FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nerminovic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nerminovic » 12 jul 2014, 23:42

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 12 jul 2014, 23:45

rammstein je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:bilo je 4 hiljade da je moglo vise moglo je al kad se pogleda da je to prijateljska to je super u cetvrtak ce da bude pakleno a ovi navijaci zelje bas me interesuje hehe zasto njih interesuje koliko nas ima na prijateljskim mi neznamo ni dali su igrali prijateljske ove godine a oni izgleda sve znaju i rezultat i strijelce da im dopunim izvjestaj 4 milje je bilo
bilo je oko 5 000 gledalaca na kosevu
posjetom prezadovoljan :) bit ce to bolje kad begladju ljudi kakvi majstori igraju za FKS
Šta je ono Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Bandović- bez posla imao jedno dobro istrcavanje kod gola nije mogao nista jer je udarac bio strašan

Dupovac- smireno, majstorski, jako sse dobro postavlja, nema igranja samo sigurno

Tatomirović- Isto kao dupovac...

Dzemo- dobar, vidi se da se pazi ozljede, ali i da nije 100% spreman... u odbrani bez greske, u napadu malo slabije

Puzigaća- odlican, dobar, dobro se ubacuje, loš mu je centarsut ali je za ovu ligu vrh

Radovac - BOŽE ŠTA JE ONO? KAKAV JE ONO MAJSTOR, KAKVA JE ONO IGRAČINA... ZASJENIO CIMIROTA

Cimirot- standardno odličan, jako puno terena pokriva

STOJČEV- MOLIM VAS NEKA NEKO NAPRAVI GIF ONIH DRIBLINGA PA LJUDI SU PADALI SA STOLICA!!!! :tokralju:

Velkovski - standardna njegova partija, odlican, predobar!!

Bilbija- Zabio, odlican bio jako puno trci, nudi se.. samo da uđe u formu ...

Okić- Najjbrži igrač sarajeva poslije rata.--- jako puno pritišće odbranu protivnika, ne moze ga stici niko, BUKVALNO!

Rezerve:

Mitrevski- odličan
Duljević-fenomenalan, zao mi je sto nema mjesta u prvih 11
Faris- odlican, ali malo, mlalo brze se treba rastati od lopte
Protić- SJAJAN, i pored dva gola Puzija, protic djeluje opet mnogo bolje i pouzdanije od njega...
Kostić- strasan defanzivac, a zna i povući
Kovačević- igrac koji je buducnost kluba sigurno, jako dobar fizicki a zna i lopte :)
Puric- jako dobar, imao sjajnu asistenciju za Protica
Muhharemović- previše se zalijeće i pravi bespotrebne faulove

Kalasi- vidi se da je jak na lopti, brz, okretan, jako dobro se postavlja u odbrani i ne ceka igraca nego ide u duel.... ali se vidi da je neuigran i da ne smije krenuti prema naprijed jer ne zna ko ostaje da pokrije poziciju nejgovu pa je jako cesto ostajao nazad, bit ce strasno pojacanje !!!

Igra:
Ono je fenomenalno, strasno dobro. Kakva tranzicija igre, kakvo otvaranje prostora... Obrana jako dobro stoji.
Ono najvaznije, igramo fenomenalan presing a u napadu igramo sa tri u špicu plus radovac i stojcev odmah do njih, dakle 5 igraca u i na ivici 16 metara.... Kad izgubimo loptu strasno brza tranzicija u odbranu dok tri napadaca ganjaju odbranu i vezu!!!
Agresivno, jako brzo, tehnicki savrseno, jedva cekam cetvrtak!!!!!!

NEMATE POJMA STA PROPUŠTATE, IMA U POLA 1 NA BHT REPRIZA, IMATE STA VIDJETI!
Kakav detaljan izvjestaj,svaka ti dala ramo druze :D :bow: :bow: :bow:

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 12 jul 2014, 23:46

SKINITE DRESOVE :njanjanja:

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 jul 2014, 23:50

ovo sa slike je pola sjevera ?
FKŽ !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 23:51

Majko mila,sta je ono. :tokralju:
Pa ovaku ekipu nismo imali od postanka BiH.Pa 30 igraca imamo, ne znas ko je bolji od boljeg.Kakva igra ,presing,trka,akcije **** Nijemce. :tokralju: Sta opet radi Stojcev,smijesno je u jednom momentu bilo,ne smije niko od igraca Cardifa da mu priđe.Okic igracina.Radovac :tokralju: Cimirot :tokralju: Dzemo kako ce nam taj igrac pomoci svojim iskustvom,rutinom.Za Duljevica se mora naci mjesto.Sirijac kad je usao ,citav stadion se digao na noge. :lol: Šteta sto se fudbal ne igra sa 12-13 igraca.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 jul 2014, 23:51

TeaM87 je napisao/la:ovo sa slike je pola sjevera ?
Sredina samo ..
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jul 2014, 23:52

A fina smo mi ekipica. ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 12 jul 2014, 23:54

hilmo je napisao/la:A fina smo mi ekipica. ;)

Tako nekako :P

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2014, 23:54

Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti.. :think: :think:
Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jul 2014, 23:57

jel ono snimak na bht u pola 1?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 12 jul 2014, 23:57

JosipBukal je napisao/la:
rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
A ti si takav debil koji i ne zasluzuje nista bolje nego da mu cijeli zivot bude idol ona brkata spodoba i da se cijeli zivot takvom jadovanu uvlacis....a klub ojeg volis hvala Bogu nema za kifle i nema nikakvih naznaka da ce imati jos zadugo..sve dotad ces gledati igru kao u Petrovcu...a kad upalis TV onda jedi svoja muda kad vidis kako se bordo masina zahuktava i rusi sve pred sobom !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 jul 2014, 23:58

mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti.. :think: :think:
Polahko previse ih hvalite,ovaj djecurlija iz Kardifa su smjesna bila toliko greski u odbrani i pogresnih pasova..nisu imali prilike citavu utakmicu..na razini Leotara.. :mrgreen:
ma jasta, ne znaju hodati, invalidi... ako nisi znao, 3-4 igraca su redovno u 18 prvog tima a nerijeko i igraju :)
ona sedmica je jedan od najvecih takenata u Engleskoj...
heravom i dlaka smeta

