FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav detaljan izvjestaj,svaka ti dala ramo druzerammstein je napisao/la:bilo je oko 5 000 gledalaca na kosevukanarinac je napisao/la:bilo je 4 hiljade da je moglo vise moglo je al kad se pogleda da je to prijateljska to je super u cetvrtak ce da bude pakleno a ovi navijaci zelje bas me interesuje hehe zasto njih interesuje koliko nas ima na prijateljskim mi neznamo ni dali su igrali prijateljske ove godine a oni izgleda sve znaju i rezultat i strijelce da im dopunim izvjestaj 4 milje je bilo
posjetom prezadovoljanbit ce to bolje kad begladju ljudi kakvi majstori igraju za FKS
Šta je ono Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Bandović- bez posla imao jedno dobro istrcavanje kod gola nije mogao nista jer je udarac bio strašan
Dupovac- smireno, majstorski, jako sse dobro postavlja, nema igranja samo sigurno
Tatomirović- Isto kao dupovac...
Dzemo- dobar, vidi se da se pazi ozljede, ali i da nije 100% spreman... u odbrani bez greske, u napadu malo slabije
Puzigaća- odlican, dobar, dobro se ubacuje, loš mu je centarsut ali je za ovu ligu vrh
Radovac - BOŽE ŠTA JE ONO? KAKAV JE ONO MAJSTOR, KAKVA JE ONO IGRAČINA... ZASJENIO CIMIROTA
Cimirot- standardno odličan, jako puno terena pokriva
STOJČEV- MOLIM VAS NEKA NEKO NAPRAVI GIF ONIH DRIBLINGA PA LJUDI SU PADALI SA STOLICA!!!!![]()
Velkovski - standardna njegova partija, odlican, predobar!!
Bilbija- Zabio, odlican bio jako puno trci, nudi se.. samo da uđe u formu ...
Okić- Najjbrži igrač sarajeva poslije rata.--- jako puno pritišće odbranu protivnika, ne moze ga stici niko, BUKVALNO!
Rezerve:
Mitrevski- odličan
Duljević-fenomenalan, zao mi je sto nema mjesta u prvih 11
Faris- odlican, ali malo, mlalo brze se treba rastati od lopte
Protić- SJAJAN, i pored dva gola Puzija, protic djeluje opet mnogo bolje i pouzdanije od njega...
Kostić- strasan defanzivac, a zna i povući
Kovačević- igrac koji je buducnost kluba sigurno, jako dobar fizicki a zna i lopte
Puric- jako dobar, imao sjajnu asistenciju za Protica
Muhharemović- previše se zalijeće i pravi bespotrebne faulove
Kalasi- vidi se da je jak na lopti, brz, okretan, jako dobro se postavlja u odbrani i ne ceka igraca nego ide u duel.... ali se vidi da je neuigran i da ne smije krenuti prema naprijed jer ne zna ko ostaje da pokrije poziciju nejgovu pa je jako cesto ostajao nazad, bit ce strasno pojacanje !!!
Igra:
Ono je fenomenalno, strasno dobro. Kakva tranzicija igre, kakvo otvaranje prostora... Obrana jako dobro stoji.
Ono najvaznije, igramo fenomenalan presing a u napadu igramo sa tri u špicu plus radovac i stojcev odmah do njih, dakle 5 igraca u i na ivici 16 metara.... Kad izgubimo loptu strasno brza tranzicija u odbranu dok tri napadaca ganjaju odbranu i vezu!!!
Agresivno, jako brzo, tehnicki savrseno, jedva cekam cetvrtak!!!!!!
NEMATE POJMA STA PROPUŠTATE, IMA U POLA 1 NA BHT REPRIZA, IMATE STA VIDJETI!

SKINITE DRESOVE 

Majko mila,sta je ono.
Pa ovaku ekipu nismo imali od postanka BiH.Pa 30 igraca imamo, ne znas ko je bolji od boljeg.Kakva igra ,presing,trka,akcije **** Nijemce.
Sta opet radi Stojcev,smijesno je u jednom momentu bilo,ne smije niko od igraca Cardifa da mu priđe.Okic igracina.Radovac
Cimirot
Dzemo kako ce nam taj igrac pomoci svojim iskustvom,rutinom.Za Duljevica se mora naci mjesto.Sirijac kad je usao ,citav stadion se digao na noge.
Šteta sto se fudbal ne igra sa 12-13 igraca.

Pa ovaku ekipu nismo imali od postanka BiH.Pa 30 igraca imamo, ne znas ko je bolji od boljeg.Kakva igra ,presing,trka,akcije **** Nijemce.

Sredina samo ..TeaM87 je napisao/la:ovo sa slike je pola sjevera ?
Ti si opet šampion !
A fina smo mi ekipica. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Tako nekakohilmo je napisao/la:A fina smo mi ekipica.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..

Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara..

Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
jel ono snimak na bht u pola 1?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A ti si takav debil koji i ne zasluzuje nista bolje nego da mu cijeli zivot bude idol ona brkata spodoba i da se cijeli zivot takvom jadovanu uvlacis....a klub ojeg volis hvala Bogu nema za kifle i nema nikakvih naznaka da ce imati jos zadugo..sve dotad ces gledati igru kao u Petrovcu...a kad upalis TV onda jedi svoja muda kad vidis kako se bordo masina zahuktava i rusi sve pred sobom !JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
ma jasta, ne znaju hodati, invalidi... ako nisi znao, 3-4 igraca su redovno u 18 prvog tima a nerijeko i igrajumma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..![]()

ona sedmica je jedan od najvecih takenata u Engleskoj...
heravom i dlaka smeta
pratio sam malo komentare Rodjenih vezano za Okica, manje vise svi su bili slozni da je zadnju polusezonu igrao ispod ocekivanja i mislim da mu je prelazak u nas klub dao potreban izazov, mislim da se malo zasitio i vjerujem da ce vremenom pruzati i jos bolje partije..tacno igrac uz Duljevica koji nam je trebao, prodoran, brz, dobar sa loptom i najbitnije strijelac
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..![]()
To ti je opticka varka.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 jul 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sto si ti agresivan decko...rammstein je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..![]()
Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara..![]()
ma jasta, ne znaju hodati, invalidi... ako nisi znao, 3-4 igraca su redovno u 18 prvog tima a nerijeko i igraju![]()
heravom i dlaka smeta

