraju desno, odnosno lijevo krilo i da budu na terenu, kao što ti napisa, „pravolinijski“ igrači. Čak sam mišljenja da bi to poprilično dobro odradili...
Što se tiče same trke veznih igrača, mislim da to nije i jedini problem, jer nije sve ni u toj kretnji koju navodiš. Problem je što nema agresivnosti u igri, a tu se pogotovo ističu spomenuti veznjaci koji često bježe od klizećeg starta, odnosno jakog duela sa protivničkim nogometašima. Mi u toku utakmice napravimo u prosjeku desetak faulova, što je pokazatelj da momčad igra „mlako“, pogotovo vezna linija, a sa takvom igrom se ne možeš ni nametnuti na terenu i pokazati da si momčad koja više želi pobjedu. Nama treba igrač kao što je npr. Enzo Perez ili Willliam Carvalho, odnosno igrač koji će donijeti tu agresivnost u veznu liniju. Naravno, nekad se zbog toga „popije“ i crveni karton, ali i to je bolje od ovog što sada pokazuju veznjaci Liverpoola. Simeone bi naše veznjake opisao kao „igrače bez m...“
I na kraju, ono što te upitah za transfere Rodgersa, se nadovezuje na ovo što napisah u prethodnom pasusu. Ja ne znam da li je to još netko primijetio, ali ovi igrači koje Brendan dovodi su previše mekani i ono što im je velika mana je manjak agresivnosti na terenu. Allen, Borini, Coutinho, Aspas, Alberto, Lallana, Marković, Can...ni ovi iz zadnje linije što ih je doveo, po meni, nisu ništa bolji u tom segmentu igre... možda jedino ovaj Manquillo, ali on je zanat izučio kod trenerskog majstora kada je u pitanju taj segment igre...ali ovi ostali...
Moram priznati da sam ja mnogo razočaran dolascima u ovom periodu otkako je on menadžer momčadi, jer smo postali više „baletani“ nego prava engleska momčad koja „gine“ na terenu za dres kojeg predstavlja...
Sve ja to razumijem, ali šta imamo više izgubiti kada ovo trenutačno ne ide. Imam osjećaj kao da protivnik unaprijed zna kako ćemo igrati i prije samog početka meča. Da li je Rodgers pročitan trener, ne mogu sa sigurnošću reći, ali to će pokazati ostatak sezone...
Ono što mi se kod njega i ponajviše sviđalo u prve dvije sezone, u odnosu na neke prethodne menadžere ovog kluba, jeste što je bio dosta fleksibilan i dosta je mijenjao formaciju. Ali je u ovoj poprilično tvrdoglav i mijenja samo kad „zagusti“ na terenu. Uz sve to forsira i neke pojedince, iako svatko vidi da su isti totalno van forme...
Ako više niti jedan jači klub ne igra klasičnu 4-4-2 formaciju, to ne znači da to treba potpuno zaboraviti i konstantno ići na nešto što ne prolazi, a nama ne prolazi 4-3-3 formacija ove sezone. Ja sam se iskreno nadao da će nešto tako i Brendan uvidjeti i pokušati ovo, ali za sada ništa od toga. Još jedna od prednosti koju bi ova formacija mogla donijeti jeste i još jedan visoki igrač prilikom branjenja našeg gola kod prekida koji su i dalje velika boljka ove momčadi. Mislim da i Sterlingu i Lallani ne bi bio problem da igraju desno, odnosno lijevo krilo i da budu na terenu, kao što ti napisa, „pravolinijski“ igrači. Čak sam mišljenja da bi to poprilično dobro odradili...
Što se tiče same trke veznih igrača, mislim da to nije i jedini problem, jer nije sve ni u toj kretnji koju navodiš. Problem je što nema agresivnosti u igri, a tu se pogotovo ističu spomenuti veznjaci koji često bježe od klizećeg starta, odnosno jakog duela sa protivničkim nogometašima. Mi u toku utakmice napravimo u prosjeku desetak faulova, što je pokazatelj da momčad igra „mlako“, pogotovo vezna linija, a sa takvom igrom se ne možeš ni nametnuti na terenu i pokazati da si momčad koja više želi pobjedu. Nama treba igrač kao što je npr. Enzo Perez ili Willliam Carvalho, odnosno igrač koji će donijeti tu agresivnost u veznu liniju. Naravno, nekad se zbog toga „popije“ i crveni karton, ali i to je bolje od ovog što sada pokazuju veznjaci Liverpoola. Simeone bi naše veznjake opisao kao „igrače bez m...“