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 12 jul 2014, 23:58

pratio sam malo komentare Rodjenih vezano za Okica, manje vise svi su bili slozni da je zadnju polusezonu igrao ispod ocekivanja i mislim da mu je prelazak u nas klub dao potreban izazov, mislim da se malo zasitio i vjerujem da ce vremenom pruzati i jos bolje partije..tacno igrac uz Duljevica koji nam je trebao, prodoran, brz, dobar sa loptom i najbitnije strijelac
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 23:58

mma_hz je napisao/la:Cime je vas toliko veceras Okic zadivio..imao jedan prodor u prvom poluvremenu i pofin br pogresnih pasova i izgubljenih lopti.. :think: :think:

To ti je opticka varka. ;) Nisu oni na razini Leotara,nego smo mi prejaki,pa dobijas krivu sliku. :lol:Ako Tan bude gledao ovo svoje omladince iz Cardifa,sve ce ih rastjerati iz kluba. :lol:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 13 jul 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jul 2014, 00:01

rammstein je napisao/la:
:roll:
ma jasta, ne znaju hodati, invalidi... ako nisi znao, 3-4 igraca su redovno u 18 prvog tima a nerijeko i igraju :)
heravom i dlaka smeta
Sto si ti agresivan decko... :roll: to je moje misljenje ,polahko da ne bude za 2 mjeseca **** majke igracima...ja sam prezadovoljan pgt Radovcem malim...
FK SARAJEVO.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 jul 2014, 00:02

Al ga zavali klinac Deji nije je vidio. :rol:
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 jul 2014, 00:03

Tipicna prjateljska ut. sa mnogo izmjena, protivnik je bio uistinu slab, vidno neuigran ali i vidno borben, pruzili su otpor koliko su mogli.
Mislim ovo nije bio nikakav ozbiljan test ili nesto novo u odnosu na susrete iz Slovenije.
U sredini dominacija, izrazit posjed lopte, isti likovi ponovo pokazuju da ce biti okosnica tima, u napadu ipak blijedo, pogotovo Bilbija, taj nije ni jednu prijateljsku ut. nesto pokazao, Krste svakako imao laksu povredu, opet nelos, Ševko napreduje, veceras ponajbolji u navali...
Ne znam stvarno, ali koliki je grijeh gurnuti Krstu na krilo a staviti ocajnog i loseg Bilbiju u napad, hajd ti to objasni, hajd :facepalm: , ma ne mozes ubijediti i gotovo, ma ne moze :nedam:
Sevko mora igrat, momak samo nek nastavi pruzat ovakve igre i bice ponajbolji.

Ista stvar, na postavljen protivnicki bunker ili odbranu ne igramo zadovoljavajuce, to se jos nije svarilo. :problem:
Puno kombinacija (ono kad hoces sa sto vise dodavanja doc do pred gol), pa ubacenih lopti, nekakvih pokusaja pa i pokoji pokusaj iz daljine nisu zadovoljavajuce zavrsavali, cak naprotiv, golman uhvati, odbrana izbije i otkloni opasnost, valja to popravljat.
Ne znam, razocaran sam i Cardiffom :mrgreen: , osim snage i trke (ono bas usadjene trke od malih nogu, ljudi stvarno trce, ganjaju loptu, pa prof. su moraju :mrgreen: ) malo su pokazali, jako malo, onaj crnac i 20. Johnson sto je zabio gol mogu dobiti neko priznanje, ostali su za Halifaxa, Buryja...
Radovac odigrao opusteno, bas hrabro i poprilicno dobro, jest imao gresaka, pogresnih lopti ali on treba tek stasati u igraca, na pravom je putu, samo nek nastavi.

Haugesund, gledamo ih vec sutra pa zatim uzivo aBda ih u cetvrtak.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jul 2014, 00:03

amypitar je napisao/la:

To ti je opticka varka. ;) Nisu oni na razini Leotara,nego smo mi prejaki,pa dobijas krivu sliku. :lol:Ako Tan bude gledao ovo svoje omladince iz Cardifa,sve ce ih rastjerati iz kluba. :lol:
Moguce :D ,ma kad ovo vidi nek se kani Kardifa i nek sa Sarajevom napadne EL.. :opaopa:
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 jul 2014, 00:08

Jaj... sta!? SAMIR RADOVAC GOJKO CIMIROT I MILOS STOJCEV najjaci vezni red u BH PL. Moglo je ovo i bolje, nemojte previse da se hvalimo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jul 2014, 00:09

mma_hz je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
:roll:
heravom i dlaka smeta
Sto si ti agresivan decko... :roll: to je moje misljenje ,polahko da ne bude za 2 mjeseca **** majke igracima...ja sam prezadovoljan pgt Radovcem malim...

Okic ce nam biti najvece pojacanje uz Duljevica.Tacno je da je imao par pogresnih dodavanja,ali kod njega je bila non -stop lopta.Svaka ,kontra,akcija je pocinjala od njega.Brz kao munja,ubrzo nam je igru prema naprijed za 20 %.Kad pocne prvenstvo, i kad uđe ova ekipa u takmicarsku formu,tek tad ces vidjeti kakava ce to biti igracina.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HyperOS, juka55, kogmagie46, riki46, samoFKS, zagorski i 66 gostiju.