FK SARAJEVO.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tipicna prjateljska ut. sa mnogo izmjena, protivnik je bio uistinu slab, vidno neuigran ali i vidno borben, pruzili su otpor koliko su mogli.
Mislim ovo nije bio nikakav ozbiljan test ili nesto novo u odnosu na susrete iz Slovenije.
U sredini dominacija, izrazit posjed lopte, isti likovi ponovo pokazuju da ce biti okosnica tima, u napadu ipak blijedo, pogotovo Bilbija, taj nije ni jednu prijateljsku ut. nesto pokazao, Krste svakako imao laksu povredu, opet nelos, Ševko napreduje, veceras ponajbolji u navali...
Ne znam stvarno, ali koliki je grijeh gurnuti Krstu na krilo a staviti ocajnog i loseg Bilbiju u napad, hajd ti to objasni, hajd
, ma ne mozes ubijediti i gotovo, ma ne moze
Sevko mora igrat, momak samo nek nastavi pruzat ovakve igre i bice ponajbolji.
Ista stvar, na postavljen protivnicki bunker ili odbranu ne igramo zadovoljavajuce, to se jos nije svarilo.
Puno kombinacija (ono kad hoces sa sto vise dodavanja doc do pred gol), pa ubacenih lopti, nekakvih pokusaja pa i pokoji pokusaj iz daljine nisu zadovoljavajuce zavrsavali, cak naprotiv, golman uhvati, odbrana izbije i otkloni opasnost, valja to popravljat.
Ne znam, razocaran sam i Cardiffom
, osim snage i trke (ono bas usadjene trke od malih nogu, ljudi stvarno trce, ganjaju loptu, pa prof. su moraju
) malo su pokazali, jako malo, onaj crnac i 20. Johnson sto je zabio gol mogu dobiti neko priznanje, ostali su za Halifaxa, Buryja...
Radovac odigrao opusteno, bas hrabro i poprilicno dobro, jest imao gresaka, pogresnih lopti ali on treba tek stasati u igraca, na pravom je putu, samo nek nastavi.
Haugesund, gledamo ih vec sutra pa zatim uzivo aBda ih u cetvrtak.
Mislim ovo nije bio nikakav ozbiljan test ili nesto novo u odnosu na susrete iz Slovenije.
U sredini dominacija, izrazit posjed lopte, isti likovi ponovo pokazuju da ce biti okosnica tima, u napadu ipak blijedo, pogotovo Bilbija, taj nije ni jednu prijateljsku ut. nesto pokazao, Krste svakako imao laksu povredu, opet nelos, Ševko napreduje, veceras ponajbolji u navali...
Ne znam stvarno, ali koliki je grijeh gurnuti Krstu na krilo a staviti ocajnog i loseg Bilbiju u napad, hajd ti to objasni, hajd

Sevko mora igrat, momak samo nek nastavi pruzat ovakve igre i bice ponajbolji.
Ista stvar, na postavljen protivnicki bunker ili odbranu ne igramo zadovoljavajuce, to se jos nije svarilo.

Puno kombinacija (ono kad hoces sa sto vise dodavanja doc do pred gol), pa ubacenih lopti, nekakvih pokusaja pa i pokoji pokusaj iz daljine nisu zadovoljavajuce zavrsavali, cak naprotiv, golman uhvati, odbrana izbije i otkloni opasnost, valja to popravljat.
Ne znam, razocaran sam i Cardiffom

Radovac odigrao opusteno, bas hrabro i poprilicno dobro, jest imao gresaka, pogresnih lopti ali on treba tek stasati u igraca, na pravom je putu, samo nek nastavi.
Haugesund, gledamo ih vec sutra pa zatim uzivo aBda ih u cetvrtak.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Moguceamypitar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..![]()
To ti je opticka varka.Nisu oni na razini Leotara,nego smo mi prejaki,pa dobijas krivu sliku. :lol:Ako Tan bude gledao ovo svoje omladince iz Cardifa,sve ce ih rastjerati iz kluba.

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jaj... sta!? SAMIR RADOVAC GOJKO CIMIROT I MILOS STOJCEV najjaci vezni red u BH PL. Moglo je ovo i bolje, nemojte previse da se hvalimo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
mma_hz je napisao/la:Sto si ti agresivan decko...rammstein je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti..![]()
Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara..![]()
ma jasta, ne znaju hodati, invalidi... ako nisi znao, 3-4 igraca su redovno u 18 prvog tima a nerijeko i igraju![]()
heravom i dlaka smetato je moje misljenje ,polahko da ne bude za 2 mjeseca **** majke igracima...ja sam prezadovoljan pgt Radovcem malim...
Okic ce nam biti najvece pojacanje uz Duljevica.Tacno je da je imao par pogresnih dodavanja,ali kod njega je bila non -stop lopta.Svaka ,kontra,akcija je pocinjala od njega.Brz kao munja,ubrzo nam je igru prema naprijed za 20 %.Kad pocne prvenstvo, i kad uđe ova ekipa u takmicarsku formu,tek tad ces vidjeti kakava ce to biti igracina.