I na kraju, ono što te upitah za transfere Rodgersa, se nadovezuje na ovo što napisah u prethodnom pasusu. Ja ne znam da li je to još netko primijetio, ali ovi igrači koje Brendan dovodi su previše mekani i ono što im je velika mana je manjak agresivnosti na terenu. Allen, Borini, Coutinho, Aspas, Alberto, Lallana, Marković, Can...ni ovi iz zadnje linije što ih je doveo, po meni, nisu ništa bolji u tom segmentu igre... možda jedino ovaj Manquillo, ali on je zanat izučio kod trenerskog majstora kada je u pitanju taj segment igre...ali ovi ostali...
Moram priznati da sam ja mnogo razočaran dolascima u ovom periodu otkako je on menadžer momčadi, jer smo postali više „baletani“ nego prava engleska momčad koja „gine“ na terenu za dres kojeg predstavlja...
Joint_fc
Igra Atletico 4-4-2, najblizi su tome, upravo svrha price je ta, da mi ne mozemo kao oni nikad, a ne mozemo igrati bas ofanzivno u takvoj formaciji, kao sto rekoh, varijacije iste su prihvatljive, ali to upravo zelim da ti priblizim, cak i da Brendan stavi 4-4-2 na pocektu, mi to necemo igrati, nece linijski igraci biti tako rasporedjeni. Sama formacija, mozda tebi ima koristi, ja tu prevashodno vidim puno mana, koji niti vezni red, niti odbrana imaju da izdrze. Ne razumem odbacivanje sistema koji je doneo 2. mesto, zbog lose forme na pocetku sezone, ima jos da se igra.
kumkalesic je napisao/la: Što se tiče same trke veznih igrača, mislim da to nije i jedini problem, jer nije sve ni u toj kretnji koju navodiš. Problem je što nema agresivnosti u igri

Paradajz je napisao/la: E to nama fali, kretnja veznih igraca, njihov presing, kretnja Baloa, da se vise, daleko vise nudi i da ne koci svojim mucnim sutiranjem i gradjenjem lopte pola sata, vec oslobadja lopte i ide u prostor, jos ga nisam nijednom video da je odigrao dupli pas, ali nije za to samo on kriv, vec i ostali. Pa SSS je po tom duplom pasu i konkretnosti i bio najvise poznat, najvise nas je to odlikovalo, ta brzina, jednostavnost u zavrsnici u napadu, koju je Suarez ponekad kocio, ali je zato i pravio cuda pri tim kocenjem, a Balo to ne moze ni da zamisli. Zato i jedva ima sansi, zato Gerrard mora da dodaje stoperima, ili da baca u bunar, da Sterling pokusava preci ceo tim i to ide u nedogled, jer jedna losa stvar povlaci drugu, nema presinga igraca, nema ni brzog vracanja poseda, iz toga proistice staticna odbrana u kojoj se mi izuzetno ocajno snalazimo, gotovo pustamo ekipe da nam se setkaju po 16, a onda nema ni brze transformacije, a nema je i zbog same kretnje igraca u bilo kojoj fazi igre.

Kako mislis mekani ? Fizicki slabi igraci, ili mislis onaj tip igraca koji ne sme u duel ? Ako je ovaj drugi slucaj, mislim da je to cista deformacija, pogotovo kad spomenu Lallanu i Allena, pa oni se bas isticu po agresivnosti, Lallana cak na debiju zuti karton, on jedini u 90. minutu trci i radi presing na zadnju liniju Evertona. Coutinho takodje ume da bude vrlo agresivan, kao prava napast. E sad sto mi vidimo Markovica koji je izgubljen, i neke ostale koji su kanal forma, pa po sistemu poistivecujemo sve i stavljamo u jedan kos. Sta fali Morenu npr ? Mislim to su sve klasicna "pikiranja" kako se kome svidja. Par igraca koje si naveo ovde, vec su te prosle sezone demantovali, i to nije slucaj, da oni ne umeju, vec losa forma, gubitak samopouzdanja, i to je sve.I na kraju, ono što te upitah za transfere Rodgersa, se nadovezuje na ovo što napisah u prethodnom pasusu. Ja ne znam da li je to još netko primijetio, ali ovi igrači koje Brendan dovodi su previše mekani i ono što im je velika mana je manjak agresivnosti na terenu. Allen, Borini, Coutinho, Aspas, Alberto, Lallana, Marković, Can...ni ovi iz zadnje linije što ih je doveo, po meni, nisu ništa bolji u tom segmentu igre... možda jedino ovaj Manquillo, ali on je zanat izučio kod trenerskog majstora kada je u pitanju taj segment igre...ali ovi ostali...
kumkalesic je napisao/la:

