FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
66
19%
2. Borbu za Evropu
160
46%
3. Sredinu tabele
58
17%
4. Borbu za opstanak
62
18%

Ukupno glasova: 346

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 07 jan 2026, 16:22

Hansestadt je napisao/la:
07 jan 2026, 14:44
Cim ti je plan kamp, besplatno treniranje za djecu, stipendije znaci da love ne fali ni za prava pojacanja.
Pa najavio je da imamo sredstva za pojacanja, ali da se ide ciljano, ne sad 30 igraca na probe i bezveze dovoditi.
Fk Željezničar.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 07 jan 2026, 16:23

NoDi80 je napisao/la:
07 jan 2026, 16:20
Nisam bio sretniji odavno i Brkovic kad prica vjerujem ono sto kaze za razliku od proslih nekih ljudi
Boga ti sjecas li ga se iz proslog mandata?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 16:27

Railwayman30 je napisao/la:
07 jan 2026, 16:23
NoDi80 je napisao/la:
Nisam bio sretniji odavno i Brkovic kad prica vjerujem ono sto kaze za razliku od proslih nekih ljudi
Boga ti sjecas li ga se iz proslog mandata?
Ne sjecam se da je on govorio o nekim projektima, viziji, planu i o buducnosti kluba
Ne sjecam se kad je neko rekao da cemo formirati skaut sluzbe u tri, cetiri drzave i da cemo se brinuti o djeci
Dosta stvari je receno koje nisam prije cuo u Zelji
Uglavnom vjerujem da idemo naprijed i da smo konacno probili led
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jan 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 jan 2026, 16:29

NoDi80 je napisao/la:
Ne rise,do prije dva mjeseca nisi znao ko je Brkovic sad nesto palamudis.
Brko iz druge galaksije!

Demaaa
Kontakt:

Post Postao/la Demaaa » 07 jan 2026, 16:31

Ako ništa Slaviša mi ulijeva neko samopouzdanje prvom pojavom pred kamera, bijela košulja i plavi sako. Znači čovjek je pazio na sitne detalje tako da će se i za veće detalje znati pobrinuti iskreno se nadam.
Umjeren u izjavama , bez mnogo otkrivanja i bez euforije, čekamo proljeće uvijek famozno.
Brković izgleda baš zagrijan da radi isto jako direktan, iznijeli su neki plan za svaku strukturu kluba pa gospodo bujrum.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 16:32

1921boy je napisao/la:
07 jan 2026, 16:29
NoDi80 je napisao/la:
Mene to ne interesuje bio Amar Osim ili Muamer Svraka ili neki sa strane
Ili radis ili ne radis **** mi se za ostalo da mi je brat rodjeni
Kazem samo da sam danas cuo neke stvari koje nikad nisam cuo poput ovoga za skauting u tri, cetir drzave, brigi o djeci…
U februaru cemo dobiti javno plan kluba za naredne cetiri godine i to je jedan od razloga za podrsku
Demaaa je napisao/la:
07 jan 2026, 16:31
Ako ništa Slaviša mi ulijeva neko samopouzdanje prvom pojavom pred kamera, bijela košulja i plavi sako. Znači čovjek je pazio na sitne detalje tako da će se i za veće detalje znati pobrinuti iskreno se nadam.
Umjeren u izjavama , bez mnogo otkrivanja i bez euforije, čekamo proljeće uvijek famozno.
Brković izgleda baš zagrijan da radi isto jako direktan, iznijeli su neki plan za svaku strukturu kluba pa gospodo bujrum.
:thumbup: i meni se svidja njegov pristup bez ikakvog hajpa i obecavanja
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 jan 2026, 16:49

1921boy je napisao/la:
07 jan 2026, 16:29
NoDi80 je napisao/la:
Kako ce znati rodio se prije 13 godina

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 07 jan 2026, 16:54

Mene samo brine ovaj turnir Ivice Osima sto dosta "nasih" navijaca nece ici na turnir. Kad Amar bude kod klupe dok se turnir igra. E to je tuga, a ostalo ce se valjda poslozii vec jednom. Nada je jer ce neko ulagati kes a ne ko ranije s biroa dodju u klubu. A vrijeme ce pokazati ostalo je nagadanje.

