Klix
Novi direktor op, nova skaut sluzba, skolovanje, smjestaj za djecu…
Konacno da docekam ovaj trenutak
Ide novi teren na ljeto, a sljedece godine novi zapad
B tim se vracaa, trazi se rijesenjee za kamp
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Klix

Već od naredne se možemo boriti za titulu ako se sve posloži na vrijeme. Nijaz nije neki indijanac, kao ni Sanin, neće nas ni sudije više tako lako zakidat, a da se ne lažemo ni Borac, Zrinjski nisu Bog zna kakav kvalitet, nego imaju zaštitu sudija prije svega. Ako se ostvari ovo što je najavljeno na pressu i druga polusezona iskoristi kao podloga, već od naredne sezone nas čeka blistavija budućnost.
Kad si se nasluso majke ti?Skauting nikad nisi imo.Imat ces desetak ljudi rasporedjeni u BiH,Austriji i regionu.Dolazi ti stranac da vodi omladinski pogon.Za zapadnu tribinu ce vec sad pocet skupljat papire i dozvole.Spremni su da placaju ostete za igrace.Nece dovodit 10 polovnjaka nego 2 3 klase.Ivicin turnir nikad nije spomenut.Kamp vec postoji rjesenje koje ce najdalje do ljeta bit operativno.Teren mijenjaju na ljeto.Receno je da su cilj trofeji.Evo kad si ovo cuo da je neko reko?WeekendOffender je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:04Neka ljudi ba, naslusali smo se mi ovoga vec vise puta.
Buraz svaki put kad neko novi sjedne na celo kluba odrzi se presica gdje se najavi 10 dobrih stvari a ostvare 2-3. O tome pricam, nije nikakva prozivka niti kritika prema bilo kome od novih ljudi koji su tu, samo realno stanje sta smo mi navijaci Zeljeznicara prozivjeli u zadnjih 10-15 godina, nema predsjenika koji nam obecavo svasta nesto.1921boy je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:12Kad si se nasluso majke ti?Skauting nikad nisi imo.Imat ces desetak ljudi rasporedjeni u BiH,Austriji i regionu.Dolazi ti stranac da vodi omladinski pogon.Za zapadnu tribinu ce vec sad pocet skupljat papire i dozvole.Spremni su da placaju ostete za igrace.Nece dovodit 10 polovnjaka nego 2 3 klase.Ivicin turnir nikad nije spomenut.Kamp vec postoji rjesenje koje ce najdalje do ljeta bit operativno.Teren mijenjaju na ljeto.Receno je da su cilj trofeji.Evo kad si ovo cuo da je neko reko?WeekendOffender je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:04Neka ljudi ba, naslusali smo se mi ovoga vec vise puta.
Opet puno je drugacije kad imas sredstva za mnoge stvari od ovoga. Vidjecemo sve na ljeto.WeekendOffender je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:18Buraz svaki put kad neko novi sjedne na celo kluba odrzi se presica gdje se najavi 10 dobrih stvari a ostvare 2-3. O tome pricam, nije nikakva prozivka niti kritika prema bilo kome od novih ljudi koji su tu, samo realno stanje sta smo mi navijaci Zeljeznicara prozivjeli u zadnjih 10-15 godina, nema predsjenika koji nam obecavo svasta nesto.1921boy je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:12Kad si se nasluso majke ti?Skauting nikad nisi imo.Imat ces desetak ljudi rasporedjeni u BiH,Austriji i regionu.Dolazi ti stranac da vodi omladinski pogon.Za zapadnu tribinu ce vec sad pocet skupljat papire i dozvole.Spremni su da placaju ostete za igrace.Nece dovodit 10 polovnjaka nego 2 3 klase.Ivicin turnir nikad nije spomenut.Kamp vec postoji rjesenje koje ce najdalje do ljeta bit operativno.Teren mijenjaju na ljeto.Receno je da su cilj trofeji.Evo kad si ovo cuo da je neko reko?WeekendOffender je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:04Neka ljudi ba, naslusali smo se mi ovoga vec vise puta.
Dabogda oni sve to ostvarili naravno, ja navijam za Zelju i volio bih da Zeljo sve te dobre stvari ima. Ovo sam napisao vise malo da se ljudi dozovu i urazume jer se ovdje slavi ko da smo vec sve to dobili.
Nek nam je svima sretno i ne sekiraj mi se puno
Novinar: Kad se Željezničar može približiti ulaganjima vodeće tri ekipe u igrački kadar?
Brković: Možemo se približiti odmah ako ne i više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.