Za mene najveći kralj ove lige.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To sve zavisi od policije i njihovog plana osiguranja ove utakmice. Ako oni skontaju da će tokom dana primati navijače Sarajeva u Zenici, onda će im sigurno i obezbijediti taj neki prostor za kretanje, samim tim i te lokale koje oni spominju, naravno da će ljudi sjesti popiti pivu, sok, kafu, nešto pojesti, uostalom na to ti se neće buniti nijedan lokal u Zenici, ljudi će zaraditi od toga, što je prvenstveno prva stvar koja bi meni pala na pamet da sam u koži nekog Zeničanina.prisonbreak je napisao/la:Eh bas u tome jest problem. Sve sto si naveo ja se slazem, udji sad malo na pdf Sarajeva gdje najavljuju da ce okupirati svaki lokal, da ce u pola Zenice oni pjevatibi raditi sta hoceRaonffa je napisao/la:
Ne zakuhavam, nego mi smiješne ove konstatacije koje se vrte među navijačima Čelika zadnjih par dana.
Čuj "nećete pjevati i nositi obilježja", pa normalno da će pjevati i nositi obilježja gdje god da se budu nalazili u Zenici, odnosno gdje to policija odredi. Isto tako, normalno da neće hodati po gradu kao da su u Sarajevu, isto tako će to policija regulisati. I to su sve toliko proste i očigledne stvari oko kojih uopšte ne bi trebalo biti diskusije, al' iz nekog razloga se potencira ta priča "nećete ovo, nećete ono", kao da se forumaši pitaju šta ko hoće i šta ko nećepotpuno si upravu sve !
pa ti sad vidi zasto pjenimo vec 3 dana, a volio bi da se odigra u Zenici, samo da im se dokaze da ne bi okupirali svaki lokal, da ne bi normalno hodali kroz grad. Ja sam pevi napisao odredit im parking kod sopinga-arene ili na zeljeznickoj i odrediti rutu do stadiona,i tu nek rade sta hoce,nek ih policija cuva. Al ne oni najavljuju okupiranje grada
Meni je bolja Nalina bilamiky_hz je napisao/la:Kolko je bolje gledati ovu Slobodu nego Nalicevu.I efikasnija ekipa i ljepse za oko igraju, a za 90 minuta samo 8 faulova napravili
To je toRaonffa je napisao/la:To sve zavisi od policije i njihovog plana osiguranja ove utakmice. Ako oni skontaju da će tokom dana primati navijače Sarajeva u Zenici, onda će im sigurno i obezbijediti taj neki prostor za kretanje, samim tim i te lokale koje oni spominju, naravno da će ljudi sjesti popiti pivu, sok, kafu, nešto pojesti, uostalom na to ti se neće buniti nijedan lokal u Zenici, ljudi će zaraditi od toga, što je prvenstveno prva stvar koja bi meni pala na pamet da sam u koži nekog Zeničanina.prisonbreak je napisao/la:Eh bas u tome jest problem. Sve sto si naveo ja se slazem, udji sad malo na pdf Sarajeva gdje najavljuju da ce okupirati svaki lokal, da ce u pola Zenice oni pjevatibi raditi sta hoceRaonffa je napisao/la:
Ne zakuhavam, nego mi smiješne ove konstatacije koje se vrte među navijačima Čelika zadnjih par dana.
Čuj "nećete pjevati i nositi obilježja", pa normalno da će pjevati i nositi obilježja gdje god da se budu nalazili u Zenici, odnosno gdje to policija odredi. Isto tako, normalno da neće hodati po gradu kao da su u Sarajevu, isto tako će to policija regulisati. I to su sve toliko proste i očigledne stvari oko kojih uopšte ne bi trebalo biti diskusije, al' iz nekog razloga se potencira ta priča "nećete ovo, nećete ono", kao da se forumaši pitaju šta ko hoće i šta ko nećepotpuno si upravu sve !
pa ti sad vidi zasto pjenimo vec 3 dana, a volio bi da se odigra u Zenici, samo da im se dokaze da ne bi okupirali svaki lokal, da ne bi normalno hodali kroz grad. Ja sam pevi napisao odredit im parking kod sopinga-arene ili na zeljeznickoj i odrediti rutu do stadiona,i tu nek rade sta hoce,nek ih policija cuva. Al ne oni najavljuju okupiranje grada
Mada, moje mišljenje, da to neće biti organizovano tako. Zapravo nekako sam prilično siguran da će se policija ograditi u startu, i da će tražiti da iz Sarajeva krene samo par hiljada, maksimalno 5k ljudi, al' to je nebitno hajde. Uglavnom, vjerujem da će biti neki organizovani polazak sa Koševa prema BP isto kao i gostovanje, samo puno obimnije i sa puno više policije, dolazak i odlazak, niti će biti kakvog hodanja po gradu, niti tuče niti bilo kojeg drugog qurca.
