2 1.50 mjera

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Trebali bi,to u wwinu 1,50 ? ja sam u premieru odigrato tamo je 1,40sarajlija je napisao/la:Ma borusija uzima veceras hladno one
2 1.50 mjera
Moraju dobitmarcelo12 je napisao/la:Kakve su sanse Evertonu večeras? Doduše već sam ih odigrao al da vidim jel neko upoznat sa sastavom
Nadam se, po meni Sevilla, Napoli, Wolfsburg, Dinamo M, Legia..lagano prolaze. Jedino sa listica su mi sumnjivi Everton i Besiktas.Carli je napisao/la:Moraju dobitmarcelo12 je napisao/la:Kakve su sanse Evertonu večeras? Doduše već sam ih odigrao al da vidim jel neko upoznat sa sastavom
Moze tako, to ti je bez fikseva. Nisam previse upućen u sisteme al kad igras i par fikseva, dobitak je veci, s tim da si njih obavezan pogoditbelson je napisao/la:pozz, nikad u zivotu nisam sastavio sistemski listic pa sam sad nesto pokusao pa samo da pitam jel se moze ovo ovako odigrati ili sam pogrijesio nesto?
a to sam primjetio, i kako se ovo uopste oznacava kad igram, ispod listica stavim koji sistem i to je to ?marcelo12 je napisao/la:Moze tako, to ti je bez fikseva. Nisam previse upućen u sisteme al kad igras i par fikseva, dobitak je veci, s tim da si njih obavezan pogoditbelson je napisao/la:pozz, nikad u zivotu nisam sastavio sistemski listic pa sam sad nesto pokusao pa samo da pitam jel se moze ovo ovako odigrati ili sam pogrijesio nesto?
ako odznacis neki par onda ce ti to bit fiks, valjda
Da samo oznacis koji sistem ces igrat i gkedaj koliki je min dobitak i takobelson je napisao/la:a to sam primjetio, i kako se ovo uopste oznacava kad igram, ispod listica stavim koji sistem i to je to ?marcelo12 je napisao/la:Moze tako, to ti je bez fikseva. Nisam previse upućen u sisteme al kad igras i par fikseva, dobitak je veci, s tim da si njih obavezan pogoditbelson je napisao/la:pozz, nikad u zivotu nisam sastavio sistemski listic pa sam sad nesto pokusao pa samo da pitam jel se moze ovo ovako odigrati ili sam pogrijesio nesto?
ako odznacis neki par onda ce ti to bit fiks, valjda
i sad ja hocu da stavim 1000 maraka na Ugru a nemam ni jedno jedino objasnjenje sta i kako??? daj malo to ozbiljnije pricajte kuknjavaAbstex je napisao/la:Pokusati ovu Ugru singl odigrati na veci ulog..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.