slika

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 07 jan 2026, 17:01

Ja pripadam grupi mlađih navijača i nisam upoznat sa radom Brkovića u prošlosti,ako će se pola od ovog s konferencije ostvariti bit će dobro.Trener Stojanović korektno,bez bombastičnih najava i toga,najzanimljivije će bit za pojačanja,sad kad imamo veći budžet.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 17:04

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
07 jan 2026, 17:01
Ja pripadam grupi mlađih navijača i nisam upoznat sa radom Brkovića u prošlosti,ako će se pola od ovog s konferencije ostvariti bit će dobro.Trener Stojanović korektno,bez bombastičnih najava i toga,najzanimljivije će bit za pojačanja,sad kad imamo veći budžet.
Oni su mahaluse i oni znaju svakog covjeka u klub, dok ja pamtim ili znam samo samo najvece legende trenerske ili igracke,a za rad u klubu ne znam ni danas 70% ljudi, a ni ne interesuje me
Oni neke rajlovce spominju,sve zivo znaju, ko je s kim, ko je protiv koga, koliko su plate, sta radovac prica na kafi, a ja pojma nemam, jer mene to ne interesuje i nisam mahalusa
Realno Brkovic je poznatiji raji po tome sto radi oko kluba nego po igrackim kvalitetama i nije neka legenda kluba da ga pamtim
Za mene ce postat legenda tek ukoliko ispuni barem 70% prica sa presice
A sto se tice vas koji me prozivate smijesni ste, jer vi vecinom samo mahalate i to je vasa svrha na forumi
Bolje se baviti igracima, analizama nego vasim mahalanjem koje nas godinama skupo kosta
I meni smetaju mnogi postovi pa ih ignorisem
Uvijek mi je draze citati ljude poput onog levina, ahmeda, svrakino nego mahalske price
Nadam se ce ovi ljudi u budcnosti iskorijeniti mahalanje i da niko izvan kluba nece imati nikakve informacije
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jan 2026, 17:24, ukupno mijenjano 4 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 07 jan 2026, 17:10

Rad, rad i samo rad. Zvuči pozitivno ali treba to sve sprovesti u djelo. Idemo pomoći ka tim ciljevima onoliko koliko možemo, članske, shop, karte, redovan dolazak, grlo i dlanovi.

Nemamo šta mudrovati, podrška Klubu u svakoj situaciji. Ne pecajte se na članke i na rekla-kazala, jasno je u kom pravcu će to ići i po izjavi Stojanovića i Brkovića.

Neka ova godina bude prva u nizu jedne lijepe, kvalitetne i dugotrajne priče.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

AhmedNurudin
Kontakt:

Post Postao/la AhmedNurudin » 07 jan 2026, 17:25

Prešli smo 3000 članova. 💙
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 jan 2026, 17:27

NoDi80 je napisao/la:
07 jan 2026, 17:04
MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
07 jan 2026, 17:01
Oni su mahaluse i oni znaju svakog covjeka u klub, dok ja pamtim ili znam samo samo najvece legende trenerske ili igracke,a za rad u klubu ne znam ni danas 70% ljudi, a ni ne interesuje me
Oni neke rajlovce spominju,sve zivo znaju, ko je s kim, ko je protiv koga, koliko su plate, sta radovac prica na kafi, a ja pojma nemam, jer mene to ne interesuje i nisam mahalusa
Realno Brkovic je poznatiji raji po tome sto radi oko kluba nego po igrackim kvalitetama i nije neka legenda kluba da ga pamtim
Za mene ce postat legenda tek ukoliko ispuni barem 70% prica sa presice
A sto se tice vas koji me prozivate smijesni ste, jer vi vecinom samo mahalate i to je vasa svrha na forumi
Bolje se baviti igracima, analizama nego vasim mahalanjem koje nas godinama skupo kosta
I meni smetaju mnogi postovi pa ih ignorisem
Uvijek mi je draze citati ljude poput onog levina, ahmeda, svrakino nego mahalske price
Nadam se ce ovi ljudi u budcnosti iskorijeniti mahalanje i da niko izvan kluba nece imati nikakve informacije
Pa znas trenere, ali ne znas da je Nijaz bio dio tog tima koji je osvajao titule.. Nema logike.
Fk Željezničar.