Ok, u zadnjih par utakmica to niko nije pokazao ali kad napišeš ovakvo nešto imam osjećaj da si gledao samo 2 zadnje utakmice i po tom donosiš sve zaključke, a znam da nije tako. Pa i ono za Lallanu i "pravolinijsku igru", pa ako si ga ikad imalo pažljivije gledao morao bi znati da bi to za njega bila smrt. Mi uopšte i nemamo takvih igrača ali to je neka druga priča.
Šta je razlog što se ta agresivnost ne pokazuje u zadnje vrijeme ne znam, ja jedino mogu pomisliti na manjak želje i motiva ili na fizičku nespremnost. Ovo prvo ne želim ni pomisliti da je istina ( mada je jasno da se predaju i da nemaju volju i snagu kao prošle sezone da se vrate kada ne ide), a nespremnost se donekle može objasniti sa većim brojem utakmica i povredama koje onemogućavaju kvalitetniju rotaciju. Čak i pomišljam na nedovoljno dobre pripreme ali kada se sjetim kretnje protiv Dortmunda ( bez obzira što je bila prijateljska i što su oni bili oslabljeni) ili recimo T'hama i to pada u vodu. Nisu mogli momci preko noći zaboraviti igrati, siguran sam da će se vratiti na pravi put, samo je pitanje hoće li biti kasno.
- kumkalesic
- Kontakt:
Meni nije isto kada Allen, Coutinho, Lallana... trčkaraju za protivničkim nogometašima pokušavajući igrati neki presing i sa npr.agresivnošću kada Mario Saurez ili Gabi (kada već spominjemo Atletico) ulete klizećim u noge protivničkim igračima i pokažu protivniku tko je gazda na terenu...
Ja to od naših nogometaša samo primjećujem od Skippera, ali je on s godinama postao spor i ne može više to raditi kao prije, a i ovi današnji ofanzivci su sve brži, pa mu i to ne ide u prilog...to je imao npr. i Lucas Leiva prije one teške povrede...
Možda to netko drugačije vidi, ali ovo je moje mišljenje o igračima koje je Rodgers doveo...po meni su to više „balerine“ nego pravi igrači koji se ne boje one prave muške igre...pa čovječe tamo neki Serey Die nam pokazuje kako treba muški ići na loptu...
Ja to od naših nogometaša samo primjećujem od Skippera, ali je on s godinama postao spor i ne može više to raditi kao prije, a i ovi današnji ofanzivci su sve brži, pa mu i to ne ide u prilog...to je imao npr. i Lucas Leiva prije one teške povrede...
Možda to netko drugačije vidi, ali ovo je moje mišljenje o igračima koje je Rodgers doveo...po meni su to više „balerine“ nego pravi igrači koji se ne boje one prave muške igre...pa čovječe tamo neki Serey Die nam pokazuje kako treba muški ići na loptu...
Joint_fc
BBC Sport's Ben Smith
"The new deal, which is potentially worth as much as £150,000 per week, is heavily incentivised. But if he does hit a series of performance-related targets it puts him in a similar bracket to Steven Gerrard. And that's symbolic because it is a recognition that having lost Luis Suarez, Sturridge has emerged as the player Liverpool must build their attack around. Raheem Sterling is the next player Liverpool will open talks with."
"The new deal, which is potentially worth as much as £150,000 per week, is heavily incentivised. But if he does hit a series of performance-related targets it puts him in a similar bracket to Steven Gerrard. And that's symbolic because it is a recognition that having lost Luis Suarez, Sturridge has emerged as the player Liverpool must build their attack around. Raheem Sterling is the next player Liverpool will open talks with."
190 000 eura sedmicno. 9 880 000 godisnje.
Napokon jedan bajram da sam kući i bez obaveza, a sve što želim za bajram jeste 3 boda kontra WBA.
Ne možeš popiti kahvu u Sa a da ne vidiš Carla. Ukazuje se kao Virgin Marija u Međugorju. Kvaterbaka ćeš uvijek viditi u lijepom društvu. Respect.

Ne možeš popiti kahvu u Sa a da ne vidiš Carla. Ukazuje se kao Virgin Marija u Međugorju. Kvaterbaka ćeš uvijek viditi u lijepom društvu. Respect.

Kocka je bačena
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN Redsi. Da ovaj dan provedemo u zdravlju, rahatluku i veselju sa našim najmilijima. 

At the end of the storm there's a golden sky..
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN Redsi a meni sretan rodjendan.
@Fera sta pijes ove sedmice dok placam sve ?
@Fera sta pijes ove sedmice dok placam sve ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bajramubarećula dobri narode, Senči sve najbolje 

Eid mubarek što bi rekli muslimani ili bajram šerif mubarek olsun što bi rekli turci ili nikad za bajram nećeš biti sam što bi rekli mi crveni.
Puno bodova ove godine, trofeja, da nam se Fera oženi, Carlo ozdravi, Jimmy opametni (
), Gaston pojede keks...
Puno bodova ove godine, trofeja, da nam se Fera oženi, Carlo ozdravi, Jimmy opametni (

Kocka je bačena