Uostalom, igrat će ljudi na Grbavici, džaba se raspravljamo oko ovoga
A nije im vala neka ekipa, možda i najlošija zadnjih par sezona, al' barem igraju fudbal za razliku od prošlih sezona.Osim13 je napisao/la:Meni je bolja Nalina bilamiky_hz je napisao/la:Kolko je bolje gledati ovu Slobodu nego Nalicevu.I efikasnija ekipa i ljepse za oko igraju, a za 90 minuta samo 8 faulova napravili
Naravno da smiju nositi obilježja, ali pod pratnjom MUPa i u osiguranom području. Sigurno neće biti slobodnog šetanja po gradu sa dresovima i šalovima. Nažalost ni jedan grad u ovoj državi nije na takvom nivou da protivnički navijači mogu slobodbo šetati bez incidenata. Uostalom, nije ni drotovima u interesu da po čitavom gradu ganjajuu debile.SoulEclipsee je napisao/la:E cuj ne smiju nikakva obiljezja nositi hahaha Ljudi ce doci normalno da prate klub a vi bi neke ultimatume postavljali.Sigurno ce MUP osigurati navijace ..
Da sam danas igrao, moglo se bar za 4 5 kutija cigara uzetikolezeljovac je napisao/la:Mladost DK - Željezničar2
Radnik - Tuzla City 1
Sloboda - Široki Brijeg x
Borac - Zvijezda 1
Čelik - Sarajevo X
Zrinjski - Velez X2
Davnih dana moj Scolfield, zato mi je čudno zašto se o tome još uvijek priča, kao da ne znaju kako će se sve odvijatiprisonbreak je napisao/la: To je toshvatio si poentu
![]()
Zivio.
Cudna rajaRaonffa je napisao/la:Davnih dana moj Scolfield, zato mi je čudno zašto se o tome još uvijek priča, kao da ne znaju kako će se sve odvijatiprisonbreak je napisao/la: To je toshvatio si poentu
![]()
Zivio.
prisonbreak je napisao/la:Eh bas u tome jest problem. Sve sto si naveo ja se slazem, udji sad malo na pdf Sarajeva gdje najavljuju da ce okupirati svaki lokal, da ce u pola Zenice oni pjevatibi raditi sta hoceRaonffa je napisao/la:
Ima razlike i to velike.Raonffa je napisao/la:Pa jeste, nema neke razlike između vas, njih i Zrinjskog naprimjer.Vanja8 je napisao/la:Znaci sutra je u Zenici derbi,ipak na Gradskom stadionu....
Koliko sam ja razumio...
Zrinjski je BB na korištenje dobio stotinjak godina (mada ne znam ni koliko se oni pitaju kad npr Čola napravi koncert tamo, više mislim da se tu pita grad), Čelik eto dobija svakih 10 godina, a opet se ne pitaju za sve, sa repkom nemaju veze, to se tiče grada Zenice.
Vi niste dobili Koševo na korištenje, možda zato što niste htjeli a možda i zato što vam opština to ne bi ni dozvolila, jer ima pun klinac nekakvih manifestacija koje se održavaju gore, pa vjerovatno opština ima finansijsku korist od toga svega, i ne isplati im se da vam ustupe stadion.
Znači prvobitno je stadion bio u vlasništvu kluba, tada kada se napravio?tale07 je napisao/la:Ima razlike i to velike.Raonffa je napisao/la:Pa jeste, nema neke razlike između vas, njih i Zrinjskog naprimjer.Vanja8 je napisao/la:Znaci sutra je u Zenici derbi,ipak na Gradskom stadionu....
Koliko sam ja razumio...