ManIng
Kontakt:

Post Postao/la ManIng » 07 jan 2026, 17:29

Hajmo ljudi makar 5K do kraja sedmice, sramota je da da konama bjezimo samo 1500 clanskih

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 07 jan 2026, 17:31

iskacu neke nove struje ko iz pastete
nek crknu dusmani, najjaci smo

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 jan 2026, 17:40

ManIng je napisao/la:
07 jan 2026, 17:29
Hajmo ljudi makar 5K do kraja sedmice, sramota je da da konama bjezimo samo 1500 clanskih
Nek se hulahopka uclani ne mora vise niko.
Fk Željezničar.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 07 jan 2026, 17:54

Virtu4l je napisao/la:
07 jan 2026, 16:05
Novinar: Kad se Željezničar može približiti ulaganjima vodeće tri ekipe u igrački kadar?

Brković: Možemo se približiti odmah ako ne i više.

Ovo je sve što treba da vas zanima i odgovor na sva pitanja.
Nisam stigao danas pratiti ovo. Ali moram istaci da mi odgovori od Nijaza djeluju odmjereni,sigurni i ohrabrujuci.
Strpljenje mi izgleda kao neki kljuc u ovih prvih pola godine. Ali od svih prica i planova,logivno nas najvise zanima kvalitet novih igraca,a o tome je bio prilicno jasan i za mene ohrabrujuci. Mozemo se pribliziti odmah ako ne i vise. To je ono sto sviju nas zanima prvo. Zato mi je i logicno da ovoj ekipi treba 2 do 3 dobra igraca trenutno. I to je taj neki maximum,jer za vise nema nekog smisla. Ne mozes ispraviti odmah zaostatak koji imas nakon pola godine i nakon godina kaskanja za ova 3 kluba.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 07 jan 2026, 18:05

Ma najbitnija vijest je da se birju ljudi i da se ne zuri. Onaj ko bude izabran bice tu s razlogom i znanjem a bice ocigledno i dobro placen.

I to je pravi put, pucas na kvalitet a ne na nekog ko ce odmah sutra doci i sa njin ces izgubiti godinu ili vise i nista neces unaprijediti.

Sve u svemu, ne sjecam se koje smo to zime imali ljepse vijesti, ako sve bude ovsko kako se price, postat cemo ozbiljan klub a ni to ne moze preko noci TO NE TREBA ZABORAVLJATI

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 07 jan 2026, 18:13

Pablo11 je napisao/la:
07 jan 2026, 17:27

Pa znas trenere, ali ne znas da je Nijaz bio dio tog tima koji je osvajao titule.. Nema logike.
Pa nije bio trener Zelje, a ni ko igrac nije nista osvojio sa Zeljom da ga moram znati
Vidim da je bio generalni sekretar kluba i potpredsjenik u brkinom periodu
Iskreno ne znam ni danas ko obnasa te funkcije, a ni ne zanima me, jer svakako nisam strucan da znam kakav mora biti covjek koji obavlja te fukcije
Znas li ti koji je najbolji strijelac pionira ?
Tebe to ne interesuje i sta sad treba da te napadam zbog toga?
Nebitno jer u ovom trenutku najmanje Zeljinim navijacima trebaju prepucavanja, podjele i svadje
Treba da svi zajedno maksmimalno podrzimo i da klub svaki dan napreduje
Kome se ne svidja moja prica o igracima, neka je samo ignorise i to je to
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Austinpowers
Kontakt:

Post Postao/la Austinpowers » 07 jan 2026, 18:32

NoDi80 je napisao/la:
07 jan 2026, 18:13
Pablo11 je napisao/la:
07 jan 2026, 17:27

Pa nije bio trener Zelje, a ni ko igrac nije nista osvojio sa Zeljom da ga moram znati
Vidim da je bio generalni sekretar kluba i potpredsjenik u brkinom periodu
Iskreno ne znam ni danas ko obnasa te funkcije, a ni ne zanima me, jer svakako nisam strucan da znam kakav mora biti covjek koji obavlja te fukcije
Znas li ti koji je najbolji strijelac pionira ?
Tebe to ne interesuje i sta sad treba da te napadam zbog toga?
Nebitno jer u ovom trenutku najmanje Zeljinim navijacima trebaju prepucavanja, podjele i svadje
Treba da svi zajedno maksmimalno podrzimo i da klub svaki dan napreduje
Kome se ne svidja moja prica o igracima, neka je samo ignorise i to je to
E jbg nodi, realno bi trebao znat ko je nijaz brkovic ako si pratio zelju prije 2015, to je neka opsta plava kultura
VTZ

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 4 gosta.