Zrinjski je BB na korištenje dobio stotinjak godina (mada ne znam ni koliko se oni pitaju kad npr Čola napravi koncert tamo, više mislim da se tu pita grad), Čelik eto dobija svakih 10 godina, a opet se ne pitaju za sve, sa repkom nemaju veze, to se tiče grada Zenice.
Vi niste dobili Koševo na korištenje, možda zato što niste htjeli a možda i zato što vam opština to ne bi ni dozvolila, jer ima pun klinac nekakvih manifestacija koje se održavaju gore, pa vjerovatno opština ima finansijsku korist od toga svega, i ne isplati im se da vam ustupe stadion.
Stadion u zenici je izgradjen za potrebe fudbalskog kluba celika, dok druga dva stadiona su izgradjena i za druge potrebe kao sto su atletske manifestacije i sl.
Druga stvar , gradnju stadiona u zenici je inicirao sam grad jer gradski klub Celik se digao na visi nivo pa je bila potreba i za vecim i modernijim stadionom. Stadion je bio u vlasnistvu kluba ali je prebacen na grad da ne bi bio zaplijenjen jer svakakva mraka je poslije rata se okoristila preko celika pa da se to ne bi prelomilo preko stadiona vlasnistvo je prebaceno na grad.
Za razliku od Sarajeva u Zenici je uvijek bio jedan gradski klub iza kojeg je stajao cijeli grad, i taj grad je digao kako klub tako i stadion.
Sto se tice ugovora sa NSBiH taj ugovor je potpisan pod jako sumnjivim okolnostima to jest potpisao ga je covjek koji je bio u privremenom mandatu i mozda cak nije bio ni ovlasten da to uradi, ali tu se suti jer NSBiH sada ima alternativu u Grbavici, a grad i stadion imaju korist od toga pa se taj ugovor ni ne povlaci previse.
Znaci, da bi izbjegli zaplijenu prebacili vlasnistvo na grad...Pa onda sumnjivo potpisivanje ugovora sa NS BiH...E sad se o tome suti jer klub ima koristi od toga...Da nema ,onda bi tu inspekcije pozatvarale pola kluba...tale07 je napisao/la:Ima razlike i to velike.Raonffa je napisao/la:
Pa jeste, nema neke razlike između vas, njih i Zrinjskog naprimjer.
Stadion u zenici je izgradjen za potrebe fudbalskog kluba celika, dok druga dva stadiona su izgradjena i za druge potrebe kao sto su atletske manifestacije i sl.
Druga stvar , gradnju stadiona u zenici je inicirao sam grad jer gradski klub Celik se digao na visi nivo pa je bila potreba i za vecim i modernijim stadionom. Stadion je bio u vlasnistvu kluba ali je prebacen na grad da ne bi bio zaplijenjen jer svakakva mraka je poslije rata se okoristila preko celika pa da se to ne bi prelomilo preko stadiona vlasnistvo je prebaceno na grad.
Za razliku od Sarajeva u Zenici je uvijek bio jedan gradski klub iza kojeg je stajao cijeli grad, i taj grad je digao kako klub tako i stadion.
Sto se tice ugovora sa NSBiH taj ugovor je potpisan pod jako sumnjivim okolnostima to jest potpisao ga je covjek koji je bio u privremenom mandatu i mozda cak nije bio ni ovlasten da to uradi, ali tu se suti jer NSBiH sada ima alternativu u Grbavici, a grad i stadion imaju korist od toga pa se taj ugovor ni ne povlaci previse.
Da zivimo u normalnoj drzavi oni sto su nabili dugove bi lezali u cuzi i bila bi im oduzeta imovina i namireni svi dugovi, a stadion bi dalje bio u vlasnistvu kluba.Vanja8 je napisao/la:Znaci, da bi izbjegli zaplijenu prebacili vlasnistvo na grad...Pa onda sumnjivo potpisivanje ugovora sa NS BiH...E sad se o tome suti jer klub ima koristi od toga...Da nema ,onda bi tu inspekcije pozatvarale pola kluba...tale07 je napisao/la:Ima razlike i to velike.Raonffa je napisao/la:
Pa jeste, nema neke razlike između vas, njih i Zrinjskog naprimjer.
Pa dobro brate ima li ista regularno oko tog stadiona...U sustini je i vas i nije vas,a i morate mutiti kako bi lova kapala, je li tako...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.